Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Title: BasS 的第一次 [Print this page]

Author: BasS    Time: 22-3-2019 10:09
Title: BasS 的第一次
哈,終於都輪到我寫第一次了,回顧返過去幾個月以嚟,由下定決心要入會,到第一次出席活動,心情真係高底起伏,有起有跌,
不過依家諗返,又確實每一步都係有其必要,係呢度真係要多謝同配服大佬嘅精心安排。
幾個月前開戶口,之後好心急咁想申請入會,中途試過用唔同方法希望可以加快批核
(所有方法都在壇上有暗示,只要破解到密碼,而本身條件又達到要求,
就一定會成功的!,呢度唔太明示啦,明示對新人無好處係真的),
最終2個月就初步批咗啦, YEAH~ 諗返當時每日見到有唔識嘅電話打來,都真係好緊張的~

成功批核咗,好快我就驗身,報名出席活動,希望一鼓作氣嘛,
到真係出席活動,我無乜好緊張嘅心情,盡量放鬆個人,咁先可以享受到歡樂時光嘛,哈~

到達會場前出現咗小插曲,當大佬帶我到活動場地門外,帶上眼罩,
一步一步行入去,真係好似慢慢進入咗另一個世界,聽到大家好輕鬆咁傾緊計,
大家都好有興趣睇吓個新人係點,每個人都走埋嚟向我介紹自己,感覺真係好輕鬆無壓力。
之後我嘅mentor小姚就出現啦,哈,好開心我mentor係小姚,好親切呢~
之後小姚帶我坐低,幫我除衫,帶我去沖涼又幫我著衫,個感覺好得意,哈,小姚都好似好緊張咁~
沖完衫,換過衫,就等大佬返嚟同我驗身,其間有Dick, Mac, 豆腐,阿喬,逐個係來同我傾計(矇住眼,唔知仲有冇其他人啦,如有遺漏,請見諒!)
跟住大佬幫我驗身,然後問我想唔想同小姚玩,我當然想啊~
跟住小姚又係好細心咁帶我入房,過程係好輕鬆嘅情況下進行,我超好享受呢,感覺好夢幻丫,多謝小姚做我mentor,辛苦你了

之後小姚又帶我沖涼啦,今次我地互相洗白白,出返嚟就開始briefing,完結之後大家就各自活動啦,
小姚又帶我周圍去,講解每一個細節,最重要嘅願望紙同埋最緊要嘅重點,哈,小姚有好多心得分享。

出嚟之後小姚好快就同Daryl入咗房啦,不過我都係時候要走了,第一次表現唔太好,但我非常開心呢,氣氛真係好輕鬆,同我想像中更輕鬆融洽呢~

係度要向有份出席,同我傾過計嘅各位: 小姚,豆腐,Alison,喬,Nina,Cara,Dick, Daryl, Lawrence, Mac, SunnyB, Fever講聲多謝!
感謝你們每一位給我一個開心又輕鬆愉快的新人禮晚上,時間雖短,但我好快會回來! 之後大家一定有緣再見的~

最後,最重要的,要再謝謝大佬和各位對我的包容呢~

Author: GinA    Time: 22-3-2019 10:15
我第一個支持

Author: 小姚    Time: 22-3-2019 10:15
第一支持,細心品嚐中。。。

Add post (22-3-2019 10:17):
原來是第二。。。
Author: Nina    Time: 22-3-2019 10:21
歡迎你BasS~
唔駛太在意第一次嘅表現, 未習慣環境啫~
會越來越好的,放心~
Author: 小姚    Time: 22-3-2019 10:36
早晨!加菲mentee,

你太正喇,咁快就出,小姚仍在組織緊。。。
。。。多謝你!你的第一次俾咗我的第一次。。。
。。。真係好唔捨得除你套西裝,想你穿住入房。。。
。。。係呀。。。我係緊張,唔知有沒有撞到你,反而你的言談讓我放鬆。。。
。。。你好快會回來這句我聽到就開心。。。

Author: Solar    Time: 22-3-2019 10:46
歡迎Bass加入,恭喜你有小姚做mentor!
Author: ToP    Time: 22-3-2019 10:50
Welcome aborad

Hope you enjoy your first time
Author: Ah矇    Time: 22-3-2019 11:17
恭喜BASS !! 終於見証到你既第一次

有小姚做你Mentor真係好幸福呢!!

