Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: Hanna 的第一次 [Print this page]

Author: HannA    Time: 14-7-2019 15:46
Title: Hanna 的第一次
蝴蝶和花
有着不可分割的關系。正如兩性之間關係一樣和各有各的......使命 !

S&B
是個神秘的地方,越看越是想一層一層揭開其神秘的面紗。要親身經歷,才知箇中秘密猶如當下的我一樣。
沈睡已久的我,係時候要甦醒了,再一層一層去認識,去探索,去尋回真我了。

話說
很久以前,已從網絡上的訪問,認識 S&B,已覺得好精彩有趣,一路在旁觀,在長知識,但從沒想過有一天會光臨此網。
大約年多前,一個下雨晚上,無從入睡,無劇可煲,上網紀錄里尋回S&B ,看着看着,也不是频繁,幾個月後終於註冊了,開咗户口,慢慢地成那幾天的習慣,
猶如一本剛買的小說,是好看的,有趣味的,但暫時還未有一氣呵成,想要睇到結局的衝動,
只是偶然有空才翻開一下,直到有一天,當我想追看大結局嘅時候,我才發現揾唔番本小說,
我連個号碼也記不住?
失去了方知珍寶,因為從沒想過會重臨此地,更是徹夜難眠,
於是我膽粗粗向會長,尋求協助。一接觸下,解答我很多的疑團,感激會長。
會長那磁性的語言真具有魔力令我更想加快腳步。

決心
當下那顆要決志的心,都不知道那來的勇氣,決定去揭開呢個神秘嘅面紗。
用了半年前嘅記憶來入會,任誰也記不住吧,最後要勞煩會長幫手才再可重臨舊地,
當中也是錯漏百出,對於少玩電腦少玩game 嘅我要從新學習儲 coins,又是另一嘗試。
會長提醒我,溫好書先好作答,因唔合格,要3個月後才可再申請,好耐無咁認真溫習啦,
哈!雖然當中困難重重,但話咁快,就約會面。

第一次

Mentor Daryl
係我以為飲杯野嘅會見,誰不知,會長突然俾個眼罩我話,一陣上去戴咗佢,眼罩喎,
你話坐低見個面咋喎!咁突然!即是新人禮!當下好驚..... 喜!真係驚多過喜!我不是想盡快?
心想來也來了,一於心口掛個勇字吧,當下的我緊張得每每落後於會長身後,終於到達目的地,
戴上眼罩,聽到好多歡笑聲,猶如去咗Camp 咁,大家在歡迎我,感覺好親切,
雙眼被蒙着令我有一種不能言喻嘅感覺, 沒有視覺,只憑觸覺同聽覺,去接觸身邊事物,
會長將我交俾 mentor Daryl,問我,想同 mentor 試下?我說好呀,一路由一把磁聲感性嘅聲音带領着,
Daryl用溫柔的雙手拖我安全到達床邊,你的細心令我安心放心,
全程幫我脫衣,冲身,穿衣,當下真係好尷尬,直到回到床上,剛要開始的時候還差些忘了驗身呢,
俾大佬驗身好尷尬呀,你開始說故事,打開了話匣,我傻得只管聽,沒回應,你說,到你答了,
我早已把理性拋諸腦後, 只想讓自己好好的放縱一次.....去吧, 我彷彿如故事中的女主角,
向你撒嬌,大家輕聲耳語,你在我耳邊吹熱氣,親吻我雙唇,好柔軟,你開始用雙唇搜索我每一處敏感區域,
雙手在我身上遊走,我們彼此也在磨擦着,讓小鋼炮穿好了黃金戰衣,順着沿途濕滑嘅隧道,
好容易就已經進入了洞穴,你不斷地抽插,而我身體猛烈嘅搖晃令到眼罩開始滑落,
我還擔心破了規則,你卻說如我想的話也可以除掉眼罩,反而我說難得蓋上眼晴去體驗,
的而且確好難得,我也忍不住說,稍後先揭開,哈!我倆還換了姿勢,從後進來,
幹着斡着,突然有人入來,有点不知所措,但又唔想停喎,橫掂我都睇唔到,算吧,還是繼續享受着當下的纒綿吧!
你的進攻令我不其然的繞起臀來配合,漸漸整個房間充滿着我倆嘅呻吟聲,聽着你滿足的聲音,知道小鋼炮滿足了。
我還笑說一陣你点算,你還說休息一會又會再精神奕奕,再活動起來,我笑說果然精力無限!
跟着我除下眼罩,看到眼前的前你,充滿陽光燦爛嘅笑容,多謝你剛才的照顧!
你告訴我你在口技比賽拿過獎,下次有機會真係好想下hehe,再一起冲身,終於出來大廳和大家見面了,
聽briefing時,多謝你細心嘅講解。介紹我認識其他成員,填好願望板,跟住食海南雞飯,
才發現剛才我弄髒了床單,真的不好意思,最後要勞煩暖男(Lawrence) 和 Daryl 幫忙處理,真的不好意思,當下真是羞怕萬分!

