Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: Nina 的又驚又喜第一次(上半部) [Print this page]

Author: Nina    Time: 13-12-2016 02:55
Title: Nina 的又驚又喜第一次(上半部)
係一個少少凍,最適合bbq同訓晏覺嘅下午⋯突然收到會長Chris嘅whatsapp問我"你有無寫下感受?"

令我又回想起幾日前副會長比我嘅驚喜!和副會長初次見面+半個新人禮~
本來好眼訓要午睡的我⋯醒晒!雖然過咗幾日,但心情仲未平服,當晚嘅事仲歷歷在目!

我本身係好三分鐘熱度嘅人,對好多野都有興趣,但總係唔會的起心肝去開始 ,就算肯的起心肝去做都會攤長去做~睇資料要幾星期,填個表又一星期,預備好所有野去實行可能都要搞幾個月⋯
但今次搞入會手續,我反常地快手快腳(自己認為)咁去註冊,填表,影相,寫自我介紹⋯比預期的有效率去完成!咁反常嘅表現,係因為S&B好吸引我,有心思嘅活動,完善嘅會規,會員相處融洽,會長嘅無敵細心⋯整個會的氣氛都好好!最令我想加入嘅原因係比到安全感我,覺得會長好保護每一位會員!嚴格得來又非常有人情味~
講到自己懶有幹勁,其實係因為有會長係背後一直推動我先完成到,由其係影祼照呢部份⋯我係想過一個月後先影的⋯剛去完旅行,食到腩突突,無咗條腰⋯但會長一句"要影好快"精而簡嘅說話,令我lunch都唔食,去咗揾fitting room影相,順便買埋衫⋯女人啊⋯

我成日覺得有被會長睇穿嘅感覺⋯
佢講完我就會自動跟住做,老細叫我做野都無咁聽話順攤!

交完相,表格第二日就見面了,一見面副會長就話"原來你咁矮架~睇相唔覺喎" ,我心諗⋯我係咪可以直接返屋企了? 但副會長叫我上車,仲請我食雞旦仔,又開心返~諗住今次係面試吓,對吓考題,心情尚算輕鬆~點知副會長開車後話 [今 晚有活動,帶我去感受吓先!]媽呀~劇情太快啦~我好驚呀!
副會長話,我未驗身,所以會帶橙帶,但去到都會有檢身,mentor帶我沖涼!鳴呀~我M到喎,點好意思呀⋯⋯會長叫我唔駛擔心,男會員們咩情況都遇過,叫我放心!

今 晚縮,唔知自己仲有無勇氣了,難得人家不介意,我又何必擔心咁多⋯蒙住眼入去後,會長就介紹mentor Jack我識,Jack小心亦亦咁帶我坐低,介紹在場人士我認識,有Gina, felicity...dick, CK, Dylan....記唔到全部名,好對唔住,之後有好滑的手握住我手,對不起,忘了你叫咩名,唔好意思,我對手好鞋!又有位好親切嘅小姐抱抱我,叫我估吓你係邊個?係bikini 嗎?謝謝你嘅抱抱,令我無咁緊張!

介紹完畢後,Mentor就帶我去沖涼,由於我睇唔到野,行到阿婆咁慢,要你扶住唔好意思,入到去好尷尬咁要jack幫我除衫,除晒後我反而無咁驚了,就由得Jack幫我沖身,沖得好仔細,由其是洗胸部時,好舒服! 得自己比人服務唔係咁好,所以幫返mentor洗一洗,嘩~好滑啊,肌肉又結實!沖涼時mentor盡責地同我講解會規
沖涼完,Mentor 幫我穿上副會長借比我嘅裙仔,件裙仔好鬼馬,好似包晒成個身,但又露出整個背部,唔算好低胸,但左右兩側又會露"波邊"。。。其實應該係我胸唔夠大撐唔起。。。sosad~

出返廳坐低,副會長就問我點解仲著住bra? 女仔沖完涼要真空唔帶bra的!我不斷問身邊嘅Mentor"真的嗎?" 心諗。。。副會長真係機心好重,每個過程都有精心計算過。。。咁沖完涼副會長就帶我去檢查吓,副會長好專業,工具好齊備,進行時會解釋吓佢做緊咩,用緊咩!突然副會長手指係我入面撩住某個位,問我舒服定痛。。。答案係舒服的~以前唔會覺得有感覺,仲會好唔自在!這是傳說中的G點嗎?
當我以為搞掂出得去,會長又熄咗燈。。突然覺得比人放咗震旦係妹妹到咁,即時無晒力。。原來舌頭可以咁有力的,未試過。。。多謝副會長比機會我開眼界

