Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1807|Reply: 20
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 機會來啦 之 超級英雄夜

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 14-8-2016 02:20:32 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
最近好忙,遲來的第一次 So Sorry
入正題!!!!

由入會,等審批,到終於有資格參加活動,一切都好似發緊夢咁。
你地明架啦,會入面個個都係俊男美女,幾時排到自己呢......
但飛雲終於有機會出場啦!!!!

由體檢,同選擇好活動日子後,一直都好緊張,一路都係到幻想活動當日係點
好啦,緊張過頭,活動當日到達地點後同James 大佬講聲我到左 XXX店 啦。
點知隔左陣有位高大英既男士走近,第一句同我講: 玩野呀,咩XXX店呀,明明係YYY店.
勁魚皮囉,第一次同James 大佬見面既對話就係咁......哈哈 係到同James 講聲Sorry先。

進場前,James 告知我個眼罩比人整爛左喎 (唔知邊個呢,呵呵),好彩有個後備發熱眼罩,準備充足!
入到去後聽到好多人聲,好多熟悉既名字走來同我打招呼,一路聽就一路繼續幻想@@
最神奇係,平時自覺唔多留言,竟然不約而同地好多人都記得我,仲記得我已經登記左成年。
哇呢下真係感動到呢.....

而今晚我既Menter 係呀Yan, 呀Yan 好溫柔呀,知我緊張不停咁同我講野,又問我口唔口渴。
咁由於今次比較多新人,要等多一陣先可以同呀Yan 鴛鴦浴。 佢話其實佢都有啲緊張,不過佢都依然好細
心去take care 我,仲問我水溫會唔會太熱呀,同好細心幫我洗乾淨,然後再抹乾淨。

原諒我文筆唔好,唔識點詳細形容同呀Yan既初戰,總括來講就係新人第一次
既緊張又刺激,多多包涵呀.未能令妳盡興真係唔好意思,下次要再交手呀!!

好啦,等咁多位新人行完禮之後就大家自我介紹同Brefing, James老大真係講解得好詳盡,會場既工具真係專業到呢,都唔知乜東東來.....

之後同大家吹下水認識下,心中一直緊記 James 叫我地大膽啲,來到唔係要做唐三藏唐僧,
一直想嘗試搵下一位對手,咁咁岩聽到雲師兄係到開講座教緊其他新人武林秘笈,梗係即刻走去偷師啦
哇,當人越來越多,雲兄就話你地班新人咁多個都想試下群體3P戰,不如你地幾個新人而家來啦喂。
哇,開心到呢,因為今次新人清一色係男士,機會難逢係咪先.
勇字當頭死就死啦....此post完.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
雲兄梗係唔會咁大整古啦,仲搵左頂頂大名既STAR小姐呀.
真係要講句正呀喂,真係多謝雲兄既安排
過程仲一路指導我地幾個新人,真係獲益良多,我地幾個新人都雞手鴨腳,哈哈
唔知Star小姐今次比幾多分我地幾位呢@@

最後要特別旗下羅賓既服裝,最有心思呀,自制左一件羅賓服,勁!!!
同埋多謝James 特別準備左一個好靚又好食既蛋糕!!!

送首歌比羅賓,就係 "羅賓" 一聽首歌就諗起你

幾多套小說或影畫
卡通與漫~畫
將Batman講到太誇
I don’t know why 驚訝
假使有 最精彩那段
不該看 勇士背後那助理嗎

Yeah 飛彈擦身過 總有些可怕
空手擋刀 點樣擋呀
你叫我上 我馬上去吧
收工請感謝一下
當赤手攀上大厦 你拖拖我吧 「還好嗎」講呀
問世上 有幾多愛 永不講~價

能當蝙蝠俠好友
敢死的心定必有
為你做過的 就像拒絕長壽

無論你想拯救宇宙
或坐於屋頂望月球
仍永遠有我 充當副手
難分左右 只分到你的身背後
仍等你 頭一仰 就跟你走

無論企鵝操縱氣候
或有小丑侵略地球
陪你去對抗 種種對手
想所有 篇 幅 都寫我角色不要漏
是好友 或戀愛 樂於獻醜
統統接受

或者賴 角 色 已敲定 這個宿命
你一句叫 我擋(我頂) 我擋(我頂)
即使中槍 我死頂也頂
捧起主角 需要一班暗星
奧斯卡頒給我 最出色佈景
不配 跟你 的姓
就跟你班也 高興