Calbee
飯後,斯文有禮嘅 Calbee 邀請我進房間閒聊,暢談甚歡,沒有了之前的緊張度, 放鬆了,
你開始擁我入懷,我倆開始親吻,雙唇放肆地交叠起來,互相擁抱着,這一切都來得相當自然,
你用熾熱的舌頭輕含我的耳垂,舌頭鑽進我的耳洞里,已完全攻陷我了,再慢慢滑落我全身,
我也開始放任起來,反客為主,把你伏在床上細說讓我也來待候你,我親吻你的頸項,
已聽到你舒服的叫聲,再用舌尖在你胸膛遊走到肚臍,你那舒暢的表情尤其可愛,
及後你再將我伏在床上, 為小鋼炮 穿上了緊身衣,開始去試探松林,你說好濕呀,是呀,她正需要你呢,
我倆身體交叠着,汗水融合着,隨着小鋼炮不斷的抽插的節奏,我也融和地配合着,
我雙腿時而緊閉時而放鬆,我倆放任放聲的呻吟着,聲浪也越來越大聲,然後請我騎於身上,
希望了解Hanna的騎術。之後還換了姿勢,從後進來,我也配合的繞起臀部達至最佳體位,
我的呻吟聲就更大了,直到聽到你滿足的聲音,我故意再夾緊再玩弄下,你說連緊如個兩滴都出埋啦,
我淫笑的笑了一聲,其實於女性而言,這就是滿足感!完事後,我倆溫柔的相擁着親吻着,
下次才再幫你用口的, hehe !大家滿足地去冲身,出了大廳!多謝 Calbee 你的邀請 !

不好意思 ! 寫得露骨了點 !

坐上梳化,吃着小姚的自制食物,真係好好味呀!多謝小姚!大家在大廳有說有笑的,氣氛好融洽!

認識到其他成員  James, Nina, Belle, Alison, 小姚, 占面, Twinky (其他忘了名字, 請見諒)

時間到了,是時候離去了。要跟大家道別了。
當門一關上,要回到現實的角色,
回想着剛才的一切一切,如幻似真!似虛幻,但真實。

多謝大家賞面睇唒佢, 哈哈哈 !

特別多謝會長的活動安排, 真是令人好安心好放心好保護會員, 多謝當天出席的每一位, 和最後幫忙清理現埸的成員。

Author: HannA    Time: 14-7-2019 15:54
MISS 了 Daily 呢!
Author: 小姚    Time: 14-7-2019 16:07
一個下雨晚上,無從入睡, 好有詩意呀.
用小說來形容剛入會的心情, 係好貼切.
your mentor 叫 Daryl , 妳要麻煩大佬去改喇.
幸福的妳有Daryl 做妳mentor, 他會讓人變回少女一樣.
Daryl 的口技, 要試要試...真的要試.
妳寫得唔露骨, 好有文學氣息, 好好睇的.
第一次能入房兩次, 妳已好叻的.
因為我鍾意食, 少少心意, 多謝妳讚賞, 聽到妳笑聲我也好開心.
妳返屋企途中有沒有嘴角笑左出來?嘻嘻!

