Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 8173|Reply: 82
Collapse the left

[Ocean Team] 月黑風高, 處男的秘密初夜......

[Copy link]
Post time 15-10-2017 18:47:31 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by island at 15-10-2017 18:50

<<處男的獨白>>
由細到大,老師、社會和宗教, 都教我地性係罪惡, 談論性, 婚前做愛係一個禁忌。諗起中學上性教育課, 護士叫同學出來幫個「教具」戴套, 大家都係怕怕羞羞, 拉拉扯扯, 面都紅埋。隔班生物呀sir,sex andreproduction, 上堂播A, 聽到「睇A片」三個字, 個腦已經諗緊一男一女纏綿既片段, 心跳加速, 雙腳中間好似著左火咁

可能自小,生活圈子都係比較單或者衰D講叫戇直, 係呢個咁既環, 我都自自然然成一個規規距距既乖仔, 抑壓自己既衝動和慾望。連拍拖都係同超級乖女, 最多都只係攬攬咀咀蜻蜓點水, 摷我都唔敢做。十幾年來既生理需要, 全靠我親愛的「陌生左手」同精彩既「運動片段」, 來滿足我既幻想

「打真軍」????真係要等發夢先有!!!

所以我係參加S& B 之前,一直都有好多疑問.......渣波既感覺究竟係點? 仆野係咪爽過打飛機? 比人口交有幾正?
曾經「處過」既你你你同妳妳妳, 回想起自己既第一次, 唔知會唔會同我有相同既疑問~ lol

<<好奇係會出事架>>
自從我回復單身之後, 就一直想擺脫呢個咁多年來既處子之身。 幾個月前我都唔知S & B 既存在,直至有朋友談論起外國sex party , 好奇心驅使之下, google 上打上sex party hk, 其中一個就係S & B la ! 一睇到大佬主張既嚴謹和安全, 仲有多元化玩法, 我就知道呢度正正係我一直要揾既地方, 人生冇幾多次咁既機會, 唔來呢度, 我絕對會終生後悔。所以我考慮左一陣就報名喇~ 因為工作比較忙, 屋企又保守, 無咩私人空間, 連上S & B 都好似偷情咁,唔可以成日上來, 留言都儲得慢, 交完表, 以為有排先可以入會, 有一晚一個陌生電話打來......

「你係咪Island ar?
我個心果下真係離一離, 好似比人扯左個心出來咁! 原來係大佬打來!
「做咩misscall, 你係咪唔得閒呀, 我可以收線架wor~
你地知唔知!? 我果刻真係想用盡我畢生氣力大叫「唔好!!!!!呢個時候, 我係用頑強既意志壓抑住無比開心既時侯, 覺得個人好似就快爆開!!
經過會長細心既指示, 我抄低左重要既資料! 準備驗血.....經過個幾星期程序, 終於可以參加活動喇!
(當中都有笑料和趣事, 有機會再補充....依家直奔主題!)

<<突如其來的一晚>>
因為我係前一日晚先得知會空降攻能組脫毛夜活動, 所以全日心情都有D緊張。我準備好自己既儀容和裝備之後, 就準時係樓下等大佬接我上去....
「卡刷」閘門打開, 一名高大威猛既型男前來, 登登,就係大佬喇, 比電視上見到更高大有型。大佬吩我係入屋前就戴上眼罩。 雙眼被封閉,聽覺和反應由50 變成101分。未入去已經聽到喧鬧聲, 唔通入面已經開緊波, 砌到火紅火綠?

一入到去,一隻温柔既小手, 就捉住左我喇, 我依家想走都走唔甩喇, 呢個唔通就係會攞走我貞操既女仔!?

