Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 4052|Reply: 66
Collapse the left

(ManMan)蚊蚊の珠菇哩 初夜

[Copy link]
Post time 29-7-2015 00:23:02 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
話說又我知道S&B的存在..然後註冊.....再見會長.....再驗身.....前後加埋個幾星期....OMG..我都覺得有D趕..不過打鐵就系要襯熱嘛~
突然發現年紀越大,做事越衝動.......可能知道以後再大D就唔會咁有心機想做自己想做Ge事啦..

(天生記憶力低下 加上時間比較久遠  所以朱古力の夜我大部分memory已經唔記得咗~請大家見諒)
話說....由於時間ge關係 收工之後我就好快就去到活動場地啦~哇!系門口已經聽到大家wewa鬼叫咁大聲~~~哈哈!

我的s&b初夜 就咁開始咗了~

系門口由會長大大幫我帶上眼罩..我就慢慢行入去了 會長將我只手叫咗俾我ge mentor....humble~~ 哇!第一感覺系 手手好huge!!!!
然後距就好細心咁幫我擺低曬D 袋 ..然後好細心咁慢慢lead我去洗白白...哈哈哈~然後聞到Humble頸上面傳出一陣淡淡的香味..原來距話為咗尊重返新人 所以特登噴香水!!!

*強烈要求以後Ge mentor都要噴香香香水* \(❤O❤)/

然後好細心咁幫我沖完涼之後..我地就促膝長談了....真系摸住膝頭傾計GA!!!! 然後就....就.....就.....
玩到一半  竟然一大班人 (其實又Chris帶頭)衝入嚟...滴咗好多暖粒粒ge 朱古力系我心口~~然後Humble就好環保地唔浪費~食曬距~
出到房竟然見到距塊面都有好多朱古力~~睇嚟呢位humble師兄都幾環保!! LIKE!!
哈哈~呢個男人相當的溫柔~~~~經過一輪XOXO之後..我哋就出返去大廳聽故仔了~HUMBLE怕我凍..仲會幫我kum好毛巾 要加分!!

然後大家一大班人食生果....期間唔知邊個系咁叫我飲酒......其實我都飲得Ge~如果我食飽飽之後~哈哈!  下次有機會再飲過~
之後Humble又唸咗一個小遊戲出嚟玩~ 就系用百力滋/朱古力棒 用口傳俾隔離個個....已set Timer!!! Timer一響....剩餘屍身系邊 邊個就輸~哈哈~唔知邊個咁唔好彩呢~輸咗就除一件咖啵!!
哈哈~紫米好過分 下下都食曬咁濟先傳俾下一個~重點系...基本上D朱古力棒最尾已經變成朱古力噴泉狀...即是半液態狀..但個Timer未響..又要谷住傳...好嘔心 XD

SO FAR憑我極低下的記憶力..我淨系記得飛比已經除無可除了...唯有留低一條"陰謀"...哈哈 但可惜..菲比竟然能話: 你穩到有毛你咪蚊囖~~~   

哇!!突然之後覺得s&B ge 會員 個個都有十八般武藝!!!~~~

遊戲過後...一大部分人入曬房增進感情~而我哋就系大廳傾咗計好耐~ 下次等我Miss 蚊開返個國語版 等大家見識下咩叫爽翻天啦~~~哈哈哈哈哈哈!!!

系中段...我分別被紫米同自稱送水輝哥ge nasca夾咗入房~~~本身三個都好和平系間房傾計..點知chris見我地過於和平..竟然入嚟撥起戰火..............
面對高手我只能說我輸了..哈哈~也許是我怕了~~會長大大ge助攻太強勁了....我真的只能唱歌仔了...
到尾段..都系由於chris助攻  令到6個人都瘋狂了....LOL  由於我太攰了 真系印象都無乜..本身認人又唔系勁!!
但最後終於換到衫衫 踏上歸家的路途 但又俾chris拉咗入房............詳談~冷靜返我激動的心情~~哈哈~

我新人禮呢一日領略到一樣野...就系:換完衫不可回頭say bye bye~應該要say完先換衫~如果唔系 後果不堪設想,.,,,XD

今日出席Ge人太多,,我腦容量唔多夠~如果有漏 下次請唔好啵7我~~

humble: 多謝你的溫柔對待..令我覺得s&b好溫暖~~
nascar: 呐~我有記得你個名咖!唔好話我玩過先唔記得名啊!!
紫米: 我下次會繼續好好教你普通話~你努力學習!
sunnyb: 差D俾你俘虜咗添~如果唔系體力+時間關係..我應該被俘虜ed..下次有機會再聚~
豬仔: 我體力真心比較差 就算你抱我入房都無用~~哈哈!唯有等下次擇日重賽~
翠兒: 哈哈~好可愛~睇住你一邊叫一邊俾人抱住你入房 男士們都笑到爽翻天~~包括我~
熊叔叔: 最留意到你 就系你件衫~加上你咁sporty的造型~~WOW~~等我下次都買返見有蚊ge T-SHIRT先~~XD
jill: 大家都系同一日新人 但已經一齊上堂~爽翻天~
飛比: 你D毛到底幾時先生到出嚟? XD我好想蚊一條出嚟~~
MACY: 感謝你病咗都過嚟探班~令我可以見到你 :D
CASEY&TIFF: 兩位美女 因為我初頭比較怕醜 無乜點同你哋傾計~之後大家都各有各忙~希望下次可以一次傾計啦~
brant&summer&甜筒輝: 只系打過招呼~無乜傾計~~希望有機會會傾到計啦~

最後當然唔少得會長大人啦~~你除咗呢個身份之外 仲系一位好好Ge 朋友~成日都鬧醒我~~XD 但系系warm ge成件事都~~仲有成日給與好多好多ge幫助俾我~無得輸啊你!!!

