Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4738|Reply: 81
Collapse the left

Georgina S&B極緊張初夜:S

[Copy link]
Post time 1-9-2015 02:55:01 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
大家好呀,我係Georgina (Gina)
我已經盡量無飛咁多架啦,都唔知打左篇野幾...

話說去完第一次之後,可能實在太無做劇烈運動,一瞓醒起身發覺全身肌肉酸痛,普通郁兩郁都扯住痛@@
但係個feel係幾爽嘅XD,證明我真係去左個party而唔係發緊夢lol
同埋成個人都好似容光煥發左,點解我之前可頂到成年幾...

好啦,講真一開頭就真係好驚好驚好驚,第一次去呢啲活動唔知會點,同埋對自己嘅信心真係低到一個點:s 我知我心大心細左好....好....但係副會長好好,係咁不停鼓勵我,本來都好忐忑,不過一場去到無理由咩都未試就走架?同埋俾你挑一挑釁,咁就好啦唔理啦去馬啦@@

之後新人禮就由呀dick帶住我去沖涼,我真係緊張到極,沖緊嗰陣全身繃緊好唔自在,呀dick就一直同我傾計叫我放鬆,喺蒙住眼嘅情況下有對手喺我身上遊走,真係每洗一下都好似有電流通過:w
沖完涼就去驗身跟住就.....xoxoxo...戴住眼罩黎做真係幾刺激嘅,睇就睇得多,自己就無諗過lol 同埋又dry左咁奈...佢一入黎嗰下真係"終於"!係正嘅xx..由溫柔到激烈,我知係開住燈,我啲肥肉實show哂出黎lol。不過算啦諗咁多做咩,沖涼嗰陣咩都睇哂,enjoy下仲好o.o

到出去除眼罩,終於可以睇下你地係點,真係個個靚仔靚女xd
但係我可能太緊張,你地自我介紹完之後,我下一秒已經唔係好記得:'( 咁多位記得我就揮下手please~
雖然我外貌同我年好不符,但係小女子嘅經驗真係少之又少,不過大家都好nice又會睇住我,我唔出聲你地都走埋黎同我傾下計,我會積極啲架啦x.
咁之後就食野飲野傾計,唔該哂pan幫我地燒野食呢~其實成個feel都好似home party咁,而唔係嗰啲淫賤party見人就上污煙氣嗰啲lol

原來咁啱都有人同我一樣第一次去,Blackmore;) 咁既然大家都第一次去...咁就交流下先啦....
一入到房已經見到babydaisy你地喺度:$ 係就係熄哂燈,但係打擾到你地好似唔係幾好嘅~.~不過見你地讓左半張床俾我地...咁緊係唔客氣啦xp
第一次同另外一pair同床,係真係咁大個女都無諗過:0 而且又會有人出出入入間房,都唔知好笑定尷尬,想嗌又唔知嗌唔嗌好,但係隔離玩得咁興奮:D 就住就住為乜都唔諗咁多豁出去啦~Btw睇黎入得呢個會嘅人都有番咁上下技術8)

出番去就補充翻啲能量先啦,之後就聽到唔知邊間房傳出激烈嘅聲音wow就咁聽都覺得爽xd
過多一陣就同james入房XD 一開頭就係咁torture我要我講想要啲咩,但係真係好害羞呢:s 係嘅我會努力學講自己意願架啦xx. 到入左之後就真係......哇......哇......無論口技手技乜技都好啦,真係真係令我慾火焚身嗌到我癲左x.x我先知原來我咁鍾意粗暴.....但係仲要話未落足全力...唔係掛lol 我知我淨係喺度享受又好似無點出過力,但係都喘哂氣全身流哂汗,james更加唔洗講啦:o) 我就..毫無技術可言,但係你就俾左咁正嘅一次俾我,咁只會令我越黎越大食xx.
到一齊沖涼嗰陣james幫我沖得好透徹,簡直一級享受~見到小james盧山真面目我不禁吞下一大啖口水,咬緊牙關壓抑住自己x.x真係一江春水向東流......喺一晚都可以彌補翻自己一直DIY嗰一年幾0.0....

可能新人係有啲運氣,國王遊戲做左兩次國王仲要無俾人抽中到我,哈,一直喺旁邊食花生B-)
之後唔經唔覺已經一點幾兩點am,過得好快,翻到屋企仲未load到去左邊度黎xo 有啲唔真實,但係都真係幾開心<3 第一次去...算係咁啦xp~~

真係好多謝
會長咁鼓勵我睇住我呢,又好人,把聲又正(我知我講左好多次,唔好嫌我煩ok),又自己一手一腳搞好個會,仲要好似鐵人咁唔駛抖,我都唔知講咩好<3 絕對無中伏;D
同埋仲有其他人~我記憶力係差左啲,只係記得幾個名,見多幾次我會記得架啦:P 你地個個都好friendly好nice xxx.我地會再見嘅∼xd
仲要多謝喺facebook page po文嗰個啦,如果唔係我都唔知有sex party呢樣野,更加唔會知道呢個會,可能仲靠緊我左右手........@@