Hello 我叫ah , 我係你mentor 一把嬌柔既聲音傳來, 腦海中浮現出一個難以想像既清麗臉孔, 正如她名字一樣, 是朦, 浪漫的。ah 矇帶我坐好, 亦介紹其他在場既男士和女士比我認識。途中唔知邊個將我隻手, 放左係一個好大既波度....真係好大...唔知係邊個波波星人!? D出來自首 lol

之後,ah 就小心翼翼將我帶入沖涼房, 準備沖涼。雖我對自己身型都有自信, 不過我第一次係女士面前脫光光! D 尷尬, 不過來得, 自然要豁出去, 脫就脫喇!  
大家都除好衫, mentor 先給我一個愛的抱抱, 我感到胸前兩個軟軟既球體, 然後我隻手就比mentor捉住, 一手放左落去~ oh my god,渣奶原來係咁, 好挺好軟!
我地係沖涼房稍稍熱身之後, 就去驗身, briefing, 最後終於正式入房喇! 原來ah 矇都係第一次做mentor~ 大家都可以將各自既第一次比對方, 實在好幸福!

入到房.....對於一個被矇住雙眼, 毫無經驗既人,我真係連開始入戲都唔知點做....
不過mentor好主動, 一開始關左燈就騎左上來幫我熱身。我忍唔住要攬實佢柔軟而温暖既身,  開始愛撫。在没有視覺既黑暗之中, 雙手和咀部,成為我探索對方的利器....
我雙手首先摸到一層薄紗, 薄紗背後隱若感覺到一對柔軟既拱形, 向下滑下, 是惹人瑕想既S型的纖腰。正想更進一步之制, 咀巴已經被豐滿的咀唇封住, 由一下一下的淺吻, 到兩個紅唇互相吸啜交纏, 就好像似黏上了膠水, 大家都不願意放開......

同時, 我其中一隻手已經控制唔住, 輕輕撥開了薄紗, 向敏感既乳頭突襲, 我用彈波子既力度, 輕輕向上彈,又輕輕向下彈, 一杯茶既時間, 乳頭已經硬左...
著左火既Mentor,係我大脾前後上下移動, 配合手掌既摩, 令小I充血。而我空出既右手, 彷彿知道了他要滑入既位置...唔係上面....係下邊神秘既三角地帶....目的地係一條被布蓋住, 令人極樂既隙縫。右手伴隨住臀部既節奏, 一下又一下地摩擦....在寧靜的空間之中, ah 矇發出了一陣陣嬌嗲既呻吟聲劃破了沈默.... 「呀............呀呀.....亞呀..!

呢一刻我相信我永遠都會記住, 因為呢個係我既第一次亦係我唯一的第一次...
最後没有成事, 固然有點遺憾, 但樂觀D 去諗, 我仲係未破處, 我仲可以叫自己處男, 仲可比大家征服, 唔知下次邊位女士會攞走我童貞呢? 期待下次活動再同大家見面!

在此衷心感謝當日出席人物:
首先要再次多謝大佬, 搞左呢個會,冇你, 就冇S & B 呢個令人可以安心享受性福既地方, 令唔同原因來到呢度既人都可以得到佢既需要, 大佬你係一個完夢者!
多謝Mentor ah , 你呢個小惡魔, 比左我難忘既第一次, 感謝你既悉心照料, 令我初嘗兩個人零距既肌親密
多謝Rimmi幫我驗身( 矇住眼估, 錯左最多下次跟你入房)
Arthur: 我知道左你男又得女又得, 你唔好殺我滅口呀!!
DickDick: 你既說話鼓舞左我, 我會比心機,令自己身心都處於狀態!
Alicia:壇上最常見人物之一, 短暫見到你一面就比人捉左, 目測長腿女神
Coco:波波星人,  我隻腳仲有個心心係度, 你咁快就要偷我個心喇?
仲有好有成熟美既Nina, 電眼PecPec,男神Luigi ,笑容燦爛既Tofu, 小鳥依人既Cara細粒粒 , 及同期新人 高大Ryan~~

仲有你地,睇完呢篇長文, 多謝大家支持!希望你地鍾意呢篇第一次喇! 下次聚會見喇!

Rate

Number of participants 2Power +20 Coins +20 Collapse Reason
CoCo + 20 + 15 支持第一次,wooohooo
Ah矇 + 5 Like贊一個! 咁有心機寫咁多字!等我慢再睇.