Author: HannA    Time: 14-7-2019 16:20
小姚 replied at 14-7-2019 16:07
your mentor 叫 Daryl , 妳要 ...

小姚

好多謝你嘅鼓勵呀,如新人一顆明燈,一樣的熱熾親切呀!
我雖則不太內向,但有時打開話題都驚無從入手,見你好勇躍幫助,
為我地新人們加油,真係得到莫大鼓舞呀!

下次見面要錫錫你至得! hehe

Author: HannA    Time: 14-7-2019 16:20

小姚

我雖則不太內向,但有時打開話題都驚無從入手,見你好勇躍幫助,
為我地新人們加油,真係得到莫大鼓舞呀!

下次見面要錫錫你至得! hehe

Author: 小姚    Time: 14-7-2019 16:28
HannA replied at 14-7-2019 16:20
小姚

因為我都做過新人囉....

點解妳又出兩次訊息, 我哋返聊天室再傾.

Author: Mac    Time: 14-7-2019 16:31
HannA replied at 14-7-2019 16:20
小姚

恭喜你  

要多d出活動,要享受更多呀

Author: Solar    Time: 14-7-2019 17:53
歡迎加入
有溫柔又搞笑的Daryl做Mentor,簡直係好開始啦。睇到你尾段講,大門關上,回到現實世界,好有共鳴,因為我都會咁樣提醒自己。
Author: Pi仔    Time: 14-7-2019 19:40
反正帶住眼罩都睇唔到就繼續,你真係識享受
Author: Simpson    Time: 14-7-2019 20:05
咁神秘都可以比你入到,你好厲害﹗
Author: Nina    Time: 14-7-2019 21:00
歡迎你呀HannA~~

好開心有機會見証你嘅新人禮,希望你喜歡呢度啦,有緣再見~~~
Author: Virginia    Time: 14-7-2019 22:02
歡迎加入呀,Hanna!
Author: AlisoN    Time: 14-7-2019 22:21
Note: The author has been banned or deleted.
Author: Captain    Time: 14-7-2019 23:03
Finally 寫完你既第一次!Daryl 係個好好的mentor,希望之後你可以更多姿多彩。
Author: RennA    Time: 14-7-2019 23:26
Hanna既第一次感覺好有詩意呢!
如果卜卜露骨,可能我比你更甚 哈哈
Author: HannA    Time: 14-7-2019 23:29
Solar replied at 14-7-2019 17:53
歡迎加入
有溫柔又搞笑的Daryl做Mentor,簡直係好開始啦。睇到你尾段講,大門關上,回到現實世界,好有共鳴 ...

Solar

多謝你的鼓勵呀!
就算讓你傲游太空,始終都有着陸地球嘅一日!
就讓每一個旅程,成為人生其中一篇動人的樂章!
勿忘初心,最緊要!

Author: HannA    Time: 14-7-2019 23:35
Pi仔 replied at 14-7-2019 19:40
反正帶住眼罩都睇唔到就繼續,你真係識享受

Pi 仔

多謝你的鼓勵呀!
係呀!愛係做來享受,唔係做黎做乜?哈!

當下真係好尷尬咖,都未試過,咁嘅情節,咁嘅環境,咁嘅做型,咁樣嘅發生!哈!

Author: HannA    Time: 14-7-2019 23:41
Simpson replied at 14-7-2019 20:05
咁神秘都可以比你入到,你好厲害﹗

Simpson

Nice to meet u......
多謥你鼓勵呀!
就係要入黎,尋根究底,係乜東東!哈!
以前唔係好夠膽試,依家心口掛咗個勇字,哈!
你也加油啊!

Author: HannA    Time: 14-7-2019 23:45
Nina replied at 14-7-2019 21:00
歡迎你呀HannA~~

好開心有機會見証你嘅新人禮,希望你喜歡呢度啦,有緣再見~~~ ...

Nina

多謝你的鼓勵呀!
我都好開心能夠認識大家,係你地令到我地新人無咁緊張,
可以放鬆做番自己,呢度真係好舒服,好 warm 嘅感覺。

Author: HannA    Time: 14-7-2019 23:51
Virginia replied at 14-7-2019 22:02
歡迎加入呀,Hanna!

