Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 11492|Reply: 96
Collapse the left

[Ocean Team] 皮皮第一次既第一次出爐~~!!

[Copy link]
Post time 25-6-2017 13:59:51 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
趁我仲記得就快快記低

還記得5月的時候我剛好看到香港01有關s&b的報導,
一直對這些兩性話題抱有興趣的我就好奇上網google, 怎知一搜就找到論壇了,
本身我是打算把討論區大家的[動後感]/[第一次]當甜故看看, 食下花生,
怎知多手註冊了Forum Intern後隔日就收到大佬wtsapp打招呼, 好快手!!

約面試都一鼓作氣+衝動就去了, 大佬比我想像中親切, 而且平易近人, 令我很容易就放下戒
心,
其實我面試的時候就做好心理準時了, 覺得如果第一次係比s&b既話, 都應該係一個好好既經驗,
大佬好體諒我又錫住我, 無取去我的第一次,真係一如佢既原則, 男士要有風度,
再一次令我覺得女士係s&b真係被錫被寵的,
哈哈~ in完之後就唔係香港,於是就隔左大半個月先再處理s&b

到出左報告, 好喇殺到黎, 我又開始多多煩惱, 我完全無Sex既經驗,

如果我投入唔到, 到時會唔會搞到大家無癮, 怕表現唔好, 怕走出comfort zone,
怕呢樣怕果樣, 一直都拖住左, 直到呢次, 我真係百忙中都要抽時間唔想再拒絕大佬既邀請參加活動,
一直到去會場路途上我都係度十五十六亂咁諗, 個腦好混亂,
我好多謝suzie, dick, 水哥有係討論區同過下我講野, 同我傾下煩惱,
今次活動都見到其中2位, 都係靚仔靚女哈哈希望下次見到再傾計!!!
今次我趕住做灰姑娘(十二點前要離開)~sorry~~

到左會場, 戴眼罩入去就feel好溫馨既氣氛! 好似大班人o camp玩房game咁溫馨~

然後就係摸黑咁接觸左一大班人, 你地都好nice, 又比我摸又扶我又提醒我,
之後大佬就介紹左mentor Ringo比我喇~ 小鮮肉,
我心裏真係有多謝大佬咁照顧我呢個小朋友, Ringo都好照顧我,
後來我先知你唔單止第一次對真係“第一次”既人, 仲係第一次做mentor~ 但你做得好好呀!
我仲以為你做慣做熟tim~辛苦你湊左個小朋友成晚, 成身汗XD 仲滴到我塊面 我以為邊度滴水

對呢個會好有印象既一樣野就係我成日收到大家既big hug, 其實我會唔知點反應,

會呆呆咁企係度比大家hug, 又唔識hug back~ Ringo同大佬 hug我果陣我都係咁好老尷,
但我feel到你地既心意既! 其實我好鐘意架

一入房就見到fanny同mustard係隔離, Ringo都好細心咁問我介唔介意share bed, 咁我都唔介意~

之後Ringo就細心lead住我個flow, 你都攞左我好多第一次哈哈,
不過我成日覺得我表現唔似第一次, 除左好緊張之外~
真係覺得你好有耐性同埋好願意照顧女士, 比你serve得好舒服~
我都好鐘意serve小Ringo 難得你鐘意 聽到你話頂唔順我都真係想chur盡你。
到最後入果陣, 我痛到不得了, 好似比人wrong hole咁,
好記得你話如果痛就搣你, 等你feel下幾痛, 你真係好好人, 我都唔捨得搣呀~~
不過好彩之後感覺有爽番, 抵番!
最尾你加速果陣我都舒服到想喊原來甜故果啲都係真
哈哈 完左之後mentor都好好咁同我沖涼帶我換衫咁 真係好被照顧

完左之後出黎終於見到大家個靚樣, 我都好想再留耐啲, 可惜要趕住走,

唯有期望下次會見到你地啦~~~另外例如tofu abby dylan 飛雲 neon(?) alex仲有其他人~
我記得你地個名架但我怕串錯 皮皮見到你地會再同你地打招呼!!
不過一定要提最後見到梅妹同COCO,你地真係好搞笑, 下次見到再玩!

