Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 2154|Reply: 38
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 威廉 第一次 新年會

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 22-1-2017 03:25:48 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
由遞交表格開始,到第一次出席活動,相隔了差不多個月,在這期間的心情真是'難以形容。

遞交表格後,日子一日一日咁過,過了一個月左右,終於收到了大佬James的電話,實在太突然了,因為當時返緊工,一時間不知如何應對,但心情是興奮的,同大佬講唔好意思,要佢等一陣,立即飛奔出公司作電話面試。

因為填表格時有一些地方填錯左,麻煩了大佬要幫忙修改,在此致歉。順利面試後,就要安排驗身,突登請一日假去做這件事,當驗身報告交給了大佬後,一切手續總算完成。

入會後,見到各人的自拍及活動相片,真是大開眼界。立即看看有什麼活動可以報名,終於等到一日可以夾到時間出席,迎來我的第一次。

活動當日收到大佬的通知,準時到了活動地點附近,等呀等呀,突然好似有人搭我膊頭,望一望左手邊,唔見有人,再望返右手邊,又唔見有人,發生咩事,好奇行去街口望望,見到一位高大有型的男仕,原來他就是大佬James,大佬真係勁,攞住咁多野身手都咁敏捷第一眼見大佬James覺得他很好高大有型,有一種攝人既磁場,但言語間又感覺到對新人的照顧,大佬果然係大佬。

入門口前巳需要蒙眼,心情開始有D緊張,唔諗了,蒙頭入閘吧。入到去有不同的人與我握手及自我介紹,感覺大家都好nice,當時在場既應該有Jet,狼人,RellyLoki,好高興認識你們呀。之後有一雙嫩滑的手拖住我,她就是我的mentorGeorgina了。

在論壇上,巳知道Georgina是一位很受人歡迎的美女,有佢做我mentor,真是榮幸,Georgina帶我坐低後,叫我唔駛咁緊張,跟住叫我拿些衫褲毛巾出來,由於蒙住眼,而我個袋D野又比較混亂,唯有勞煩Georgina幫手,不好意思,之後Georgina好似帶左我去一間房,跟住話要除衫先,因為驚沖涼時會整濕D衫,係呢一刻我猶豫左3秒,因為近來肥左D,袒露於美女前另外有點兒難為情,但避得一時唔避得一世,所以都係算吧喇,當蒙住眼Georgina逐粒逐粒鈕幫我除果陣時,個感覺真係好正。

除完衫之後就去沖涼,沖涼時Georgina經常會問我會唔會凍得濟,或者熱得濟,非常細心,有Georgina幫我沖涼真是幸運,當塗梘液到重要部位時,小威廉即時有反應,基於禮尚往來既關係,我也應該要幫Georgina清洗一下呢,雙手忍不住撲向Georgina的雙乳,那緊致的肌膚及充滿彈性的雙乳,即刻係心裏面[嘩]左一聲,希望Georgina唔會嚴我雙手太[鞋]喇,互相清洗一輪後,跟住就著返衫出大廰。

之後Georgina帶左我去一間房,話要驗身先,當然冇問題喇。驗身時感覺到Georgina好認真的幫我檢查,好搞笑,咁大個人都未試過,咁仔細俾人研究果度。

驗完身之後,就坐返出大廰,跟住大佬James 就過黎問我想唔想同Georgina來一次,咁我當然話想喇,之前都驚Georgina say “no”,好彩呢件事都冇發生到。

跟住就同Georgina入房了,入到房心情巳較為放鬆,跟住Georgina笑住同我講,話佢都唔係太叻主動,我話唔緊要呀,咁我主動囉,跟住我就開始與Georgina接吻了,鍚下鍚下,驚覺原來Georgina淨係著住件絲質既睡衣,一路鍚一路鍚,由上鍚到下,當除下她的最後防線後,Georgina突然話自己好似未驗身喎,跟住Georgina就即刻出左去驗身,勁攪笑,這亦都證明了S&B是一個人人都守規矩及注重安全的地方,由於當時仲係蒙緊眼,唔知身邊既環境,咁我唯有係度靜靜咁等,等左一陣間,Georgina終於回來了,之後我們繼續攬下鍚下,然後我問Georgina可否除下眼罩,Georgina話你真係想? 我話係呀,一除下眼罩,發現Georgina真是一名美女Georgina話我除左眼罩之後令佢有D緊張,可能是我的樣子嚇親她,真的不好意思,請見諒。