Virginia

Nice to meet u
多謝你呀!
見你都活躍於聊天室,但咁啱我又離咗線!
哈!
期待活動中相見!

Author: HannA    Time: 14-7-2019 23:59
AlisoN replied at 14-7-2019 22:21
Hanna~ 咁咪見到你玩得好開心
希望你之後繼續性福滿滿喔

Alison

真係好鬼啱聽!哈!
多謝你的鼓勵呀!
你真係笑得好甜呀,甜姐兒!哈!
見到你地,也放鬆下來,無咁緊張!
期望再次碰面呀!

Author: HannA    Time: 15-7-2019 00:04
Mustard replied at 14-7-2019 23:03
Finally 寫完你既第一次!Daryl 係個好好的mentor,希望之後你可以更多姿多彩。 ...

Mustard

也多謝你的鼓勵呀!
多得 Mentor Daryl 令我無咁緊張,也難忘!

Author: HannA    Time: 15-7-2019 00:07
RennA replied at 14-7-2019 23:26
Hanna既第一次感覺好有詩意呢!
如果卜卜露骨,可能我比你更甚 哈哈

Renna
我已經删除咗 D 咖啦!哈!

多謝你!

Author: ToFu    Time: 15-7-2019 00:12
歡迎你,hanna
恭喜你出左第一次
希望你繼續玩得開心

Author: 偉文    Time: 15-7-2019 00:20
好有文學氣息,這種露骨程度是有人喜歡的

恭喜你!
Author: HannA    Time: 15-7-2019 00:40

小姚
覆漏咗你
揾咗會長改了

有呀,不其然都會傻笑
在聊天室再傾!

Author: HannA    Time: 15-7-2019 00:42
Tofu_Tofu replied at 15-7-2019 00:12
歡迎你,hanna
恭喜你出左第一次
希望你繼續玩得開心

Tofu

Nice to meet u...
多謝你呀!你幅頭像好 sexy 啊,我也流口水呢!哈

Author: HannA    Time: 15-7-2019 00:46
偉文 replied at 15-7-2019 00:20

恭喜你!

偉文

亂寫一通而已,見到大家的第一次,看得我已面紅耳熱,心癢癢的!
要好耐先可以降溫呀!哈!
多謝你支持呀!

Author: HannA    Time: 15-7-2019 00:49
偉文 replied at 15-7-2019 00:20

恭喜你!

偉文

亂寫一通而已,見到大家的第一次,看得我已面紅耳熱,心癢癢的!
要好耐先可以降溫呀!哈!
多謝你支持呀!

Author: 小姚    Time: 15-7-2019 08:28
HannA replied at 15-7-2019 00:40
小姚
覆漏咗你
揾咗會長改了

早晨! 見到喇, 我哋返聊天室再傾.

Author: FalleN    Time: 15-7-2019 09:18
恭喜HannA出左第一次=)
寫得好好呀~
希望你喺度會玩得開心
Author: Daryl    Time: 15-7-2019 12:49
HannA replied at 15-7-2019 00:42
Tofu

My mentee, 好開心能成為妳的Mentor呀,希望妳在會內會有更多開心滿足既事發生

Author: Gillian    Time: 15-7-2019 13:00
Welcome aboard Hanna :)
Author: 多多    Time: 15-7-2019 13:19
Daryl mentor 加 Calbee ,好有性福,多來點會發掘到更多,歡迎妳Hanna

Author: edmund    Time: 15-7-2019 14:16
Hanna, 恭喜你出席咗美滿的第一次!

祝你在會內找到所想,性福滿滿!
Author: Ah矇    Time: 15-7-2019 14:43
歡迎 Hanna

好耐無見過咁有心動後, 女性化而優美既字文演繹, 讚

Author: calbee    Time: 15-7-2019 22:05
Hanna 同你一齊入房係個好好嘅回憶
你有咁多大膽嘅想發,希望你可以慢慢實現
歡迎你
Author: HannA    Time: 15-7-2019 23:37
FalleN replied at 15-7-2019 09:18
恭喜HannA出左第一次=)
寫得好好呀~
希望你喺度會玩得開心

FalleN

多謝你鼓勵呀!
其實見到大家的第一次,都好激情呀!
要在夜蘭人靜先寫得呀,哈!
正如會長所說,
在心中留番一個位置,去感恩身邊為自己付出過的每一位。
我都希望陸續有不同的第一次。哈!