好似打太長哈哈

Post time 25-6-2017 16:03:00 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 15:56
我一直到下晝都猶豫緊黎唔黎
結果做完野都決定黎試下
無奈我趕住走 我都想同大家睇戲呀

我明你嘅猶豫心情~
我次次去活動都有去唔去好呢?咁諗!但每次都唔會後悔的~~
機會多的是、我地好歡迎你,會等你一齊睇戲、玩,總之做咩都好啦
胃口再高⋯都會有人滿足到你架放心啦hahaha~~
你mentor我排咗半年先有機會試咋⋯⋯佢真係高質的~
係仲有大把男士等緊你架,預祝你玩得開心~~

Post time 27-6-2017 00:28:14 | Show all posts
CoCo replied at 27-6-2017 00:18
知道~啊力屎近排都學返好好編排自己既生活,所有事情,試下每樣都要適量...適量....希望好快調節好 ...

我覆埋呢個留言唔覆啦,話哂係皮皮的動後。

聽到妳咁講,都放心好多。

都唔關出席活動與否的事,
而係妳會嘗試去搵返生活的重心,
咁就比之前的心態 已經好很多。

適量,平衡,是很重要的。
在現實中加油努力哦,相信妳做得到。
 Author| Post time 25-6-2017 20:09:45 | Show all posts
Alicia replied at 25-6-2017 18:40
好多人嘅第一次(losing virginity) 都好awful
而你選擇係呢度發生你嘅第一次,無論你mentor係邊個都好,佢 ...

我果陣係抱住 既然都係要比人 應該比啲勁人會好啲
起碼唔會亂咁黎先啦~ 於是就覺得比呢度啦
我都覺得自己好勇敢呀(掌聲比自己
Btw我覺得大佬先係摩打機 我不敢相信佢勁到好似識震咁
 Author| Post time 25-6-2017 15:53:14 | Show all posts
Nina replied at 25-6-2017 14:14
皮皮~~
好歡迎你呀!嗰日我都係到,只係見到你一面,無機會同你傾計⋯⋯
你好幸運,有個好mentor! Ringo ...

我一直到下晝都猶豫緊黎唔黎
結果做完野都決定黎試下
無奈我趕住走 我都想同大家睇戲呀
係囉我都怕之後胃口會要求高左好多
ringo實在太高質
不過果日都見到好多唔錯既男士呀~~
Post time 25-6-2017 22:43:57 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 20:07
我有同大佬講過我會想試架
但試左番唔到轉頭就慘啦
我覺得係度對住大佬同Ringo我既要求又高左太 ...

原來你有興趣,睇下到時遇唔遇到好組合!⋯⋯現在已經反唔到啦!試過佢哋又係嘅⋯⋯哈哈

男友是談心,不一樣的嘛⋯⋯哈哈
想吃 appetize or dessert 可找隊長!
 Author| Post time 25-6-2017 20:04:10 | Show all posts
Mustard replied at 25-6-2017 19\"\"
我哋都有偷睇你哋一眼,又白又滑比較我!除了眼罩後,原來是個正妹!
多D人冇咁驚⋯噓噓!細聲D ...

我有同大佬講過我會想試架
但試左番唔到轉頭就慘啦
我覺得係度對住大佬同Ringo我既要求又高左太多
咁係凡間都應該唔洗搵男朋友架啦~~可以專心係呢度做尼姑
Post time 25-6-2017 19:30:16 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 17:22
唔係掛 我完全唔知你爬過黎哈哈
其實我有偷睇你地2個嘩哈哈 活色生香
我冇所謂啦 反而有啲人我 ...

