Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2237|Reply: 47
Collapse the left

Jill x Chocolate x First time

[Copy link]
Post time 28-7-2015 11:27:44 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
睇咗咁多人嘅first time 終於都輪到我去經歷了~文筆麻麻,唯有直述,請大家笑納~回想一個月前無意間網上見到snb⋯啊?sex party?聽完訪問後突然之間好想好有衝動去接觸呢個地方,入會,留言,填表跟interview,抽血,不夠兩星期已完成,有心去做是非常之快的,當然多得會長有效率⋯(辛苦了)但最後我等了一個月才出席活動(心怯)⋯唯有一直思考自己參加sexy party的原因作為我最後推動力,我本身並非需要量好大,但對sex一直有一種嚮往,想體驗更多不同的快感,想了解更多自己的身體,想感受那一種美妙⋯而snb對我來說是個最好的選擇,因為安全的性愛行為真的好重要,為免日後感到後悔,我認為!我最少要去一次!!(其實都怕Chris話我呃佢蝦條,雖然我真係好想...)

情迷巧克力之夜

一步步向目的地前進之際,望住街上的路人,突然好想笑!有誰會估到匆匆忙忙的我是去參加sex party 呢~haha~來到樓下,收到命令買盒叉燒拎上黎⋯咩話?!叉燒朱古力?會唔會肚痛㗎~上到去,我已經緊張到出哂汗,會長幫我戴上眼罩後便帶我行入會場,我聽到現場好多人好熱鬧(又話基本組好少人嘅?!)會長輕輕的把我雙手交給我的mentor甜筒輝⋯甜筒輝?甜筒輝?!!親愛的輝輝有把溫柔略帶點緊張的聲音,一步一步慢慢帶我移動,真係形容得好仔細,我矇眼但完全唔怕跌親呢~入到浴室我主動除下衣物,當除淨unun 時我突然彈出一句「係咪要脫哂去沖涼㗎?」輝輝笑問「係吖~你習慣著住衫沖?」no~~~好低b吖我~其間感覺有人開門?聽到句驚嘆號,我諗係讚美緊我,多謝!温柔嘅輝輝幫我温柔地洗澡,但我要求沖凍水降溫,因為支甜筒著咗火吖?!!著衫衫時我唔小心頭撞上廁所,哎呀⋯但好像撞散了少少緊張感?我來到房中等待bodycheck,聽見外面嘈吵!原來,另一個新人亦到達了(我深信行先未必會死先)終於等到會長叫我躺好,我乖乖佩合地想張開腳⋯聽見會長大叫:(你地邊個先吖⋯?)咦咦?唔係我第一嘛??結果我似宜家床上擺設一樣,一個個上黎試床?順便打招呼同送水?無無聊聊的我突然聽見清泉一樣嘅聲音!「hello~我叫Summer」嘩~好正好銷魂吖(聲音控)暗自發誓,等陣一定要見到你!人家輪完大米終於到我了~無忘記我吧會長大人~bodycheck 後Chris詢問我繼續矇眼?YES 要多P嘛?NO輝輝去了另一間房行新人禮(聽到會長好細心地叮囑輝輝我的問題,thanks)

甜筒輝:無論你的節奏及size對我來說都非常好,溫柔有禮但毫不猶豫的進攻,感受你對我的渴求令我拋開矜持主動去回應你,多謝你對我的鼓勵,指導讚賞⋯完事後我終於脫下眼罩⋯OMG~老天爺(Chris )無呃我,我的mentor真係個!!無敵爽朗笑容sure win la!!!Yeah ~好多謝你猜贏我吖!!這晚你成為我最大的驚喜~(抱)我會期待住下次再見到你的。

SunnyB :聽說半年一次的你是稀客~當然要俾你捉住啦~真係咁鐘意我個嘴仔??似xxxx都唔緊要?哈哈~竟然被你發現新大陸⋯停手吖好痹吖~~~

Nascer  :送水輝哥,你送錯地方啦,我要自己換水㗎~估唔到最後一場混戰係由你觸發,我無輸㗎!下次同你再打過!!

最後跟你and sunny b在床上相擁對話,訓在你地中間的我感覺非常放鬆,一直笑著說著討論著,原來不犯會規亦有好多話題可以討論⋯林志玲與豬扒我真係無諗過⋯笑死我啦!
好開心散場前跟你地一齊渡過!

Regen :新人禮後一出房就見到你,相信你睇得出我緊張一直係梳化跟我互動,多謝你亦辛苦你清洗那個chocolate fountain machine

Manman :同為新人嘅你,好nice好charming,爽翻天笑到我look地,好鐘意你,希望有機會再見到你啦

翠兒:睇得出你有幾受歡迎,哈哈~好彩你臨走時趕得切同你打招呼!

Summer:Sorry~打擾你同飛比沐浴,不過你的聲音有種吸引力,好想好想去認識你吖!

Casey n Tiff:兩位sexy baby,無太多時間同你地認識,希望下次可以再見到你地!

Macy:聽說你身體不適依然上來探班~呢個會人情味濃厚,唔止sex咁簡單,希望你身體快啲好返啦!

紫米:不得了進攻型紫米!點解你可以咁勁㗎?救命吖~俾返條褲我吖!

