Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1856|Reply: 56
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

狼人初現,港內宿營

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 3-8-2016 02:28:40 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
身為一個性慾強既毛孩,又或者係一個毛孩但又好性慾強,上網一見到SB 咁有趣既組織,立刻就注冊,因為好想試下3P又係現實生活苦無機會,所以完全無考慮。
經過大半個月時間,深夜突然收到大佬JAMES電話,開心死,當時正歐國杯決賽,場球當堂變得無意義,滿腦都係淫淫的畫面。

事前狂做GYM同節食,雖然。。。好似太遲,但心理都好過D,希望啊好嚇親人,好啦,當日終於要出征啦,我狼人一向天不怕地不怕!!但我今次怯啦,好彩張家輝提過我,《怯你就輸一世》,咁我死衝啦!打俾JAMES,我到左啦!

新人禮我睇到哂,但當主角係自己,完全係兩回事,帶左眼罩後,一對溫柔既雙手捉住我,HELLO,我係GINA,我帶妳去沖涼,我盡量平靜自己,唔好緊張,同GINA邊沖邊吹水,冷靜左好多,多謝妳呀GINA!但可能太平靜,無錯,係太平靜,出事啦,同GINA交手時表現太差勁,我下次一定變番隻狼架,我答應妳GINA!到最後我放底眼罩,GINA竟然係一位貌似XXX既美人,我地傾左一陣,撫摸下大家,就出去見大家啦
PS GINA 吹工好誇張,直情演奏級!

同大夥兒見面後,分別同唔同人傾左好耐,大家都好NICE,好開心可以加入D個大家庭,接住人齊就係BRIEFING時段,我身為新人作自我介紹,口快快講左會滿足大家需要,D男仔笑哂,希望我可以守住我既真理之門啦,哈哈

其後大家都好忙,房好爆,我就同幾位朋友玩GAMES 玩到要除哂D衫,好攪笑,ARTHUR見我同另一位女新人喵喵兩個都無衫,就推我地入房,真心多謝你ARTHUR,知我怯,入到房傾陣就黎,喵喵好敏感好濕,我都忍唔住啦,前戲做一陣就一主題,今次表現總算好番少少,全靠喵喵,多謝妳,最後幫喵喵潮吹完就讓番間房俾人,

係大廳同唔同人傾計有好多學,無論會既NORM,定係品酒知識,真係好開心識到妳地,好啦,晚餐完結,又係恩人出動既時間,ARTHUR,開玩笑叫左JUNE ASLASKA TOILET幫我,之後走哂,得番JUNE係度同我度過左一段TOILET HAPPY MOMENT

開心完就要走LU,總結係。。。。。唔駛講,好快狼人又出現!

GINA: 最正既MENTOR,希望下次我有得報恩!
JUNE:下次我地要第一時間拎房!
STAR 同妳好好傾,希望下次入房傾耐D
CHOCO:我洗碗都唔係咁差JE,辛苦妳煮咁多麵,心痛死啦
ALASKA:帶上眼罩同我交流得最多,希望下次同妳慢慢交流
小碗:妳既開門手勢令我讚嘆
JOLLYB:女神好靚呀,下次我會大膽D
CLAUDIA:妳件衫好性感,殺死我
SUZAN:太多人圍住妳啦,我下次會排隊
ABBY:妳太忙LU,下次一定要同妳傾多D

ARTHUR:恩人,大恩人!!
NAKATA:好謙既人,同你好好傾
MUSTARD:下次要組隊!
阿樂:多謝教我咁多會既野
JACK:好CHARM既新人,我會努力追你架啦
鹿叔叔:你好NICE,好好傾
KNIGHT:我一定要學習你既主動
DYLAN:有機會我地一定要飲多幾杯

First
Post time 3-8-2016 07:38:34 | Show the author posts only
先歡迎你參加S&B活動,希望你越黎越喜歡這裡,不過

提及參
加者
外貌特徵,扣HP2

[KNIGHT:我一定要學習你既主動],.....你肯定要學佢?

去大祠堂參觀一下吧。

JacK This user has been deleted
3Floor
Post time 3-8-2016 08:07:09 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
4Floor
Post time 3-8-2016 09:50:08 | Show the author posts only
歡迎歡迎~
活動前後腳錯過左
睇唔到你點搞笑法添
不過睇完你第一次再睇cm
唔好意思~唔小心笑左
第一篇第一個cm就係扣分
慘慘豬~下次小心啲~
咁扣法hp好快冇
5Floor
Post time 3-8-2016 11:41:54 | Show the author posts only
咁你要睇我既動後啦⋯⋯哈哈哈!我一路睇你既動後令到我笑到肚痛囉!(☆_☆)
6Floor
Post time 3-8-2016 11:57:01 | Show the author posts only
Welcome to our 大家庭,千祈唔好叫我恩人。大家互相幫助!