正如你所講, 大家好容易相處, 相信有機會見果時你應該會習慣嫁啦
Author: Mac    Time: 22-3-2019 11:39
我第一次都好緊張架!
解決方法得一個……出多d活動
再次歡迎你
Author: 阿喬    Time: 22-3-2019 11:44
再次歡迎你及完成新人禮
讓我們諗識你及你既修身故事
繼續加油啊!

Add post (22-3-2019 11:45):
*認識
Author: VaneE    Time: 22-3-2019 11:48
當晚我有在場,見你矇眼行入來呀
歡迎你,希望你係度玩得開心。

Author: SunnY    Time: 22-3-2019 12:49
welcome bass! hope u had fun
Author: AlisoN    Time: 22-3-2019 13:55
Note: The author has been banned or deleted.
Author: Virginia    Time: 22-3-2019 13:56
好利害,第一次就記到咁多名!
唔洗介意表現,慢慢會習慣了

恭喜你有第一次!
Author: 小姚    Time: 22-3-2019 14:15
Virginia replied at 22-3-2019 13:56

路過。。。

我講解願望紙時,估計嗰時他在記大家的名,佢對眼又大又有神。。。
。。。少少個人分享,佢好主動帶氣氛(佢似mentor多D+蒙住眼),嗰吓真正。。。

Author: Captain    Time: 22-3-2019 14:52
Welcome Bass! 開心就好了,表現嘅野慢慢來發揮
Author: 小豆    Time: 22-3-2019 15:11
BASS~ 恭喜你出活動啦~
小豆都支持你第一個動後先...
Author: SatO    Time: 22-3-2019 16:25
恭喜Bass成功入會
Author: Lawrence    Time: 22-3-2019 16:30
歡迎你,全部人名你都記得晒好犀利喎!

Login/Register to enlarge

你有小姚做mentor真係有福,佢好忙架。你仲奪去佢既第一次

Author: Lawrence    Time: 22-3-2019 16:32
Virginia replied at 22-3-2019 13:56

佢表現好淡定,大方得體。

Author: 占面    Time: 22-3-2019 16:33
歡迎你啊bass!小姚好有心㗎!希望你當晚玩得愉快
下次寫動後唔怕露骨d、哈!大家都鍾意睇重點位㗎
期望好快見到你真人
Author: BasS    Time: 22-3-2019 17:24
GinA replied at 22-3-2019 10:15
我第一個支持

哈,多謝GINA你總是支持我呢~

Author: BasS    Time: 22-3-2019 17:25
Nina replied at 22-3-2019 10:21
歡迎你BasS~
唔駛太在意第一次嘅表現, 未習慣環境啫~
會越來越好的,放心~ ...

係呀,試多幾次應該就會好
Author: BasS    Time: 22-3-2019 18:18
小姚 replied at 22-3-2019 10:36
早晨!加菲mentee,

哈,咁我地算係互相交換咗自己的第一次吧~

我好驚撞親你就真,我記得好幾次彎低身撞到你頭頂~ 我幾驚整親你丫, 如果唔係又多一個第一次就整傷mentor嘅紀錄,哈

當然要再來喔,時間雖然短暫,但開心丫~

我地沖涼時都同你講,我唔鍾意將d野拖得太耐㗎啦~ 拖拖吓, 就咁無咗㗎啦~ 所以回家路上就開始寫呢篇了。
呢篇係用嚟記錄,希望可以幫到其他新人了解多點個流程,所以簡略咗好多,另外我有點想多寫一篇關於感受的,睇睇有冇時間慢慢寫

Author: BasS    Time: 22-3-2019 18:19
Solar replied at 22-3-2019 10:46
歡迎Bass加入,恭喜你有小姚做mentor!

係呀,有小姚做mentor係榮幸,氣氛輕鬆好多丫

Author: BasS    Time: 22-3-2019 18:22
Ah矇 replied at 22-3-2019 11:17
恭喜BASS !! 終於見証到你既第一次

有小姚做你Mentor真係好幸福呢!!  