View Rating Log

Author| Post time 16-10-2017 00:00:59 | Show all posts
Ah矇 replied at 15-10-2017 22:51
Hi~ Mentee, 我都係希望擺脫世俗唸法去做自己想做既事而加入SnB

以你性格加埋外型,我好放心黎緊係SnB既 ...

敢作敢為, Snb 既人係社會都係少數, 什至係異類, 但不代表我地不平凡, 正如大佬所講, 我地只係一堆平凡人, 不過我們都勇於去享受性愛~Hey Mentor , let enjoy tgt here !! YO~ 我地下次試下玩moon walk

Author| Post time 16-10-2017 00:08:47 | Show all posts
Autumn replied at 15-10-2017 20:37
歡迎你都成為左第一次的第一次的成員阿
呢個區好少男士, 你係super star 呢
希望有機會見面又希望你快d 破 ...

Hello 秋, 你指ocean 好少男士?我唔係super star la, 我只係鍾意做運動既小鮮肉, 希望有機會 見到你喇~我要努力bust the nut !

Author| Post time 16-10-2017 00:03:52 | Show all posts
Chris replied at 15-10-2017 21:49
相信你已經將其中兩位女士的名字調轉左,唔駛驚,一定唔會罰你要同佢地入房,放120萬個心。
希望你下次可以 ...

Chris 大大, 估唔到真係掉轉左....比佢地食我都心甘情願...係我錯..希望下次再試過, 調整好心理和作息, 再來多次第一次
Post time 1-12-2017 22:32:36 | Show all posts
睇完份野諗起我自己第一次,都係唔太順利勁耐都射唔出,後尾比對手踢左落床,要自己用手搞掂佢,真係諗起都心酸
見到真係好有共鳴

如果當初同ISLAND你一樣可以加入S&B既話,可能成件事就會好唔同,睇得出字裡行間你表現到果種幸福感

Post time 16-10-2017 01:23:26 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 00:03
敢作敢為, Snb 既人係社會都係少數, 什至係異類, 但不代表我地不平凡, 正如大佬所講, 我地只係一堆平凡人 ...

其實無話咩異吾異類,其實都係大家睇法吾同姐~(〃゚∇゚〃)

好丫!咁差包剪揼先,定moonwalk 先好丫?

Author| Post time 16-10-2017 08:55:40 | Show all posts
達聞西 replied at 16-10-2017 02:25
好開心見妳分享第一次!
其待你係le度揾到,更多更多嘅第一次!
有Ah矇做mentor好幸福呀!

聞西!正如你所講,記憶是存在的証明,希望在下段關係前,係呢度製造畢生難忘既回憶!
Post time 16-10-2017 07:29:41 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 00:14
我都唔知呀, 邊個有興趣接收可以話我知lol
BTW 我寫你個名係個list 度架喇
...

相信會內嘅女仔大多數都好有興趣接收嘅奪走人嘅第一次唔係男人專利
你寫啦有機會見面就一齊玩下啦
Post time 16-10-2017 23:29:00 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 22:41
可能兩樣都做, 或者兩樣都唔做, 保持神秘.... shhhhhhhhhh

your dear, Agent I

To my dear Agent I ~ ⚈้̤͡ ˌ̫̮ ⚈้̤͡"

睇黎下次會幾好玩咁喎,hehe (๑‾ ꇴ ‾๑)

小惡魔之Ah 矇
 Author| Post time 16-10-2017 22:38:36 | Show all posts
Ah矇 replied at 16-10-2017 01:26
其實無話咩異吾異類,其實都係大家睇法吾同姐~(〃゚∇゚〃)

好丫!咁差包剪揼先,定moonwalk 先好丫 ...