我哋都有偷睇你哋一眼,又白又滑比較我!除了眼罩後,原來是個正妹!
多D人冇咁驚⋯噓噓!細聲D⋯比大佬知道咗...到時可能真係好多人一齊同妳玩。除非你⋯⋯

Post time 25-6-2017 19:57:15 | Show all posts
皮皮Mentee:

衷心佩服妳的勇氣,希望妳往後響呢度會得到更多珍貴體驗!那晚的交流點滴在心頭,我也從妳身上得到很多第一次,感謝妳的信任、交托、包容,希望我算是個稱職的Mentor吧!

P.S. 妳的口技頗有本會神獸阿含風範,睇片學都咁強悍,響呢度實習多幾次一定不得不得了!
Post time 25-6-2017 18:37:39 | Show all posts
好多人嘅第一次(losing virginity) 都好awful
而你選擇係呢度發生你嘅第一次,無論你mentor係邊個都好,佢地都一定會錫住你
而且有Ringo照顧你嘅第一次,你一定有一個好好嘅beginning啦
希望你之後每次都咁enjoy, 然後慢慢續漸更了解你自己及你嘅喜好:)
有機會見:)
Post time 27-6-2017 00:10:23 | Show all posts
CoCo replied at 26-6-2017 23:58
實會見既我都好懷念同你係房由頭插到尾+笑到尾既日子

等妳忙完,有mood出活動先出。
探班係廳吹水,其實一樣係樂事。

仲有『我是歌手』cosplay

而最重要係......妳搵到妳想走的路,選擇自己想過的生活,enjoy每一天,呢樣緊要d。

Post time 27-6-2017 00:10:03 | Show all posts
CoCo replied at 26-6-2017 23:58

仲有『我是歌手』cosplay

而最重要係......妳搵到妳想走的路,選擇自己想過的生活,enjoy每一天,呢樣緊要d。

Author| Post time 25-6-2017 17:17:14 | Show all posts
Pecky replied at 25-6-2017 14:45
歡迎你皮皮~
睇到你出現左第一次登你開心~感受到呢個係真實既故事~
有RINGO做你MENTOR真的好幸福~~

Pecky~~~
我記得我地都有係壇上傾過計
見到其他會員都覺得大家同壇上一樣咁nice
好彩我苦惱左咁耐啫唔係都撞唔到Ringo做mentor
 Author| Post time 25-6-2017 17:19:48 | Show all posts
Mustard replied at 25-6-2017 14\"\"
Welcome 皮皮!很高興見到妳!妳看起來似個陽光女孩 outgoing person。有機會再聊!
知妳第一次會 ...

唔係掛 我完全唔知你爬過黎哈哈
其實我有偷睇你地2個嘩哈哈 活色生香
我冇所謂啦 反而有啲人我冇咁驚既 唔同玩法啦~
 Author| Post time 25-6-2017 19:52:12 | Show all posts
Fanni replied at 25-6-2017 17:01
皮皮 你好呀
你第一次就要share bed 我都有啲唔好意思 希望冇影響到你啦
歡迎你呀

原來你係fanni~~~~~
成日見到呢隻貓貓係壇講野都唔知係你
我反而擔心影響你地進行到中途呀哈哈
下次見到再講下野啦我地 我上次趕住走
Post time 25-6-2017 18:49:46 | Show all posts
Alicia replied at 25-6-2017 18\"\"
Nina你個留言真係笑到我傻你唔係唔知佢仲好似摩打機咁
我幻想如果係我,都覺得痛呀

我應該有淺嘗過佢摩打機咁⋯我估
所以我知佢mentor係邊個時⋯我真係「倒抽一口氣」,心揪一揪架
E...我地是咪趙完唱緊⋯⋯?
 Author| Post time 25-6-2017 23:36:43 | Show all posts
Mustard replied at 25-6-2017 22\"\"
原來你有興趣,睇下到時遇唔遇到好組合!⋯⋯現在已經反唔到啦!試過佢哋又係嘅⋯⋯哈哈

男友是談心,不 ...