多謝ah矇,好彩沿路有你,我先過到關丫~

你都係我壇上嘅mentor呢~

Author: BasS    Time: 22-3-2019 18:24
Mac replied at 22-3-2019 11:39
我第一次都好緊張架!
解決方法得一個……出多d活動
再次歡迎你 ...

我都認同出多d活動呢個係最好的方法

我要努力追上啦~

Author: BasS    Time: 22-3-2019 18:29
阿喬 replied at 22-3-2019 11:44
再次歡迎你及完成新人禮
讓我們諗識你及你既修身故事
繼續加油啊!

多謝阿喬你的再三提醒丫~ 雖然只係閒聊咗幾句,感覺到你好體貼同關心身邊人呢~ 希望再有機會再見面喔~
Author: BasS    Time: 22-3-2019 18:32
VaneE replied at 22-3-2019 11:48
當晚我有在場,見你矇眼行入來呀
歡迎你,希望你係度玩得開心。

唔好意思呀, 漏咗你VaneE, 我後來知道你提早走咗,但我唔知我入來時原來你在場呢,緣慳一面,不過唔緊要,希望之後再見呀~

Author: BasS    Time: 22-3-2019 18:52
AlisoN replied at 22-3-2019 13:55
Nice to meet you Bass! 你真係好有毅力好叻啊,你依家好fit!拜托都教下我點減!

Add post (22-3- ...

哈,多謝你呀alison,我覺得自己仲要收身呢~

聽聞alison係最近的新人王,果然名不虛傳呀~ 咁正仲話要減?

Author: BasS    Time: 22-3-2019 18:54

哈哈,我有用心記住每一位呀~ 每一刻都係經歷,都係回憶呀~
我都相信慢慢會慣的,希望有機會見面丫

Author: BasS    Time: 22-3-2019 19:06
Mustard replied at 22-3-2019 14:52
Welcome Bass! 開心就好了,表現嘅野慢慢來發揮

多謝隊長,等你帶隊喔~

Author: BasS    Time: 22-3-2019 19:06
小豆 replied at 22-3-2019 15:11
BASS~ 恭喜你出活動啦~
小豆都支持你第一個動後先...

哈, 多謝小豆支持, 希望有機會見面啊

Author: Captain    Time: 22-3-2019 19:12
BasS replied at 22-3-2019 19:06
多謝隊長,等你帶隊喔~

帶隊什麼隊⋯⋯個個都叫我其實你係邊到知架

Author: Bikini    Time: 22-3-2019 19:27
BasS好叻呀,記得你在「新年會之最」給我的留言,仲係Forum Intern,咁快就出第一次活動恭喜你!
Author: 小豆    Time: 22-3-2019 19:57
BasS replied at 22-3-2019 19:06
哈, 多謝小豆支持, 希望有機會見面啊

好呀~ 小豆都希望有機會係活動度見到你...

Author: 小姚    Time: 22-3-2019 20:03
BasS replied at 22-3-2019 18:18
哈,咁我地算係互相交換咗自己的第一次吧~

我好驚撞親你就真,我記得好幾次彎低身撞到你頭頂~ 我幾驚整 ...

加菲,小姚諗到這次動後的主題,希望大家喜歡。

我無你咁快寫到,需要些時間做資料搜集。

你想寫多一篇關於感受,以你的個性,我估計你不會慢慢寫。。。分分鐘你寫完,我篇動後都未出。。。哈哈!

回聊天室再傾吧!

Author: AlisoN    Time: 22-3-2019 20:22
Note: The author has been banned or deleted.
Author: BasS    Time: 22-3-2019 20:32
Mustard replied at 22-3-2019 19:12
帶隊什麼隊⋯⋯個個都叫我其實你係邊到知架

隊長組隊組到出哂名,遠近馳名~

Author: Simpson    Time: 22-3-2019 21:08
初試啼聲,師兄果然有過人次處
Author: BasS    Time: 22-3-2019 21:10
Lawrence replied at 22-3-2019 16:30
歡迎你,全部人名你都記得晒好犀利喎!
你有小姚做mentor真係有福,佢好忙架。你仲奪去佢既第一次
...