有史以來自己寫咁多野仲同人share,文筆就麻麻地,大家體諒下.......
咁之後請大家多多關照啦~<3

Post time 1-9-2015 03:25:55 | Show all posts
其實你真係唔算肥.....最多都係叫"有肉"~係好處黎架
你係我係會見過對眼最大既人,有d後悔係房無幫你除眼罩添....
希望下次有機會邀請你玩下神交

Login/Register to enlarge

Login/Register to enlarge

歡迎加入S&B 希望你次次都可以飽住咁走
當晚我散哂呢~不過都係散得開心既

Post time 1-9-2015 03:50:54 | Show all posts
係咪覺得成件事好amazing 呢?
睇黎你嗰晚都玩得好開心同飽住咁走~~
希望之後每一次都係咁開心咁飽飽啦
Post time 1-9-2015 04:50:01 | Show all posts
好精彩嘅第一次!!你寫james嗰段我真係笑左出黎,咁似我心聲嘅?
Post time 1-9-2015 07:52:05 | Show all posts
哈哈,恭喜妳玩得咁開心!多d參加活動,到時見。
Post time 1-9-2015 09:13:17 | Show all posts
Hi Gina
多謝分享,希望你鍾意呢度啦
Post time 1-9-2015 09:25:47 | Show all posts
Great write up Georgina
Remember, when you look back at this 6 months on, it'll bring back so many memories!
Look forward to meeting you in person soon.
Post time 1-9-2015 09:40:42 | Show all posts
支持Gina~ 你巳經好叻叻!meerkat當年第一次好似啞又唔出聲又lei埋!歡迎你,希望之後繼續尋開心!
 Author| Post time 1-9-2015 09:40:54 | Show all posts
dick 發表於 1-9-2015 03:28
其實你真係唔算肥.....最多都係叫"有肉"~係好處黎架
你係我係會見過對眼最大既人,有d後悔係房無 ...

好處......不是吧唔止係有肉而係好多肉

邊有你講得咁誇張呀我很害羞的呢.....
Btw...咩係神交...?
 Author| Post time 1-9-2015 09:44:37 | Show all posts
BabyDaisy 發表於 1-9-2015 03:53
係咪覺得成件事好amazing 呢?
睇黎你嗰晚都玩得好開心同飽住咁走~~
希望之後每一次都係咁開心咁飽飽啦 ...

真係好Amazing!
從來無諗過會發生喺我身上
應該會越黎越好玩~~~
 Author| Post time 1-9-2015 09:49:22 | Show all posts
Jen 發表於 1-9-2015 04:53
好精彩嘅第一次!!你寫james嗰段我真係笑左出黎,咁似我心聲嘅?

哈哈哈哈哈
你懂的~~
 Author| Post time 1-9-2015 09:50:57 | Show all posts
Waterman 發表於 1-9-2015 07:55
哈哈,恭喜妳玩得咁開心!多d參加活動,到時見。

好呀~有機會下次見唷~
 Author| Post time 1-9-2015 09:53:50 | Show all posts
Relly 發表於 1-9-2015 09:16
Hi Gina
多謝分享,希望你鍾意呢度啦

多謝喔~
呢度係幾好玩呢
 Author| Post time 1-9-2015 10:06:57 | Show all posts
Blackmore 發表於 1-9-2015 09:12
Wonderful......下次我會加倍努力架啦.....

哈~大家咁話啦
 Author| Post time 1-9-2015 10:09:43 | Show all posts
NaKata 發表於 1-9-2015 09:28
Great write up Georgina
Remember, when you look back at this 6 months on, it'll bring back  ...

Thanks ~
Hope to see you soon
Post time 1-9-2015 10:10:50 | Show all posts
歡迎gina唔知你對我有冇印象呢?希望日後更多機會見到你啦~
Post time 1-9-2015 10:10:54 | Show all posts
好正分享, 新人禮過得好精采, 第一次已遇上JAMES大人! 好中意與大人的段落
介紹下自己先:我是TERENCE, 小T

Author| Post time 1-9-2015 10:11:22 | Show all posts
meerkat 發表於 1-9-2015 09:43
支持Gina~ 你巳經好叻叻!meerkat當年第一次好似啞又唔出聲又lei埋!歡迎你,希望之後繼續尋開心!
...

多謝喔~~
睇唔出你以前係咁喎~哈哈
 Author| Post time 1-9-2015 10:17:04 | Show all posts
小紫 發表於 1-9-2015 10:13
歡迎gina唔知你對我有冇印象呢?希望日後更多機會見到你啦~

多謝呀~
我應該有啲印象
我地實會再見嘅
 Author| Post time 1-9-2015 10:22:51 | Show all posts
terence 發表於 1-9-2015 10:13
好正分享, 新人禮過得好精采, 第一次已遇上JAMES大人! 好中意與大人的段落
介紹下自己先:我是TERENCE, 小T ...

多謝多謝
第一次已能遇上james真係我嘅榮幸
Hi 小T, 我叫Gina
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 17:50 GMT+8 , Processed in 0.108207 second(s), 19 queries .