Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2793|Reply: 71
Collapse the left

[Ocean Team] Postman 的第一次

[Copy link]
Post time 21-7-2017 02:19:03 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
唔好意思遲來的動後。
終於參加到(第一次X3)活動了,非常緊張同興奮。回想到由網上見到一個會長的訪問得知道S&B呢個會 到開始了解,登記做會員,申請成為參加者 最後完成曬所有申請手續,到真正第一次參加活動己經不知不覺半年多了。

先講講參加當日先。。因第一次參加唔知頭唔知路,到了當日5點仲未收到大佬訊息,開始諗我係唔係中間留左D咩未做,定係大佬忘了我呢?定係會夜D先收到訊息呢?又唔知應唔應該打比大佬問。。。
到了6點多都未見到有訊息開始慌啦。。。死啦唔通真係我做留左咩野所以參加唔到活動?最後都係忍唔住要打比大佬了,好彩唔係有咩問題,只係大佬仲未SEND比我者。
好,到達場地終見到大佬,感覺大佬有點COOL,講野亦非常直接到位,哈哈,去到門前了,先帶上眼罩(睇左好多人的第一次,今次終於到我了)

嘩。。入到屋內聽到好多人聲,好緊張,跟住好快就有一把好溫柔既女聲,同感覺到一雙好軟滑既手,佢就係我既MENTOR Fanni(多謝Fanni你的當晚照顧,讚)
佢非常細心,每樣事都會問我是否OK,得知佢原來都係參加左無耐,我亦係佢第一個MENTEE,所以大家都有點緊張。沖涼時亦有點"哈碌",多謝fanni幫忙沖涼,好溫柔,到洗到弟弟時此終有點監介,都係自已攪掂返啦,哈。
沖涼後好快就進房檢查啦,檢查時被大佬話我多毛(我下次會修修架啦), 當開始前同fanni前有段小插曲, 當大佬突然問先同唔同fanni 試一次時,我"Er.... "左一下,就比大佬誤會我唔願意啦(其實我只係諗一諗對方是否會願意咋?) 當然心裡係好想架啦。
好啦,正式開始大家先傾傾計,當大家進入狀態時就開始攬攬鍚鍚, 之後就開始第一次啦, 多謝fanni的照顧。

之後在大廳休息下,認識一下大家:(請見諒如有留)
twinky,coco,Pecky,Emily,Suzie,Nina,Momo,Virginia
supreme,shadow hk, Mustard, Rick, Dino, Arrow, Loki
感覺大家都好nice,高興認識大家。
下次希望可以同大家傾多d計,特別女士好想認識Emily, Virginia, 哈哈。

在休息中時見到Mustard兄(大師級)同Pecky 在傾進房事宜,之後非常榮幸受mustard兄邀請一同和Pecky進房,這是我人生中的第一次3P啊,心諗左一下。。會唔會太激啊,仲係小學階段咁快就玩到大學級?一黎就3P?哈哈。。。
起初建議不如可否比我觀戰學習,但Mustard覺得不太好,建議落場實戰學習,當然亦好多謝Pecky不介意我呢個初哥左手左腳,比我實戰學習技考同如何照顧女士(謝謝mustard大師,同pecky)。
起初大家開始摸摸。。。到鍚鍚。。。之後Mustard兄開始使出金手指,當Mustard兄同Pecky進入狀態時,大戰準備開始。。我就不便再打擾佢的大戰啦,所以就先出房了。 謝謝Mustard傳授秘技。

這就是我的第一次啦,估唔到真的參加了第一次的SEX,PARTY,謝謝大佬批準參與。各位下次見。
Post time 21-7-2017 03:39:36 | Show all posts
Postman replied at 21-7-2017 02:32
(SORRY,唔知點解之前個POST無曬FORMAT,RE-POST一次)

唔好意思遲來的動後。

Hi. 我係Rimmi呀,當晚我都喺現場咖,不過應該太多人,你唔記得左啦
Post time 21-7-2017 04:57:38 | Show all posts
唔好掛住傾計,養足精神,做多D喇﹗
Post time 21-7-2017 06:27:48 | Show all posts
Menteeeeee~~~~~  咁快出第一次啦(搶唔到早過你出動後添)
估唔到你會用溫柔黎形容我 (感動嘅眼淚) 哈哈哈

果日你走左之後 我發現你同mustard pecky玩3p 我都好surprise
第一次就玩3p 對你黎講應該會係一個好特別嘅經驗
希望你喜歡S&B 有空就出活動啦
期待下次再見

PS. 多謝謝芥末哥哥同Pecky女神幫我照顧Postman
PS2. Mustard同Pecky 2個都係我係S&B裡面視好重要嘅人 呢個關係 感覺好微妙
Post time 21-7-2017 08:03:13 | Show all posts
Fanni replied at 21-7-2017 06:30
Menteeeeee~~~~~  咁快出第一次啦(搶唔到早過你出動後添)
估唔到你會用溫柔黎形容我 (感動嘅 ...