Author: HannA    Time: 15-7-2019 23:43
Daryl replied at 15-7-2019 12:49
My mentee, 好開心能成為妳的Mentor呀,希望妳在會內會有更多開心滿足既事發生
...

Daryl

好多謝你呀 Mentor Daryl
你睇咗啦!面都紅哂啦!hehe
我也期待陸續有不同的第一次。哈哈!

Author: HannA    Time: 15-7-2019 23:49
calbee replied at 15-7-2019 22:05
Hanna 同你一齊入房係個好好嘅回憶
你有咁多大膽嘅想發,希望你可以慢慢實現
歡迎你 ...

Calbee 先生

唔好意思,單錯你個名,哈!
多謝你呀,對我來說也是個美好回憶呀!
大膽想法,你是指......哈!
面都紅哂啦!hehe

Author: HannA    Time: 16-7-2019 00:01
Ah矇 replied at 15-7-2019 14:43
歡迎 Hanna  

好耐無見過咁有心動後, 女性化而優美既字文演繹, 讚

Ah 矇
多謝你的鼓勵呀!
真係好耐無打咁多字啦,
第一次寫,一路寫就一路面紅耳熱的,
你地寫的好得多呢!好激情呀!
睇完好激動呀!要立即蠢蠢欲......動起來呀!哈!

Author: HannA    Time: 16-7-2019 00:04
Gillian replied at 15-7-2019 13:00
Welcome aboard Hanna :)

Gillian

多謝你呀!
我見到其他新人的第一次都好興奮!哈!

Author: FalleN    Time: 16-7-2019 00:55
HannA replied at 15-7-2019 23:37
FalleN

多謝你鼓勵呀!

晚安呀Hanna=)
哈哈都係架 要等到無人先可以衝進度
會長呢句講得好好
同我玩過既每一位
喺我心目中都有唔同既位置 永不落空
感激佢地喺我生命中出現
Author: HannA    Time: 16-7-2019 01:05
多多 replied at 15-7-2019 13:19
Daryl mentor 加 Calbee ,好有性福,多來點會發掘到更多,歡迎妳Hanna

多多
多謝你呀!

知道,性福滿滿!哈!

Author: HannA    Time: 16-7-2019 01:14
FalleN replied at 16-7-2019 00:55
晚安呀Hanna=)
哈哈都係架 要等到無人先可以衝進度
會長呢句講得好好

晚安呀 FalleN

講得好啱呀!做得好!哈!
除咗夜蘭人靜,仲要好鬼崇崇的,哈!!!
用咗3晚寫咗佢,哈!!!
之前嘅自我介紹,太草率去寫,太倉促去交,真係有 D過意唔去呀!

Author: FalleN    Time: 16-7-2019 01:22
HannA replied at 16-7-2019 01:14
晚安呀 FalleN

講得好啱呀!做得好!哈!

哈哈呢個真。。
絕對唔可以俾人見到。。
否則一定後患無窮
我之前第一次動後
未出活動前就先寫左部分前半部
所以動後一日多啲就可以出爐lu=)
3晚算好快啦 叻
唔緊要啦 新人自我介紹我都唔記得左喺邊頁啦

要休息啦 早抖Hanna=)
Have a good dream!
Author: 阿喬    Time: 16-7-2019 04:11
再次歡迎妳
希望妳鍾意呢度!
Author: Driven    Time: 16-7-2019 10:37
Hi HannA~
新人禮當日有Daryl做mentor,仲有閃中閃Calbee照顧實在太完滿了
你寫既呢種露骨啱啱好,睇到我...
雖然我地唔同組,都期待早日見面呀~

