Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: #仲有四個鍾番工#憑熱血#嘔心瀝血#第一次#Ocean [Print this page]

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 03:23
Title: #仲有四個鍾番工#憑熱血#嘔心瀝血#第一次#Ocean
第一次參加左SEX PARTY,認真JAMES未出現前,我一直都半信半疑S&B既存在。
接過JAMES遞黎既眼,我知道我終於有半隻腳仔踏入左呢個世
雙眼朦住左之後,一入房就聽到一大班人係度傾計。
個陣熱鬧情度令我忍唔住想問係咪入錯左街市。
不過,感到大家係友善既,歡我同SHOTGUN既。
“COCO就係你MENTOR啦。
作為係壇度浸淫左一陣美好時光既好學青COCO3D既形象呈現係我腦海。
事緣小弟我都比較鐘意係自拍區流下,COCO姐既帖緊係一追再追,差D拎黎做桌面,日夜供奉。
個刻,心入面忍唔住講左句,正呀。
COCO獨處既時刻唔多,就出左去同大家好BRIEF咁認識左一下。
我有少少文青係真既,不過睇小妹大大係假既,事實係我咩書都睇。
不過呢……
我會做GYM係真既,目係去睇女都係100%真既。
BRIEF完,好賢母既COCO 就帶我洗白驗身。
全程好似湊BB咁湊我,仲要係咁問我食唔食PIZZA
LOL,我想食,不過唔係食PIZZA囉,HEHE~
洗完白,驗完身,JAMES就問我想唔想同MENTOR玩。
咁尷尬既問題我緊係好乾脆咁答左YES
帶住眼罩,感受COCO既口技……係絕對會出事。
就到臨界點既一刻,我幽幽咁問左句︰COCO,你係咪想我既新人禮就咁完呀。
J后就唯有放過我,答︰今次我唔吹爆你,他朝你都會被第個吹爆,我地S&B卧虎藏龍。
我答: 咁佢臨吹爆我,我就一野踢佢落床。
COCO…….
如是者,我地愉快地玩耍左一會。
希望COCO 大大收貨,我出盡九隻牛他既努你架。
有段小插曲,係原本我唔想除眼罩,殊不知偉大既MENTOR COCO CONDOM穿戴技巧有頗大的改。最後我唯有除罩帶套。
我地完事左之後,係床度吹緊水既時候。基於土地問題,包租公大佬JAMES就叫我地讓房。
移師去左客廳吹水睇電。見到好多位連我新人都知道既名人。
WatermanMustard,鹿叔叔,PECKYFelicityMadmax……
睇睇下電視,無程程COCOALPHA拉左去玩羞恥play,然後被眾人…..
對唔住呀COCO,我有聽到你叫我救你.....
但係,你明明係口裡說不,身體卻很誠實。
所以我好乖咁係度食花生,係咪係好知你心意呢~
咁岩EMILY坐係我附近,就膽粗粗用我既誠意邀請左佢。
好彩無食檸檬LOL
由於土地問題,我地係下架床,MADMAX係上架床。
我同EMILY愉快地玩耍既時間,成日都有兩個頭伸落黎。夜濛濛,見著兩個人頭,嚇到我陽痿差D
MADMAX又鬼咁大力啪啪啪,仲要唔洗停咁,我無時無刻都諗緊個上架床幾時跌落黎,嚇到我早洩差D
BTWEmily 唔好同COCO比,佢係黑色暴雨,你最少都係紅色暴雨,都係暴雨。
EMILY你全程都驚我累,係咁問我洗唔洗休息下,真係好WARM~~
不過男人嗎,最忌你問佢得唔得。
啦,下次要講,哎呀我有少少累呀,不如休息一陣呀~
咁我就會好體貼咁同你講,好啦我陪你休息下啦~
又有小插RINGO見到我同Emily入房既時候,拋出好奇怪既神情,就好似我擄帶細路女咁。
Ummmm,我其實都有少少罪惡感既。
最後 玩完之後 咳到傻左要提早收檔
我估係可能係個腎虧左,要壯下陽,食下神盾海狗丸。
PS COCO 問我有無邊類型最鍾意/唔鍾意~
其實我無咩唔鍾意
但係我知道自己對一種女仔係零抵抗力。'
就係.....
......
......
吊下癮 賣下關子先。

