Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 4877|Reply: 73
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] JET第一次之一D都唔簡單既新人禮之夜

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 20-9-2014 04:34:02 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
HELLO 大家我係阿JET..第1次出POST打漏打錯多多包涵

出席人仕:
男:葉安,BIRD,DICK,斯丹,大雄,JERRY,JAMES,牛
女:JACKIE,DANNING TREE,Kris,Rainbow,藍天,晴,鳳凰(PHOENIX),LUNA,DINNER
(其實好似漏左D...漏左真係唔好意思...我一時之間記唔哂D野.原諒我)

一收工就趕去現場......雖然有少少緊張..係少少
照原定既計劃去到就打比JAMES, 點知....個電話唔通,咁唔緊要喇食少少野等下再打,又未夠鐘
食飽飽差唔多夠鐘就再打比JAMES 先......結果..都係唔通(心諗今日話多新人,太忙JA)
咁又係附近行多陣先喇...行下再打下電話...結果係未通過HAHA...我開始懷疑我打錯電話
最終電話響喎....好似係我打果個電話黎,呢一刻有少少緊張..唔理喇即聽喇..講左地點
上到去門口(叮噹),JAMES 就帶住眼罩出黎接我,之後傳黎就係一雙玉手帶住我去一個位置坐低,先除鞋,再繳械
呢雙手就係......之後再講
可能太多新人,所以人人都好忙,坐丫坐,不時有人埋黎傾下計,同埋睇唔到野好似無咁緊張
坐左陣,有把聲音問我飲唔飲野,無記錯應該係DINNER,跟手就比左啖小米酒我,一試..OK喎!
之後可能見我悶悶地,帶左我去梳化識朋友...諗住比隔離既朋友仔睇下隻腳,咁咪舉起,點知佢同我講:其實我都睇唔到
OK搞笑左....
講返雙手喇,雙手又出現返帶我去沖涼準備新人禮,沖涼既時候感覺到 E.......D皮膚好滑喎,無眼就用手感覺喇,

原來就係大名鼎鼎愛不釋手胸(JACKIE),長造短說,說時時那時快就入左房BODY CHECK,BODY CHECK 完後房間竟然多左個人

原來另一位新人BODY CHECK,跟住好似好快CHECK完喇,跟住好似聽到JAMES 同另一個人(DANNING TREE)入左黎BOR

最後淨返我,JACKIE,DANNING TREE...下?!唔係MA第一次就3P,我驚我受唔住喎,JAMES 臨出門口前仲話XXXXX你下次唔好黎
XXXX唔係記得好清楚所以XXX,聽完有少少壓力HAHA
3P係第一次,幪眼都係第一次,兩個第一次加埋
只可以講非筆墨可以形容....留返空間比大家幻想
係度再一次多謝JACKIE & DANNING TREE帶比我既第一次

出返房終於開返對眼見到大家喇..大家都坐定定響度
而我就同無位坐既DANNING TREE傾計,我唔係好識講野,悶親你唔好意思
傾下傾下去左一個靜靜地無咩人既地方.....只可以講你真係好誘惑^^最後因為時間關係唯有下次先再繼續我地未完既事

再出返房....國王遊戲-_-本住咩都試下既心態膽粗粗玩下喇
頭幾ROUND...OK丫都唔難接受
原來.....好戲在後頭
雖然唔知玩左幾多ROUND...但我覺得記得最重要果幾ROUND已經足夠
重要ROUND1....車輪with Bird
重要ROUND2....用特別部位做器皿飲酒,可惜無人想用我隻大杯(中招人仕:大雄,斯丹,我)
重要ROUND3....到左呢ROUND我有D不祥既預感..國王提出69...眼見人地抽中既都係一對對
                        而我既PANTER係大雄....SORRY大雄係我累左你...有D野真係返唔到轉頭
諗返起,應該係我新人禮太幸福左以落得如此下場
就算經過呢幾件事,大家請放心我好清楚自己比間呎直

說時時那時快大廳淨返我,斯丹,大雄,藍天,晴大導演...難得導演睇得起我,我竟然浪費左你安排比我既戲份,真係SORRY
為左令更多人試到斯丹好滑既舌頭.....導演!我會演好呢場戲嫁!
最終房間又再爆滿....相隔幾分鐘又有空置巴房間...見到咁既情況
晴大導演比左個機會我跟師兄師姐學野...其中獲益良多...正經事做完..浴室4個人一齊沖既感覺好溫馨
同埋我想講葉安幫我按左幾下又真係幾舒服HAHA
最高峰時間浴室竟然容納到6個人