出返去 Mentor問我入唔入房?我梗係話入啦~ 我地傾吓計,用吓身體語言溝通吓。。。係過程中感覺到你應該會好受女會員歡迎的,你除咗外型好,仲好溫柔細心,好識照顧人,有Jack做我Mentor,我覺得自己好幸運~  希望有機會可以繼續我地未完成嘅事。

開心時光特別快,出返去無耐,副會長就送我走lu......臨走時遇上JollyB,同佢握吓手,JollyB手好滑好軟啊~ 落樓時遇到coco, 會長叫我抱吓佢,OH~感覺好正,好想將塊面埋落佢胸口haha~
好開心出席呢次活動,大家都好友善,CK你好有趣。。。成晚都變住聲同我講野。。多謝副會長比咗個咁寶貴嘅經驗我,我會盡我責任完成驗身手續,希望好快可以正式同大家見面,謝謝大家~

Author: jackson    Time: 13-12-2016 03:36
Note: The author has been banned or deleted.
Author: Waterman    Time: 13-12-2016 08:00
Welcome Nina! 好用心寫妳頭半個第一次,仲睇得出妳好小心,識得寫 '今 晚',唔使比人 J 爆個頭
希望妳快 d 完成手續然後再次出席活動啦。
Author: CK    Time: 13-12-2016 09:00
你認錯人喇....我係LA LIN 呀....

Author: James    Time: 13-12-2016 09:33
Waterman replied at 13-12-2016 08:00
Welcome Nina! 好用心寫妳頭半個第一次,仲睇得出妳好小心,識得寫 '今 晚',唔使比人 J 爆個頭  ...

我漏夜幫佢執左,所以咪無比人J 爆囉

你讚佢,佢可能都唔知你講乜。

Author: CoCo    Time: 13-12-2016 09:44
Ninaaaaaaaa~希望下次可以正式見到你
我其實果晚放左枕頭係心口度炸
Author: Felicity    Time: 13-12-2016 09:47
歡迎你呀nina!!!
係呢度真係玩得開心又放心
期望好快可以正式見到你啦!

你話好似被會長睇穿 同我感受好相似呀!
我都係3分鐘熱度同打算慢慢慢慢黎
點知一個星期左右咩都搞掂晒
平時做野又無咁大動力 我係要人迫的哈哈
我都話如果佢係我老細 我一定超勤力超快手

Author: Felicity    Time: 13-12-2016 09:47
CK replied at 13-12-2016 09:03

傻鴨!!! 搞咩你又自稱na lin呀!!
又多個外號哈哈哈哈!!!
Author: CK    Time: 13-12-2016 09:53
Felicity replied at 13-12-2016 09:50

我問佢叫咩名....佢話叫NINA.....
所以我自稱LA LIN黎WELCOME佢丫嘛....

如果果個係你...我都會自稱
TEI CE LE FE 咁介紹我架..... (嘩....掉轉讀真係好Q難讀....)

Author: CoCo    Time: 13-12-2016 10:24
Felicity replied at 13-12-2016 09:50

傻鴨亂入

Author: Felicity    Time: 13-12-2016 10:33
CK replied at 13-12-2016 09:56
我問佢叫咩名....佢話叫NINA.....
所以我自稱LA LIN黎WELCOME佢丫嘛....

Ty-ci-li-fe都幾好聽喎
實唔會撞名添

Author: CK    Time: 13-12-2016 10:45
CoCo replied at 13-12-2016 10:27
傻鴨亂入

我唔會亂入人架....我一定會問清楚先入架.....
可......

Author: CK    Time: 13-12-2016 10:47
Felicity replied at 13-12-2016 10:36
Ty-ci-li-fe都幾好聽喎
實唔會撞名添

唔好聽.....
你知唔知中文變左咩???

"睇死你肥"呀.....我相信你唔會想要囉....

Author: CoCo    Time: 13-12-2016 11:16
CK replied at 13-12-2016 10:50
唔好聽.....

頂!!!!!!!大笑左出黎..hahahahahaha

Author: CoCo    Time: 13-12-2016 11:19
CK replied at 13-12-2016 10:48
我唔會亂入人架....我一定會問清楚先入架.....
可......