最尾,特別鳴謝
鹿叔叔,Shadow_HKMustardJames解答我既無聊問題
Alpha 為左搞熱氣氛,獻出你塊靚仔面
Felicity 教我落塊版
PECKY FAM 我同SHOTGUN
Emily 唔請我食檸檬
COCO 做我偉大既MENTOR
James 批我入會 又監左成晚場
Chris 創立左S&B
最後……
緊係要多謝我自己~~~~因為我好肯跨出左第一步哈哈
希望有機會既話
唔熟既變少少熟
少少熟變好熟
未入房既入房 (男人除外)

完。

Author: Alex    Time: 9-5-2017 03:56
嘩...咁快手既。你mentor CoCo見到一定好安慰。
  poohlu,歡迎你。

Add post (9-5-2017 04:39):
你mentor各方面都幾好,唯獨係教極帶安全套都係帶錯方向。
Author: Virginia    Time: 9-5-2017 04:23
哇!超快手啊,歡迎加入
Author: Simpson    Time: 9-5-2017 04:39
勁﹗恭喜你﹗值得S&B貨真價實。
Author: Felicity    Time: 9-5-2017 05:04
Welcome to the gang! 其實今次安排算新 我都唔太清楚d牌添
有問題即管問啦 個個都會好樂意解答

Author: Emily    Time: 9-5-2017 05:41
你成日放咀炮又陽痿又早洩我好難唔笑
好話我分心
我見你咳到咁先問多兩句姐
Author: Legend    Time: 9-5-2017 07:08
Hi Poohlu, 你介紹小妹與大大嗰到真係笑左, 聽得出你都係搞笑之人
第一次活動就咁融入到, 真係要跟你學下野先
Btw, nice to see you bro
Author: Gillian    Time: 9-5-2017 07:42
Poohlu ~ welcome to S&B ! 其實我係樓下已經遇上你地,所以你地要行樓梯
Author: SuZie    Time: 9-5-2017 08:18
hi Poohlu,當晚我都係度,你自我介紹個時幾搞笑,嚟多幾次冇咁緊張應該會好d!
歡迎你
Author: Fido    Time: 9-5-2017 08:44
被吹爆的感覺非常爽皮,有機會定必要試試呢!
Author: 鹿叔叔    Time: 9-5-2017 08:56
歡迎你加入活動呀 Poohlu,好生動嘅動後,支持你!
咁多暴兩,好令人羨慕呀!大廰吹水好開心呀!

Author: CoCo    Time: 9-5-2017 09:56
Poohlu!!!好快手好叻仔
日後有機會我實手口吹爆你,等你徹徹底底輸哂
多謝你promote 我Combom穿戴技巧有頗大既改善空間喎
歡迎加入!
Author: CoCo    Time: 9-5-2017 09:58
Alex replied at 9-5-2017 03\"\"
  poohlu,歡迎你。

夠喇唔好再三講我戴套技巧

Author: James    Time: 9-5-2017 11:21
CoCo replied at 9-5-2017 09:58
夠喇頂唔好再三講我戴套技巧

唔講都唔知,原來妳有呢方面既問題,下次妳要搵Alex幫妳練多啲喇,妳就幫Alex練佢不足之處。

Author: Emily    Time: 9-5-2017 11:31
CoCo replied at 9-5-2017 09\"\"
多謝你promote 我Combom穿 ...

但其實佢交個套比我果陣都係掉轉左笠.....佢咁快學左你 d 野

Author: Jet    Time: 9-5-2017 11:36
CoCo replied at 9-5-2017 10:01

下次有機會,我實唔自己戴,比你練習下haha

Author: nerf    Time: 9-5-2017 11:54
尋先同Mad_Max在壇上吹水一兩句佢個part, 打J J某日再睇到你個部份.成間房就好立體知道整個事情發生.
第一次參加空前成功. Good Ah!!
我會努力有機會見到
Author: Pecky    Time: 9-5-2017 12:06
Nice to meet you poohlu...
你第一句就話我有同你傾話計既Yes you're right ...
恭喜你參加左第一次。。。有coco做mentor 好幸福。。。加油。。。
Author: CoCo    Time: 9-5-2017 12:11
Jet replied at 9-5-2017 11:39
下次有機會,我實唔自己戴,比你練習下haha

通常對方戴套既時候我都揾其他嘢做,揾嘢含下又好揾嘢錫下又好...因為......我怕對方叫我幫佢戴套

Author: CoCo    Time: 9-5-2017 12:13
James replied at 9-5-2017 11:24
唔講都唔知,原來妳有呢方面既問題,下次妳要搵Alex幫妳練多啲喇,妳就幫Alex練佢不足之處。
...

