Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2448|Reply: 75
Collapse the left

[Ocean Team] #仲有四個鍾番工#憑熱血#嘔心瀝血#第一次#Ocean

[Copy link]
Post time 9-5-2017 03:23:49 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
第一次參加左SEX PARTY,認真JAMES未出現前,我一直都半信半疑S&B既存在。
接過JAMES遞黎既眼,我知道我終於有半隻腳仔踏入左呢個世
雙眼朦住左之後,一入房就聽到一大班人係度傾計。
個陣熱鬧情度令我忍唔住想問係咪入錯左街市。
不過,感到大家係友善既,歡我同SHOTGUN既。
“COCO就係你MENTOR啦。
作為係壇度浸淫左一陣美好時光既好學青COCO3D既形象呈現係我腦海。
事緣小弟我都比較鐘意係自拍區流下,COCO姐既帖緊係一追再追,差D拎黎做桌面,日夜供奉。
個刻,心入面忍唔住講左句,正呀。
COCO獨處既時刻唔多,就出左去同大家好BRIEF咁認識左一下。
我有少少文青係真既,不過睇小妹大大係假既,事實係我咩書都睇。
不過呢……
我會做GYM係真既,目係去睇女都係100%真既。
BRIEF完,好賢母既COCO 就帶我洗白驗身。
全程好似湊BB咁湊我,仲要係咁問我食唔食PIZZA
LOL,我想食,不過唔係食PIZZA囉,HEHE~
洗完白,驗完身,JAMES就問我想唔想同MENTOR玩。
咁尷尬既問題我緊係好乾脆咁答左YES
帶住眼罩,感受COCO既口技……係絕對會出事。
就到臨界點既一刻,我幽幽咁問左句︰COCO,你係咪想我既新人禮就咁完呀。
J后就唯有放過我,答︰今次我唔吹爆你,他朝你都會被第個吹爆,我地S&B卧虎藏龍。
我答: 咁佢臨吹爆我,我就一野踢佢落床。
COCO…….
如是者,我地愉快地玩耍左一會。
希望COCO 大大收貨,我出盡九隻牛他既努你架。
有段小插曲,係原本我唔想除眼罩,殊不知偉大既MENTOR COCO CONDOM穿戴技巧有頗大的改。最後我唯有除罩帶套。
我地完事左之後,係床度吹緊水既時候。基於土地問題,包租公大佬JAMES就叫我地讓房。
移師去左客廳吹水睇電。見到好多位連我新人都知道既名人。
WatermanMustard,鹿叔叔,PECKYFelicityMadmax……
睇睇下電視,無程程COCOALPHA拉左去玩羞恥play,然後被眾人…..
對唔住呀COCO,我有聽到你叫我救你.....
但係,你明明係口裡說不,身體卻很誠實。
所以我好乖咁係度食花生,係咪係好知你心意呢~
咁岩EMILY坐係我附近,就膽粗粗用我既誠意邀請左佢。
好彩無食檸檬LOL
由於土地問題,我地係下架床,MADMAX係上架床。
我同EMILY愉快地玩耍既時間,成日都有兩個頭伸落黎。夜濛濛,見著兩個人頭,嚇到我陽痿差D
MADMAX又鬼咁大力啪啪啪,仲要唔洗停咁,我無時無刻都諗緊個上架床幾時跌落黎,嚇到我早洩差D
BTWEmily 唔好同COCO比,佢係黑色暴雨,你最少都係紅色暴雨,都係暴雨。
EMILY你全程都驚我累,係咁問我洗唔洗休息下,真係好WARM~~
不過男人嗎,最忌你問佢得唔得。
啦,下次要講,哎呀我有少少累呀,不如休息一陣呀~
咁我就會好體貼咁同你講,好啦我陪你休息下啦~
又有小插RINGO見到我同Emily入房既時候,拋出好奇怪既神情,就好似我擄帶細路女咁。
Ummmm,我其實都有少少罪惡感既。
最後 玩完之後 咳到傻左要提早收檔
我估係可能係個腎虧左,要壯下陽,食下神盾海狗丸。
PS COCO 問我有無邊類型最鍾意/唔鍾意~
其實我無咩唔鍾意
但係我知道自己對一種女仔係零抵抗力。'
就係.....
......
......
吊下癮 賣下關子先。

最尾,特別鳴謝
鹿叔叔,Shadow_HKMustardJames解答我既無聊問題
Alpha 為左搞熱氣氛,獻出你塊靚仔面
Felicity 教我落塊版
PECKY FAM 我同SHOTGUN
Emily 唔請我食檸檬
COCO 做我偉大既MENTOR
James 批我入會 又監左成晚場
Chris 創立左S&B
最後……
緊係要多謝我自己~~~~因為我好肯跨出左第一步哈哈
希望有機會既話
唔熟既變少少熟
少少熟變好熟
未入房既入房 (男人除外)

