Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2720|Reply: 55
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

my first time by phoenix

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 23-9-2014 00:19:04 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
時間:日落之後
地點:top secret
人物:
          藍天,晴,dancingtree, dinner, hazel, jackie, kris, luna, hazel, rainbow, phoenix
          葉安,阿牛, 破壞王, 斯丹,阿bird, daihung, dick, james, jet, jerry
活動當日:
工作關係,好遲先到,好擔心自己最遲一個到,大家玩到興起時突然有個九唔搭八嘅人出現會好 odd,破壞氣氛 ... 好彩,原來唔算太遲。
蒙眼等  "新人禮"  時感覺有啲緊張,但好快 dinner n dancingtree 同我打招呼,後來另一位蒙眼新人 jet 被安排坐左係我隔離,周圍多左啲人氣,心情即時放鬆左。仲有人(sorry 唔記得左係邊位)幫我放好對鞋,真係超唔好意思。之後,又開始諗邊個咁唔好彩要幫我行 "新人禮" ... "新人禮" 對我嚟講好似係個入會儀式咁,完成左,先係正式入左S&B咁。再等左一陣,迷底終於解開啦... 係葉安。

之前睇會網,記憶中葉安應該係幾資深,所以唔係好驚,但就有啲唔好意思,因為行過嚟時行到成身汗。對我嚟講,個 "新人禮" 好順利,
但對葉安嚟講應該係最煩嘅一次,個新人一路沖一路亞枝亞 jor... sorry ah... 其實我講笑 jar ,希望你唔好誤會啦,如果可以嘅話,下次我會自罰一杯 "紅酒"  ...  
briefing 完左,有幸一睹 dinner 嘅黃金比例 ... 真係好吸引呀.....James 不辭勞苦買外賣 (thx),未食哂,大家就開始玩國王遊戲 .... 玩左一陣,有幾次都有我份,但比想像中 mild。開始無耐有一 round 要招呼阿牛,同被招呼,後尾諗返,两種感覺比較,我覺得自己好唔 pro 仲有啲 hea ... 真係唔好意思呀阿牛,待慢哂 .....
最後多謝 jackie , 葉安走時幫手揾反我啲衫,仲有破壞王送我出門口。
"事後"檢討:
雖然我嘅第一次無咩驚天動地嘅劃面,就當係一個 check point, 各方面嘅不足之處,希望喺下個 check point 有所改善。
最後鳴謝咁多位嘅包容,同係我蒙眼時同我傾計嘅所有人,仲有 James 同葉安嘅忍耐。

First
Post time 23-9-2014 00:26:20 | Show the author posts only
yeah yeah yeah支持下先
同一晚進行新人禮,對你同Luna特別有親切感
3Floor
Post time 23-9-2014 01:09:49 | Show the author posts only
我都入黎支持下先,大家都係蒙左眼既梳化友
4Floor
Post time 23-9-2014 01:32:34 | Show the author posts only
雖然活動果晚同你未有咩接觸,不過感覺你都算玩得
最少國王遊戲時你都有投入啊~其實你都好吸引架
有機會一齊傾下計啊,其實唔一定要入房都可以玩得開心架
5Floor
Post time 23-9-2014 04:01:32 | Show the author posts only
對住阿支阿jor既妳,應該採取唔理妳,話之妳既方式去對待,等妳支丫拿jor丫拿,一於插插插!
6Floor
Post time 23-9-2014 05:05:35 | Show the author posts only
果晚都無咩機會同你傾計潻, 下次一定要好好 Gal's Talk架
預祝你越玩越開心 ^v^

歡迎你呀 phoenix

p.s.   " 國王遊戲" mild ?  佢有幾激, 遲 d 你就知
7Floor
Post time 23-9-2014 08:55:00 | Show the author posts only
Hi Phoenix,

妳呢個「日落之後」果然唔平凡!恭喜妳加入呢個大家庭的活動吖~
8Floor
Post time 23-9-2014 09:56:26 | Show the author posts only
同期嘅新人真係有親切感呢~

一定要支持下~
9Floor
Post time 23-9-2014 09:56:57 | Show the author posts only
"但對葉安嚟講應該係最煩嘅一次,個新人一路沖一路亞枝亞 jor... sorry ah..."