Alex無不足啊...念住佛經都插到,佢下次話要唱住衛蘭首'大哥'去插!

Author: Jet    Time: 9-5-2017 12:23
CoCo replied at 9-5-2017 12:14
通常對方戴套既時候我都揾其他嘢做,揾嘢含下又好揾嘢錫下又好...因為......我怕對方叫我幫佢戴套:553189 ...

咁你都可以含住個套套落去haha

Author: CoCo    Time: 9-5-2017 12:43
Jet replied at 9-5-2017 12:26
咁你都可以含住個套套落去haha

Ok wo!!!下次揾你試下下

Author: Pepsi    Time: 9-5-2017 13:16
Poolu
Nice to meet you
S n B 的女會員有福了
收左兩個高大靚仔的新人

其實做gym 望靚女仔係正常的
如果有你呢d 靚仔做gym , 我都會不尊心

Author: 梅妹    Time: 9-5-2017 13:35
你好呀!我有係上格床凸個頭黎同你打招呼架
Author: Emily    Time: 9-5-2017 20:07
梅妹 replied at 9-5-2017 13:38

嚇死我

Author: Maxine    Time: 9-5-2017 20:17
Welcome !!!welcome!!!!
打聲招呼先我係maxine呀
做開GYM咪有腹肌囉
呢到成日都有暴雨架哈哈

Author: MadMax    Time: 9-5-2017 20:36
救命~真係笑死我自己係上格床都好驚架,張野比人既感覺又唔穩陣

耐唔耐梅妹又好八掛你地下面搞成點,我咪又陪佢裝下囉
不過搞到你分心真係唔好意思啦我都唔想比人燒_ _ 呀

Author: MadMax    Time: 9-5-2017 20:38
CoCo replied at 9-5-2017 10:01

我都有諗過你係咪真係唔識
原來真係

Author: Captain    Time: 9-5-2017 20:45
Welcome Poohlu! 你的ABC look係好多女仕會喜歡的!哈哈 relax 吓 ,就冇咩問題
Author: CoCo    Time: 9-5-2017 22:05
MadMax replied at 9-5-2017 20:41

我都有諗過你係咪真係唔識
原來真係

喂呀!唔好再三再四再五講我既戴套技巧喇

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:23
Alex replied at 9-5-2017 03\"\"
  poohlu,歡迎你。

LOL 所以COCO而家係99分~

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:25
Virginia replied at 9-5-2017 04:26
哇!超快手啊,歡迎加入

Virginia 我見到你~ 你見唔見到我

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:28
Simpson replied at 9-5-2017 04:42
勁﹗恭喜你﹗值得S&B貨真價實。

打J J某日既我,明日既你。
似唔似TBB廣告?

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:31
Felicity replied at 9-5-2017 05:07
Welcome to the gang! 其實今次安排算新 我都唔太清楚d牌添
有問題即管問啦 個個都會好樂意解答

LOL 其實我識架~我想同你搭下訕咋

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:33
Emily replied at 9-5-2017 05:44
你成日放咀炮又陽痿又早洩我好難唔笑
好話我分心
我見你咳到咁先問多兩句姐  ...

妹妹仔 你專注力不足 要改善下~

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:42
Legend replied at 9-5-2017 07:11
Hi Poohlu, 你介紹小妹與大大嗰到真係笑左, 聽得出你都係搞笑之人
第一次活動就咁融入到, 真係要跟你學下野 ...

非也非也,小弟我無九成都有七成時間呆坐緊LOL距離融入仲有好大距離~我跟你搵食就岩,Legend 哥

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:48
Gillian replied at 9-5-2017 07:45
Poohlu ~ welcome to S&B ! 其實我係樓下已經遇上你地,所以你地要行樓梯

原來係你 搞到我同SHOTGUN要罰行樓梯
不過我個陣都估緊你係咪參加者
因為我見到你同JAMES 有D既眼神交流呀
不過 認真 係樓下見到你陣
我已經心諗...
如果你真係參加者就好啦

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:49
SuZie replied at 9-5-2017 08:21
hi Poohlu,當晚我都係度,你自我介紹個時幾搞笑,嚟多幾次冇咁緊張應該會好d!
歡迎你 ...

