Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2111|Reply: 50
Collapse the left

[Sky Team] Sandman 第一次完全走甜的3部曲

[Copy link]
Post time 20-5-2017 17:05:27 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
還記得那年夏天宿營
當我們還在那純情的求學年代
和旁邊心儀的小女同學正談得投契
總想有進一步的接觸,未必是性,可能是一個擁抱
但記著,那是個純情的求學時代 ...

SNB 令這故事延續

第一眼看見大佬時
覺得副會長幾親切wo
D 人話惡個個應該係會長 ...
後來才知道這裡是現實版fight club
The first rule of SNB is you do not talk about SNB

當知道pecky 是mentor 時壓力減半
因為印象中pecky 是個好開朗的女孩
而蒙面時pecky照顧得很周到
仲成日講笑話唔好寫衰佢
(Sandman點忍心 ...)

之後由dick 兄驗身
不好意思毛髮濃密左d 令驗身難左

<和pecky 的第一次>
多謝大佬俾左間小黑房我地
Pecky 和sandman有的沒的聊著,
可能話題有點太正經小sandman 還未太醒
幸好pecky 很有耐性的用手幫我進入狀態
再加上最後除下眼罩欣賞到pecky 火熱的身段
總算順利完成神聖的第一次
Sandman自覺表現實在麻麻
但pecky 完成後鼓勵讚美了幾句
實在很感激

<和秋天有個約會>
外面是一個很家庭式的客廳
大家在看看電影聊著,好有宿營feel
我和秋談了些電影
就入房詳談
有了和pecky 的經驗
小sandman 很快進入狀態
秋又引導我撫摸她的敏感部位
感覺秋係一個直接同好知道自己要些什麼
我們總共來了2 round, 自己也不能相信
完事後介紹了一些老舊的小說給秋
希望唔好嫌sandman老餅

<鄰家女孩naomi>
因為dick 兄的一句
而家d 新人好似唐僧
Sandman的起心肝邀請坐在身旁的naomi
因為sandman 呢10 年既前戲pattern 都係由耳仔頸開始錫起
點知naomi 話唔可以錫既時候當堂唔知點做
幸好naomi 好温柔咁同小sandman bj
又同sandman 試左幾個體位
Sandman 發覺到男士原來除左發射
同令女伴高興會有高潮之外,
naomi 坐在sandman 上面雙手按住sandman心口的時候,
sandman 也會很舒服, 唔通sandman 真係一個0?
之後sandman又好貪心咁黎多一 round
希望唔好悶親你

出到黎已夜深
大佬見到我地反而話
咦 2 個都精神左wo
Sandman 諗番先發覺原來已經踩左23 個鐘
唔知係sex 既緣故定係第一次太亢奮
一個喊路都冇打過

大佬真係無限體力,
做完planking 仲要我地進行腦力遊戲
從遊戲當中見識到大佬既細密思考
最後sandman 當然輸左
好彩大佬唔駛我做個100+ 既pushup...

當日出席的人還有
Dick 兄 全靠dick 兄成日攪氣氛 . 另外感覺Dick 兄功力好深厚,要多多請教
Jackson 超強壯但感覺應該係好温柔的男士
Siugai 如果sandman係女仔一定請佢入房,很帥氣的男仔 (重申我不是雙性戀)
Fido sandman覺得你一定克服到 ,你只是要求太高
Ringo 感覺上好cool, 全程未見過佢笑,同埋大部份時間係房,強
Haru 對唔住我地出面試燈打攪到你

女王arai 你條裙好高貴好襯妳 同埋預留左幾個穴道等你幫sandman打通
Yancy 你成晚係度計時好攪笑,等酒等湯水
Nina 好多謝你黎探班
Virginia 感覺上係個好有原則既人 等緊同你黎一次轉運
Tofu 你都算係sandman半個mentor,  遊戲mentor~ 見你成晚都抹鼻,希望你冇凍親
Kim 好厲害,咁夜黎都執番劑

Add post (20-5-2017 20:44):
連女王aria 都打錯,該死
Post time 20-5-2017 17:24:41 | Show all posts
原來你差不每人也來兩round! 怪不得你之後咁容光喚發啦
極道同意Siugai師兄好帥氣~~~
你係咪真係明0 嘅意思架?hahaha~~

Add post (20-5-2017 17:28):
好歡迎你呀!好叻仔呀~~
Post time 20-5-2017 17:42:11 | Show all posts
Sandman ~ welcome to S&B ! I'm Gillian 打個招呼先~
第一次咁主動~好叻吖~
仲有A5 Pecky 做mentor 巧幸福~
期待見面~
Gill
Post time 20-5-2017 18:13:41 | Show all posts
見你玩得咁投入,相信呢度都幾啱你,有機會再同你玩
係有點唔舒服,個鼻好痕
Post time 20-5-2017 18:33:35 | Show all posts
好高興見到你終於出左第一次,以及第一次就玩得咁開心!
歡迎你
Post time 20-5-2017 18:39:37 | Show all posts
Sandman 歡迎你,第一次玩多咁多轉,勁!支持你!
Post time 20-5-2017 18:41:41 | Show all posts
歡迎歡迎!miss左你tim
Post time 20-5-2017 19:33:00 | Show all posts
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈我笑嗰陣你響房所以見唔到咋嘛

