Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3574|Reply: 78
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

青BB綠茶小聚之大鄉里出城(第一次)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 11-5-2015 02:15:43 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
認識S&B都有九個月之久,第一次參加活動,心情既緊張又複雜,難以用筆墨形容。

第一次參加活動用大鄉里出城黎形容絕對適合不過。
報名既時候擺烏龍,打搞會長真係抱歉,
報名後開始大為緊張,到處搜索切合主題的的食物,以及準備活動要用既物品。
準備完後又翻覆檢查,心怕漏東漏西的,有咩出錯就唔好啦。

等待永遠係最痛苦的,令人茶飯不思,腦海中無一刻不記掛活動既日子,希望快啲到個日。
終於到左活動當日,事前已經問左活動地點的大約地區,加上早收工既關係,提早左好多出發。
真係太緊張,神早出去又未夠鍾,得個等字。要吸收經驗!!!!

神聖既一刻到啦,收到Chris既通知立即前往,心跳再次加速。
第一次見到Chris好高,好nice得黎帶點威嚴,就是個人物。
入去前先帶眼罩以及交出所有野,入到去聽到好多男仔聲,因為女士到所以坐定定係到等。

其後女士們慢慢到場,多謝小雨同Hebe既朱古力令我放鬆不小呢!
今次見到好多人,排明不分先後有:
男士:Chris(廢話,主持人一定係到啦!)、Nascar、Real、SunnyB、飛比、熊叔叔、Dino、BlackSun、Mo's(唔知有冇寫錯)
女士:Casey、Hebe、小雨、Macy、Summer、Sugar、安安(唔知有冇寫錯)
如有錯漏請見諒。

新人禮由Casey幫我進行,好細心好溫柔,熱情侍浴令我心情大為放鬆,如果100分滿分我會比101分。
另外,新人禮絕對係世上最偉大既發明之一。
身體檢查過後被Chris問想唔想朦眼試一次,呢個係難得既經驗,Why Not?
之後係Casey帶領下進入房間,Casey把聲好好聽,皮膚好滑好香,絕對係性感尤物。
熱情擁吻,難敵軟滑的雙唇,口技了得,無法抵擋,盡顯溫柔本色,已有不枉之行的感覺了。
經過一番纏綿後除下眼罩,WOW!!!是個美女,是個美女,是個美女,好重要所以講三次。
比你情深款款咁望住搞到我好怕羞,有啲不知所措。只好再次送上一吻,Thank you so much!!

出到去見到好多靚仔靚女,大家一齊傾計飲野食野,氣氛好好!!
其中Nascar非常風趣幽默,每個人入黎都會問佢係咪監場太好笑了,而且扮乜似乜,好一個King Sir上身,尋找他ma的故事,笑爆嘴。
其後大家各有行動,而我就參加左一場討伐戰。
由大師兄Dino領軍,連同黑暗同光明既力量,BlackSun & SunnyB加上小弟大舉向Sugar進攻。
大師兄施展潮吹聖手之大技,進行猛烈攻擊,SunnyB亦毫不遜色連同Dino前後夾擊,我同BlackSun左右包抄。
就咁進行左人生第一次5P,太震撼了。
多番進攻下亦未見Sugar示弱,幸好我地有強大既援軍,飛比 & Mo's接力繼續進攻。
久攻不下,但我地屢敗屢戰,終於成功攻陷!!!前輩們既功力果然非一般。

出到黎後有人已經提前離場,唯有下次再玩過啦!
之後見到Macy又係美女一名 又係好怕羞都唔知講咩好,Summer係一個好活潑開心既女仔,我都比你感染到變得好開心,絕對係大家既開心果。
Hebe同小雨未有時間多傾,下次要再深入了解一下。
安安,非常有個性既女仔,率直不做作,Nice。

簡單小總結,今次活動見識好多,令井底之蛙既我增長不少,不枉此行。
不過,成晚都好被動,下次要主動啲先得。仲有好多人未有互動,不過來日方長,有的是時間。
未來希望可以多啲參與會既活動,請大家多多指教。
有啲長氣,唔好意思!!!!

First
Post time 11-5-2015 07:30:04 | Show the author posts only
多謝Bryant分享,新人禮永遠都是最吸引!
3Floor
Post time 11-5-2015 10:05:54 | Show the author posts only
歡迎你呀~要多d黎呀~
4Floor
 Author| Post time 11-5-2015 11:15:52 | Show the author posts only
terence replied at 11-5-2015 07:33
多謝Bryant分享,新人禮永遠都是最吸引!

多謝支持!!!
5Floor
 Author| Post time 11-5-2015 11:17:23 | Show the author posts only
Hebe replied at 11-5-2015 10:08
歡迎你呀~要多d黎呀~

多謝,一定會去多D既,
上次你咁早走,太可惜了,如果唔係...
6Floor
Post time 11-5-2015 11:25:23 | Show the author posts only
Bryant replied at 11-5-2015 11:20
多謝,一定會去多D既,
上次你咁早走,太可惜了,如果唔係...

