Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2877|Reply: 52
Collapse the left

panda夢一場的第一次

[Copy link]
Post time 22-4-2016 15:25:15 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
夢一場的第一次
真係好似發咗一場夢咁,係好甜好濕的美夢…
由會場門口蒙眼開始,已經好驚,差d想縮沙,好快James就拉咗我入去,嘩…聽到好多人聲,嘻嘻哈哈…,坐低後,Margo和布丁同我傾計,佢地話睇緊血腥戲好驚,不時又叫吓,其實我乜野都睇唔到,仲驚呀!…坐咗好耐等乜呢…原來係等緊我個mentor Jet 返嚟… ,等呀等… Jet 終於到了 ,坐咗我隔離陪住我,用力捉住我隻手,同我傾吓計。Briefing後,就帶我去冲涼,oh…要除衫啊,因為我睇唔到Jet, 佢又望到我 , 覺得好尷尬呢,Jet好溫柔咁安撫我,佢又好細心幫我沖涼,但我好怕羞…唔敢正向住佢,沖完涼就帶咗我入間房,跟住Dick幫我驗身,驗完後,心諗完了新人體喇,鬆了一口氣。點知James抱住我問我想唔想蒙眼行‘新人體’,吓…乜話?…依加先至開始新人體咩…唔係啩,我冇心理準備啊,擰頭No…,但James話一生人得一次新人體咋,好正㗎…要試吓,真係咁正? 好奇下就想試吓。。
間房得番我同Jet兩個,好緊張啊~,聽住輕音樂,你好溫柔攬住我,慢慢錫我耳仔,嘴,一路錫落去,我就成身都軟哂喇,你的超卓手藝,已令小panda濕透了,流出好多水水啊~,你問我係咪想除眼罩,我話想…,但我全程都係合埋眼…唔敢望,希望繼續在幻想中享受下去…,當然睜開眼後,還覺得你好正,出房門前,我又緊張起來,多謝你給了我信心…讚美我,開門後見到好多人…怕羞啊,我地就怱怱走去沖涼。
出到大廳見到好多人啊,我就不斷食野飲酒,來平伏緊張心情。又認識了Suzan, Hillary, Gina, Sergio, 可樂, Wolf, Dean, Fever, Dylan, Yan, 多多…(sorry…有d我忘記了名,多多包涵啊),同你地傾計…好開心呀!傾吓飲吓…我開始有點high …。
之後可樂企咗我隔離,我地就撻着咗就入咗房,錫吓錫吓…好快便開始激戰,我feel到你的power…,我好鍾意攬住你啊~,有時我重覆講野,你就笑我飲醉了!其實係淘醉啫…!
講真……本來我諗住‘品酒夜’嚟玩吓,飲吓酒傾吓計,點知……,過了一個很難忘的一夜,好像發了一場夢, 是個又甜又濕的美夢啊
希望下次再同你地傾計,認識吓其他人,多多指教啊~!

Post time 22-4-2016 17:24:47 | Show all posts
嘩…聽到好多人聲,嘻嘻哈哈…,坐低後,Margo和布丁同我傾計,佢地話睇緊血腥戲好驚,不時又叫吓,其實我乜野都睇唔到,仲驚呀 <呢句好好笑啊 panda
Post time 22-4-2016 18:13:27 | Show all posts
Hehe 咁我下次再攬實啲妳啦
Post time 22-4-2016 18:19:12 | Show all posts
Panda welcome你呀
Post time 22-4-2016 18:22:57 | Show all posts
個夢先啱啱開始,大把東西等妳去發掘。
Welcome to the club.
 Author| Post time 22-4-2016 19:20:37 | Show all posts

Hi, 小古,希望下次同你傾吓計~
Post time 22-4-2016 19:24:40 | Show all posts
Panda你好,歡迎加入,希望你能感受到S&B帶給我們的歡樂

期待活動中見到你
 Author| Post time 22-4-2016 19:25:26 | Show all posts
cocacola replied at 22-4-2016 18:16
Hehe 咁我下次再攬實啲妳啦

可樂,攬攬
 Author| Post time 22-4-2016 19:27:57 | Show all posts
Waterman replied at 22-4-2016 18:25
個夢先啱啱開始,大把東西等妳去發掘。
Welcome to the club.

係呀~個夢希望繼續發落去呢
 Author| Post time 22-4-2016 19:30:54 | Show all posts
Moody replied at 22-4-2016 19:27
Panda你好,歡迎加入,希望你能感受到S&B帶給我們的歡樂

期待活動中見到你

Moody, 希望認識你呢~多多指教
Post time 22-4-2016 19:31:35 | Show all posts
下次再傾吖
Post time 22-4-2016 21:35:13 | Show all posts
Panda Panda Panda,重覆叫多妳幾次先,歡迎妳啊,一齊傾下笑下好開心
Post time 23-4-2016 02:59:28 | Show all posts
mantee,好開心你出第一次
證明你會再黎
 Author| Post time 23-4-2016 07:19:06 | Show all posts

Sure
 Author| Post time 23-4-2016 07:20:18 | Show all posts
Jet replied at 23-4-2016 03:02
mantee,好開心你出第一次
證明你會再黎

黎呀…繼續發甜夢嘛
Post time 23-4-2016 07:37:01 | Show all posts
Panda replied at 23-4-2016 07:23
黎呀…繼續發甜夢嘛

係丫,其實我每次去完活動第二日既感覺都好似發完夢咁
Post time 23-4-2016 12:36:47 | Show all posts
歡迎 Panda, 好開心見到你有一個美好的第一次!
希望好快有機會見到你!
Post time 23-4-2016 13:41:06 | Show all posts
Nice sharing,  nice to meet u
Post time 23-4-2016 15:51:07 | Show all posts
支持panda , 呢個夢真係又甜又濕,真係唔願醒。希望有機會見面。
Post time 24-4-2016 02:48:54 | Show all posts
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

18-4-2024 22:10 GMT+8 , Processed in 0.134502 second(s), 19 queries .