Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: 占面
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] 占面 - 一年感

[Copy link]
61Floor
 Author| Post time 16-4-2019 14:43:29 | Show the author posts only
Lexi replied at 16-4-2019 13:27
你好,我係新人Lexi
新人開場白就留比我地啦
入左會短短日子都係你文字中感受到你嘅進化 ...

你好、新人lexi
同你短短交流過幾次、已經覺得snb又多左位女將。
始終未有機會對妳深入了解下。不過對妳印象很深刻、你是一位很愛冒險刺激的女孩。日後妳都更加要繼續enjoy、期待能夠「指教」下妳的日子出現

62Floor
Post time 16-4-2019 22:23:13 | Show the author posts only
GinA replied at 16-4-2019 00:11
幾時都會預埋你

錫晒你
63Floor
Post time 17-4-2019 08:27:47 | Show the author posts only
占面,我地都在snb身心有所成長
原來你一年了,我自己都年半,時間好快,但是滿足的,學會了珍惜的
雖然見到你的機會不多,但都好岩傾,亦帶我到了特別的一次希望有幸大家又再聯手
64Floor
Post time 17-4-2019 09:58:52 | Show the author posts only
占面,睇到你呢篇一年感,令我好有感觸~
其實我唔係早你好多入會,有幸見證住你既蛻變、成長,
也同樣令我能在互相學習的過程中,有機會調整、改善自己,成為一個更好的人~
早前加藤老師既分享我無緣去參與,但當聽到佢指出心、體、技三方面既主次,我好有同感,
雖然我體同技方面普普通通,非常有待提升,但心呢方面,我相信自己走在正確、恰當的道路上,
我真係好鍾意做愛,每次同女士們交流,都會投入同好享受,我覺得咁至能夠體會到性既美好~
上次好高興有機會被邀請,加入到你同豆腐既玩樂中,當你同我傾起,
你係入會初期會視我為學習既對象,我既開心又驚訝,
因為一個而家展現係大家眼前,如此出色既男士,竟然話曾經有向我偷師,呢個讚美太大了!
比起你入會初期,而家你俾我既感覺係更加放鬆、更有自信和魅力,
希望你繼續係會度發光發熱,搵到你自己想要既野啦~
65Floor
Post time 17-4-2019 10:34:55 | Show the author posts only
時間過得好快
你已經一年
謝謝你的文章
共鳴啊
Gillgill
66Floor
 Author| Post time 17-4-2019 18:58:21 | Show the author posts only
Daryl replied at 17-4-2019 08:27
占面,我地都在snb身心有所成長
原來你一年了,我自己都年半,時間好快,但是滿足的,學會了珍惜 ...

多謝你啊daryl
一直都覺得你好型、最近一次接觸發現原來你咁搞笑
今後多多合作、繼續互相學習
67Floor
 Author| Post time 17-4-2019 19:01:07 | Show the author posts only
Driven replied at 17-4-2019 09:58
占面,睇到你呢篇一年感,令我好有感觸~
其實我唔係早你好多入會,有幸見證住你既蛻變、成長,
也同樣令我 ...

driven
你身上散發著的暖男氣息吸引了我去學習。還記得第一次見你是我第二次出活動、你陪我傾了許多心得、幫助我融入大家。
那次合作更是近距離見識到你的暖男本色、是很寶貴的學習經驗。
雖然與你碰面機會不多、也希望今後大家繼續多多交流
68Floor
 Author| Post time 17-4-2019 19:02:40 | Show the author posts only
Gillian replied at 17-4-2019 10:34
時間過得好快
你已經一年
謝謝你的文章

感謝你的支持、美麗的gillian
呢一年內捉到你共度美好時光、已經沒有白過了。
相信會內大家都好有共鳴的。期待再遇
69Floor
Post time 17-4-2019 20:57:04 | Show the author posts only
占面 replied at 17-4-2019 18:58
多謝你啊daryl
一直都覺得你好型、最近一次接觸發現原來你咁搞笑
今後多多合作、繼續互相學習

一齊努力呀人生得一次
70Floor
Post time 18-4-2019 00:55:11 | Show the author posts only
占面 replied at 17-4-2019 19:01
driven
你身上散發著的暖男氣息吸引了我去學習。還記得第一次見你是我第二次出活動、你陪我傾了許多心得 ...