哈,都係因為大家都好好,好親切咁埋嚟介紹自己,我先記得你地每一位啦~

哈,係呀,有小姚做mentor 真心正丫~

Author: BasS    Time: 22-3-2019 21:15
占面 replied at 22-3-2019 16\"\"
歡迎你啊bass!小姚好有心㗎!希望你當晚玩得愉快
下次寫動後唔怕露骨d、哈!大家都鍾意睇重點位㗎
期望好 ...

Hi 占面, 係呀,小姚真心正~ 當然玩得愉快呀!

我故意簡化咗d細節,多點寫發生嘅每一件事,因為我批咗之後就入靠"第一次"去惡補,希望對將來嘅新人有幫助,多點了解第一次新人禮會係點~ 以後會多返d咸丫

Author: Ah矇    Time: 22-3-2019 22:04
BasS replied at 22-3-2019 18:22
多謝ah矇,好彩沿路有你,我先過到關丫~

你都係我壇上嘅mentor呢~

話曬都聊天室主人,點講都算係份內事

最緊要你係有心,咁所有野都值得

見你終於出現,我好安慰丫,期望好快見面丫

Author: Mac    Time: 22-3-2019 22:21
BasS replied at 22-3-2019 18:24
我都認同出多d活動呢個係最好的方法

我要努力追上啦~

前一晚足夠休息好重要,加油

Author: Gillian    Time: 22-3-2019 23:34
Hello Bass :) welcome to our big family :)
Gillgill
Author: Auntie    Time: 23-3-2019 00:53
恭喜曬Bass, 歡迎你,你知仲有咁好嘅回憶,真係好幸福!

有緣活動見
Author: BasS    Time: 23-3-2019 18:35
Mac replied at 22-3-2019 22:21
前一晚足夠休息好重要,加油

唉,就係之前戈晚氣絕咗... 下次真係要安排得好點~

Author: BasS    Time: 23-3-2019 18:36
Gillian replied at 22-3-2019 23:34
Hello Bass :) welcome to our big family :)
Gillgill

Hi Gill, thank you. Hope seeing you soon~

BasS

Author: BasS    Time: 23-3-2019 18:37
Auntie replied at 23-3-2019 00:53
恭喜曬Bass, 歡迎你,你知仲有咁好嘅回憶,真係好幸福!

有緣活動見 ...

多謝auntie,多謝喔~ 有緣活動見~

Author: 小姚    Time: 23-3-2019 19:11
BasS replied at 23-3-2019 18:35

小姚近排追劇~三國~。。。「招兵養馬,等待一戰,機會來臨,全力床戰」。。。嘻嘻!

Author: Mac    Time: 23-3-2019 22:11
BasS replied at 23-3-2019 18:35

要呀!如不就浪費機會,因為遇到同一個人機會可能只得一次

Author: BasS    Time: 24-3-2019 01:53
小姚 replied at 23-3-2019 19:11
小姚近排追劇~三國~。。。「招兵養馬,等待一戰,機會來臨,全力床戰」。。。嘻嘻!

...

正所謂世事難料,原本諗住休息兩日養精蓄銳的,但人在江湖...
Author: BasS    Time: 24-3-2019 01:56
Mac replied at 23-3-2019 22:11
要呀!如不就浪費機會,因為遇到同一個人機會可能只得一次

唉,依家先知已經太遲啦。我有記得當日個願望板的,但今次真係有心無力...

我會記住啦,活在當下,要把握每個深入了解嘅機會...

Author: Mac    Time: 24-3-2019 06:10
BasS replied at 24-3-2019 01:56
唉,依家先知已經太遲啦。我有記得當日個願望板的,但今次真係有心無力...

我會記住啦,活在 ...

唔緊要,之後唔好浪費就得

Author: GinA    Time: 24-3-2019 11:13
BasS replied at 22-3-2019 17:24
哈,多謝GINA你總是支持我呢~

一路在聊天室吹水然後睇住你通過一切考驗,現在是祝你在這裡找到自己想要的

Author: Sapphire    Time: 24-3-2019 12:01
Hi Garfield Bass!!
Congratulation on your first time! So glad to hear that you enjoyed yourself!!

