Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2205|Reply: 53
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 莫札特之初出茅廬!

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 16-1-2017 18:23:15 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
小弟睇左無數咁多位既第一次之後,今次終於到我寫喇

記得有一個月黑風高既夜晚,喺臨訓前突然收到一個msg,係一個地址黎,當我第一眼睇到都無為意,仲諗緊係咪有人sd錯俾我,無理由無啦?^_^啦會sd個地址過黎,但當我睇到個msg既發送人之後~~~~~~OMG~~~~~一切既迷團已經解開喇,我最期待既畫面終於出現喇

等左好耐終於到活動當晚,心情非常緊張,好似第一次見工驚死遲到咁,我早左好多就到左集合地點,通知左james之後佢話落黎接我~~~~~等左無幾耐身後突然有個好高大既黑影出現,原來佢就係傳說中既james,第一次見真人原來都幾nice,而且係連我係男士都覺得佢好有型,相信不少女會員都會俾james深深吸引

當我跟住james去到門口之後,就開始我既盲行俠之旅,一入門口就feel到有好多好多人喺度,而當james向大家介紹我既既時候聽到好多人都異口同聲話:哦~~你就係莫札特,之前出過自拍嗰個~~估唔到大家對我都咁深刻,當下突然覺得有一種成功感

當我坐低左喺梳化後,就有一把好甜美既女仔聲同我講 : 我係Felicity呀,係你mentor~~跟住佢就好細心咁幫我攞我袋入面既衫俾我,然後就帶我沖涼換衫。最搞笑係俾佢帶住好似盲人咁週圍走黎走去,喺途中亦都有好多人同我打招呼~大家好呀

入到浴室之後就除衫準備沖涼時,突然又多左位女士入黎,原來佢就係Georgina,之後就突然展開左兩位女士幫我沖涼既橋段出現hahaha我咁大個仔都係第一次咋,感覺又好爽,但又怕醜
沖完涼之後Feli就帶左我去驗身,佢地純熟既手法令我諗起細細個去健康檢查咁
驗完身之後就走左出去坐等活動開始,途中不斷聽到有好多人既傾計聲,笑聲,慘叫聲女既慘叫完又到男既慘叫,嗰陣我真係好想除低個眼罩睇下發生左啲乜野慘絕人寰既事hahahaa
等等下Feli介紹左教主俾我識,之後聽到身邊好多人問我入唔入教,其實我都唔知係乜黎,但佢地話入左先啦~點都
當時我淨係感覺到有一陣陣邪惡既氣息,相信喺不久既將來我會好快知道呢個真相XD
再之後就係到比卡超出場,佢走埋黎叫我俾啲腹肌佢睇,睇完之後又話睇得唔清楚要我企起身俾佢睇,
點知一企起身之後呢隻比卡超唔知點解會進化到有廿幾隻手喺度摸我個身,啲手仲要凍冰冰先慘究竟呢隻係乜野比卡超黎
跟住無幾耐活動終於正式開始喇,先向大家簡單介紹左自己,之後James問我有幾多人我喺論壇度識到,
其實無咁少架,但當時我緊張到個腦一片空白haha希望大家唔好介意啦,
另外除左我之外當晚仲有兩位新人,佢地係Jerrywolf同Naomi,好高興認識你地呀~~
傾完一輪計之後我既新人禮正式開始喇,Feli又好似帶盲人咁帶左我入房,之後我地傾左一陣,就開始入正題喇~~
當時我真係好緊張,顯得有啲雞手鴨腳咁,希望你唔好見怪啦haha可能你見到我咁緊張所以問我試唔試下除眼罩,
但你又好似好怕我會失望咁,但我敢答你完全無啲咁既事,當我一除眼罩嗰一刻………哇~~你好靚呀~~
我真係少少失望都無反而覺得比我想像中更好添好開心係你做我mentor,同埋好開心試左一個你都未試過既姿勢完事hahaha
之後Feli就同我傾左好多關於S&B既事,真係長知識了!好多謝你同我分享左咁多呀
沖完涼之後就出左廳見大家,最深刻係一出到去就見到有個bra掛左喺個花灑頭度,之後有位女士不斷跳高想攞返,嗰個畫面真係好搞笑
之後就開始同附近其他人傾下計,大家都好nice令到我心情都無咁緊張,
不過可能第一次見大家都仲有少少怕醜hahaha希望下一次活動可以同大家熟絡啲多啲互動啦,
亦好開心自己加入左S&B既大家庭,當晚好高興認識你地
Maxine , Dylan , tofu ,ringo , coco ,水哥, 一夜七次郎 , 小碗 , 達浪 , ar sam , barbecue , nichole , susan , momo , 梅妹 , ck , 蕃茄 , milktea