可能兩樣都做, 或者兩樣都唔做, 保持神秘.... shhhhhhhhhh

your dear, Agent I

Author| Post time 15-10-2017 23:51:29 | Show all posts
Nina replied at 15-10-2017 20:06
Hi Island~
歡迎活潑健談嘅你! 加油~
有Ah 矇做mentor 真係好幸福呢

哈哈thx Nina, Ah 矇 帶住我令我無咁緊張, 她是最好的~
果日未有機會同你傾多D 計tim, 下次見面再ice break 過 =]
 Author| Post time 16-10-2017 00:11:15 | Show all posts
silvia replied at 15-10-2017 22:08
halo Island 歡迎你啊
快d參加活動再寫多次破處記
好想知你嘅童貞最後會花落誰家:553189 ...

我都唔知呀, 邊個有興趣接收可以話我知lol
BTW 我寫你個名係個list 度架喇
 Author| Post time 16-10-2017 09:09:15 | Show all posts
CoCo replied at 15-10-2017 23:58
拎左你個有毛心,日後有機會入房俾返你,嘩哈哈!

Coco, 多謝你既power 同coins =) 原來你同Dick Dick 都有咁既喜好既lol 你放係銀包小心有人問來咩來 睇你到時點答

Author| Post time 15-10-2017 23:45:32 | Show all posts
Fido replied at 15-10-2017 19:51
我諗處子行咗新人禮都算係成個大人呢!無論係點,快D問Mentor攞封利是獎勵吓自己嘛! ...

係wor, 佢差我封利是, 好野下次有利是收喇 lol~~ thx for your Support Fido~!
 Author| Post time 16-10-2017 00:14:23 | Show all posts
Ryan replied at 15-10-2017 23:13
Hi Island, 好高興同你同期成為新人,快D交隻豬出黎然後盡情咁玩啦

thx Ryan, 我隻豬係個欄度, 出左來可能食老虎(扮豬食虎) lol好開心, 知道你番來, enjoy here~
 Author| Post time 16-10-2017 22:40:27 | Show all posts
Driven replied at 15-10-2017 21:47
恭喜你呀island ! 今次破住一半處先,下次活動就會破曬架喇

thx for your support Driven~~ will have another post if i am out of the pool of varginity lol
Post time 15-10-2017 23:53:10 | Show all posts
Fido replied at 15-10-2017 19:51
我諗處子行咗新人禮都算係成個大人呢!無論係點,快D問Mentor攞封利是獎勵吓自己嘛! ...

電視教我做雞先要俾利是架你咁衰既,我話俾大佬知
 Author| Post time 16-10-2017 08:53:12 | Show all posts
silvia replied at 16-10-2017 07:32
相信會內嘅女仔大多數都好有興趣接收嘅奪走人嘅第一次唔係男人專利
你寫啦有機會見面 ...

咁係咪你既專利呢Silvia...你有冇試過攞人第一次呀
 Author| Post time 15-10-2017 23:56:36 | Show all posts
海樂 replied at 15-10-2017 20:17
恭喜你呀,有咁好嘅第一次經歷,
以後可以同左手説再見了~

已然決心戒掉喇!最緊要隻右手唔好來煩我 電視都話唔好沈迷網絡...J 野衰硬!
Post time 16-10-2017 22:44:10 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 22:44
thx Mustard, 全靠你個名, 我先至過到大佬既考驗haha

唔通你有女士個名都唔叫,叫我!不過我都係第一次有人記得我個名。祝你性福
Post time 16-10-2017 21:59:34 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 08:58
聞西!正如你所講,記憶是存在的証明,希望在下段關係前,係呢度製造畢生難忘既回憶! ...

嗯! ! 記憶冇人攞得走,可以一再回味!
 Author| Post time 21-10-2017 07:04:17 | Show all posts
Hammer replied at 19-10-2017 17:23
Hi Island, 你領我都回想起第一次渣波既感覺, 又興奮, 又騰騰地....多謝你report

Hahaha, 你入到來會有更多第一次! see u
Post time 16-10-2017 22:47:02 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 22:43
thx for your support Driven~~ will have another post if i am out of the pool of varginity lol

等你出post,加油呀!
 Author| Post time 16-10-2017 22:41:54 | Show all posts
Mustard replied at 15-10-2017 20:48
Welcome and congrats!!! Ah矇做mentor 真係凳你開心!

thx Mustard, 全靠你個名, 我先至過到大佬既考驗haha
Post time 16-10-2017 22:56:25 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 22:51
倫倫, 秘密 lol ......你鍾意開晒定收晒?