知你問左先入喇轉場吹水~我地唔好佔據左Nina第一個post

Author: Maxine    Time: 13-12-2016 11:19
CK replied at 13-12-2016 10:50
唔好聽.....

救命呀!點解你咁都諗到架

Author: Maxine    Time: 13-12-2016 11:24
NINA !歡迎你~~~
希望我地可以快啲見到面啦
我係Maxine 呀~~
Author: Nina    Time: 13-12-2016 11:56
jackson replied at 13-12-2016 03:39
Nina, 歡迎你加入S&B,你寫得好好呀,希望之後有機會可以同妳碰頭啦

多謝你呀Jackson~ 你都寫得好好呀,仲記到咁多人名呢,你好叻仔!
好記得你出現時,我聽到d女仔好興奮我都期待同你碰面,我地一齊加油

Author: Nina    Time: 13-12-2016 12:05
Waterman replied at 13-12-2016 08:03
Welcome Nina! 好用心寫妳頭半個第一次,仲睇得出妳好小心,識得寫 '今 晚',唔使比人 J 爆個頭  ...

多謝你呀Waterman~
係幾用心架,但寫得長氣咗d, 下次希望精簡d haha
我其實寫錯好多字架,你去CK個動後感會見到我因為打錯字而不斷出現「蠢豬,蠢豬」呢篇文要多得James 幫我執過先見得人咋!
希望可以有機會同你會面啦,我會努力的

Author: Nina    Time: 13-12-2016 12:08
CK replied at 13-12-2016 09:03

LA LIN~ 你對手好大好暖呀!你好鬼馬,令我心情輕鬆不少,多謝你呀~

Author: Nina    Time: 13-12-2016 12:18
歡迎你呀nina!!!
係呢度真係玩得開心又放心
期望好快可以正式見到你啦!

多謝你呀Felicity~
開心之餘可以放心真係好緊要架,好開心可以揾到呢個會!
我好鐘意睇你寫嘅文架,好多時都會有同感,好欣賞你可以細緻表達自己嘅感覺!
真係一返工就無力咁呢,如果James係我老細,佢會嘔血的haha
希望有機會同你傾吓計啦~

Author: Nina    Time: 13-12-2016 12:22
CoCo replied at 13-12-2016 09:47
Ninaaaaaaaa~希望下次可以正式見到你
我其實果晚放左枕頭係心口度炸 ...

我都好希望盡快正式同你見面呀~
你個枕頭好軟啊,可以摸吓嗎?

Author: Nina    Time: 13-12-2016 12:25
Maxine replied at 13-12-2016 11:27
NINA !歡迎你~~~
希望我地可以快啲見到面啦
我係Maxine 呀~~ ...

Maxine你好呀~
我會盡快完成手續同大家見面的,多多指教~

Author: jackson    Time: 13-12-2016 12:30
Note: The author has been banned or deleted.
Author: Mill    Time: 13-12-2016 12:37
CoCo replied at 13-12-2016 11:19

x2
我係公司笑左出聲
剛好上司經過SHIP!!

Author: Nina    Time: 13-12-2016 12:38
Autumn replied at 13-12-2016 12:22
歡迎你阿nina,  我係阿秋,好鐘意你個icon。
果日我無去, 見你都玩得好開心, 期待下次有機會正式見面! ...

個icon我自己都好鐘意呀,多謝你欣賞呀~
真係玩得好開心架,大家都好友善,又有男神做Mentor 呢!我好幸運
期待同你正式見面~我會加油!

Author: CoCo    Time: 13-12-2016 13:04
Nina replied at 13-12-2016 12:41
個icon我自己都好鐘意呀,多謝你欣賞呀~
真係玩得好開心架,大家都好友善,又有男神做Mentor 呢!我好幸 ...

男神Jack好sweet 架,你有福喇

Author: Mill    Time: 13-12-2016 13:06
HI NINA,你寫得好認真喔,好好特別既上半個第一次,文筆中感受到你既"驚"同"喜"~睇到我心跳加速~
兩位會長為你安排既"半個"新人禮,好有睇頭呢~~

我還在了解當中,Ready 好"身""心"先報名

Author: CK    Time: 13-12-2016 14:03
CoCo replied at 13-12-2016 11:22
知你問左先入喇轉場吹水~我地唔好佔據左Nina第一個post

收到.....閃....