Author: Ah矇    Time: 16-7-2019 14:29
HannA replied at 16-7-2019 00:01
Ah 矇
多謝你的鼓勵呀!
真係好耐無打咁多字啦,

咁你係寫得好丫嘛~ 寫得好文字化, 耐無寫都寫得咁好, 如果去返癲峰實會不得了姐,

我支筆同個人一樣怪怪地, 一時時寫到野... 未能做到整個文章咁一致性

最近寫感想多於甜野LU~

係丫, 寫呢D記事真係會令人好難為情, 如果灘凍寫又會忘記細節, 總覺得好似有D吾抵...好掙扎呢

希望黎緊既時間, 係呢度會搵到你想搵既野啦

祝
性福滿滿

Author: HannA    Time: 16-7-2019 15:40
Ah矇 replied at 16-7-2019 14:29
咁你係寫得好丫嘛~ 寫得好文字化, 耐無寫都寫得咁好, 如果去返癲峰實會不得了姐,

我支筆同個人一樣怪怪 ...

矇矇

你真係好識冧人咖,都係想第時可以細味,回味這里的一切啫!
希望一篇 比一 篇好啦!哈!

Author: Ah矇    Time: 16-7-2019 15:43
HannA replied at 16-7-2019 15:40
矇矇

你真係好識冧人咖,都係想第時可以細味,回味這里的一切啫!

好呀~~~ 期待你既多姿多既活動出現, 更開心既動後分享呢

Author: Jaydenx    Time: 16-7-2019 16:44
Hanna,你寫得好好呀,跟著你的文字遊走,仿佛在眼前發生一樣,露骨得嚟又帶點含蓄,羨慕成為你筆下的男主角
Author: HannA    Time: 16-7-2019 16:45
Driven replied at 16-7-2019 10:37
Hi HannA~
新人禮當日有Daryl做mentor,仲有閃中閃Calbee照顧實在太完滿了
你寫既呢種 ...

Driven

多謝鼓勵呀!
也期望日後,見面呀!

Author: HannA    Time: 16-7-2019 18:22
Jaydenx replied at 16-7-2019 16:44
Hanna,你寫得好好呀,跟著你的文字遊走,仿佛在眼前發生一樣,露骨得嚟又帶點含蓄,羨慕成為你筆下的男主 ...

Jaydenx

你地好好呀!大家都好親切呀!
其實你地寫得實在太好了!
我越寫越難為情,但又想日後有個回憶,
可細味回味番喎!好矛盾呀!
唔理啦!豁出去吧!
你呢?多些留言,也可多些了解大家,睇熟會規,可以幫忙你咖!
加油呀!

Author: Driven    Time: 16-7-2019 18:28
HannA replied at 16-7-2019 16:45
Driven

期待期待!同埋我想講,你個頭像好靚好有意境,望落去好舒服呀~

Author: Simpson    Time: 16-7-2019 19:36
口技始終是最令人興奮的技術﹗厲害﹗
Author: CHOGOR    Time: 16-7-2019 23:30
樓主好有文彩=] 睇你POST好似睇緊書咁HAAHAA 精彩
Author: Jaydenx    Time: 17-7-2019 01:33
HannA replied at 16-7-2019 18:22
Jaydenx

Hanna ,欣賞你的豁達同勇敢,要突破自己一啲都唔容易,尤其面對一個充滿挑戰的環境,希望你能保持呢份初心,好好享受會內的人和事,我好期待跟你見面呀

Author: HannA    Time: 17-7-2019 07:04
Driven replied at 16-7-2019 18:28
期待期待!同埋我想講,你個頭像好靚好有意境,望落去好舒服呀~
...

Driven

早晨呀
多謝你有留意它,也喜歡它。
在網上找了好久,有什麼圖案可以代表自己?
是一幅水墨畫,呢隻藍色更令我着迷。
之前個幅比較cool,
會長提醒我也可能讓人認出來,
會長真係好保護我們當中的每一位,
令人安心又放心。

Author: HannA    Time: 17-7-2019 07:12
Jaydenx replied at 17-7-2019 01:33
Hanna ,欣賞你的豁達同勇敢,要突破自己一啲都唔容易,尤其面對一個充滿挑戰的環境,希望你能保持呢份初 ...