Hope you are you in the future

Author: ToFu    Time: 24-3-2019 12:19
恭喜你有美好既第一次,不過見你咁早話走,真係唔捨得呀

Author: LafitE    Time: 24-3-2019 21:49
恭喜你成功加入和第一次!
Author: Belle    Time: 25-3-2019 15:30
你第一次就有咁多資深會員讚
有前途呀
Welcome Bass!

Belle
Author: Nicole    Time: 25-3-2019 21:16
哈哈...你的第一次+小姚的第一次,

恭喜小姚倣MENTOR, 歡迎BASS加入
Author: BasS    Time: 26-3-2019 21:11
Sapphire replied at 24-3-2019 12:01
Hi Garfield Bass!!
Congratulation on your first time! So glad to hear that you enjoyed yourself!!

Thank you Sapphire... look forward seeing some day

Author: BasS    Time: 27-3-2019 15:54
Tofu_Tofu replied at 24-3-2019 12:19
恭喜你有美好既第一次,不過見你咁早話走,真係唔捨得呀

係咯,我其實都唔捨得咁早走呀~ 下次希望多點時間可以交流吓啦~
丫,唔記得咗同你講,豆腐你隻手仔真係超級滑丫,我完全唔捨得放手呀~

Author: BasS    Time: 27-3-2019 15:56
Belle replied at 25-3-2019 15:30
你第一次就有咁多資深會員讚
有前途呀
Welcome Bass!

多謝呀Belle,多得大家唔嫌棄同俾面je~希望有機會活動見呀~

Author: BasS    Time: 27-3-2019 15:57
Nicole replied at 25-3-2019 21:16
哈哈...你的第一次+小姚的第一次,

恭喜小姚倣MENTOR, 歡迎BASS加入

多謝你nicole。恭喜你都有HP啦
好快就到你的第一次呢~ 有機會的話活動見~

Author: 史力加    Time: 28-3-2019 10:58
恭喜曬~小姚咁熱心,做Mentor一定超暖啊~
Author: ToFu    Time: 28-3-2019 14:58
BasS replied at 27-3-2019 15:54
係咯,我其實都唔捨得咁早走呀~ 下次希望多點時間可以交流吓啦~
丫,唔記得咗同你講,豆腐你隻手仔真係 ...

仲有好多地方都滑架,有機會你來感受下啦

Author: 小姚    Time: 28-3-2019 19:12
史力加 replied at 28-3-2019 10:58
恭喜曬~小姚咁熱心,做Mentor一定超暖啊~

史力加:多謝你讚賞,其實我好粗心大意。。。

好耐無見你出現,去聊天室同大家傾吓計。。。

Author: 史力加    Time: 29-3-2019 11:25
小姚 replied at 28-3-2019 19:12
史力加:多謝你讚賞,其實我好粗心大意。。。

好耐無見你出現,去聊天室同大家傾吓計。。。

最近有少少忙,少左上~

好嘅,收到,宜家即刻過返去~

Author: Nicole    Time: 29-3-2019 21:09
BasS replied at 27-3-2019 15:57
多謝你nicole。恭喜你都有HP啦
好快就到你的第一次呢~ 有機會的話活動見~

希望過埋驗身報告呢關, 可以快D同大家見面
好期待新人禮, 一個一生人只得一次嘅經歷

Author: BasS    Time: 30-3-2019 09:21
Tofu_Tofu replied at 28-3-2019 14:58
仲有好多地方都滑架,有機會你來感受下啦

好喔~

Author: DailY    Time: 7-4-2019 18:09
BasS 師兄謝謝你分享, 看到你的描述, feel到真係好warm
Author: James    Time: 30-4-2019 04:39
五月也快到了,係時候出現下,刷下存在感,你不會是這樣就滿足吧?

Author: BasS    Time: 9-5-2019 09:45
James replied at 30-4-2019 04:39
五月也快到了,係時候出現下,刷下存在感,你不會是這樣就滿足吧?

我很想呀, james. 前排忙於應付某人, 筋疲力盡呢~

5月夾緊時間~

Welcome to Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人] (https://swingandbangclub.com/) Powered by Discuz! X3