大師兄應該唔會咁諗...
歡迎你加入我地...
10Floor
Post time 23-9-2014 10:48:36 | Show the author posts only
親愛的 Phoenix,

很高興認識妳,歡迎妳及支持妳第一次的動後感。

共浴時只感到來由妳香水的性感,也看到了完美比例的胴體。

對於初次來到陌生地方,遇到素未謀面的人,還要被幪眼作肌膚之親,這是諒解的。亦欣賞妳的謹慎,因為擔心新人(特別是女生)有不願意的會怕出聲。當然很多時候知道妳是說笑,所以在下說笑的跟妳對著幹呢! 回想起也很有趣...

在房內已感到妳慢慢的放鬆和信任,也開始樂在其中,可惜因為要大家集合Briefing, 未真正開始卻要終止?如果要罰,希望可以罰妳跟在下一起再對著幹未幹完的事。

下一個 check point, 要好好放鬆心情享受啊!

葉安上xxx
11Floor
Post time 23-9-2014 11:59:16 | Show the author posts only
新人夜好多新人,希望大家都好好享受
12Floor
Post time 23-9-2014 18:21:57 | Show the author posts only
Hi Phoenix , 呢個只是check point 1,仲有好多check point 在未來呀,會遇見什麼人,有幾好玩,真是令人期待呀
13Floor
Post time 23-9-2014 23:44:14 | Show the author posts only
新人第一次會緊張唔習慣, 仲要玩遊戲玩到咁大, 大家都係第一次見, 黎多幾次玩多左會習慣
14Floor
 Author| Post time 23-9-2014 23:51:37 | Show the author posts only
Hazel replied at 23-9-2014 00:29
yeah yeah yeah支持下先
同一晚進行新人禮,對你同Luna特別有親切感 ...

Hazel.....

same here, so glad to have met u gals .......
15Floor
 Author| Post time 23-9-2014 23:52:50 | Show the author posts only
Jet replied at 23-9-2014 01:12
我都入黎支持下先,大家都係蒙左眼既梳化友

多謝支持,有機會再同你梳化吹水。
16Floor
 Author| Post time 23-9-2014 23:53:57 | Show the author posts only
asiachilam replied at 23-9-2014 01:27
真係令人期待。我都想快成為梳化友

祝你順利入會,快啲同大家分享你的第一次。
17Floor
 Author| Post time 23-9-2014 23:54:51 | Show the author posts only
dick replied at 23-9-2014 01:35
雖然活動果晚同你未有咩接觸,不過感覺你都算玩得
最少國王遊戲時你都有投入啊~其實你都好吸引架 {:victory: ...

多謝你呀 dick dick,你把口咁乖,真係得姐姐鐘意。
其實我一路玩一路驚,但無理由輸左咁衰女賴皮。好彩我嗰啲都唔算太激,但又足夠體驗個 game ge 精髓,都唔錯。
18Floor
 Author| Post time 23-9-2014 23:55:37 | Show the author posts only
Chris replied at 23-9-2014 04:04
對住阿支阿jor既妳,應該採取唔理妳,話之妳既方式去對待,等妳支丫拿jor丫拿,一於插 ...

比你咁插法,唔怪之得玲玲姐本書話我最近有血光之災啦… 要諗辦法化解下。
19Floor
 Author| Post time 24-9-2014 00:02:40 | Show the author posts only
Rainbow replied at 23-9-2014 05:08
果晚都無咩機會同你傾計潻, 下次一定要好好 Gal's Talk架  
預祝你越玩越開心 ^v^

係會網已感覺你好照顧新人,所以好有親切感。sure la,期待同你 ge gal’s talk... n 一齊玩反次更激 ge 國王遊戲。
20Floor
 Author| Post time 24-9-2014 00:04:19 | Show the author posts only
Bruce6171 replied at 23-9-2014 08:58
Hi Phoenix,

妳呢個「日落之後」果然唔平凡!恭喜妳加入呢個大家庭的活動吖~  ...

thx so much bruce ... 希望好快會睇到你 ge 第一次....
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 20:36 GMT+8 , Processed in 0.091859 second(s), 18 queries .