試完就覺得男友要有能力滿足自己都好重要
不過無緊要既有先算啦 睇緣份
MMF/FFM既組合都要睇緣份
Post time 26-6-2017 01:15:25 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 23:39
MMF/FFM既組合都要睇緣份:5531890 ...

一定啦!我以為女士都靠感覺,唔信緣份⋯⋯哈哈!咁就有緣份再係聊天室見⋯⋯或見面再聊吧

Post time 25-6-2017 19:31:22 | Show all posts
Nina replied at 25-6-2017 19:27
我意思係遲d啫⋯⋯點會係虐待呢?係寶貝黎架

咳咳,唔該呢幾位女士個focus tune返正去我Mentee皮皮嘅體驗上面,而唔係鄙人小弟嘅身體結構吖唔該

又,叫陰莖做寶貝可以好嚴重,快啲Lure口水講過

Author| Post time 25-6-2017 20:06:39 | Show all posts
Ringo replied at 25-6-2017 20:00
皮皮Mentee:

衷心佩服妳的勇氣,希望妳往後響呢度會得到更多珍貴體驗!那晚的交流點滴在心頭,我也從妳身 ...

邊個係神獸 你下次介紹我識哈哈~~~嗯...我會努力研究下
下次要令你出先得 咁先有成功感
Post time 25-6-2017 18:30:56 | Show all posts
Nina replied at 25-6-2017 14:14
皮皮~~
好歡迎你呀!嗰日我都係到,只係見到你一面,無機會同你傾計⋯⋯

Nina你個留言真係笑到我傻你唔係唔知佢仲好似摩打機咁
我幻想如果係我,都覺得痛呀

Post time 25-6-2017 14:32:52 | Show all posts
皮皮 我都好開心見到你,自從係chat room同你講過嘢,你話希望係活動見到我地,我就期待緊你幾時出現啦,好開心你第一次我都係度啊 而且有Ringo做mentor好好好幸運。

你好勇敢踏出第一步啊,嚟緊你會更enjoy的

歡迎你
Post time 25-6-2017 23:53:04 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 23:41
趕住走嘛玩咩game先~~我識好多game架哈哈哈哈哈
希望下次再見到你

房Game我就唔記得哂啦。
不過房事 就多d把握。

總有機會,會入面男男女女都好charm。
CoCo講野,係咪令人笑到停唔到口呢?

Post time 25-6-2017 14:29:37 | Show all posts

Hello 皮皮。我係Rimmi呀,咁啱嗰晚有事黎唔到活動見唔到你tim,期待下次你再黎!
有Ringo做mentor實在係太太sweet了,大佬對你好好呢!
希望你中意黎度既所有所有!

Post time 27-6-2017 00:15:50 | Show all posts
Alex replied at 27-6-2017 00:13

知道~啊力屎近排都學返好好編排自己既生活,所有事情,試下每樣都要適量...適量....希望好快調節好心情就返黎吹水無極限
 Author| Post time 25-6-2017 17:11:17 | Show all posts
Rimmi replied at 25-6-2017 14:32
Hello 皮皮。我係Rimmi呀,咁啱嗰晚有事黎唔到活動見唔到你tim,期待下次你再黎!
有Ringo做mentor實在係 ...

大佬真係皇恩浩蕩啦~~
我都聽過你個名同睇過你d post
Hope to meet u next time!!!
 Author| Post time 25-6-2017 17:13:22 | Show all posts
SuZie replied at 25-6-2017 14:35
皮皮 我都好開心見到你,自從係chat room同你講過嘢,你話希望係活動見到我地,我就期待緊你幾時 ...

Suzie
由壇上同你傾計已經覺得你好好人
真人都係又靚又nice~~~
下次見啦實有機會既
 Author| Post time 27-6-2017 20:04:40 | Show all posts
ramos replied at 27-6-2017 18:29
歡迎你呀皮皮
好高興響你呢次活動見到你,有萬人迷Ringo做Mentor,而且有咁美好幸福既第一次:d5f0 ...