太多靚女仔睇住 好難唔緊張架我又少同女仔接觸

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:50
Fido replied at 9-5-2017 08:47
被吹爆的感覺非常爽皮,有機會定必要試試呢!

如果個次序放到最尾~ 就完美啦

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:51
鹿叔叔 replied at 9-5-2017 08:59
歡迎你加入活動呀 Poohlu,好生動嘅動後,支持你!
咁多暴兩,好令人羨慕呀!大廰吹水好開心呀!
...

好多暴雨 玩到濕哂身呀~
鹿叔叔下次再同你係廳吹...................水

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:53
Autumn replied at 9-5-2017 09:29
歡迎你阿poohlu,  好搞笑的活後, 睇黎你都玩得好happy,  多d 再黎!

我第一次都係直踩到返工 ...

我諗我既第一次永遠都會有一個遺憾....就係見唔到AUTUMN你~

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 22:57
CoCo replied at 9-5-2017 09\"\"
多謝你promote 我Combom穿 ...

我出文好快架~不過我唔想出野都咁快囉~
COCO 你係99分既MENTOR HEHE~
因為一分要留D進步空間比你。HAHA

PS 我頂呀 原來每日拎既金幣有限住架~ 早知分兩三日打REPLY。
金幣呀

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 23:01
nerf replied at 9-5-2017 11:57
尋先同Mad_Max在壇上吹水一兩句佢個part, 打J J某日再睇到你個部份.成間房就好立體知道整個事情發生.
第一 ...

我都係第一次試上下格床 真係好過癮不過我狂撞親個頭

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 23:01
Emily replied at 9-5-2017 11:34
但其實佢交個套比我果陣都係掉轉左笠.....佢咁快學左你 d 野

因為我好少用套套

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 23:07
Pepsi replied at 9-5-2017 13:19
Poolu
Nice to meet you
S n B 的女會員有福了

LOL Shotgun 就真係高大靚仔
我試過 同個女仔係GYM 互相偷望對方
種感覺好青春

Author: Kennedy    Time: 9-5-2017 23:09
多謝Poohlu您的分享
我是Kennedy
當日午場參加者,所以未能與您相見
期待下次見面

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 23:10
Pecky replied at 9-5-2017 12:09
Nice to meet you poohlu...
你第一句就話我有同你傾話計既Yes you're right ...
恭喜你參加左第 ...

我黎既其中一個目的就係見到你呀PECKY~

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 23:14
梅妹 replied at 9-5-2017 13:38

我個刻想一野扯你頭髮扯你落黎打屁股~
LOL~ BTW 梅妹把聲好好聽
我係下格床聽到分左心

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 23:17
Maxine replied at 9-5-2017 20:20
做開GYM咪有腹肌囉:6f42875 ...

我練眼球肌肉
因為真係去睇女仔
我係個肥仔~

Author: Gillian    Time: 9-5-2017 23:18
poohlu replied at 9-5-2017 22:51
原來係你 搞到我同SHOTGUN要罰行樓梯
不過我個陣都估緊你係咪參加者
因為我見到你同JAMES 有D既 ...

你想就有架喇!所以我即刻變左參加者!多啲出席吖~

Author: RaMos    Time: 9-5-2017 23:19
有Coco做MENTOR真係令人好羡幕呀
第一次應該令你有好難忘既快樂,希望我遲D都有啦
Author: poohlu    Time: 9-5-2017 23:20
MadMax replied at 9-5-2017 20:39
救命~真係笑死我自己係上格床都好驚架,張野比人既感覺又唔穩陣

下次你下我上.......I mean 你下格 我上格

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 23:22
Mustard replied at 9-5-2017 20:48
Welcome Poohlu! 你的ABC look係好多女仕會喜歡的!哈哈 relax 吓 ,就冇咩問題

我唔係ABC 你先係呀
下次再同MUSTARD研究下A spot...
不過我唔想研究你個個A spot.....

