Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3176|Reply: 66
Collapse the left

[Sky Team] Naomi的第一次……部2/2《新年會》

[Copy link]
Post time 5-4-2017 00:24:44 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
《與Arthur的角力戰》
處於大房,老實說我有點分心。
不過Arthur洗腦式地說著:無人吖,間房都無其他人……                                                     
然後,他便輕輕錫我的咀唇,輕抱著我躺下,濕吻……(好自然,好舒服)
“吾得,吾得,耳仔吾得”……Arthur被我打斷,先停左一停,然後再逐步將身軀往下移……
“吾得,吾得,下面吾得”……Arthur顯得有點惘然……

我,示意佢瞓低,然後到我輕吻著你……
聽到呼吸聲變得深沉及急促,咀唇感受著硬度的變化,手緊握住去感受著肉體的熱力……
我,變態地會覺得有種莫明既成功感……

所以我望著Arthur既玩具說:“我都係喜歡有體溫的肉體,多於一個塑膠”

Arthur答“我都係……”再無奈地續說“甘你快D去做身體檢查喇……!”

不能進入,但有手指……單是手指已令我想死了……
非常享受,但發出既聲音實在尷尬,所以不想繼續,於是我推返你瞓低……
但大概你又想多多照顧我,所以又推返我瞓低……

就响我地大家都想讓對方舒服下,展開左一場角力戰……
雙方就好似收埋左對方既玩具甘,大家邊講笑邊鬥力推對方瞓低,直至有把溫柔的聲音問“你地玩完未?細briefing要開始喇”(吓?未吖……內心喊納中)

[Francis許願池]
太耐無講過國語,吾講都吾知自己既程度竟然變得甘差(嗚嗚……)
大廳人多,要聽國語,腦海諗住有咩吾講得,仲要答返國語,好吾專心……入左大房坐在梳化都不見得好,聽住此起彼落的叫聲,我忍不住偷看……

Francis輕吻著我,問我的敏感區……
我講完後,就像許願池一樣,許的願望便實現了……
被輕觸著敏感區,有點進入狀態,開始無甘八卦周圍望。
惜因為我既原因,著實很不好意思……
Francis帶住我的手,輕揉地撫摸著他的敏感區……
不過,我手技不太好,又吾係响牀……
我既藉口多多,但總算完成。

[聲音催眠Toffee]
Toffee有一雙我喜歡的眼睛類型,帶點單純,帶點親切。
他很細心,先舉例可以講既topics,又講下佢參加個會既感受,又介紹下d會員……
令我的顧慮,一一消除……
人群陸續散去,有細房騰空著……
我彷彿被聲音催眠,跟住Toffee走進細房。( 原來窗外都幾靚架喎 )

Toffee說他會觀察著對方既反應,畢竟每人喜好不同,如果對方不喜歡聆聽太多,他的說話便會止步。

我心裡笑著想……你應該已經成功催眠左我……
牀很舒服、愛撫很舒服、聽著說話很舒服,希望我的咀唇都可以令你舒服……
突想起細briefing中的一句“摘住數”;因為我的準備不足,實在很不好意思。

[第7塊板]
好喜歡一個讀過的post,大概意思係話“S&B的人同事,就讓她留在S&B”。

如果一個空間,由6塊板組成。
會長就好似建立左第7塊板,保護住一班進入左S&B國度的子民。

好難想像要何等大的毅力及堅持才能建立、才能固定……城堡需時建造,會規需要智慧及經驗擬訂;
但如果無人珍惜,無人遵從,無人維繫,整個系統只係空談。

如果城堡失守,就好似好多Mr. Anderson 走晒出黎甘……諗下都恐怖。

規則可以見到擬定背後的智慧,分制可以見到管理技巧……仲未計那夥不斷求改進的心。

我覺得整個結構好amazing,好慶幸可以成為一份子。

[真身]
刨post時,好喜歡有緣接觸到一些智慧回覆。                 
最開心當然係可以响虛擬國度見到真身。
腦海中的形容詞彙有限,希望大家能從中意會……

Georgina - 靚,驚艷既靚。
即係如果响街度見到,行過左你都會回頭望。
又即係如果响同一間公司做野,會令人分心不能專心工作既靚員工。

Susan - 靚,聰慧既靚。
即係如果佢叫得出你個名,你會覺得被佢認可係一種光榮。

亦即係個個老闆都想請一個擺响公司,睇得又打得既靚員工。

Waterman - 型,觀人於微、心思細密的型。
即係電影入面那個不苟言笑,負責執行神秘任務,令人死左都吾知,佢仲可以斯斯然行返出黎既特工。
真實的你,多了一份嚴肅……
所以不敢直視更不敢亂靠近……(肅立中)

而Abby同Autumn未有幸見到,希望有天會碰面。  

[後話]   
人潮漸散,大佬James終於有得坐低食飯;
見住你果盒白飯,忍吾住問你“無餸既?”
你不以為然地答“哦,係吖,無晒餸lu,不過我落左d汁”(jap jap jap……)