同時呢個世界好心有好報,仲要係即晚有好報牙。哈哈

7Floor
Post time 3-8-2016 13:22:29 | Show the author posts only
作為新人,努力學習,欣賞和享受吧!
support !!!
8Floor
 Author| Post time 3-8-2016 16:32:11 | Show the author posts only
Chris replied at 3-8-2016 07:41
首先歡迎你參加S&B活動,希望你越黎越喜歡這裡,不過

知錯啦,大佬Chris
9Floor
 Author| Post time 3-8-2016 17:49:56 | Show the author posts only
Pudding replied at 3-8-2016 09:53
歡迎歡迎~
活動前後腳錯過左
睇唔到你點搞笑法添

我會小心D架啦
10Floor
 Author| Post time 3-8-2016 17:50:57 | Show the author posts only
June replied at 3-8-2016 11:44
咁你要睇我既動後啦⋯⋯哈哈哈!我一路睇你既動後令到我笑到肚痛囉!(☆_☆) ...

有邊樹妳會笑到肚痛呢?我咁認真
11Floor
 Author| Post time 3-8-2016 17:51:54 | Show the author posts only
arthur replied at 3-8-2016 12:00
Welcome to our 大家庭,千祈唔好叫我恩人。大家互相幫助!

同時呢個世界好心有好報,仲要係即晚有好報牙 ...

聽聞你既好報都好誇張WO
12Floor
 Author| Post time 3-8-2016 17:54:25 | Show the author posts only
Ar sam replied at 3-8-2016 12:17
Hello
你要努力追阿jack!!?
第一次黎睇同女士潮吹,勁呀

人家係最強新人,我當然要努力
我得個件事可以令我自豪D JA,我仲想BOLD左去TIM
13Floor
 Author| Post time 3-8-2016 17:55:17 | Show the author posts only
Forza replied at 3-8-2016 13:25
作為新人,努力學習,欣賞和享受吧!
support !!!

知道師兄
14Floor
Post time 3-8-2016 18:03:57 | Show the author posts only
狼人 replied at 3-8-2016 17:53
有邊樹妳會笑到肚痛呢?我咁認真

諗起你個認真樣,好難唔笑囉XD
btw我真係好想多謝你長途跋涉咁去幫我買薯片
15Floor
 Author| Post time 3-8-2016 18:12:29 | Show the author posts only
June replied at 3-8-2016 18:06
諗起你個認真樣,好難唔笑囉XD
btw我真係好想多謝你長途跋涉咁去幫我買薯片
...

sorry,我行開認真又有D COOL既路線

16Floor
Post time 3-8-2016 18:19:42 | Show the author posts only
有貴人相助好多事都會事半功倍
他日有機會相遇, 記提提攜下小弟
17Floor
Post time 3-8-2016 18:36:00 | Show the author posts only
MadMax replied at 3-8-2016 18:22
有貴人相助好多事都會事半功倍
他日有機會相遇, 記提提攜下小弟

你交左表未吖哈哈?

你同其他人傾多d了解多d,到見到真人既時候就無咁驚嫁啦。
係咪好似狼人咁猛先XDD
18Floor
Post time 3-8-2016 19:01:37 | Show the author posts only
June replied at 3-8-2016 18:39
你交左表未吖哈哈?

你同其他人傾多d了解多d,到見到真人既時候就無咁驚嫁啦。

HI JUNE!
準備左一段時間, 諗住都差唔多係時間交表, 所以依家都上多D黎睇, 諗住了解多D咁多位

Login/Register to enlarge
睇見你地真係好開心, 好令人羨慕
另外, 猛唔猛我自己唔敢講, 最好都係留待他人評價
19Floor
Post time 3-8-2016 19:09:42 | Show the author posts only
MadMax replied at 3-8-2016 19:04
HI JUNE!
準備左一段時間, 諗住都差唔多係時間交表, 所以依家都上多D黎睇, 諗住了解多D咁多位睇見你地真 ...

我地見過一次面之後就會講得放d
開頭會覺得睇文字會無乜感覺既。
你要加油吖。大家等緊你。
20Floor
Post time 3-8-2016 20:16:21 | Show the author posts only
Welcome to S&B Wolfman! Good approach and experience! Hope to see you soon in future parties!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

3-5-2024 20:32 GMT+8 , Processed in 0.083522 second(s), 18 queries .