歡迎!你先強啊!你第一次就三Round!
Post time 20-5-2017 20:40:49 | Show all posts
恭喜Sandman有Pecky 做您mentor呀Pecky的確是一個不可多得的對手

第一次已經入房三次果然勁
保持這股勁一直下去

Author| Post time 20-5-2017 20:53:08 | Show all posts
Nina replied at 20-5-2017 17:27
原來你差不每人也來兩round! 怪不得你之後咁容光喚發啦
極道同意Siugai師兄好帥氣~~~
你係咪真係 ...

下次叫埋siugai 師兄我們來1個3打
(會唔會嚇親師兄)

0 係咪指男男時女仔個個角色?
我唔知個胸俾人㩒住同女仔俾人搓胸差唔多
要研究下
(即係暖暖地又有d 壓力咁)
 Author| Post time 20-5-2017 21:01:51 | Show all posts
Gillian replied at 20-5-2017 17:45
Sandman ~ welcome to S&B ! I'm Gillian 打個招呼先~
第一次咁主動~好叻吖~
仲有A5 Pecky 做mentor 巧 ...

Hi gill,  全靠dick 兄我先咁主動咋暗啞底都係唐僧一名 ...

Pecky 做我mentor 實在超幸福
仲成版會規讀哂比我聽~

睇黎我要練番細個時一手攞起藍球既絕技

先能報答mentor
 Author| Post time 20-5-2017 21:06:57 | Show all posts
Anson replied at 20-5-2017 17:45
Sandman兄,太利害喇,恭喜你有個咁精彩滿足ge第一次,睇完成個人都熱血沸騰,感覺大家都超nice,好好玩:af ...

Hi anson 兄,能令你熱血沸騰實在很榮幸

其實諗真d 係少少熱血
多多蝦碌就真
 Author| Post time 20-5-2017 21:11:42 | Show all posts
Tofu_Tofu replied at 20-5-2017 18:16
見你玩得咁投入,相信呢度都幾啱你,有機會再同你玩
係有點唔舒服,個鼻好痕
...

有度仲見到你眼濕濕
希望冇事

原來你都係sky team
請多多指教
 Author| Post time 20-5-2017 21:17:54 | Show all posts
Autumn replied at 20-5-2017 18:20
沙人歡迎你呢, 玩到最後一定好開心

咁快寫第一次真係好!pecky 係你mentor 其實即係我曾孫哈哈哈哈哈

為左唔影衰mentor pecky 同grand mentor 秋所以要早d 出
(其實遲左,大佬臨走4點幾叫我
"番去出埋個第一次"
但我太眼訓了)

温暖得滯
冷氣要由24 較番20
運動實在太熱
 Author| Post time 20-5-2017 21:21:39 | Show all posts
SuZie replied at 20-5-2017 18:36
好高興見到你終於出左第一次,以及第一次就玩得咁開心!
歡迎你

你好呀suzie,有機會一齊玩~

Author| Post time 20-5-2017 21:24:38 | Show all posts
鹿叔叔 replied at 20-5-2017 18:42
Sandman 歡迎你,第一次玩多咁多轉,勁!支持你!

Hi 鹿叔叔, thank you~
其實我仲想玩多轉 ...

下次sky 既活動見~
 Author| Post time 20-5-2017 21:26:44 | Show all posts
Abby replied at 20-5-2017 18:44
歡迎歡迎!miss左你tim

Hi abby,  
見到你個名呀

我地就係你同水哥間房完成左第一次~
都算有緣
 Author| Post time 20-5-2017 21:29:44 | Show all posts
Ringo replied at 20-5-2017 19:36
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈我笑嗰陣你響房所以見唔到咋嘛

歡迎!你先強啊!你第一次就三Round!:d5f ...

哈哈唔怪之得見唔到~

但記憶中我只聽到強勁既啪啪聲
聽唔見笑聲wo...

Author| Post time 20-5-2017 21:33:32 | Show all posts
Kennedy replied at 20-5-2017 20:43
恭喜Sandman有Pecky 做您mentor呀Pecky的確是一個不可多得的對手

第一次已經入房三次果然勁

Yes a,  president,Pecky 好nice
我下次一定要餵飽我mentor
等我睇下d 動後做下功課先

Post time 20-5-2017 23:04:05 | Show all posts
sandman replied at 20-5-2017 20:56
下次叫埋siugai 師兄我們來1個3打
(會唔會嚇親師兄)

3p 的意思嗎?連1對1都還未有機會呢對!O就是男男時當女仔嘅角色~
你的喜好已記錄

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 20:54 GMT+8 , Processed in 0.091326 second(s), 19 queries .