Fanni ~~ 恭喜你吖!做Mentor la ~~
Post time 21-7-2017 08:05:04 | Show all posts
Hello Postman ~~ 真幸福~
咁你要多啲嚟喇~
Gill
Post time 21-7-2017 08:27:41 | Show all posts
postman,你好幸福呀,有Fanni做mentor仲要3p⋯⋯支持你呀!
Post time 21-7-2017 08:38:22 | Show all posts
第一次就有機會來個3P, 這經驗好難得呢!
Post time 21-7-2017 10:15:13 | Show all posts
Hello postman...
有fanni 做mentor你就唔使驚,佢一定好好照顧你的。0
話你知果日想邀請你一齊玩架...
3p係想同你了解多一點嘛
好好玩...希望下次見...

Add post (21-7-2017 10:20):
個emoji又錯了....又出左隔離的...XD
Post time 21-7-2017 10:16:17 | Show all posts
Fanni replied at 21-7-2017 06:30

Haha..仲mentor大個女啦
能成為你重要既人真係好幸運
Post time 21-7-2017 10:27:00 | Show all posts
玩得開心嗎~~~
多謝你個「errr」當晚但左比我地無窮歡樂
 Author| Post time 21-7-2017 10:39:43 | Show all posts
Rimmi replied at 21-7-2017 03:42
Hi. 我係Rimmi呀,當晚我都喺現場咖,不過應該太多人,你唔記得左啦

Hello Rimmi,  係呀個日真的比較多人,當時主要都係靠fanni 介紹大家比我識,哈 。。希望下次見到的。
 Author| Post time 21-7-2017 10:41:01 | Show all posts
Simpson replied at 21-7-2017 05:00
唔好掛住傾計,養足精神,做多D喇﹗

年紀大啦。。。真的好休息多d
 Author| Post time 21-7-2017 10:49:03 | Show all posts

Hello Fanni,  我的溫柔mentor
哈,我仲以為算遲出動後架啦,因為supreme已早幾日出了,所以心諗一定要果晚寫完佢,但寫到差唔多3點先寫完

係呀, 3。。。。。p。。。。。呀。激呀。我已上大學級了。哈哈
 Author| Post time 21-7-2017 10:50:25 | Show all posts
Gillian replied at 21-7-2017 08:08
Hello Postman ~~ 真幸福~
咁你要多啲嚟喇~
Gill

好呀 Gillian,  下次見
 Author| Post time 21-7-2017 10:51:17 | Show all posts
阿柏 replied at 21-7-2017 08:30
postman,你好幸福呀,有Fanni做mentor仲要3p⋯⋯支持你呀!

謝謝柏兄。。
 Author| Post time 21-7-2017 10:52:31 | Show all posts
Fido replied at 21-7-2017 08:41
第一次就有機會來個3P, 這經驗好難得呢!

Fido兄,係呀,真的好難忘。
 Author| Post time 21-7-2017 10:54:52 | Show all posts
Autumn replied at 21-7-2017 09:25
Hi 郵差叔叔
Welcome to the club,  have fun
Hope to see u soon

Hello 秋天姐姐,
Looking forward to seeing you next time ar
 Author| Post time 21-7-2017 10:57:37 | Show all posts
Pecky replied at 21-7-2017 10:18
Hello postman...
有fanni 做mentor你就唔使驚,佢一定好好照顧你的。0
話你知果日想邀請你一齊 ...

Hello pecky,
多謝你的邀請。一個好特別的體現
哈哈
Post time 21-7-2017 10:58:17 | Show all posts

多謝你記得我啊, 仲有幸被點名 tim
希望你鐘意呢度喇, 歡迎你啊
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 04:48 GMT+8 , Processed in 0.089577 second(s), 19 queries .