不過小弟我金魚記憶加上當晚都好多人,暫時淨係記得咁一多位,如果漏左既話多多包涵呀
First
Post time 16-1-2017 18:28:33 | Show the author posts only
師兄⋯⋯你嘅經歷讓小弟十分妒忌!!
3Floor
 Author| Post time 16-1-2017 18:32:13 | Show the author posts only
咦!點解得一半既?
4Floor
Post time 16-1-2017 18:48:56 | Show the author posts only
莫札特 replied at 16-1-2017 18:35
咦!點解得一半既?

有啲顯示唔到嘅字就會搞到連之後啲字都出唔到
5Floor
 Author| Post time 16-1-2017 18:53:20 | Show the author posts only
Abby replied at 16-1-2017 18:51
有啲顯示唔到嘅字就會搞到連之後啲字都出唔到

但我想問點樣Delete呢個post,我搵極都搵唔到
6Floor
Post time 16-1-2017 18:59:37 | Show the author posts only
莫札特 replied at 16-1-2017 18:56
但我想問點樣Delete呢個post,我搵極都搵唔到

無得delete,你可以將part 2用comment形式post跟住同大佬講麻煩佢幫你執
7Floor
 Author| Post time 16-1-2017 19:12:00 | Show the author posts only
Abby replied at 16-1-2017 19:02
無得delete,你可以將part 2用comment形式post跟住同大佬講麻煩佢幫你執

明白明白,唔該你
8Floor
 Author| Post time 16-1-2017 19:30:44 | Show the author posts only
Freddy replied at 16-1-2017 18:31
師兄⋯⋯你嘅經歷讓小弟十分妒忌!!

唔洗妒忌,好快到你架喇
9Floor
Post time 16-1-2017 19:40:15 | Show the author posts only
你除眼罩後我都無見過你  多啲黎俾姐姐望真你
10Floor
 Author| Post time 16-1-2017 19:43:12 | Show the author posts only
梅妹 replied at 16-1-2017 19:43
你除眼罩後我都無見過你  多啲黎俾姐姐望真你

下次俾姐姐你望到夠
11Floor
Post time 16-1-2017 20:04:36 | Show the author posts only
與兩位漂亮既女士共浴,一定好難忘,令人羨慕。
12Floor
Post time 16-1-2017 21:02:34 | Show the author posts only
好善慕呀,我都想試下
13Floor
Post time 16-1-2017 22:09:07 | Show the author posts only
好開心呀, 我地其實都無乜講過野你都記得我
14Floor
Post time 16-1-2017 22:11:14 | Show the author posts only
講件可能令你失望既真相你知………

其實係feli+我同你沖涼 (唔好打面
15Floor
Post time 16-1-2017 22:51:30 | Show the author posts only
哈哈哈哈
我都諗緊我係咪斷左片,
其實唔係我同你一齊沖涼的呢~~~~~
16Floor
Post time 16-1-2017 23:11:22 | Show the author posts only
莫札特果然係天才,好受歡迎﹗
17Floor
Post time 16-1-2017 23:17:34 | Show the author posts only
歡迎你呀,當晚我都在場,又可以記多一個啦
18Floor
Post time 16-1-2017 23:20:09 | Show the author posts only
Welcome! 今次牛刀小試,下次場面無咁墟冚應該會容易適應 d。下次見啦!
19Floor
Post time 16-1-2017 23:21:44 | Show the author posts only
Welcome on board Mozart!

S&B 就黎可以儲齊古典作曲家喇
20Floor
 Author| Post time 16-1-2017 23:27:29 | Show the author posts only
Ringo replied at 16-1-2017 23:24
Welcome on board Mozart!

S&B 就黎可以儲齊古典作曲家喇

到時要整返轉大合奏hahaha
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

27-4-2024 01:38 GMT+8 , Processed in 0.084685 second(s), 18 queries .