Humble:高大有型,睇到蚊蚊滿足樣就知有多麼爽翻天~哈哈

熊叔叔:大隻熊bear bear無太多時間同你吹水,下次俾我抱下得嘛?

豬仔:極受歡迎豬仔,多謝你幫我按摩,好舒服吖~

飛比:見到summer又偷偷地又望下你,嘻~

Bryant:只打過招呼~希望下次見面可以同你傾吓計啦~

最後多謝Chris對我嘅照顧,你真係非常細心有耐性一一開解我,我明白snb其實係一個自由度非常大嘅會,唔同性格有不同嘅玩法,我相信snb能帶給我無限個驚喜~

(呼~鬆口氣!)

Rate

Number of participants 1Coins +5 Collapse Reason
Humble + 5 Like 贊一個!

View Rating Log

Post time 28-7-2015 11:43:51 | Show all posts
welcome aboard Jill!!
雖然同你唔同組,但都感受到你嘅第一次,應該係開心嘅,
希望你喺度搵到快樂

cheers
 Author| Post time 28-7-2015 13:42:54 | Show all posts
Kurt replied at 28-7-2015 11\"\"
welcome aboard Jill!!
雖然同你唔同組,但都感受到你嘅第一次,應該係開心嘅,
希望你喺度搵到快樂

Thanksss Kurt
可惜唔同組,我地chat room傾計吖~
 Author| Post time 28-7-2015 13:49:47 | Show all posts
Humble replied at 28-7-2015 13:41
Jill Jill, 好高興知你enjoy活動,多D來參加呀!

老實講有時都有d不知所措ar,but finally,experience feel good ar...haha
Post time 28-7-2015 13:53:11 | Show all posts
歡迎你~ jill~
希望你喺SB既第一次冇被嚇親啦~
你咁敢講好明顯伏黎架喎~
希望下次唔只按摩啦~

其實我都好慢熱~
Post time 28-7-2015 13:53:23 | Show all posts
Jill replied at 28-7-2015 13:45
Thanksss Kurt
可惜唔同組,我地chat room傾計吖~

莫講話你女生,我身為男士第一次都好不知所措,坐左成晚呢,
但嚟多幾次會淡定好多,
呢度的確係一片無拘無束嘅樂土,as long as大家守規矩,
人人都會得到快樂

好少喺聊天室見你喎
 Author| Post time 28-7-2015 14:00:35 | Show all posts
Blackmore replied at 28-7-2015 13:41
點解.....點解個個既第一次, 都可以記得到咁多人名..........

傻瓜~好似我咁睇返其他人動後咪g lor
 Author| Post time 28-7-2015 14:13:39 | Show all posts
甜筒輝 replied at 28-7-2015 13:53
I can finally see your 'First Time' la
It was so nice to see that you enjoyed yourself so m ...

my lovely mentor
爽死好過被摙死吖~don't be afraid
Post time 28-7-2015 18:27:18 | Show all posts
蕉蕉~~~~~~
我都希望勁果個係我呢,希望唔係認錯左阿chris啦

而其實我係斯文米(扮)
Post time 28-7-2015 22:42:38 | Show all posts
下次唔好只係偷望,一齊玩下喇。。。
Post time 28-7-2015 22:44:42 | Show all posts
歡迎其實係alice既jill
我歡迎隨時挑戰架,請出招
Post time 28-7-2015 22:45:17 | Show all posts
jilljill~當晚冇咩點同你交流添。不過睇你動後都知你好開心enjoy
期待下次見到你~
Post time 28-7-2015 23:13:43 | Show all posts
Very good report! Although we might never meet because of different group ~ I do wish you the best of fun in S&B. Everyone is soooooo friendly too in my group. Unbelievable! I felt lucky to be in S&B ...   Enjoy Enjoy Jill!
Post time 29-7-2015 00:55:46 | Show all posts
great to hear all the positive things from the night
and yup u got sexy lips
guess noone would disagree
Post time 29-7-2015 06:26:43 | Show all posts
果晚我做廳長,專係負責喺廳同人互動的
美人,多點來吧!
We all miss you much!!
Post time 29-7-2015 11:37:16 | Show all posts
多謝你分享,相信於會內可以嘗試到不同愛做的事
自我介紹下,我係Terence 小T
有緣見面!

好幸福的新人
Post time 29-7-2015 12:19:50 | Show all posts
兩個禮拜就搞定!我想我要自我檢討一下先得
 Author| Post time 31-7-2015 13:47:57 | Show all posts
豬仔 replied at 28-7-2015 13:56
歡迎你~ jill~
希望你喺SB既第一次冇被嚇親啦~
你咁敢講好明顯伏黎架喎~

伏唔伏要試下先G ar wor
慢慢黎~比較快!
 Author| Post time 31-7-2015 13:54:05 | Show all posts
Kurt replied at 28-7-2015 13:56
莫講話你女生,我身為男士第一次都好不知所措,坐左成晚呢,
但嚟多幾次會淡定好多,
呢度的確係一片無拘 ...

相信黎多幾之次我會好好多ga
 Author| Post time 31-7-2015 13:58:27 | Show all posts
紫米 replied at 28-7-2015 18:30
蕉蕉~~~~~~
我都希望勁果個係我呢,希望唔係認錯左阿chris啦

我無醉!明明就係你!!!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 08:59 GMT+8 , Processed in 0.141141 second(s), 22 queries .