Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 2790|Reply: 105
Collapse the left

[Ocean Team] Danelle 的第一次

[Copy link]
Post time 4-4-2019 11:56:11 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
話說自從18歲時有過一次高潮之後,我就再無感受過了。

年輕時流連夜場尋找一夜情,就是為了再次可以有一個高潮,怎麼那麼難?
人大了覺得不要再在外面亂找人了,於是便剩下幾個對像,
不想談戀愛但又有性需要,於是留下幾人,想要的時候就像古代皇上翻牌子一樣,打個電話馬上到。

但是一個月前,我對牌子們失去興趣了。
我覺得已經沒有了挑戰性,我感覺對住他們是乏味,是無趣。
於是我寧願不要。心想是時候找新的對象新的人。

如常過著早上做gym上班下班再做gym的生活。
有天,在健身室踩住機無聊看ViuTv,看到S&B,我眼前一亮。
晚上回到家時上網找了找,找到會網並註冊。
第二朝便收到會長Chris的電郵,然後便whatsapp我了。
whatsapp談了一會兒後,他說:「岩喇,入會搵返個高潮返泥!」
會長當晚便約了我第二天去面試,我整晚睡了非常差,因為我太緊張了哈哈。

在街角等候時,突然有個男人說:「哇,你個大腿肌肉條線好出喎,加埋你d膚色好似著左絲襪咁。」
其實當時我俾唔到反應,但我又跟住佢,之後可能佢見我成個黑人問號既樣吧,
於是佢講左句:「係呀,吾洗諗,我就係Chris。」

見面交表然後驗身,會長出動佢既舌頭了~但我雙腿淨係識得係咁反抗(無辦法,自然反應)
然後可能因為我之前提及過我係一個極易潮吹的女人吧,佢就改用左手指,結果如出一轍,仲整到會長褲都濕埋。
會面結束後會長便叫我第二天去驗血,但其實我未ready好,當然係拖延一下,
在會網看了好多文章,突然看了一篇第一次的文章後,我便決定去驗血了,因為我覺得她說的和我心想的是一樣!

終於終於,全部事情辦妥,要出活動了!
其實我已經瘋狂和Chris講「好淆底」「好驚」「俾人彈鐘點算」
平日自信爆棚既我係哩d關頭馬上變到所有野得返零。

下班後我火速上的士去到場地,仲行錯路,終於到門口了。

全黑的世界,我的Mentor Mac來迎接我了
(關於Mentor的事情,我事後都忍不住問Chris點解安排左我最想見既人俾我,佢輕輕答左句:了解)
Mac帶我去沖涼,把聲好好聽吖~成個過程係愉快的,除左我真係咩都睇吾到,好怕會仆親之外。
入房驗身,驗身前會長俾左好好既擁抱我,我真係即刻無咁驚青,
然後問我想唔想同我既Mentor玩一次,我當然say yes!

由於夜深我已經進入左一個腦閉塞既狀態,我真係講唔到發生左咩事,
我只記得Mac錫匀我全身,成個過程真係好溫柔~然後用口用手指,
一塊潮吹巾都搞吾掂...我忍唔住話想含,佢講左句:「咁快就想含喇?」
其實聽到啲咁挑逗性既說話我真係個人會軟一軟~Mac真係好溫柔,
但其實我吾介意你對我粗暴d咖~~~

出到房Mentor繼續同我介紹願望紙吖,規則會規什麼什麼的,
其實我出返廳之後都無乜點出聲,大家都好nice會同我傾下計,
但我太怕生了,一時吾識比反應,加上夜深個人個腦好似斷路咁,
希望大家吾好覺得我好似好cool咁喇~

最後,會長講左句:「記得寫第一次,如果你之後仲打算去活動。」
嗯。所以我依加打左出泥了~

當晚有好多人~但由於我記性係非常差,所以就吾一一點名了,最後,多謝大家對小妹既照顧

Post time 4-4-2019 11:59:44 | Show all posts
第一個支持,歡迎你呀!
 Author| Post time 4-4-2019 12:06:03 | Show all posts
Solar replied at 4-4-2019 11:59
第一個支持,歡迎你呀!