好呀,大家繼續多多交流~
71Floor
Post time 19-4-2019 22:01:00 | Show the author posts only
占面 replied at 16-4-2019 12:09
多謝你啊kitty!
希望早日遇上啦
新人時期傾開計既就得你未認真了解過咋

我都要真正了解下你,占面
72Floor
Post time 3-5-2019 23:59:00 | Show the author posts only
占面你好,我係新人Edmund,
希望你唔好介意我跟蹤狂咁睇你嘅文章,事實上,你的文章係版上最觸動到我,令我希望停留細看的其中之一。

一直覺得你嘅文字有種魔力吸引人一直睇落去,睇完呢篇,我開始明白果個魔力係乜嘢嚟。係真誠,同埋一個開放而且懂得謙卑的心。

睇見你一年前入會到而家的心路歷程,令我覺得非常羡慕同埋高興。羡慕嘅係你在SnB打開咗一個更闊的世界,大大咁樣成長(大佬話希望大家在會內得到 more then sex,我真是不能認同再多);高興嘅係,我終於有機會好似當年嘅你咁,準備踏入呢個世界。大概我比你當年更要鮮肉得多,條件差得多...但有你在前分享咗咁多咁多嘅一切,令我充滿住力量同希望咁去迎接呢個新世界同埋挑戰自己。

雖然我第一次活動都未出席,但你確實已係我在SnB 入面重要的Mentor,不會改變。
希望一年後嘅我望返自己,都可以好似你呢篇一年感咁睇見自己嘅成長,不枉活過一場。

希望我唔會講得太過誇張肉麻,以上。

73Floor
Post time 4-5-2019 00:06:40 | Show the author posts only
占面仔~~~
記得以往一直同你交流都唔多
由加藤先生講座後就發現慢慢發現到你好charm好百變果一面
Keep住帶開心俾大家~期待兩年感你話俾大家知 你品嚐過幾多男仔呀下~hehe
74Floor
 Author| Post time 4-5-2019 00:46:41 | Show the author posts only
CoCo replied at 4-5-2019 00:06
占面仔~~~
記得以往一直同你交流都唔多
由加藤先生講座後就發現慢慢發現到你好charm好百變果一面 ...

coco
對你既印象除左大笑姑婆之外、更重要既係你既感性。
雖然到目前為止只有同你有過半次接觸、但其實你是我見過笑容最可愛的會員。
當時加藤鷹活動真係好難忘啊!我都好期待自己接下來第二年會有咩新發現、新體驗。多謝你呢一年既陪伴
75Floor
 Author| Post time 4-5-2019 00:48:35 | Show the author posts only
edmund replied at 3-5-2019 23:59
占面你好,我係新人Edmund,
希望你唔好介意我跟蹤狂咁睇你嘅文章,事實上,你的文章係版上最觸動到我,令 ...

想講既喺聊天室已經講左、但都喺呢度copy返多一次啦

希望我篇文章可以對你有所啟發啦!
其實我真係好普通咋。文章寫得好都係大佬教我既。而且我仍然覺得好有進步空間
以後見到面有咩需要請教隨時搵我啦
76Floor
Post time 4-5-2019 00:52:57 | Show the author posts only
占面 replied at 4-5-2019 00\"\"
coco
對你既印象除左大笑姑婆之外、更重要既係你既感性。
雖然到目前為止只有同你有過半次接觸、但其實你 ...

嘢~~~
臨訓氹得人咁開心
我竟然有俾你見過我感性既一面?
我都期待日後唔係淨係得果半次啊~~~
一起加油~~~~
77Floor
Post time 13-6-2020 02:36:33 | Show the author posts only
响咁多篇感想入面,你嘅第一句開場白吸引左我,雖然因時差關係(成日聽佢地用)

未能認識占面你,因為見你暫時係休假組

你好,我係新人Blackman

文章裡面要感受有感受,要學習有學習,同時响大家嘅留言度,睇到好多友誼同支持!

你一定响S&B入面有好大得著

我都好想透過S&B,得到Sex 同 More than sex嘅得著,現在的我,很需要

可以不理真實的生活,天南地北無所不談,亦能全情投入在性愛之中

不知你會否再回歸,希望將來能親身跟你分享
78Floor
 Author| Post time 14-6-2020 21:13:05 | Show the author posts only
Blackman replied at 13-6-2020 02:36
响咁多篇感想入面,你嘅第一句開場白吸引左我,雖然因時差關係(成日聽佢地用)

未能認識占面你,因為見你暫 ...

言重了
多謝你、的確snb對我人生帶來好大改變、都係往進步方面前進的。
有緣分的話、一定會見
79Floor
 Author| Post time 21-6-2020 13:56:43 | Show the author posts only
Daddy replied at 19-6-2020 21:36
You are a very  motivational writer. The one passage I really thought stood out was "The art of sex  ...

Thanks, erm, daddy. I think u should change your nickname though, its kinda weird for other members to call u "daddy"
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 14:10 GMT+8 , Processed in 0.100304 second(s), 16 queries .