Author: CK    Time: 13-12-2016 14:04
Maxine replied at 13-12-2016 11:22
救命呀!點解你咁都諗到架

COZ I M CK....

Author: CK    Time: 13-12-2016 14:09
Nina replied at 13-12-2016 12:11
LA LIN~ 你對手好大好暖呀!你好鬼馬,令我心情輕鬆不少,多謝你呀~

我仲有第2D野都可以好大好暖架喎.....

Author: Snake    Time: 13-12-2016 16:51
唔好聽.....

"睇死你肥"...

Author: Snake    Time: 13-12-2016 16:55
今 晚縮,唔知自己仲有無勇氣了

多謝你既分享! 好詳盡~~
除左學識打"今 晚"係要咁打, 佩服你既勇氣!!!!
nice to meet you nina
Author: Nina    Time: 13-12-2016 16:57
鹰眼 replied at 13-12-2016 12:30
好有趣,又神秘,又惊,又喜。我是新注册完成的新人,每次看完你们的第一次,都很引人入性,很 ...

鷹眼你好~

真係一個好特別嘅經歷,感覺好夢幻
Author: Nina    Time: 13-12-2016 17:01
jackson replied at 13-12-2016 12\"\"
哈哈,有女仔好興奮?,點解我唔知架,反而你出現,男士們好開心我就知。
好呀,一齊 ...

你好投入地玩咪無察覺囉haha
任何新人加入都係開心事黎嘅!
一定會見到的~

Author: Nina    Time: 13-12-2016 17:02
CoCo replied at 13-12-2016 13:07
男神Jack好sweet 架,你有福喇

係架!感覺好似中奬咁
Author: Nina    Time: 13-12-2016 17:09
Mill replied at 13-12-2016 13:09
HI NINA,你寫得好認真喔,好好特別既上半個第一次,文筆中感受到你既"驚"同"喜"~睇到我心跳加速~
...

Hi~ Mill
其他人寫得咁好,我唔敢hea啦,不過都係實話實說,真實感受!
可以同大家分享返係好開心的
當你準備好後,相信你真正加入時都會好享受架~
有時間可以聽返會長嘅訪問,會有得著的
Author: Nina    Time: 13-12-2016 17:12
CK replied at 13-12-2016 14:12
我仲有第2D野都可以好大好暖架喎.....

真的?想摸啊⋯⋯

Author: Green    Time: 13-12-2016 17:15
Welcome ar....I just submitted the application FFFFF. Hope can see you all near future:)
Author: Nina    Time: 13-12-2016 17:16
Snake replied at 13-12-2016 16:58
nice to meet you nina ...

Hi Snake~
多謝你咁有耐性睇晒咁長嘅文,我太長氣了haha
有時決定咗,就要一鼓作氣去做先有機會成事。
我好懶的,拖拖吓就會咩都唔做架啦⋯⋯

Author: Nina    Time: 13-12-2016 17:18
Bib2022 replied at 13-12-2016 17:18
Welcome ar....I just submitted the application FFFFF. Hope can see you all near future:)

Welcome ar ~
祝你順順利利, 期待有機會碰面
Author: Mill    Time: 13-12-2016 17:23
Nina replied at 13-12-2016 17:12
Hi~ Mill
其他人寫得咁好,我唔敢hea啦,不過都係實話實說,真實感受!
可以同大家分享返係好開心的

Nina, 多謝你既提意,我都會多d去睇其他人既帖同會規~仲會多d留言架~

Author: Waterman    Time: 13-12-2016 17:26
Nina replied at 13-12-2016 12:08
多謝你呀Waterman~
係幾用心架,但寫得長氣咗d, 下次希望精簡d haha
我其實寫錯好多字架,你去CK個動後感 ...

唔使精簡,呢度長文一樣受歡迎!最緊要妳有心寫。

好吖,希望好快有機會見

Author: JacK    Time: 13-12-2016 17:29
Author: Bickle    Time: 13-12-2016 18:07
巧叻叻猪喎
咁快就可以有半個第一次
買定花生擔定櫈仔等睇你出埋下半個第一次
Author: jackson    Time: 13-12-2016 18:22
Author: CK    Time: 13-12-2016 18:41
Nina replied at 13-12-2016 17:15
真的?想摸啊⋯⋯

Com...com...

