Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
Author: 皮皮
Collapse the left

[Ocean Team] 皮皮第一次既第一次出爐~~!!

[Copy link]
 Author| Post time 25-6-2017 19:30:45 | Show all posts
Emily replied at 25-6-2017 16:33
皮皮 hello, 我都有留意過你啊
恭喜你終於試左第一次
希望遲 d 有機會見到你喇

Emily~~ 我都好想見你呀
你都係我有印象既會員之一 成日見到你係壇講野
見到面我話你知啲野哈哈
Post time 25-6-2017 19:31:22 | Show all posts
Nina replied at 25-6-2017 19:27
我意思係遲d啫⋯⋯點會係虐待呢?係寶貝黎架

咳咳,唔該呢幾位女士個focus tune返正去我Mentee皮皮嘅體驗上面,而唔係鄙人小弟嘅身體結構吖唔該

又,叫陰莖做寶貝可以好嚴重,快啲Lure口水講過

Post time 25-6-2017 19:45:47 | Show all posts
Ringo replied at 25-6-2017 19:34
咳咳,唔該呢幾位女士個focus tune返正去我Mentee皮皮嘅體驗上面,而唔係鄙人小弟嘅身體結構吖唔該:70bff ...

唔好意思,我知錯了

Add post (25-6-2017 19):
你明明就暗爽⋯⋯
 Author| Post time 25-6-2017 19:49:34 | Show all posts
Twinky replied at 25-6-2017 16:40
皮皮,恭喜歡迎
這樣的雙重第一次絕對是很幸運
多謝你咁信任S&B,咁信住大家..

我都要多謝呢度制度咁好呀 比到我好大信心呀
希望活動會見到啦~~
 Author| Post time 25-6-2017 19:52:12 | Show all posts
Fanni replied at 25-6-2017 17:01
皮皮 你好呀
你第一次就要share bed 我都有啲唔好意思 希望冇影響到你啦
歡迎你呀

原來你係fanni~~~~~
成日見到呢隻貓貓係壇講野都唔知係你
我反而擔心影響你地進行到中途呀哈哈
下次見到再講下野啦我地 我上次趕住走
 Author| Post time 25-6-2017 19:54:07 | Show all posts
Luigi replied at 25-6-2017 17:10
Hi 皮皮~ welcome to the club. So glad to know you enjoyed your first time. Hope to see you soon.  ...

Next to meet u~
Hope to see u soon too
Post time 25-6-2017 19:57:15 | Show all posts
皮皮Mentee:

衷心佩服妳的勇氣,希望妳往後響呢度會得到更多珍貴體驗!那晚的交流點滴在心頭,我也從妳身上得到很多第一次,感謝妳的信任、交托、包容,希望我算是個稱職的Mentor吧!

P.S. 妳的口技頗有本會神獸阿含風範,睇片學都咁強悍,響呢度實習多幾次一定不得不得了!
 Author| Post time 25-6-2017 20:04:10 | Show all posts
Mustard replied at 25-6-2017 19\"\"
我哋都有偷睇你哋一眼,又白又滑比較我!除了眼罩後,原來是個正妹!
多D人冇咁驚⋯噓噓!細聲D ...

我有同大佬講過我會想試架
但試左番唔到轉頭就慘啦
我覺得係度對住大佬同Ringo我既要求又高左太多
咁係凡間都應該唔洗搵男朋友架啦~~可以專心係呢度做尼姑
 Author| Post time 25-6-2017 20:06:39 | Show all posts
Ringo replied at 25-6-2017 20:00
皮皮Mentee:

衷心佩服妳的勇氣,希望妳往後響呢度會得到更多珍貴體驗!那晚的交流點滴在心頭,我也從妳身 ...

邊個係神獸 你下次介紹我識哈哈~~~嗯...我會努力研究下
下次要令你出先得 咁先有成功感
 Author| Post time 25-6-2017 20:09:45 | Show all posts
Alicia replied at 25-6-2017 18:40
好多人嘅第一次(losing virginity) 都好awful
而你選擇係呢度發生你嘅第一次,無論你mentor係邊個都好,佢 ...