Jaydenx

早晨呀
一於如歌詞般的......吻下來,豁出去

哈哈哈

勿忘初心,銘記放心

我也期待與你相遇,相見,相知,相識!

Author: HannA    Time: 17-7-2019 07:16
Jaydenx replied at 17-7-2019 01:33
Hanna ,欣賞你的豁達同勇敢,要突破自己一啲都唔容易,尤其面對一個充滿挑戰的環境,希望你能保持呢份初 ...

寫錯字潻勿忘初心,銘記於心
才對
哈!

Author: HannA    Time: 17-7-2019 08:14
Simpson replied at 16-7-2019 19:36
口技始終是最令人興奮的技術﹗厲害﹗

Simpson

早晨呀!
真還讓人有所期待呢!
呢個技術,深不可測,也是值得鑽研,深究下!
哈!

Author: HannA    Time: 17-7-2019 08:21
CHOGOR replied at 16-7-2019 23:30
樓主好有文彩=] 睇你POST好似睇緊書咁HAAHAA 精彩

CHOGOR

早晨呀!

唔好笑我啦!
真係太耐無寫過咁長嘅文章啦!
我都想試下寫得野性 D
哈!

Author: Driven    Time: 17-7-2019 15:22
HannA replied at 17-7-2019 07:04
Driven

早晨呀

會長好保護我地每一位的
講開藍色...如果有緣係活動見到兩三次面,你可能會覺得Driven=藍色

Author: CHOGOR    Time: 18-7-2019 22:33
HannA replied at 17-7-2019 08:21
CHOGOR

早晨呀!

野性d咁緊要...可能你遲下打得多報告 可以轉行出書haahaa
btw我未參加過 xp

Author: Mouse    Time: 18-7-2019 22:51
歡迎你啊
我覺得唔好怕太露骨
只要把自己想寫既寫出黎就好
Author: HannA    Time: 19-7-2019 00:01
Driven replied at 17-7-2019 15:22
會長好保護我地每一位的
講開藍色...如果有緣係活動見到兩三次面,你可能會覺得Driven=藍色:54 ...

Driven

唔係憂鬱的藍,就得啦!

哈!

Author: HannA    Time: 19-7-2019 00:23
CHOGOR replied at 18-7-2019 22:33
野性d咁緊要...可能你遲下打得多報告 可以轉行出書haahaa
btw我未參加過 xp
...

CHOGOR

是?性散文小說?集整大家的出本,性散文,係書展賣!
一定大賣!哈!
慢慢睇下大家所寫的,讀熟會規里所列的,也準備好你身心的,
就交表啦!
加油啊!

Author: Driven    Time: 19-7-2019 01:35
HannA replied at 19-7-2019 00:01
Driven

唔係憂鬱的藍,就得啦!

唔係呀,係比較陽光的藍!
原來HannA係咁怕羞...

Author: HannA    Time: 19-7-2019 15:24
Driven replied at 19-7-2019 01:35

Driven

在覆呢個信息
腦根突然一閃

這刻的我,試下化身成為 DJ 先,哈!
藍色憂鬱,張國榮哥哥的歌
陽光的藍
也有以下呢一首歌
陽光變成淡藍色,王箏,包辦曲詞
哈!

正如這一個我,有着不同的我
正如這壇上的我

有時的我文靜
有時的我陽光
有時的我溫柔
有時的我野性
有時他我柔弱
有時的我強悍
有時的我大膽
有時的我害羞
有時的我淘氣
有時的我放盪
有時的我任性
有時的我坦盪
有時的我是主
有時的我是僕

沒有虛假的我
沒有做作的我
沒有奉承的我
沒有後悔的我

也請原諒從沒上過論壇的我,哈!