Author: mimmie    Time: 13-12-2016 19:01
期待下半部
Author: Mavis    Time: 13-12-2016 19:17
Hello 我係Mavis ar
我嗰日都係到架~~
Welcome
Author: 遊牧民族    Time: 13-12-2016 20:49
Welcome to the club Nina, hope to meet you in the club sometimes then
Author: clarence    Time: 13-12-2016 22:39
Hi Nina, what an exciting 1st half!  You seemed to have enjoyed the interactions here at S&B very much.  Good luck to your coming 2nd half!!
Author: James    Time: 13-12-2016 23:35
Snake replied at 13-12-2016 16:55
nice to meet you nina ...

如果你有機會成為參加者,又因為咁樣避開個Filter功能而暴露我地活動日期,你會死得好慘。

Author: Ringo    Time: 13-12-2016 23:42
Hello Nina! 我係Ringo!好期待下半部啊!
Author: Nina    Time: 13-12-2016 23:48
Mill replied at 13-12-2016 17:26
Nina, 多謝你既提意,我都會多d去睇其他人既帖同會規~仲會多d留言架~

加油~
聽吓LeeDeeRadio個訪問啦,會聽得好開心的haha

Author: Nina    Time: 13-12-2016 23:50
KMF replied at 13-12-2016 17:22
有雞旦仔食,副會長好好人

可能我個樣好餓啦haha~
Author: Nina    Time: 13-12-2016 23:51
Waterman replied at 13-12-2016 17:29
唔使精簡,呢度長文一樣受歡迎!最緊要妳有心寫。

好吖,希望好快有機會見

呀~剛發現我地唔同組的,是咪唔會見到?
Author: Nina    Time: 13-12-2016 23:54
jackson replied at 13-12-2016 18:25
,得閒可以去聊天室到同大家傾下計 ,其他人都好nice架

剛發現我地唔同組的,即係唔會見到?
我一陣去其他聊天室睇吓先~

Author: Nina    Time: 13-12-2016 23:58
JacK replied at 13-12-2016 17:32
歡迎你啊你我係第一次正或做mentor
相信你好快辿融入到我地
"沖得好仔細,由其是洗胸部時" 笑左 ...

估唔到你係第一次做啊,好得好好啊!多謝你嘅照顧,好高興認識你~James都有話你沖得好乾淨架haha~

Author: Nina    Time: 14-12-2016 00:01
Bickle replied at 13-12-2016 18:10
巧叻叻猪喎
咁快就可以有半個第一次
買定花生擔定櫈仔等睇你出埋下半個第一次 ...

有James嗰推動先有半個第一次咋。。希望自己爭氣,可以有下半次啦haha

Author: Nina    Time: 14-12-2016 00:03
mimmie replied at 13-12-2016 19:04
期待下半部

Hi mimmie 你好~我自己都好期待呀~

Author: Nina    Time: 14-12-2016 00:06
Mavis replied at 13-12-2016 19:20
Hello 我係Mavis ar
我嗰日都係到架~~
Welcome

Hi Mavis~
唔好意思呀,嗰日太緊張啦,漏咗好多人名,但我記得你係長腿的~
希望有機會可以同你正式見面

Author: Nina    Time: 14-12-2016 00:10
遊牧民族 replied at 13-12-2016 20:52
Welcome to the club Nina, hope to meet you in the club sometimes then

Hi 遊牧民族~
我都希望有機會正式見到你!
謝謝~

Author: Nina    Time: 14-12-2016 00:12
鹰眼 replied at 13-12-2016 22:23
龔如心,期待你的下半部,感覚這只有在幻想中才能實現的,結果在現實中做到了...
...

點解龔如心嘅?
係幾夢幻,特別架。。。

Author: Nina    Time: 14-12-2016 00:15
clarence replied at 13-12-2016 22:42
Hi Nina, what an exciting 1st half!  You seemed to have enjoyed the interactions here at S&B very mu ...

hi Clarence~
多謝你睇晒我篇文,我好長氣haha
希望出到下半部啦

Author: Nina    Time: 14-12-2016 00:18
Ringo replied at 13-12-2016 23:45
Hello Nina! 我係Ringo!好期待下半部啊!

Hi Ringo~
希望交到下半部啦,多謝你睇晒我篇咁長嘅文

Author: Ringo    Time: 14-12-2016 00:20
Nina replied at 14-12-2016 00:21
Hi Ringo~
希望交到下半部啦,多謝你睇晒我篇咁長嘅文

You are very welcome! Thank you for your contribution! literacy is sexy!

