Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Return to list New
Author: Fanni
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Sky Team] Fanni 's 差不多半年感

[Copy link]
61Floor
 Author| Post time 12-9-2017 09:37:29 | Show the author posts only
Tofu_Tofu replied at 11-9-2017 23:06
入左會真係有好多唔同既感覺,同你玩過更發現,你好爽直,知道自己想要咩

我都好濫,又要性,又要愛,大家 ...

其實入會前係有憧憬過,因為知道會內關係唔係ons,而係有心靈交流。
以前我都識過sp,但佢地就真係為左搞野,「關心」你都係為左留住一個肉體可以隨時俾佢發洩。
反而呢度,大家嘅關心係出自真心嘅關心,就算唔入房,只係見見面,大家都會發自內心咁給予關心。
係陌生人,對大家其實完全唔認識,但卻可以咁無條件地給予「愛」,令我好感動,亦都偷偷地喊過幾次。
62Floor
 Author| Post time 12-9-2017 09:42:43 | Show the author posts only
Twinky replied at 11-9-2017 22:02
係啦係啦,就係咁!!

而且太清楚自己胃口.. 我知會勁唔協調.. 會嘈交多過升華

唔係個個天生都好似會內男士咁叻,性都要磨合嘅,加油!

不過我明你諗咩,唔協調之後就會破壞左彼此之間嘅感覺,即使係少少裂痕,之後都會愈裂愈大。因為我經歷過......

或者試下調整自己性需要? (哈 唔好意思 我講多左)

63Floor
 Author| Post time 12-9-2017 09:48:58 | Show the author posts only
Nina replied at 11-9-2017 12:57
話咁快你就半年了⋯⋯
好欣賞你一直都咁勇於表達自己,對人熱情,真誠!
愛同性⋯⋯⋯呢樣野,認真諗會好頭 ...

面對會外人嘅甜言蜜語時可以更清醒⋯

呢樣絕對係,我以前係一個好易中意人嘅人,
但依家接近對flirty說話免疫,唔知係個人冷漠左,定冷靜左
有時會諗,咁樣係咪會錯過好多野?
太老實果啲又會嫌佢悶,或者好快friend zone,
咁樣算唔算要求高左,哈哈
不過我係感覺人,可能呢刻感覺未黎到,咪玩住等囉.......
64Floor
Post time 12-9-2017 10:43:09 | Show the author posts only
早晨Fanni,作為新人嘅我暫時未深深感受到在這裡對性與愛的影響,相信自己都未適合去同Fanni傾關於這是什麼回事。我從Chris會長的各訪問片段中知道,會長好希望各會員在會內與現實懂得抽離,我唔係想向Fanni講什麼道理什麼說教,而我係非常認同會長時常強調的這一點。我好記得的是Fanni是在這裡第一位解答我問答,第一位同我聊天嘅會員,令我唔多唔少都感覺到本會嘅親切,多謝Fanni,雖然未見面,但已經好開心在這裡認識你
65Floor
Post time 12-9-2017 11:16:31 | Show the author posts only
Fanni replied at 12-9-2017 09:45
唔係個個天生都好似會內男士咁叻,性都要磨合嘅,加油!

不過我明你諗咩,唔協調之後就會破壞左彼此之間 ...

哈~調整左你就見我唔到了
66Floor
 Author| Post time 12-9-2017 14:42:38 | Show the author posts only
Negan replied at 12-9-2017 10:46
早晨Fanni,作為新人嘅我暫時未深深感受到在這裡對性與愛的影響,相信自己都未適合去同Fanni傾關於這是什麼 ...

其實一定要識抽離!不過抽離唔係想像中咁容易,如果真係做唔到收放自如,只要唔犯會規其實都唔會有咩大問題嘅。好多會規可能有啲人可能會覺得好奇怪,但其實只係保障大家,等大家可以玩得開心自在無憂。

67Floor
 Author| Post time 12-9-2017 14:45:08 | Show the author posts only
Twinky replied at 12-9-2017 11:19
哈~調整左你就見我唔到了

雖然我真係真係好想經常見到你,但如果你因為咁而離開,我會替你開心!
68Floor
Post time 12-9-2017 17:38:32 | Show the author posts only
Fanni replied at 12-9-2017 14:45
其實一定要識抽離!不過抽離唔係想像中咁容易,如果真係做唔到收放自如,只要唔犯會規其實都唔會有咩大問 ...

你錯無錯,非常認同
69Floor
Post time 30-1-2020 23:59:21 | Show the author posts only

警告你,你再留呢啲同題目無關既低質留言,我會刪除你戶口。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 12:50 GMT+8 , Processed in 0.076989 second(s), 14 queries .