嘻嘻~我次次都早走架~
7Floor
Post time 11-5-2015 11:37:21 | Show the author posts only
歡迎加入呀, 十分精彩又做到野的第一次.
8Floor
Post time 11-5-2015 11:38:08 | Show the author posts only
Welcome again Bryant!!!  開心終於見到你啦!之前同你喺chat room 傾過,你成日話要運動減減,所以我以為你可能小胖,但一d都唔係啦!
哈哈,你形容第一次為大鄉里出城,好攪笑!但睇嚟你嘅第一次都頗刺激,5P!! :)
唔好意思,其實成晚冇乜同你講野,連welcome kiss 都冇比你,點可以??下次我會補數!!
9Floor
 Author| Post time 11-5-2015 11:48:16 | Show the author posts only
Hebe replied at 11-5-2015 11:28
嘻嘻~我次次都早走架~

咁下次要早啲邀請你先得!!
10Floor
 Author| Post time 11-5-2015 11:49:57 | Show the author posts only
熊叔叔 replied at 11-5-2015 11:40
歡迎加入呀, 十分精彩又做到野的第一次.

多謝呀!!咁有做到野呀,第一次又緊張又被動,下次要改善呢個問題。
11Floor
 Author| Post time 11-5-2015 11:53:06 | Show the author posts only
Macy replied at 11-5-2015 11:41
Welcome again Bryant!!!  開心終於見到你啦!之前同你喺chat room 傾過,你成日話要運動減減,所以我以為 ...

我都好開心見到你,係我唔好意思就真啦,都唔敢主動同你傾計,
下次應該會好啲。期待你既補數,嘻嘻!!
其實我真係有小胖架,不過著左衫你唔覺姐!!!
12Floor
 Author| Post time 11-5-2015 15:10:00 | Show the author posts only
BLACKSUN replied at 11-5-2015 13:31
Bryant~~Support!! 我都要趕趕份report先!
當日都係孖你傾計多!其實我雖然參加過sex party 果動,但其實都 ...

冇計啦,我地兩個都係新人,始終第一次未同大家混熟,
去多幾次就冇問題架啦!!
到時就唔係我地兩支公係到吹水,而係同女仔傾談性愛,享受一番。
13Floor
Post time 11-5-2015 15:31:56 | Show the author posts only
歡迎你呀Bryant, nice to meet u!

恭喜最後打大佬成功!
14Floor
Post time 11-5-2015 15:45:55 | Show the author posts only
新朋友~ 歡迎你呀~

第一次就已經玩得咁開心,仲要5P~
15Floor
 Author| Post time 11-5-2015 15:46:52 | Show the author posts only
Dino replied at 11-5-2015 15:34
歡迎你呀Bryant, nice to meet u!

恭喜最後打大佬成功!

nice to meet u! 大師兄
打大佬成功都要歸功於你前段既攻勢凌厲。
日後仲要多多向你學野!
16Floor
 Author| Post time 11-5-2015 15:54:29 | Show the author posts only
Joanne replied at 11-5-2015 15:48
新朋友~ 歡迎你呀~

第一次就已經玩得咁開心,仲要5P~

HI  nice to meet u!

其實我都係傻下傻下咁參與左,第一次多P就5P,好大震撼。
心臟差啲負荷唔到,我自己就偏向one on one多啲既,不過難得有機會冇理由唔試下既。

期待同埸見面,了解你多啲!
17Floor
Post time 11-5-2015 16:48:11 | Show the author posts only
BLACKSUN replied at 11-5-2015 13:43
慘呀,hebe你照顧完我之後冇機會照顧番你添噢T-T

等我狀態好d照顧埋你下半身既幸福
18Floor
 Author| Post time 11-5-2015 18:47:48 | Show the author posts only
Hebe replied at 11-5-2015 16:51
等我狀態好d照顧埋你下半身既幸福

唔該照顧埋我...
19Floor
 Author| Post time 11-5-2015 18:52:59 | Show the author posts only
casey replied at 11-5-2015 18:15
由於自己第一次做mentor.. 做得唔好既地方請多多包涵!尤其Dom Dom 嗰度,真係唔好意思
...

其實你已經做得好好,小小失誤既地方又何需介懷呢!
不過你咁早走既,冇得同你再續纏綿。對住你好怕羞,下次見到你要主動啲先得!!
20Floor
 Author| Post time 11-5-2015 18:58:04 | Show the author posts only
AhSwim replied at 11-5-2015 18:12
新人禮
你好啊 我係AhSwim
希望快啲到我行新人禮啦

你好呀!!
你只係差一步姐,到時有活動記得早啲報名,好快到你啦!!
有緣的話同場見。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

3-5-2024 12:05 GMT+8 , Processed in 0.101519 second(s), 18 queries .