但也同是這一個我 ......HannA
在這里我可拋開一切,做回真我

請放心

我沒棄掉那當初的真,當初的熱,當初的勇
我沒忘掉那當初的誠,當初的情,當初的(敢)感

有時真的很羨慕演員,可以扮演不同的角色
在現實生活里,我們何嘗不是掛着不同的面具呢!
在這里,不用面具,找到真我
而我最是喜歡的,這里的 HannA
終於不用再掩飾,忍藏
這才是真正的我

謝謝你聽我抒發下情感
原來........
又是下雨天,讓呆坐室內的我有感而發,靈感所至
一個一個的我爭相的想表演出來
就借這機會,抒發一下
尤像寫多篇新人介紹的我似的,哈!
(都好,上次太草率了)

原來
寫作可以幫助我抒發還可尋回真我
但怎樣切換
也是原來的我,開朗,熱情,正能量滿載的我!

最後 Driven
陽光的藍,陽光的吸引
唔知点解嗰刻寫唔出中文兩字,只想尷尬的以英文程現出來,哈!
以掩蓋當時的害羞,我也有大膽的一面,
有緣相見的話,等我展露出來,哈!

Author: HannA    Time: 19-7-2019 15:25
Driven replied at 19-7-2019 01:35

Driven

在覆呢個信息
腦根突然一閃

這刻的我,試下化身成為 DJ 先,哈!
藍色憂鬱,張國榮哥哥的歌
陽光的藍
也有以下呢一首歌
陽光變成淡藍色,王箏,包辦曲詞
哈!

正如這一個我,有着不同的我
正如這壇上的我

有時的我文靜
有時的我陽光
有時的我溫柔
有時的我野性
有時他我柔弱
有時的我強悍
有時的我大膽
有時的我害羞
有時的我淘氣
有時的我放盪
有時的我任性
有時的我坦盪
有時的我是主
有時的我是僕

沒有虛假的我
沒有做作的我
沒有奉承的我
沒有後悔的我

也請原諒從沒上過論壇的我,哈!

但也同是這一個我 ......HannA
在這里我可拋開一切,做回真我

請放心

我沒棄掉那當初的真,當初的熱,當初的勇
我沒忘掉那當初的誠,當初的情,當初的(敢)感

有時真的很羨慕演員,可以扮演不同的角色
在現實生活里,我們何嘗不是掛着不同的面具呢!
在這里,不用面具,找到真我
而我最是喜歡的,這里的 HannA
終於不用再掩飾,忍藏
這才是真正的我

謝謝你聽我抒發下情感
原來........
又是下雨天,讓呆坐室內的我有感而發,靈感所至
一個一個的我爭相的想表演出來
就借這機會,抒發一下
尤像寫多篇新人介紹的我似的,哈!
(都好,上次太草率了)

原來
寫作可以幫助我抒發還可尋回真我
但怎樣切換
也是原來的我,開朗,熱情,正能量滿載的我!

最後 Driven
陽光的藍,陽光的吸引
唔知点解嗰刻寫唔出中文兩字,只想尷尬的以英文程現出來,哈!
以掩蓋當時的害羞,我也有大膽的一面,
有緣相見的話,等我展露出來,哈!

Author: Driven    Time: 19-7-2019 18:53
HannA replied at 19-7-2019 15:25
Driven

在覆呢個信息

想不到我同你既對話,會令你突然有感而發~
我會再三回味你寫的一字一句,記住HannA是位怎樣的女士...

Author: HannA    Time: 19-7-2019 22:04
Driven replied at 19-7-2019 18:53
想不到我同你既對話,會令你突然有感而發~
我會再三回味你寫的一字一句,記住HannA是位怎樣的女士...:baa ...

Driven

多謝你俾個機會我就真,哈!因平時工作壓力大,無地方抒發
哈!

的確,下雨天,係會有少少令人傷感既
相識是一種緣份
期待有機會相見。

Author: Driven    Time: 20-7-2019 08:45
HannA replied at 19-7-2019 22:04
Driven

多謝你俾個機會我就真,哈!因平時工作壓力大,無地方抒發

呢度就係一個可以俾大家抒發既地方
有緣就會見面...

Author: gensan    Time: 1-10-2019 16:17
多謝分享
Author: AustiN    Time: 2-10-2019 10:32
hello Hanna, 我是Austin

你描寫得很有趣,感覺很刺激呢

希望有機會認識你:)

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3