已經12點半了..我心口盞紅燈已經在閃~又系時候講再見~
各位同胞們~下次見!

Rate

Number of participants 1Coins +5 Collapse Reason
Humble + 5 Like 贊一個!

View Rating Log

Post time 29-7-2015 01:03:07 | Show all posts
"差D俾你俘虜咗添~如果唔系體力+時間關係..我應該被俘虜ed"
it makes me think of the lyrics below
"真心被俘虜 彷彿遭圈套 探索這愛路
你那美態已叫我醉倒..........."
rest more before the next event lol
Post time 29-7-2015 01:05:20 | Show all posts
無論換衫前定後 say bye,  你都係會被拉入房的
靜雞雞話你知,菲比另一邊lin仲有毛的
Post time 29-7-2015 10:49:20 | Show all posts
再次歡迎蚊蚊!
仲未有機會見到大美人添,相信當晚你出來時我已經走左。
Humble 係好有風度又有食力嘅對手,有佢mentor 你幸福呀!
Post time 29-7-2015 11:02:57 | Show all posts
我仲記得你既爽翻天
Post time 29-7-2015 11:32:46 | Show all posts
多謝你的分享,好幸福的新人禮
還未自我介紹,我係Terence 小T
希望有機會見面!
Post time 29-7-2015 14:02:03 | Show all posts
咁下次要快D捉實先得~~
btw歡迎你加入~
Post time 29-7-2015 17:16:14 | Show all posts
歡迎加入!!!雖然冇傾計,不過你臨走都比我抱左一下!
Post time 29-7-2015 18:08:33 | Show all posts
點解個個都想蚊我啲毛架。。。好痛架。。。
Post time 29-7-2015 18:09:38 | Show all posts
翠兒 replied at 29-7-2015 01:08
靜雞雞話你知,菲比另一邊lin仲有毛的 ...

喂。。。你講咩呀。。。
Post time 29-7-2015 18:18:45 | Show all posts
叻啦,記得晒d人啦
 Author| Post time 29-7-2015 20:28:47 | Show all posts
SunnyB replied at 29-7-2015 01:06
"差D俾你俘虜咗添~如果唔系體力+時間關係..我應該被俘虜ed"
it makes me think of the lyrics below
"真心 ...

睇嚟下次要認真gathering 一下先得啦
 Author| Post time 29-7-2015 20:35:39 | Show all posts
翠兒 replied at 29-7-2015 01:08
靜雞雞話你知,菲比另一邊lin仲有毛的 ...

我下次會把握機會
Post time 29-7-2015 21:07:02 | Show all posts
FreebeManny replied at 29-7-2015 18:12
喂。。。你講咩呀。。。

……
喂 偷聽人講野係唔啱嫁
哈哈~
Post time 29-7-2015 22:21:01 | Show all posts
好好笑,係我連累你了XP因為我需要戰友,點知召喚咗你.....同大佬?!OMG....
Post time 29-7-2015 22:51:44 | Show all posts
Jill replied at 29-7-2015 22:24
好好笑,係我連累你了XP因為我需要戰友,點知召喚咗你.....同大佬?!OMG.... ...

你 = ?     大佬 = ?
Post time 29-7-2015 23:28:42 | Show all posts
Humble replied at 29-7-2015 12:44
多謝鎂女老師誇讚!
慶幸有你帶領我融入群體。

我都冇做啲乜野

你太謙虛啦
 Author| Post time 30-7-2015 09:31:48 | Show all posts
Humble replied at 29-7-2015 07:44
大美人蚊蚊終於出動後喇

好高慶你滿意我表現,下次要用狂野mode同你互動先 ...

HEA咗好耐都未出~我內心都過意唔去~~
狂野MODE系典咖?

我最鐘意狂野MODE ❤

Author| Post time 30-7-2015 09:34:14 | Show all posts
甜筒輝 replied at 29-7-2015 09:45
ManMan, great first time sharing!
We didn't get much of a chance to chat (guess we were both too bus ...

原來系你!!! 突然失驚無神走入嚟我間房~~
嚇到我三魂唔見七魄

呢條數你打算點計先~~~~~
 Author| Post time 30-7-2015 09:34:44 | Show all posts
Blackmore replied at 29-7-2015 10:10
好ENJOY既第一次.......讚.....

哈哈~當然~~大家咁照顧我~點可以唔ENJOY先~~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 10:16 GMT+8 , Processed in 0.113591 second(s), 22 queries .