除左眼罩後,巳急不及待想進入,進入後發現小Georgina非常緊,進攻數分鐘,巳令我有想發射的衝動[Georgina很對不起, 我都知我快搶手],所以趕緊拔出,回一回氣,可能是這股想發射的衝動,亦不知那裏來的勇氣,突然冒昧的詢問Georgina可否口爆? 想不到Georgina竟然爽快的回答話可以,這一刻真的不敢相信,因為這是我的第一次,回應一句真係架? ”, 說時遲,那時快,Georgina巳開始有所行動了,就在Georgina這一吞一吐之間,我巳High得不知如何形容,當我發射後,Georgina仍不斷進攻,另我感受到人生中從未領會過的快感Georgina真的很感激你呀,有機會我會好好報答你的。

激戰完後,就出大廰與大家見面,見面後先發現原來S&B有咁多型男,Jet,狼人,RellyLoki個個都好有型,真是大開眼界,之後就見到有兩位女仕剛剛到,是好有仙氣的ar sam[阿芯] 同好可愛既梅妹,好高興認識你們啊,由於當日我比較緊張,希望遲下有機會可以同你們傾下偈啦

之後就同大家一齊在大廰看電影和了解了一些聖誔節的歷史,很是有趣,原來會內很多人的知識也很淵博,真是卧虎藏龍之地。

過左一段時間後,風趣優黙的阿Dick 亦都到左,好高興認識你啊,之後就開始陸陸續多人了,有一夜七次郎同CK等等… {真的很對不起,記唔到咁多},之後新人莫札特亦都蒙眼進場了,希望下次我都有機會摸下你D腹肌啦時候都差不多,走既時候見到氣質美女Nichole,好高興認識你啊,S&B真是美女如雲。

在回家的路上,會內的一切片斷,仍不斷在腦中重現,S&B真是一個奇妙的地方記得富蘭克林曾經講過: 很多人一生都等待著死後的那個天堂,好少人會嘗試係生前創造一個。在此要感謝會長Chris,創造此等一個人世間既天堂,亦都非常幸運地,我能夠參與其中,實在需要感恩亦都多謝大家當日對我的包容,謝謝咁多位,新一年祝大家身體健康,萬事勝意

First
Post time 22-1-2017 05:38:05 | Show the author posts only
單單是會尊重人,用全名Georgina來黎呼自己的Mentor達34次(真係好榜樣)就已經值得讚賞。
3Floor
Post time 22-1-2017 05:43:33 | Show the author posts only
另外,想問下,頭像中入面係唔係你?係唔係你屋企?如果係,張相係唔可以用…不過間屋就可以徵用黎攪活動…玩will黎跳舞實好正喇
SAMuel This user has been deleted
4Floor
Post time 22-1-2017 10:30:31 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
5Floor
Post time 22-1-2017 11:05:01 | Show the author posts only
威廉, 歡迎入會! S&B還有很多可能性等著你來發掘!

當天我晚上才到, 希望之後活動上有機會見面!
6Floor
 Author| Post time 22-1-2017 11:39:07 | Show the author posts only
James replied at 22-1-2017 05:41
單單是會尊重人,用全名Georgina來黎呼自己的Mentor達34次(真係好榜樣)就已經值得讚賞。 ...

多謝大佬James的讚賞,自知仍有很多不足,我會繼續學習的。

Georgina 是很好的Mentor,可能就因為咁,不經意提左佢34次咁多
7Floor
 Author| Post time 22-1-2017 11:49:55 | Show the author posts only
James replied at 22-1-2017 05\"\"
另外,想問下,頭像中入面係唔係你?係唔係你屋企?如果係,張相係唔可以用…不過間屋就可以徵用黎攪活動… ...