我果陣係抱住 既然都係要比人 應該比啲勁人會好啲
起碼唔會亂咁黎先啦~ 於是就覺得比呢度啦
我都覺得自己好勇敢呀(掌聲比自己
Btw我覺得大佬先係摩打機 我不敢相信佢勁到好似識震咁
Post time 25-6-2017 20:46:18 | Show all posts
恭喜你,經歷左第一次,之後就可以好好享受,係呢度仲可以經歷更多其他唔同的第一次
每次去活動見到大家都會好開心,希望你係呢度玩得開心
你頭像個公仔,我都好鍾意
Post time 25-6-2017 20:54:41 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 19:55
原來你係fanni~~~~~
成日見到呢隻貓貓係壇講野都唔知係你
我反而擔心影響你地進行到中途呀哈哈

冇影響到我呀 我果時太忘我 希望冇嚇親你 哈哈
期待下次再見
Post time 25-6-2017 21:24:16 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 20:12
我果陣係抱住 既然都係要比人 應該比啲勁人會好啲
起碼唔會亂咁黎先啦~ 於是就覺得比呢度啦
我都覺得自己 ...

Wow, 你完左你嘅第一次就打"大佬"
我真係佩服你
Post time 25-6-2017 22:43:57 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 20:07
我有同大佬講過我會想試架
但試左番唔到轉頭就慘啦
我覺得係度對住大佬同Ringo我既要求又高左太 ...

原來你有興趣,睇下到時遇唔遇到好組合!⋯⋯現在已經反唔到啦!試過佢哋又係嘅⋯⋯哈哈

男友是談心,不一樣的嘛⋯⋯哈哈
想吃 appetize or dessert 可找隊長!
Post time 25-6-2017 22:44:03 | Show all posts
皮皮~ hello I'm Gillian ~
好歡迎你來到S&B ~
有Ringo 做你Mentor 真的好幸福~
相信你會越玩越開心~
我都係S&B 遇到很多很多我的第一次~
期待同你見面~
Gill
Post time 25-6-2017 23:28:00 | Show all posts
歡迎妳加入SnB....
係房和妳打完招呼後,之後就唔見左妳了。
將來活動一齊傾計玩Game交流。

至於妳話Ocamp房Game...
邊有係SnB咁好玩。
 Author| Post time 25-6-2017 23:36:43 | Show all posts
Mustard replied at 25-6-2017 22\"\"
原來你有興趣,睇下到時遇唔遇到好組合!⋯⋯現在已經反唔到啦!試過佢哋又係嘅⋯⋯哈哈

男友是談心,不 ...

試完就覺得男友要有能力滿足自己都好重要
不過無緊要既有先算啦 睇緣份
MMF/FFM既組合都要睇緣份
 Author| Post time 25-6-2017 23:37:32 | Show all posts
Gillian replied at 25-6-2017 22:47
皮皮~ hello I'm Gillian ~
好歡迎你來到S&B ~
有Ringo 做你Mentor 真的好幸福~

Hi gillian
我都希望下次見到你 得閒去吹下水~~
 Author| Post time 25-6-2017 23:38:36 | Show all posts
Alex replied at 25-6-2017 23:31
歡迎妳加入SnB....
係房和妳打完招呼後,之後就唔見左妳了。
將來活動一齊傾計玩Game交流。

趕住走嘛玩咩game先~~我識好多game架哈哈哈哈哈
希望下次再見到你
 Author| Post time 25-6-2017 23:39:20 | Show all posts
Virginia replied at 25-6-2017 17:51
好快手啊!歡迎妳呀,皮皮。
有Ringo 做mentor 真係羨慕死人了。

唔快啲一陣我金魚記憶就唔記得luu
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 15:54 GMT+8 , Processed in 0.104740 second(s), 14 queries .