你好吖Solor

Add post (4-4-2019 12:06):
打錯字添~ hello solar
Post time 4-4-2019 12:11:27 | Show all posts
從此會內又多位Gym 友 好快依到會變左健身討論區.

見你係Chat Room 既日子, 有Mac 哥做你Mentor 係最合適的安排黎!

祝你往後日子高潮常常找你!
Post time 4-4-2019 12:13:05 | Show all posts
歡迎danielle!
記得壇上你同mac好好傾、而且都咁鍾意健身。大佬雖然唔出聲但好多野都睇在眼內㗎
恭喜你入會啦!好期待見識下你雙「穿了絲襪般的線條型美腿」
Post time 4-4-2019 12:14:29 | Show all posts
Hi Danelle, 歡迎你來到S&B!  好想知你係睇完那位第一次既文章另你的起心肝去驗血?
 Author| Post time 4-4-2019 12:26:03 | Show all posts
Hammer replied at 4-4-2019 12:14
Hi Danelle, 歡迎你來到S&B!  好想知你係睇完那位第一次既文章另你的起心肝去驗血? ...

大V女皇~
 Author| Post time 4-4-2019 12:26:59 | Show all posts
ToP replied at 4-4-2019 12:11
從此會內又多位Gym 友 好快依到會變左健身討論區.

見你係Chat Room 既日子, 有Mac 哥做你Mento ...

我仲尋找緊個高潮
Post time 4-4-2019 12:27:32 | Show all posts
支持左先慢慢睇

Add post (4-4-2019 12:31):
Welcome Danelle
有Mac做mentor好幸福呢
希望你玩得開心~
 Author| Post time 4-4-2019 12:29:03 | Show all posts
占面 replied at 4-4-2019 12:13
歡迎danielle!
記得壇上你同mac好好傾、而且都咁鍾意健身。大佬雖然唔出聲但好多野都睇在眼內㗎
恭喜你入 ...

不是美腿了~
但大佬話我似係兩枝強而有力既棍篤住舊棉花糖
 Author| Post time 4-4-2019 12:30:06 | Show all posts
Lexi replied at 4-4-2019 12:27
支持左先慢慢睇

Lexi Morning~
Post time 4-4-2019 12:34:35 | Show all posts

你出動後嘅速度好值得大家學習啊btw
Post time 4-4-2019 12:36:10 | Show all posts
DanellE replied at 4-4-2019 12:29
不是美腿了~
但大佬話我似係兩枝強而有力既棍篤住舊棉花糖

我好鍾意棉花糖系女士
 Author| Post time 4-4-2019 12:38:42 | Show all posts
Lexi replied at 4-4-2019 12:34
你出動後嘅速度好值得大家學習啊btw

好耐無寫過文章了我記憶有限,吾快d寫我怕會忘記
 Author| Post time 4-4-2019 12:39:31 | Show all posts
占面 replied at 4-4-2019 12:36
我好鍾意棉花糖系女士

但我吾想做棉花糖~~~
Post time 4-4-2019 12:48:37 | Show all posts

咁你地兩個又真係同一系的....
Post time 4-4-2019 13:03:35 | Show all posts
DanellE replied at 4-4-2019 12:26
我仲尋找緊個高潮

好多男士會好樂意同你一齊搵 放心
Post time 4-4-2019 13:09:24 | Show all posts
hi~denelle. 我係stella
你個第一次出得好快啊
你有個好mentor啊1
佢身上好多野可以玩嫁 你下次研究下 或者活動搵其他人分享下!
「好淆底」「俾人彈鐘點算」我成日都係咁諗嫁
不過大把人 一個唔得就第二個 未有得玩就係廳傾下計 未加入到話題就聽下 都開心嫁
Post time 4-4-2019 13:12:25 | Show all posts
歡迎你呀 我係Jordi
有男神Mac做mentor 你好幸福
希望有機會活動中相遇
Post time 4-4-2019 13:20:30 | Show all posts
stella replied at 4-4-2019 13:09
hi~denelle. 我係stella
你個第一次出得好快啊
你有個好mentor啊1

“佢身上好多野可以玩架”
So true
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 19:06 GMT+8 , Processed in 0.096179 second(s), 19 queries .