頭像中的不是我呢,也不是我屋企呀。
Yes lar~ 呢間屋用黎玩Will開Party 實好正

8Floor
 Author| Post time 22-1-2017 12:10:00 | Show the author posts only
Ar sam replied at 22-1-2017 08:32
竟然話我有仙氣,第一次聽

直覺話俾我知你應該都會受女士歡迎,只要你下次主動少少同女仔傾下計 ...

係好有仙氣喎,可能你自己唔覺
受歡迎真係唔敢車奢望
,但求大家肯接納我就好了

知道! 下次我會主動D同女仔傾偈的haha

我都好希望呀!  希望下次我的內在硬件有機會可被你評下分喇!  哈哈哈!

9Floor
 Author| Post time 22-1-2017 12:11:42 | Show the author posts only
SAMuel replied at 22-1-2017 10\"\"
恭喜威廉你有一個難忘的第一次

謝謝你呀~ 希望你都好快有屬於你既第一次
10Floor
 Author| Post time 22-1-2017 12:22:38 | Show the author posts only
Francis replied at 22-1-2017 11:08
威廉, 歡迎入會! S&B還有很多可能性等著你來發掘!

當天我晚上才到, 希望之後活動上有機會見面!  ...

Francis 你好呀! 謝謝你歡迎我!
知道 明白 我會努力發掘的

我都好期待與你見面

11Floor
 Author| Post time 22-1-2017 12:39:21 | Show the author posts only
Autumn replied at 22-1-2017 12:27
歡迎你阿威廉~
睇得出你好ENJOY第一次, 寫野又真誠~
希望有機會見面啦~

Hi Autumn 謝謝你歡迎我呀!

Yes ar ~好Enjoy

謝謝你呀! 我文筆唔係咁好,不太懂修飾詞令,唯有我手寫我心,見笑了

我都好期待與你見面呀

12Floor
Post time 22-1-2017 23:01:27 | Show the author posts only
Welcome
其實我嗰晚都係到架,但係錯過左你
13Floor
 Author| Post time 23-1-2017 00:28:15 | Show the author posts only
Ar sam replied at 22-1-2017 15:57
多謝妳先
有機會再見啦

Okay!
14Floor
 Author| Post time 23-1-2017 00:57:35 | Show the author posts only
Mavis replied at 22-1-2017 23:04
Welcome
其實我嗰晚都係到架,但係錯過左你

Thanks~

你好呀!

最衰我嗰日有事要早走,錯過左你係我既損失

但相信我們很快有機會見面的。
15Floor
Post time 23-1-2017 02:35:22 | Show the author posts only
一路睇你篇文章就令我不斷幻想到gerogina幾靚幾索,同埋第一次係幾咁刺激好玩。好認同咁樣既club真係天堂,我都好想係我老前試一次,希望可以成功力入到啦
16Floor
 Author| Post time 24-1-2017 09:52:31 | Show the author posts only
浩正 replied at 23-1-2017 02:38
一路睇你篇文章就令我不斷幻想到gerogina幾靚幾索,同埋第一次係幾咁刺激好玩。好認同咁樣既club真係天堂, ...

Thanks! 期待你的加入:)
17Floor
 Author| Post time 24-1-2017 09:54:51 | Show the author posts only

哈哈!thanks~ :)
18Floor
Post time 31-1-2017 21:38:43 | Show the author posts only
恭喜威廉成功加入了人世間既天堂,我都交了表格,希望有好消息。
19Floor
Post time 14-2-2017 18:12:54 | Show the author posts only
Thanks for your wonderful sharing. 真的寫得好好,令我也更了解。thanks.
20Floor
Post time 14-2-2017 20:17:23 | Show the author posts only
你好呀,威廉王子,多謝你分享第一次
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 21:49 GMT+8 , Processed in 0.097868 second(s), 18 queries .