Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 3353|Reply: 59
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

O仔初夜之多個第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 18-9-2015 08:00:35 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
在今年年頭得知S&B嘅存在, 於是就好奇地上會網瀏覧一下, 睇咗幾日人哋嘅第一次同動後感之後覺得非常吸引, 於是就登記埋做壇上見習生, 但之後因為某些原因就放低咗好幾個月.
到了大概兩個月前就開始再上番會網跟手再遞埋表, 最初諗住會長會好快打嚟, 點之等咗三個星期先收到會長嘅確認電話真係等到頸都長埋, 之後就好快報名出席咗第一次活動

活動當晚去到指定地點之後就聯絡會長, 點知一等就等咗半個鐘先收到電話, 跟住會長就問我喺邊叫我快啲跑過嚟, 一跑就跑咗幾條街.
本來好緊張嘅我即時變得唔再緊張, 我諗可能係會長俾新人一個放鬆嘅方法

第一次朦眼

見到會長做一些確認手續之後再帶上眼罩, 我嘅緊張又開始返嚟, 一入到去會長就叫Bella今晚同Osborn行新人禮, 我聽到之後真係由心裏面笑出嚟, 呢個咪係傳說中嘅吸血女神……………..正啊!
跟住你就用你柔軟嘅一雙手拖住我坐低再陪我傾計, 呢個時候又有一些會員過嚟自我介紹感覺真係好warm. 等咗一陣當然梗係去洗白白先啦, 當時妳同我講妳都好緊張, 我心諗我睇唔到嘢又第一次嚟會唔會應該係我緊張d呢?
喺沖身前我問可唔可以摸下你塊面, 一摸落去……...哇!辣手嘅我以爲你飲咗酒, 但係你話冇, 原來你真係仲緊張過我(其實我唔止淨係想摸你塊面架), 不過到最後我都係好好乖乖咁享受咗你幫我沖涼嘅一刻

沖完涼我哋就返回大廳等候briefing,當日活動除我之外還有兩位女新人Eva & Star,好高興可以認識你哋,之後再入房驗身,驗完身之後會長就過嚟問我想唔想同Bella入房玩,我心諗緊係好啦我巳經等咗好耐.
入到房我好被動,經過你溫柔地吻遍我全身之後(當然小O也不例外), 跟住你突然間隊個dom dom埋嚟話唔識帶, 下………..dom dom都唔識帶, 心諗係咪真架咁純情呀?
冇辦法啦咁唯有蒙眼自己帶, 一開始緊係嚟過女上男下, 當我正在享受陶醉之際妳突然話「你個肚有血」, 後來發現原來係妳姨媽搵妳, 真係俾妳嚇死
本來都諗住繼續落去,不過到最後妳話痛所以只好暫時停止. 嗰時真係有啲失落仲有少少谷精上腦, 不過最緊要妳冇事, 整痛妳真係唔好意思

之後沖完涼出番大廳已經見到好多人係度傾計, 同大家打個招呼自我介紹, 之後我就進入發呆mode.
可能因為谷住谷住嘅關係, 同埋我個人都比較慢熱, 好在有妳陪咗我成晚. 仲有Haru, KT, Gabriel, Dylan, 細細粒, Margo, Surf. 如果唔係你哋陪我傾計, 我諗我一定會變咗一舊化石

第一次多P和接觸潮吹

去到宵夜時間, 諗住搵埋Surf一齊食野傾下計, 點知一開房門就見到Surf同Star忘我地激烈抽插中, 睇到小O即時敬禮.
可惜作為新人唔知點樣加入, 幸好得到Surf穿針引線和Star大方同意, 令我可以加入生第一次多P.
不過第一次真的有點雞手鴨腳, 不知所措. 而且非常緊張, 最後小O更變成迷你O, 敗陣而回.
好彩Surf同Star能夠繼續合拍地完美演繹餘下戲情. 第一次見到女士可以咁濕, 咁近距離接觸到潮吹, 雖然小O收咗檔, 不過真係學到野!

第一次差d碧血洗銀槍

之後Surf同Star沖涼, 我就出去繼續食野傾計. 原來係聚會, d時間過得好快. 差不多時間要走, 但又有少少唔甘心, 突然間Haru師兄就提議不如你同Bella完成埋佢啦, 嚟過「碧血洗銀槍」, 跟住我望一望妳,你又好似ok喎, 於是我哋就「再續末了緣」.
其實我哋未入房嘅時候, 小O先生一聽到巳經有少少反應, 之後嘅嘢我唔再多講喇. 感覺真係美好, 但其實我一滴碧血都見唔到.
真係好多謝妳幫我完成第一次, 如果唔係我返到屋企一定鬱鬱而死.