未知呀 我當夜我驚忍唔住 我又怕除左之後會後悔 因為始終都係得一次
Post time 15-10-2017 22:48:45 | Show all posts
Hi~ Mentee, 我都係希望擺脫世俗唸法去做自己想做既事而加入SnB

以你性格加埋外型,我好放心黎緊係SnB既時間會玩得好開心呢~

Enjoy~
 Author| Post time 16-10-2017 22:44:08 | Show all posts
Kennedy replied at 15-10-2017 21:35
恭喜Island成功踏出第一步
有機會活動見

堅離地!! 活動中都提起你個名 成功過關, 人名題, 遲D 活動見喇!
Post time 16-10-2017 00:05:47 | Show all posts
CoCo replied at 15-10-2017 23:56

吓!係咩!嘜唔係凡被破處都可收利是架咩!
Post time 16-10-2017 23:24:43 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 22:47
堅離地!! 活動中都提起你個名 成功過關, 人名題, 遲D 活動見喇!

哈哈估唔到竟然有男人會提起我個名
 Author| Post time 16-10-2017 09:30:46 | Show all posts
Pecky replied at 16-10-2017 00:04
ISLAND...歡迎你加入大家庭

你寫得都好好呀....

Thx Pecky, dont punch me if i do something wrong next time...
Post time 16-10-2017 22:39:07 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 22:38
哈哈, 如果有一日你面前果個係處, 你會點幫佢

哈哈呢個問題相當有趣,你黎親身體驗下米知囉
Post time 15-10-2017 21:46:31 | Show all posts
相信你已經將其中兩位女士的名字調轉左,唔駛驚,一定唔會罰你要同佢地入房,放120萬個心。
希望你下次可以成功破處。

Post time 16-10-2017 00:08:01 | Show all posts
Fido replied at 16-10-2017 00:08
吓!係咩!嘜唔係凡被破處都可收利是架咩!

你當年有無收利是丫?
唔通你有........咁即係............hahaha
Post time 20-2-2018 12:00:37 | Show all posts
十分喜愛你既分享,因為我鐘意睇內心感受,特別係你講以前細個全世界都教性係利器,好有感覺

我好期待自己既第一次
Post time 24-10-2017 12:18:57 | Show all posts
big_gun replied at 24-10-2017 11:38
哈哈哈,點樣叫破住一半?個畫面有啲搞笑

因為佢參加左第一次,但係又未真正破嘛...
Post time 16-10-2017 09:21:38 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 08:56

咁又唔係喎,未試過同處男做
Post time 17-11-2017 09:05:23 | Show all posts
Island恭喜你,無論如何都是你一生人的第一次,令你畢生難忘,祝你在會內學習成長,成為一名黃金性鬥士!
Post time 16-10-2017 22:25:22 | Show all posts
island replied at 16-10-2017 08:56

好一招拋 豬 引 肉⋯⋯⋯高喎
 Author| Post time 16-10-2017 22:35:48 | Show all posts
silvia replied at 16-10-2017 09:24
咁又唔係喎,未試過同處男做

哈哈, 如果有一日你面前果個係處, 你會點幫佢
Post time 16-10-2017 00:13:34 | Show all posts
CoCo replied at 16-10-2017 00:11
你當年有無收利是丫?
唔通你有........咁即係............hahaha

當時緊係唔會認係第一次啦!
Post time 15-10-2017 23:56:40 | Show all posts
CoCo replied at 15-10-2017 23:56

救命~我笑咗
 Author| Post time 16-10-2017 22:50:59 | Show all posts
silvia replied at 16-10-2017 22:42
哈哈呢個問題相當有趣,你黎親身體驗下米知囉

你想食左我隻....
 Author| Post time 16-10-2017 22:47:09 | Show all posts
Rimmi replied at 15-10-2017 21:31
未破就好快啲參加下一次活動啦!