完。

Post time 9-5-2017 03:56:50 | Show all posts
嘩...咁快手既。你mentor CoCo見到一定好安慰。
  poohlu,歡迎你。

Add post (9-5-2017 04:39):
你mentor各方面都幾好,唯獨係教極帶安全套都係帶錯方向。
Post time 9-5-2017 04:23:45 | Show all posts
哇!超快手啊,歡迎加入
Post time 9-5-2017 04:39:42 | Show all posts
勁﹗恭喜你﹗值得S&B貨真價實。
Post time 9-5-2017 05:04:45 | Show all posts
Welcome to the gang! 其實今次安排算新 我都唔太清楚d牌添
有問題即管問啦 個個都會好樂意解答

Post time 9-5-2017 05:41:23 | Show all posts
你成日放咀炮又陽痿又早洩我好難唔笑
好話我分心
我見你咳到咁先問多兩句姐
Post time 9-5-2017 07:08:32 | Show all posts
Hi Poohlu, 你介紹小妹與大大嗰到真係笑左, 聽得出你都係搞笑之人
第一次活動就咁融入到, 真係要跟你學下野先
Btw, nice to see you bro
Post time 9-5-2017 07:42:50 | Show all posts
Poohlu ~ welcome to S&B ! 其實我係樓下已經遇上你地,所以你地要行樓梯
Post time 9-5-2017 08:18:52 | Show all posts
hi Poohlu,當晚我都係度,你自我介紹個時幾搞笑,嚟多幾次冇咁緊張應該會好d!
歡迎你
Post time 9-5-2017 08:44:01 | Show all posts
被吹爆的感覺非常爽皮,有機會定必要試試呢!
Post time 9-5-2017 08:56:25 | Show all posts
歡迎你加入活動呀 Poohlu,好生動嘅動後,支持你!
咁多暴兩,好令人羨慕呀!大廰吹水好開心呀!

Post time 9-5-2017 09:56:20 | Show all posts
Poohlu!!!好快手好叻仔
日後有機會我實手口吹爆你,等你徹徹底底輸哂
多謝你promote 我Combom穿戴技巧有頗大既改善空間喎
歡迎加入!
Post time 9-5-2017 09:58:32 | Show all posts
Alex replied at 9-5-2017 03\"\"
嘩...咁快手既。你mentor CoCo見到一定好安慰。
  poohlu,歡迎你。

夠喇唔好再三講我戴套技巧

Post time 9-5-2017 11:21:47 | Show all posts
CoCo replied at 9-5-2017 09:58
夠喇頂唔好再三講我戴套技巧

唔講都唔知,原來妳有呢方面既問題,下次妳要搵Alex幫妳練多啲喇,妳就幫Alex練佢不足之處。
Post time 9-5-2017 11:31:57 | Show all posts
CoCo replied at 9-5-2017 09\"\"
Poohlu!!!好快手好叻仔
日後有機會我實手口吹爆你,等你徹徹底底輸哂
多謝你promote 我Combom穿 ...

但其實佢交個套比我果陣都係掉轉左笠.....佢咁快學左你 d 野

Post time 9-5-2017 11:36:23 | Show all posts
CoCo replied at 9-5-2017 10:01
夠喇頂唔好再三講我戴套技巧

下次有機會,我實唔自己戴,比你練習下haha
Post time 9-5-2017 11:54:08 | Show all posts
尋先同Mad_Max在壇上吹水一兩句佢個part, 打J J某日再睇到你個部份.成間房就好立體知道整個事情發生.
第一次參加空前成功. Good Ah!!
我會努力有機會見到
Post time 9-5-2017 12:06:55 | Show all posts
Nice to meet you poohlu...
你第一句就話我有同你傾話計既Yes you're right ...
恭喜你參加左第一次。。。有coco做mentor 好幸福。。。加油。。。
Post time 9-5-2017 12:11:32 | Show all posts
Jet replied at 9-5-2017 11:39
下次有機會,我實唔自己戴,比你練習下haha

通常對方戴套既時候我都揾其他嘢做,揾嘢含下又好揾嘢錫下又好...因為......我怕對方叫我幫佢戴套
Post time 9-5-2017 12:13:52 | Show all posts
James replied at 9-5-2017 11:24
唔講都唔知,原來妳有呢方面既問題,下次妳要搵Alex幫妳練多啲喇,妳就幫Alex練佢不足之處。
...

Alex無不足啊...念住佛經都插到,佢下次話要唱住衛蘭首'大哥'去插!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 22:34 GMT+8 , Processed in 0.100715 second(s), 19 queries .