咁就完成咗我嘅第一次和過咗一個充實的晚上

Bella - 其實你真係一個好好嘅Mentor, 好開心我s&b嘅第一次俾咗你
Surf - 真係估你唔到.............感激, 在心中
Haru – 多謝你, 希望可以成為你第二個buddy
Dick - 好想跟你學下嘢
Star – 大家都有共同喜好, 第一次多p好對手
Eva – 嗰晚好少見到妳, 下次留耐d喇
KT - 你冇嚇親我啊, 我驚我悶親你就真
Gina - 靚女, 下次見面要同你溝通下
Abby - 你一嚟到就鬼死咁忙, 下次可唔可以俾我認識下你呢
細細粒 - 你套衫真係好sexy啊
Margo - 人靚又nice又好傾
Dylan & Gabriel - 下次見面再傾過
Mark - 多謝你叫我一齊食嘢, 但係果晚我真係冇乜胃口
Lawrence, 泰哥 - 你哋真係由頭忙到尾未停過…………...勁
Luna, Kris, Liv – 下次再好好交流下
番茄 - 幫手監場辛苦晒
最後多謝會長俾機會我加入呢個大家庭, 令我可以體會到夢寐以求的一個神奇晚上.

First
Post time 18-9-2015 08:26:05 | Show the author posts only
歡迎你呀

希望有機會快d見到你!
你唔好咁快變hehe精呀

3Floor
Post time 18-9-2015 08:47:13 | Show the author posts only
睇得出你好受歡迎,寫得好好的動後。恭喜你有一個美好的第一次。
4Floor
Post time 18-9-2015 08:48:40 | Show the author posts only
Welcome to S&B Osborn! Hope to see you in future events! Too bad I missed this one!
5Floor
Post time 18-9-2015 09:12:22 | Show the author posts only
雖然只係一面之緣不過好高興認識到你啊Osborn
Keep住黎多啲希望可以再見到你啦
6Floor
Post time 18-9-2015 10:11:05 | Show the author posts only
Welcome to the gang Osborn!
Very colourful First Time write up
Look forward to meeting you in person soon!
7Floor
Post time 18-9-2015 10:28:43 | Show the author posts only
歡迎你 O兄,  多D黎, 好多女士想見你, 有機會講個秘密你知
8Floor
Post time 18-9-2015 10:48:16 | Show the author posts only
歡迎啊~ 緣慳一面!希望第時有機會見到你
9Floor
Post time 18-9-2015 11:21:26 | Show the author posts only
唔好意思我對靚仔敏感,心諗咁多人望你我偏唔望 但其實都有係咁望

唔好講咁多,入房交流下先
10Floor
Post time 18-9-2015 11:28:44 | Show the author posts only
welcome~~~~呢度好溫暖架~~
好快就會變熱情的O仔~~
11Floor
Post time 18-9-2015 11:59:34 | Show the author posts only
Osborn ~~ 歡迎你呀
哎呀~miss out 咗見靚仔嘅機會添~~
期待下次聚會再見
12Floor
Post time 18-9-2015 12:45:36 | Show the author posts only
睇到個標題我笑左
放心啦,有機會一定會交流一下的
要守規矩呢~祝你可以長玩長有
睇完哩個post心中突然湧起一團火~

Login/Register to enlarge

13Floor
Post time 18-9-2015 14:50:52 | Show the author posts only
哈哈,多謝O仔!我幾驚個肚腩嚇親人
14Floor
Post time 18-9-2015 20:23:22 | Show the author posts only
我都好開心可以做你呢個型男既mentor~

至於帶dom dom,熟能生巧既姐,搵日再同你練習下
15Floor
Post time 19-9-2015 14:32:53 | Show the author posts only
多謝分享。
16Floor
 Author| Post time 19-9-2015 20:18:29 | Show the author posts only
早早 replied at 18-9-2015 08:29
歡迎你呀

希望有機會快d見到你!

早早,其實我都好想快d見到你架
17Floor
 Author| Post time 19-9-2015 20:23:08 | Show the author posts only
Waterman replied at 18-9-2015 08:50
睇得出你好受歡迎,寫得好好的動後。恭喜你有一個美好的第一次。

多謝你Waterman,期待看到你寫嘅第一次
18Floor
 Author| Post time 19-9-2015 20:25:13 | Show the author posts only
Darth replied at 18-9-2015 08:51
Welcome to S&B Osborn! Hope to see you in future events! Too bad I missed this one!

Thanks Darth!Hope to see u too
19Floor
 Author| Post time 19-9-2015 20:30:19 | Show the author posts only
Ar sam replied at 18-9-2015 09:11
一黎就同he&he, hehe...
希望遲d見到你時你仲有少少時間握個手啦

咁啱有機會俾我體驗一下啫,見到你淨係可以握手咋
20Floor
 Author| Post time 19-9-2015 20:31:57 | Show the author posts only
Eva replied at 18-9-2015 09:15
雖然只係一面之緣不過好高興認識到你啊Osborn
Keep住黎多啲希望可以再見到你啦 ...

我都好希望可以再見到你
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

3-5-2024 12:16 GMT+8 , Processed in 0.128488 second(s), 18 queries .