我很想說成個活動我都很快樂,但那刻有點心酸……
Post time 5-4-2017 00:30:00 | Show all posts
Hello Naomi 好耐冇見!你終於發第一次,有機會再見
Post time 5-4-2017 00:39:25 | Show all posts
歡迎你Naomi~
睇到你同Arthur嘅互動好搞笑,大家都好友善的、相信你下次可以更放鬆去享受,期待有機會見到你~
 Author| Post time 5-4-2017 00:43:47 | Show all posts
Mustard replied at 5-4-2017 00:33
Hello Naomi 好耐冇見!你終於發第一次,有機會再見

係吖,慢熱吖嘛~其實寫左都一陣,等做晒所有驗查覺得係完整會員至出post……
有機會再見~

Author| Post time 5-4-2017 00:46:44 | Show all posts
Nina replied at 5-4-2017 00:42
歡迎你Naomi~
睇到你同Arthur嘅互動好搞笑,大家都好友善的、相信你下次可以更放鬆去享受,期待有機會見到 ...

Nina你好,謝謝看畢長篇文字,會學習放鬆自己,活動見~
Post time 5-4-2017 00:57:13 | Show all posts
Naomi ~~~你記住好好啊,仲可以記得咁清楚既
有Arthur做你Mentor好幸運啊...成個人笑都笑到輕鬆哂 btw...你最後段後話睇完個鼻都即刻酸酸地...以後大佬碗飯,有我係度我一定會夾餸夾滿哂夾爆哂佢!!!
 Author| Post time 5-4-2017 01:04:45 | Show all posts
CoCo replied at 5-4-2017 01:00
有Arthur做你Mentor好幸運啊...成個人笑都笑到輕鬆哂 ...

hello靚女Coco,我較長氣,仲有你生日蛋糕果d未寫~

Post time 5-4-2017 01:05:29 | Show all posts
CoCo replied at 5-4-2017 01:00
有Arthur做你Mentor好幸運啊...成個人笑都笑到輕鬆哂 ...

有你就得啦,大佬喜歡“餐桌上”

Naomi 歡迎快啲去驗啦,你一定不會後悔加入
Post time 5-4-2017 01:13:31 | Show all posts
naomi replied at 5-4-2017 01:07
hello靚女Coco,我較長氣,仲有你生日蛋糕果d未寫~

生日蛋糕真係嚇屎我...好彩果時同大佬已經插完...如果插緊我局住要吹蠟燭無得繼續插你地賠返個高潮俾我!!!
Post time 5-4-2017 01:14:25 | Show all posts
Hello Naomi ,我係Gillian :) 歡迎您吖!我都係新人吖!希望快啲有緣見到面.  Gill
Post time 5-4-2017 01:15:57 | Show all posts
Naomi!!!
我係Maxine呀~~~
希望你係呢到玩得開心又放心啦
個後話真係....我地要一齊好好照顧大佬同大家!
Post time 5-4-2017 01:17:37 | Show all posts
哇 Naomi你回歸啦!

那次活動之後就沒有再見到妳出現,我還怕是不是我把你嚇跑了

看到你已經體檢過了,希望往後還有機會在活動上碰面

大佬辦活動一向都是最辛苦的一位
Post time 5-4-2017 04:12:14 | Show all posts
哇 你形容得我太誇張了吧!
但我緊係要講番句多謝啦

大佬成日都俾我地食先,自己就食我地食淨嘅嘢,有時仲要無哂,
其實佢真是非常偉大的啊!
Post time 5-4-2017 08:54:50 | Show all posts
寫得精彩的動後呢!帶點害羞的妳玩得都好開心啵。Keep住投入咁玩啦
Post time 5-4-2017 09:24:35 | Show all posts
你好Naomi ,歡迎你!

Login/Register to enlarge

感覺到你觀察入微。我是Lawrence,我地見過面可惜未有機會傾計,唔知你又有冇觀察到我呢?
Post time 5-4-2017 13:27:48 | Show all posts
hello,naomi希望有機會見面呢,^_^
Post time 5-4-2017 15:55:31 | Show all posts
你好呀同學仔,開心你有個好開始。。希望日後係活動中見
Post time 5-4-2017 18:59:23 | Show all posts
歡迎妳加入哦 Naomi, (Ha" 雖然妳早過我入會,照歡迎左先)
期待係將來活動見到妳。

大佬搞活動真係幾出心出力,所以我都好佩服佢。
以佢條件,如果只係要搵SP無難度, 但係佢為個會付出真係幾多,係真漢子。
Post time 5-4-2017 19:09:02 | Show all posts
naomi,你細膩既字眼令我睇左第一次後,都好投入妳當時既畫面,希望妳好好享受當中既感覺吧
不過我FEEL到,妳有點未太放鬆,,不過都正常,第一次相信都好緊張的,下次放鬆自己,相信會內既人,會有更多既得著呀
Post time 5-4-2017 22:08:11 | Show all posts
果日忽忽一見,估唔到妳竟然記得我既存在,仲要寫到我咁型連我自己都覺得唔似我自己。多謝妳。

希望下次好快妳會再出現,可以真的好好同妳傾幾句。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 21:35 GMT+8 , Processed in 0.103850 second(s), 19 queries .