能當蝙蝠俠好友
九死一生定必有
願意待你好 就是拒絕長壽

無論你想拯救宇宙
或坐於屋頂望月球
仍永遠有我 充當副手
難分左右 只分到你的身背後
仍等你 頭一仰 就跟你走

無論企鵝操縱氣候
或有小丑侵略地球
陪你去對抗 種種對手
想所有 篇 幅 都寫我角色不要漏
是好友 或戀愛 樂於獻醜

非愛人 又要一起漫遊
男女與老幼 都得藉口
好比賓主 不過 找 理 由
減少些難受
落淚後 服務照舊

能共你兜風到最後
誰怕當跟班沒自由
全世界讚嘆 這位副手
即使這 演 出 只分到最少的鏡頭
是好友 未戀愛 樂於獻醜
忠心照舊

當日出席英雄包括:(好努力去記哂佢架!!!, 希望無漏)
Elex Kay Maple maxking Chooco Water Star Eva Abby Yan Lawance Fever 羅賓 Dick Budding Wind Mustard Gina

First
Post time 14-8-2016 15:33:04 | Show the author posts only
hello我叫june
你多d出活動啦咁。。
上次活動都無見過你
3Floor
Post time 15-8-2016 19:54:17 | Show the author posts only
黎多d活動喇!
4Floor
Post time 16-8-2016 20:21:37 | Show the author posts only
Welcome! Have fun!
5Floor
 Author| Post time 16-8-2016 23:24:35 | Show the author posts only

係呀,所以大家都要加油呀
6Floor
 Author| Post time 16-8-2016 23:25:28 | Show the author posts only
June replied at 14-8-2016 15:36
hello我叫june
你多d出活動啦咁。。
上次活動都無見過你

Nice to meet you ar 六月天
7Floor
 Author| Post time 16-8-2016 23:26:02 | Show the author posts only
Yan replied at 15-8-2016 19:57
黎多d活動喇!

Mentor 大人知道
8Floor
 Author| Post time 16-8-2016 23:26:51 | Show the author posts only

Hi Annie
希望好快見到 妳
9Floor
Post time 21-9-2016 12:16:28 | Show the author posts only
i want to try too
10Floor
 Author| Post time 5-10-2016 19:41:42 | Show the author posts only

加油!!!  多啲來留言熟悉下環境就得
11Floor
 Author| Post time 5-10-2016 19:42:39 | Show the author posts only
山治 replied at 23-9-2016 13:51
Maxking兄,從字里睇到你既喜悅

好快就到你架啦
交左表未
12Floor
Post time 7-10-2016 15:23:40 | Show the author posts only
Maxking replied at 5-10-2016 19:44
加油!!!  多啲來留言熟悉下環境就得

yes yes i am happy to know more people here and chat with them.
13Floor
Post time 8-10-2016 00:49:27 | Show the author posts only
很吸引的新人活動。大家很親切也留意各人網上留言。我是新人samsam。希望不用一年就可以參入參與活動。多多指教。
14Floor
 Author| Post time 14-10-2016 21:34:11 | Show the author posts only
samsam1984 replied at 8-10-2016 00:52
很吸引的新人活動。大家很親切也留意各人網上留言。我是新人samsam。希望不用一年就可以參入參與活動。多多 ...

我都好新架炸,多多指教
15Floor
 Author| Post time 14-10-2016 21:35:36 | Show the author posts only
gilette replied at 8-10-2016 12:41
好充實嘅經驗,第一次嚟有得玩之外仲學到嘢,好羨慕
P.S. 每次讀各位嘅第一次貼文,都好配服大家初次見面都 ...

其實多啲留言同其他人傾計,就好自自然然記得啲名架啦
16Floor
 Author| Post time 14-10-2016 21:36:03 | Show the author posts only
Cereal replied at 8-10-2016 16:51
i am new here.. dont know when i can join in.. hahahha

add oil
17Floor
Post time 14-10-2016 21:36:24 | Show the author posts only
Maxking replied at 14-10-2016 21:37
我都好新架炸,多多指教

師兄真客氣,文筆好又有禮貌﹗希望盡快入會同大家一齊玩﹗
18Floor
 Author| Post time 14-10-2016 21:38:02 | Show the author posts only
何文田 replied at 13-10-2016 17:32
師兄好好既分享 完全令人幻想到個畫面
呢個會 絕對令人充滿幻想
希望可以加入你地大家交流下 ...

得閒去動後感睇下肯定仲多令人充滿幻想既分享
19Floor
 Author| Post time 14-10-2016 21:39:53 | Show the author posts only
samsam1984 replied at 14-10-2016 21:39
師兄真客氣,文筆好又有禮貌﹗希望盡快入會同大家一齊玩﹗

想盡快入會就要快啲交表啦
20Floor
Post time 14-10-2016 21:51:21 | Show the author posts only
Maxking replied at 14-10-2016 21:42
想盡快入會就要快啲交表啦

要瘦身先。怕比會長拒絕。所以依家同大家吹吹水,博同情分。哈哈哈﹗
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 12:04 GMT+8 , Processed in 0.087871 second(s), 18 queries .