Thx Rimmi~ 期待零的突破
Post time 15-10-2017 19:48:39 | Show all posts
我諗處子行咗新人禮都算係成個大人呢!無論係點,快D問Mentor攞封利是獎勵吓自己嘛!
Post time 16-10-2017 02:22:18 | Show all posts
好開心見妳分享第一次!
其待你係le度揾到,更多更多嘅第一次!
有Ah矇做mentor好幸福呀!

Post time 16-10-2017 01:11:19 | Show all posts
CoCo replied at 16-10-2017 00:02
一齊去話俾大佬知先得

咁應該我都要join 埋呢 (舉手)
 Author| Post time 16-10-2017 22:48:36 | Show all posts
倫倫 replied at 15-10-2017 22:30
咁你完左先除眼罩呀?

倫倫, 秘密 lol ......你鍾意開晒定收晒?
Post time 15-10-2017 22:05:55 | Show all posts
halo Island 歡迎你啊
快d參加活動再寫多次破處記
好想知你嘅童貞最後會花落誰家
Post time 4-12-2017 09:57:03 | Show all posts
有Ah矇做mentor,正,恭喜你,我應該遲你少少第一次,哈哈,我係師弟先岩
Post time 19-10-2017 17:20:26 | Show all posts
Hi Island, 你領我都回想起第一次渣波既感覺, 又興奮, 又騰騰地....多謝你report
Post time 15-10-2017 20:03:47 | Show all posts
Hi Island~
歡迎活潑健談嘅你! 加油~
有Ah 矇做mentor 真係好幸福呢
Post time 15-10-2017 23:59:14 | Show all posts

一齊去話俾大佬知先得
Post time 13-11-2022 21:10:20 | Show all posts
多謝island 分享,好認同真係唔好為人生帶黎遺憾,人生無幾次
Post time 16-10-2017 00:01:07 | Show all posts
ISLAND...歡迎你加入大家庭

你寫得都好好呀....
祝願你玩得越黎越開心...
Post time 16-10-2017 00:44:13 | Show all posts
CoCo replied at 16-10-2017 00:02
一齊去話俾大佬知先得

扣佢hp!!!
Post time 15-10-2017 20:14:49 | Show all posts
恭喜你呀,有咁好嘅第一次經歷,
以後可以同左手説再見了~
Post time 15-10-2017 21:44:59 | Show all posts
恭喜你呀island ! 今次破住一半處先,下次活動就會破曬架喇
Post time 7-6-2018 12:00:12 | Show all posts
sounds like a great first time.... hope my turn will come soon ah!!!
Post time 15-10-2017 23:55:32 | Show all posts
拎左你個有毛心,日後有機會入房俾返你,嘩哈哈!
Post time 15-10-2017 20:45:40 | Show all posts
Welcome and congrats!!! Ah矇做mentor 真係凳你開心!
Post time 25-3-2023 23:31:01 | Show all posts
有得比人指導破處真係開心,
可惜我唔係處????
Post time 15-10-2017 21:32:07 | Show all posts
恭喜Island成功踏出第一步
有機會活動見
Post time 15-10-2017 21:28:46 | Show all posts
Ah矇做你mentor好幸福呀!
歡迎你Island
 Author| Post time 25-10-2017 09:10:57 | Show all posts
Thx big gun, Driven 咁形容真係好好笑lol
Post time 21-5-2019 03:21:18 | Show all posts
少有既男post,希望我都有咁既機會
Post time 23-7-2019 00:50:35 | Show all posts
西利 處男 睇到即禁入黎睇睇haahaa
Post time 15-10-2017 21:28:33 | Show all posts
未破就好快啲參加下一次活動啦!
Post time 15-10-2017 22:27:19 | Show all posts
咁你完左先除眼罩呀?
Post time 16-2-2018 22:26:34 | Show all posts
好期待能加入第一次
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 21:51 GMT+8 , Processed in 0.205320 second(s), 25 queries .