出左活動終於明點解大家都會係第一次既分享到有讚無彈 我都期待再見返大家~~~!
Post time 25-6-2017 14:43:32 | Show all posts
Welcome 皮皮!很高興見到妳!妳看起來似個陽光女孩 outgoing person。有機會再聊!
知妳第一次會緊張,希望我哋係隔離聲音無影響你!
By the way, 有D汗水可能係我的⋯⋯剛剛越過你的身上拿東西⋯⋯
Post time 25-6-2017 14:33:44 | Show all posts
好開心見到你個post le, 加入左網會之前一路都係狂煲別人的故事,睇左N次。

岩岩發現你既故事就忍吾到手(眼?)好似開發新大陸咁睇。
比你既快樂感染到,我都心急起黎

希望好快會有機會見到你丫
 Author| Post time 25-6-2017 19:30:45 | Show all posts
Emily replied at 25-6-2017 16:33
皮皮 hello, 我都有留意過你啊
恭喜你終於試左第一次
希望遲 d 有機會見到你喇

Emily~~ 我都好想見你呀
你都係我有印象既會員之一 成日見到你係壇講野
見到面我話你知啲野哈哈
Post time 25-6-2017 21:24:16 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 20:12
我果陣係抱住 既然都係要比人 應該比啲勁人會好啲
起碼唔會亂咁黎先啦~ 於是就覺得比呢度啦
我都覺得自己 ...

Wow, 你完左你嘅第一次就打"大佬"
我真係佩服你
 Author| Post time 25-6-2017 23:38:36 | Show all posts
Alex replied at 25-6-2017 23:31
歡迎妳加入SnB....
係房和妳打完招呼後,之後就唔見左妳了。
將來活動一齊傾計玩Game交流。

趕住走嘛玩咩game先~~我識好多game架哈哈哈哈哈
希望下次再見到你
 Author| Post time 25-6-2017 17:15:10 | Show all posts
Ah矇 replied at 25-6-2017 14:36
好開心見到你個post le, 加入左網會之前一路都係狂煲別人的故事,睇左N次。

岩岩發現你既故事就 ...

估唔到我故事都吸引到人哈哈
希望活動見到你 快啲加入啦~~
Post time 25-6-2017 20:54:41 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 19:55
原來你係fanni~~~~~
成日見到呢隻貓貓係壇講野都唔知係你
我反而擔心影響你地進行到中途呀哈哈

冇影響到我呀 我果時太忘我 希望冇嚇親你 哈哈
期待下次再見
Post time 25-6-2017 14:33:41 | Show all posts
皮皮~~

會唔會第一次試過大J,以後都冇有怕啦?
 Author| Post time 25-6-2017 19:49:34 | Show all posts
Twinky replied at 25-6-2017 16:40
皮皮,恭喜歡迎
這樣的雙重第一次絕對是很幸運
多謝你咁信任S&B,咁信住大家..

我都要多謝呢度制度咁好呀 比到我好大信心呀
希望活動會見到啦~~
 Author| Post time 25-6-2017 19:28:06 | Show all posts
dick replied at 25-6-2017 15:01
終於見到你一面
希望有機會再見到你啦
睇見大佬拎支日本旗出黎果下笑左.... ...

比我想像中少 得一少塊哈哈 但真係唔好收藏喇 辟邪咩~~~下次見到再傾計啦
Post time 25-6-2017 14:11:56 | Show all posts
皮皮~~
你好幸運,有個好mentor! Ringo好識照顧人的
但有d心痛你第一次就比條大J 桔囉
你好勇敢,欣賞你
Post time 25-6-2017 20:46:18 | Show all posts
恭喜你,經歷左第一次,之後就可以好好享受,係呢度仲可以經歷更多其他唔同的第一次
每次去活動見到大家都會好開心,希望你係呢度玩得開心
你頭像個公仔,我都好鍾意
Post time 26-6-2017 10:36:26 | Show all posts
Ringo replied at 25-6-2017 19:34
咳咳,唔該呢幾位女士個focus tune返正去我Mentee皮皮嘅體驗上面,而唔係鄙人小弟嘅身體結構吖唔該:70bff ...