Author: Francis    Time: 14-12-2016 00:36
Hi Nina

希望妳快點完成體檢手續, 正式在活動上同大家見面!
Author: Nina    Time: 14-12-2016 00:58
Francis replied at 14-12-2016 00:39
Hi Nina

希望妳快點完成體檢手續, 正式在活動上同大家見面!

Francis 你好~
搞緊了,我都好想同大家正式見面

Author: Mioka    Time: 14-12-2016 01:02
女仔的感受最真實,所以我真係好鍾意呢度,
見到你咁樣寫你的第一次,再一次確認自己來到呢度真係冇選擇錯,
我只是一個剛剛注冊的新人,努力賺COINS,希望好快可以同大家見面!
Author: 鹿叔叔    Time: 14-12-2016 01:12
Hi Nina 妳好呀,恭喜妳驗身 pass.
第一次返會的確好緊張又興奮
希望下次,可以真正体驗返活動既樂趣。

Author: Nina    Time: 14-12-2016 01:28
Mioka replied at 14-12-2016 01:05
女仔的感受最真實,所以我真係好鍾意呢度,
見到你咁樣寫你的第一次,再一次確認自己來到呢度真係冇選擇錯 ...

Mioka你好~
多謝你咁有心睇晒我篇文呀,你有時開可以聽埋會長嘅訪問呢!
加油,賺多d coins~

Author: Nina    Time: 14-12-2016 01:31
鹿叔叔 replied at 14-12-2016 01:15
Hi Nina 妳好呀,恭喜妳驗身 pass.
第一次返會的確好緊張又興奮。
希望下次,可以真正体驗返活動 ...

Hi 鹿叔叔~排隊驗身中,所以篇文只得上半部
我都期待可以正式體驗活動呀~

Author: Waterman    Time: 14-12-2016 08:19
Nina replied at 13-12-2016 23:54
呀~剛發現我地唔同組的,是咪唔會見到?

唔係呀,都 ok 架。Sky team 某些舊會員係可以穿梭 Sky 同 Ocean 既活動架!   一定有機會見到妳既, Nina。

Author: jackson    Time: 14-12-2016 09:00
Author: mimmie    Time: 14-12-2016 10:06
Nina replied at 14-12-2016 00:06
Hi mimmie 你好~我自己都好期待呀~

下,下半部係未開始的?我e為你分開來寫咋...

Author: Mill    Time: 14-12-2016 10:42
Nina replied at 13-12-2016 23:51
加油~
聽吓LeeDeeRadio個訪問啦,會聽得好開心的haha

哈哈~~我都有聽呢個喔,真係好歡樂~~
仲有我係講女 Yanis, 會長同ball ball 既訪問,笑到我要停一停抖氣真係笑到有腹肌~

Author: Barbecue    Time: 14-12-2016 11:20
嗨嗨 Nina
期待你未完的下半部
Author: Nina    Time: 14-12-2016 11:30
Waterman replied at 14-12-2016 08:22
唔係呀,都 ok 架。Sky team 某些舊會員係可以穿梭 Sky 同 Ocean 既活動架!   一定有機會見到妳 ...

呀~咁太好啦!!
期待同你見面,多多指教~

Author: Nina    Time: 14-12-2016 11:34
jackson replied at 14-12-2016 09:03
你已經有hp , 恭喜恭喜,因為功能組係新開,人數未夠多,所以我諗開頭都有機會見到既,好似上一次咁,合 ...

多謝多謝~
原來係咁!咁有得見時真係要珍惜呢!

Author: Nina    Time: 14-12-2016 11:36
mimmie replied at 14-12-2016 10:09
下,下半部係未開始的?我e為你分開來寫咋...

未架,我要加快腳步去完成
Author: Nina    Time: 14-12-2016 11:38
Mill replied at 14-12-2016 10:45
哈哈~~我都有聽呢個喔,真係好歡樂~~
仲有我係講女 Yanis, 會長同ball ball 既訪問,笑到我要 ...

港女嗰個我未聽呀,我蠢豬果晚聽吓先, 我想要腹肌呀haha

Author: Nina    Time: 14-12-2016 11:40
Ringo replied at 14-12-2016 00:23
You are very welcome! Thank you for your contribution! literacy is sexy!