Author: poohlu    Time: 9-5-2017 23:24
晏菲路 replied at 9-5-2017 21:37
Congratulations! 希望以後有機會見

好快會見架啦

Author: Pecky    Time: 9-5-2017 23:26
poohlu replied at 9-5-2017 23:13
我黎既其中一個目的就係見到你呀PECKY~

你呢句聽完我好開心呀 你除左眼罩果刻我就覺得你係靚仔到過份呀
Author: Captain    Time: 9-5-2017 23:40
poohlu replied at 9-5-2017 23:25
我唔係ABC 你先係呀
下次再同MUSTARD研究下A spot...
不過我唔想研究你個個A spot.....

你搞錯了,我是不會有a點的⋯⋯哈哈!只有女仕有!

Author: Kenmans    Time: 9-5-2017 23:42
哈哈, 呢但經驗都幾好呀
Author: Felicity    Time: 9-5-2017 23:48
Maxine replied at 9-5-2017 20:20
做開GYM咪有腹肌囉:6f42875 ...

頂你唔順 聽到有腹肌即刻咁嘅樣
快d蒲頭啦比卡超

Author: Felicity    Time: 9-5-2017 23:55
poohlu replied at 9-5-2017 22:34
LOL 其實我識架~我想同你搭下訕咋

Hahaha!! 原來係咁... 你咁認真問 我認真(一知半解)答
下次黎搵我傾啦
我唔會食人架!!

Author: nerf    Time: 10-5-2017 00:24
poohlu replied at 9-5-2017 23:04
我都係第一次試上下格床 真係好過癮不過我狂撞親個頭

自固成功在嘗試,這樣令我想起很久前坐過真正較細漁船釣魚,也是head room不足,時常忘記企起身就撞頭.
但有好處是考驗你在有限空間如何發揮.

Author: Emily    Time: 10-5-2017 00:30
poohlu replied at 9-5-2017 22:36
妹妹仔 你專注力不足 要改善下~

你唔放咀炮我咪唔笑囉小deedee

Author: Francis    Time: 10-5-2017 00:49
Poohlu 歡迎入會!

你的第一次動後就好生動好搞笑, 一定前途無量!
Author: 梅妹    Time: 10-5-2017 01:21
poohlu replied at 9-5-2017 23:17
我個刻想一野扯你頭髮扯你落黎打屁股~
LOL~ BTW 梅妹把聲好好聽
我係下格床聽到分左心 ...

同Maxmad玩真係會情不自禁地叫唔停。
你已經有郁手拉我頭髮,唔係我地騷擾你係你唔夠投入

Author: 梅妹    Time: 10-5-2017 01:25
Emily replied at 9-5-2017 20:10
嚇死我

其實諗翻都好危險,個欄杆都唔係好穩陣。

Author: Emily    Time: 10-5-2017 02:02
梅妹 replied at 10-5-2017 01:24
同Maxmad玩真係會情不自禁地叫唔停。
你已經有郁手拉我頭髮,唔係我地騷擾你係你唔夠投入:55318 ...

拿有人証明左唔係我分心先嫁
不過佢唔投入係咪我唔夠好

Author: 梅妹    Time: 10-5-2017 09:32
Emily replied at 10-5-2017 02:05

唔係唔係要體諒下新人第一次黎嘛。雖然佢表現一啲都唔似新人。

Author: Dante    Time: 11-5-2017 14:43
「你係咪想我既新人禮就咁完呀」笑左.......如果新人禮被快速KO,應該好有挫敗感。

Author: Alex    Time: 11-5-2017 21:32
Emily replied at 10-5-2017 02:05

客觀去講,妳很好。

不過Poohlu

Add post (11-5-2017 21:36):
不過Poohlu都唔算分心,我試過同對手 插住去吹水,果個人叫coco
Author: Kanji    Time: 11-5-2017 22:24
Congrats, poohlu~
好生動嘅動後,笑咗出黎。
嗰日你一定好滿足。
Author: Vodka    Time: 12-5-2017 22:00
哈哈,上下架床係咪會搞到成張床都郁黎郁去。。
Author: Nina    Time: 12-5-2017 23:04
Poohlu~~
歡迎你加入~ 你好叻仔,第一次已經輕鬆自在,完全融入了~

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3