同意nina。。明明就暗爽緊
Post time 17-9-2020 12:41:17 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 23:36
MMF/FFM既組合都要睇緣份:5531890 ...

好利害既第一次,可遇不可求!
Post time 26-6-2017 23:55:51 | Show all posts
Alex replied at 26-6-2017 23:56
噢,,,,係房出黎就聽到妳個名。以為妳黎過。

哎,,,,,,,, 咁唔得閒黎活動. 都多D黎探下班呀。

Post time 25-6-2017 22:44:03 | Show all posts
皮皮~ hello I'm Gillian ~
好歡迎你來到S&B ~
有Ringo 做你Mentor 真的好幸福~
相信你會越玩越開心~
我都係S&B 遇到很多很多我的第一次~
期待同你見面~
Gill
 Author| Post time 25-6-2017 19:54:07 | Show all posts
Luigi replied at 25-6-2017 17:10
Hi 皮皮~ welcome to the club. So glad to know you enjoyed your first time. Hope to see you soon.  ...

Next to meet u~
Hope to see u soon too
Post time 25-6-2017 19:45:47 | Show all posts
Ringo replied at 25-6-2017 19:34
咳咳,唔該呢幾位女士個focus tune返正去我Mentee皮皮嘅體驗上面,而唔係鄙人小弟嘅身體結構吖唔該:70bff ...

唔好意思,我知錯了

Add post (25-6-2017 19):
你明明就暗爽⋯⋯
 Author| Post time 27-6-2017 00:08:19 | Show all posts
CoCo replied at 26-6-2017 23:37
原來你係皮皮唔係琪琪 我係車度由頭到尾都叫你琪琪 XD

Add post (26-6-2017 23:38):

我好似都聽到 都費時糾正你
你中意點叫咪點叫囉

Post time 25-6-2017 17:32:17 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 17:14
大佬真係皇恩浩蕩啦~~
我都聽過你個名同睇過你d post
Hope to meet u next time!!!

你黎一次就聽過我個名?希望同乜乜壞死冇關啦,哈哈
 Author| Post time 25-6-2017 23:37:32 | Show all posts
Gillian replied at 25-6-2017 22:47
皮皮~ hello I'm Gillian ~
好歡迎你來到S&B ~
有Ringo 做你Mentor 真的好幸福~

Hi gillian
我都希望下次見到你 得閒去吹下水~~
 Author| Post time 25-6-2017 15:50:38 | Show all posts
Kennedy replied at 25-6-2017 14:13
皮皮您好我是Kennedy!
恭喜您有一次那麼美好的第一次
期待活動相見!

我都希望見到你~~我都覺呀我打果陣都回味緊哈哈
Post time 25-6-2017 18:47:37 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 17:18
估唔到我故事都吸引到人哈哈
希望活動見到你 快啲加入啦~~

我第一輪ok 左嫁啦,衣家等第二輪個report 就可以正式入伍了
Post time 27-6-2017 18:26:07 | Show all posts
歡迎你呀皮皮
好高興響你呢次活動見到你,有萬人迷Ringo做Mentor,而且有咁美好幸福既第一次
可惜你早走,希望下次見到你再同你傾下計交流下
 Author| Post time 26-6-2017 01:55:31 | Show all posts
dick replied at 26-6-2017 01:08
臨走時仲有件獨家限量處女香內衣架(雖然唔知係咪)…

果件好似唔係我架喎 我着番曬啲野走架
最多你要我下次帶比你
 Author| Post time 25-6-2017 23:39:20 | Show all posts
Virginia replied at 25-6-2017 17:51
好快手啊!歡迎妳呀,皮皮。
有Ringo 做mentor 真係羨慕死人了。