謝謝你嘅鼓勵,下次更比心機寫~

Author: Nina    Time: 14-12-2016 11:43
Barbecue replied at 14-12-2016 11:23
嗨嗨 Nina
期待你未完的下半部

嗨嗨 Barbecue~謝謝你睇晒我篇咁長氣嘅文呀!

Author: ar_k    Time: 14-12-2016 18:24
welcome to the club NiNa
Author: Barbecue    Time: 14-12-2016 18:48
Nina replied at 14-12-2016 11:46
嗨嗨 Barbecue~謝謝你睇晒我篇咁長氣嘅文呀!

唔係好長氣姐
我篇第一次仲長啦
哈哈

Author: sandman    Time: 14-12-2016 22:12
nina你好,你好快手呀,叻!

"今 晚",長知識了
Author: 美斯    Time: 14-12-2016 22:54
CoCo replied at 13-12-2016 11:19

Coco你就唔怕CK點叫你喇,因為你個名點讀都係 co co .

Author: 美斯    Time: 14-12-2016 23:02
Nina replied at 14-12-2016 00:04
有James嗰推動先有半個第一次咋。。希望自己爭氣,可以有下半次啦haha

你好Nina, 原來當晚你就係嗰半個新人。我都係當晚既新人,但遲黎未有正式同你打招呼,為有而家同你say 個 hi 啦。希望你下半個新人禮都咁開心啦。

Author: Nina    Time: 14-12-2016 23:05
ar_k replied at 14-12-2016 18:27
welcome to the club NiNa

謝謝你呀ar_k
以後多多謝教~~~

Author: Nina    Time: 14-12-2016 23:07
Barbecue replied at 14-12-2016 18:51
唔係好長氣姐
我篇第一次仲長啦
哈哈

我剛剛睇返你篇文。。。好精神喎,第一次就同咁多女神交流,你好幸福呀~

Author: Nina    Time: 14-12-2016 23:10
sandman replied at 14-12-2016 22:15
nina你好,你好快手呀,叻!

"今 晚",長知識了

sandman 你好呀~
唔算快了,應該再快D的haha
"今 晚"《---我仲係會唔記得,重覆犯呢個錯的

Author: Nina    Time: 14-12-2016 23:14
美斯 replied at 14-12-2016 23:05
你好Nina, 原來當晚你就係嗰半個新人。我都係當晚既新人,但遲黎未有正式同你打招呼,為有而家同你say 個 ...

Hi 美斯~
好可惜我果時仲係蒙住眼,無機會同你打招呼呢!多多指教~
希望下半部順順利利啦。。。。

Author: Nina    Time: 15-12-2016 10:20
Royalau replied at 15-12-2016 09:16
睇完上半部,即刻要睇埋下半部,正

Hi Royalau~
睇住其他人嗰d先
下半部⋯要等了
Author: Snake    Time: 15-12-2016 14:54
James replied at 13-12-2016 23:38
如果你有機會成為參加者,又因為咁樣避開個Filter功能而暴露我地活動日期,你會死得好慘。
...

完全明白!!
Thanks for reminding

Author: Nina    Time: 15-12-2016 20:16
Rider replied at 15-12-2016 20:03
Nina...下半部幾時會出呢?好期待

下半部未發生呀Rider。。。。努力中。。我都好期待

Author: Nina    Time: 15-12-2016 20:46
Rider replied at 15-12-2016 20:35
希望遲啲有機會見啦!
BTW 我都覺得自己做野好慢呀…

希望見到啦~
係呀,有時好無動力咁,要踼一踼郁一郁咁
由其是而家天氣冷冷地,食完野好想訓,咩都唔做

Author: Nina    Time: 16-12-2016 00:07
Manson211 replied at 15-12-2016 23:47
好似睇長篇小說。好其代我的第一次

Hi Manson211~
加油呀~~~

Author: SAMuel    Time: 16-12-2016 00:26
Author: Nina    Time: 16-12-2016 00:31
SAMuel replied at 16-12-2016 00:29
其實有個疑問係未完成驗身都可以參加活動?

睇會長,副會長安排架咋。。。
當日係橙帶,全程無得除眼罩架

Add post (16-12-2016 13:26):
其實嗰日似係做正式會員前嘅面試
Author: Jerrywolf    Time: 16-12-2016 12:10
Nina...what a experience....I am also looking forward to meet u...

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3