期待下次再見到大家
寫野唔係好在行大家唔好見怪

First
Post time 20-9-2014 04:38:28 | Show the author posts only
會唔會打得太快! 你漏左我啊哈哈,下次有機會傾多啲計
3Floor
 Author| Post time 20-9-2014 04:39:41 | Show the author posts only
係丫HAZEL丫
SORRY...我就係知道有漏,唔好怪我
一定有機會
4Floor
Post time 20-9-2014 04:45:29 | Show the author posts only
嘩~果然高效率
睇黎我地活動真係愈黎愈多人.....
有機會一齊玩啊~ 同新人玩好開心架
5Floor
 Author| Post time 20-9-2014 04:54:34 | Show the author posts only
dick replied at 20-9-2014 04:48
嘩~果然高效率
睇黎我地活動真係愈黎愈多人.....
有機會一齊玩啊~ 同新人玩好開心架 {: ...

我驚太遲打唔記得哂大把機會既
6Floor
Post time 20-9-2014 05:17:41 | Show the author posts only
Jet, 我都奉獻左我既第一次俾你,你好好珍惜啦
新人禮就咁正3p 所以都話,出得黎行,預左要還
7Floor
Post time 20-9-2014 08:32:19 | Show the author posts only
JET 師兄,你的「第一次」真係認真幸福吖!多謝分享⋯

我心又諗,Chris會長幾時先可以比呢個機會我呢?
8Floor
Post time 20-9-2014 09:06:08 | Show the author posts only
好正既第一次分享,好葡萄呀!!
9Floor
Post time 20-9-2014 09:30:34 | Show the author posts only
新人禮都好激喎,期待我的新人禮.......
10Floor
 Author| Post time 20-9-2014 10:16:14 | Show the author posts only
阿Bird replied at 20-9-2014 05:20
Jet, 我都奉獻左我既第一次俾你,你好好珍惜啦
新人禮就咁正3p  所以都話,出得 ...

希望今次還得清條數喇
11Floor
Post time 20-9-2014 10:32:59 | Show the author posts only
Jet 兄,你既第一次真精彩!
見到你話新人禮太幸福所以落得如此下場
其實你飲既酒強身健體架~讚
12Floor
 Author| Post time 20-9-2014 12:49:28 | Show the author posts only
Real replied at 20-9-2014 10:35
Jet 兄,你既第一次真精彩!
見到你話新人禮太幸福所以落得如此下場
其實你飲既酒強身健體架~讚 ...

haha,唔怪得之飲完果兩啖酒個人精力充沛左喇
13Floor
 Author| Post time 20-9-2014 12:51:54 | Show the author posts only
Dancingtree replied at 20-9-2014 11:55
突然被叫去行新人禮,我都手足無措,好彩有Jackie,希望你Enjoy啦:)
舉腳一下我也目睹了,笑死⋯不過國王 ...

其實我都手足無措,多得你地帶住我
我覺得我同dick既運氣差唔多

14Floor
 Author| Post time 20-9-2014 12:52:44 | Show the author posts only
Bruce6171 replied at 20-9-2014 08:35
JET 師兄,你的「第一次」真係認真幸福吖!多謝分享⋯

我心又諗,Chris會長幾時先可以比呢個機 ...

機會會留比有準備既人,加油
15Floor
 Author| Post time 20-9-2014 12:53:32 | Show the author posts only
Bryant replied at 20-9-2014 09:09
好正既第一次分享,好葡萄呀!!

心動不如行動
16Floor
Post time 20-9-2014 13:28:54 | Show the author posts only
第一次出席就可以3p....太幸福la..
17Floor
Post time 20-9-2014 13:32:20 | Show the author posts only
很高興跟晴,藍天和Jet的四人閉門會議,你說的對,機會是留給有準備的人,最後給你的按摩是識英雄重英雄!哈哈!說說笑! 希望你以後繼續精彩, 玩得開心!
18Floor
 Author| Post time 20-9-2014 15:33:58 | Show the author posts only
tinlok replied at 20-9-2014 13:31
第一次出席就可以3p....太幸福la..

真係太幸福,所以之後要還
19Floor
 Author| Post time 20-9-2014 15:35:12 | Show the author posts only
葉安 replied at 20-9-2014 13:35
很高興跟晴,藍天和Jet的四人閉門會議,你說的對,機會是留給有準備的人,最後給你的按摩是識英雄重英雄!哈 ...

多得你地帶領我,我仲有排學
20Floor
Post time 20-9-2014 18:38:02 | Show the author posts only
話說 你同斯丹錫完 又話同我試嘅
下次還返俾我
我又要錫錫
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 07:55 GMT+8 , Processed in 0.137958 second(s), 18 queries .