唔快啲一陣我金魚記憶就唔記得luu
Post time 25-6-2017 14:42:26 | Show all posts
歡迎你皮皮~
睇到你出現左第一次登你開心~感受到呢個係真實既故事~
有RINGO做你MENTOR真的好幸福~~
你經歷左呢個肉棒還有很多很多等住你~
Post time 25-6-2017 23:28:00 | Show all posts
歡迎妳加入SnB....
係房和妳打完招呼後,之後就唔見左妳了。
將來活動一齊傾計玩Game交流。

至於妳話Ocamp房Game...
邊有係SnB咁好玩。
Post time 30-9-2017 18:58:04 | Show all posts
原來皮皮大師個第一次係呢度,我係出面係甘碌睇到眼都矇都點解搵唔到,多謝皮皮第一次,好希望同你傾下計從中得到一些領悟
 Author| Post time 5-12-2017 15:51:44 | Show all posts
Nickel replied at 5-12-2017 15\"\"
終於睇到喇你的第一次的第一次喇。
「以為邊度滴水」好搞笑,但我有畫面,哈哈 ...

你一定好清楚架
 Author| Post time 27-6-2017 01:14:19 | Show all posts
CoCo replied at 27-6-2017 00:14
咁琪琪呢個名就由我專稱啦hahahaaaa

Coco多啲去吹水區吹水啦
我太掛住你講野幽默生動既模樣啦
Post time 26-6-2017 23:53:25 | Show all posts
CoCo replied at 26-6-2017 23:48
咩啊,我無黎啊

噢,,,,係房出黎就聽到妳個名。以為妳黎過。

哎,,,,,,,, 咁唔得閒黎活動. 都多D黎探下班呀。

Post time 26-6-2017 01:13:52 | Show all posts
dick replied at 26-6-2017 01:08

呢個我記得 仲叫大家著住佢去買馬
Post time 26-6-2017 00:22:06 | Show all posts
dick replied at 25-6-2017 15:01
終於見到你一面
希望有機會再見到你啦
睇見大佬拎支日本旗出黎果下笑左.... ...

日本旗,錯過左添
Post time 25-6-2017 16:37:39 | Show all posts
皮皮,恭喜歡迎
這樣的雙重第一次絕對是很幸運
多謝你咁信任S&B,咁信住大家..
那天沒機會看到你~下次再正式和你打招呼
Post time 26-6-2017 23:43:39 | Show all posts
CoCo replied at 26-6-2017 23:38
做咩啊你好掛住我咩?

妳明知故問......

知妳探班。但出房先知妳已經走左。

又要唱: 下次下次....

Post time 27-6-2017 00:11:24 | Show all posts
皮皮 replied at 27-6-2017 00:11
我好似都聽到 都費時糾正你
你中意點叫咪點叫囉

咁琪琪呢個名就由我專稱啦hahahaaaa
Post time 25-6-2017 14:45:11 | Show all posts
SuZie replied at 25-6-2017 14:36
會唔會第一次試過大J,以後都冇有怕啦?

我覺得食過大J 後⋯會返唔到轉頭!

Add post (25-6-2017 14:48):
可以挑戰大佬hehe~
Post time 25-6-2017 16:58:58 | Show all posts
皮皮 你好呀
你第一次就要share bed 我都有啲唔好意思 希望冇影響到你啦
歡迎你呀
支日本旗有冇拎返屋企收藏
Post time 25-6-2017 14:58:45 | Show all posts
終於見到你一面
希望有機會再見到你啦
睇見大佬拎支日本旗出黎果下笑左....
唔使驚架,希望你係度玩得開心啦

Post time 26-6-2017 01:05:55 | Show all posts
Twinky replied at 26-6-2017 00:25
日本旗,錯過左添

Post time 26-6-2017 00:19:51 | Show all posts
皮皮妳好。穿過痛楚之快感,最後都爽返,總算完滿咁完成咗第一次,之後應該會越來越爽呢!歡迎妳
Post time 25-6-2017 19:24:29 | Show all posts
皮皮 replied at 25-6-2017 19:24
大佬果支...係咪想虐待新人

我意思係遲d啫⋯⋯點會係虐待呢?係寶貝黎架
Post time 25-6-2017 16:30:17 | Show all posts
皮皮 hello, 我都有留意過你啊
恭喜你終於試左第一次
希望遲 d 有機會見到你喇
第一次就同 ringo 玩好過癮
Post time 26-6-2017 23:35:45 | Show all posts
Alex replied at 25-6-2017 23:56
房Game我就唔記得哂啦。
不過房事 就多d把握。

做咩啊你好掛住我咩?
Post time 26-6-2017 21:00:00 | Show all posts
雖然之前經過一番考量, 但恭喜妳最終都順利出席活動, 並有個好好的第一次。希望好快有機會見到妳!
Post time 26-6-2017 16:02:06 | Show all posts
SuZie replied at 26-6-2017 10:39
同意nina。。明明就暗爽緊

隔住個mon都 浮現左Ringo明爽既樣。
 Author| Post time 5-12-2017 17:04:18 | Show all posts
Nickel replied at 5-12-2017 16:42
其實大汗到滴濕女仔,我都係第一次~

好慶幸攞到你第1次哦~
Post time 26-6-2017 23:45:10 | Show all posts
Alex replied at 26-6-2017 23\"\"
妳明知故問......

知妳探班。但出房先知妳已經走左。

咩啊,我無黎啊
 Author| Post time 25-6-2017 19:21:21 | Show all posts
Nina replied at 25-6-2017 14:48
我覺得食過大J 後⋯會返唔到轉頭!

大佬果支...係咪想虐待新人
Post time 25-6-2017 23:55:14 | Show all posts
皮皮你好!我叫C君,你的第一次寫得好好,好認真!我都希望可以有S&B的第一次
Post time 5-12-2017 16:39:00 | Show all posts
皮皮 replied at 5-12-2017 15:54
你一定好清楚架

其實大汗到滴濕女仔,我都係第一次~
Post time 25-6-2017 17:07:07 | Show all posts
Hi 皮皮~ welcome to the club. So glad to know you enjoyed your first time. Hope to see you soon.
Post time 25-6-2017 19:13:05 | Show all posts
恭喜皮皮,雖然趕急左D,不過都好ENJOY第一次呀妳,希望妳會ENJOY每次活動整個流程啦
Post time 5-12-2017 15:43:34 | Show all posts
終於睇到喇你的第一次的第一次喇。
「以為邊度滴水」好搞笑,但我有畫面,哈哈
Post time 25-6-2017 14:10:20 | Show all posts
皮皮您好我是Kennedy!
恭喜您有一次那麼美好的第一次
期待活動相見!
Post time 25-6-2017 17:48:46 | Show all posts
好快手啊!歡迎妳呀,皮皮。
有Ringo 做mentor 真係羨慕死人了。
Post time 26-6-2017 00:15:17 | Show all posts
歡迎你皮皮, 第一次就share bed 咁開心, 希望有機會係活動見
Post time 26-6-2017 23:34:21 | Show all posts
原來你係皮皮唔係琪琪 我係車度由頭到尾都叫你琪琪 XD

Add post (26-6-2017 23:38):
歡迎你你啊,Ringo做mentor ~好幸福呢
Dave This user has been deleted
Post time 14-7-2017 10:15:17 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 21-7-2017 20:06:02 | Show all posts
hahaha 拿唔好話我唔幫手推呀
Post time 28-6-2017 16:51:08 | Show all posts
歡迎你加入SNB大家庭!!
Post time 26-6-2017 00:23:38 | Show all posts
Welcome 皮皮 :-)
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 18:14 GMT+8 , Processed in 0.287834 second(s), 26 queries .