Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 10981|Reply: 125
Collapse the left

~火燙蜜桃Alva 之第一次~

[Copy link]
Post time 3-7-2014 11:07:42 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
~火燙蜜桃Alva 之第一次~
***第一次同會長Chris 傾電話,我已經覺得佢把聲好好聽。
之後會長約我見面,心情好興奮。見面前有睇過其他會員分享同會長既第一次見面,都知道應該幾刺激…. 好期待。
** 第一次見到會長Chris, 確實幾高幾型, 仲嚴重既係…. 一路以來我都好抗拒俾男仔錫我長期多汁既妹妹,但今次就俾佢 “果張神奇溫柔嘴巴” 同 “好動靈活舌頭” 令我無法抗拒,河水犯濫,我已經唔識再去控制自己叫聲既聲浪…. 只有盡情享受,從未試過咁舒服~~~ (把聲都沙哂 ..haha)
佢既大炮,我都略知一二,但當我親身感受之後…….. 真係………. 唔講得笑…. 好肥美…… (今次我征服唔到你,下次我要搞掂你!)
會長問我試過 “潮吹” 未,我話我未呀… 我覺得我唔係咁容易會噴水既!
會長唔信,但實驗過後…..kee keee keeee….. 信啦?
會長話:睇黎要搵神之手九哥對付你!
嘻嘻,雖然我依然頂得順冇潮吹,但一浪接一浪既高潮,爽到我丫。。
==你隻貓真係好得意=== 我有少少鐘意左佢!!
同會長大戰過後,叫我快d去驗身,快d可以參加活動….
咁我就乖乖地過兩日就去左做我人生最怕既抽血….(出奇地姑娘好錫住我,唔痛架…)
我同會長匯報左我去驗身既日期時間後,佢突然問我:你真係好想早d行新人禮?
我當然答 : “YES!”
就咁樣…..o係毫無心理準備下,就開始左我另一個第一次:
*** 第一次參加活動 ***
一步一驚心…到達場地門口,會長拎住眼罩出黎接我,我就開始我的新人禮。
我既新人禮, 由男神TONY出馬。我知道會長會安排型男服侍我,所以我從來都冇擔心過。
第一次蒙眼沖涼,沖完驗身過後,就開始有張嘴錫我,問我 “係咪好緊張?”
“當然啦…. 點會唔緊張喎” 男神不停錫我既紅唇,已經將將我錫到又熱又濕了…
第一次蒙眼做愛,但由於我又睇唔到男神,而男神又睇唔到我,始終好似欠缺左d野咁。
後來Tony話:好想睇下你個樣。
睇到之後…話我似………………………………………….
嗯嗯!感覺來了… 玩得更放,但係當佢想挑戰我,想搞到我潮吹時,再一次令男神失敗而回。。。哈哈哈!就係咁,新人禮完左。。
出到廳,我見到海南雞飯,hahaa….. 好味! 其實係靚女藍天食緊飯,好瘦呀。食多d啦!
Chris 再一次介紹會員俾我識…有:
Dino, Highway, 熊叔叔, 豬仔, 男神tony, Auntie, 藍天, XO, 仲有……之後上黎探班既 Hitomi 同埋 Dora…果然會長揀親都係靚女…… 個個都好nice~~ 好有身材…搞到我鬼咁羨慕!下次,我一定要過下手癮!
我知道係要還! Auntie, 我等緊你既全方位大搜查!黎啦………
多謝Dino 既白酒,好好味,但醉醉地…
坐左陣,沖完涼,男神Tony 未夠喉…. 又一次捉我入房………….. 明白到深深吸引住你,令你無法自拔。。。你每一個吻,我都完全感受到!
到你要走,依然同我o係廚房來個最後纏綿…. 真係冤氣呀你…………下次再玩過!
休息一陣,唔記得點解得返我、Dino 同 Highway o係休息區睇電視…當時播緊既…..再問我齣戲叫咩名?我真係唔記得…只係記得有個張學友咁既人出現過……但大前題係俾兩個壞男孩騷擾我,聲稱話我個 body 引誘到佢地唔搞唔安樂……. 就係咁…….. 發生左我另一個***第一次***
***第一次3P***
大隻仔Dino 一手抱起笨重既我入房,highway 閂房門。一個上一個下,上下不停撫摸我敏感既body…一邊咸濕地講 “好白好滑…好濕”… 細節我真係唔太記得,因為真係好亂。一邊含住highway一邊俾Bino抽插住我。我真係未試過咁樣享受男人…嘻嘻!正!
唔知咩起因,我同Dino 講,你地整唔到我潮吹架…事關會長同Tony 都告敗。
點知…錯左。

***第一次潮吹***
從來冇想像過潮吹會發生o係我身上,果種high…一試令我愛上。
呢一個晚上,確實過得好high……

好期待下次的聚會!

突然間腦裡面浮出呢幾句歌詞…
她似蜜桃 火燙蜜桃
她一觸摸我 我便熱到控制不了
她似電爐 燒滾我路途
小嘴小腿散發熱力 引致我呼叫
H2O 可否快快用力射我免我變輕佻
H2O 可否迫使我冷靜十秒     

===========

呼!
打完!

Post time 3-7-2014 11:37:46 | Show all posts
Alva 第一次玩得好激,蜜桃,蜜桃,好吸引呀。羨慕師兄們呀
Post time 3-7-2014 11:47:55 | Show all posts
坐左陣,沖完涼,男神Tony 未夠喉…. 又一次捉我入房………….. 明白到深深吸引住你,令你無法自拔。。。你每一個吻,我都完全感受到!
到你要走,依然同我o係廚房來個最後纏綿…. 真係冤氣呀你…………下次再玩過!

不能自拔.....太貼切啦..

Post time 3-7-2014 11:50:22 | Show all posts
Alva ! Weclome to S&B!

好開心知到你有咁多愉快嘅第一次,睇番妳寫嘅嘅又令我回味番當晚嘅情景.....

亦好榮幸能在你的第一次出現呢!

最尾你用歌詞表達自己嘅感覺,真係好啜核....Alva 確係火燙密桃,Dino 也被電到變了電爐!

Hope u can keep enjoy in the coming parties baby!!!

Author| Post time 3-7-2014 12:18:41 | Show all posts
鹿叔叔 replied at 3-7-2014 11:40
Alva 第一次玩得好激,蜜桃,蜜桃,好吸引呀。羨慕師兄們呀
...

唔算激掛…應該可以向更高層次進發
 Author| Post time 3-7-2014 12:19:54 | Show all posts
Tony replied at 3-7-2014 11:50
不能自拔.....太貼切啦..

Of course! 你已經俾我熔左!
 Author| Post time 3-7-2014 12:21:21 | Show all posts
Dino replied at 3-7-2014 11:53
Alva ! Weclome to S&B!

好開心知到你有咁多愉快嘅第一次,睇番妳寫嘅嘅又令我回味番當晚嘅情景.... ...

咁快又掛住我?!

你個電爐要差電喇?
Post time 3-7-2014 12:29:52 | Show all posts
Alva replied at 3-7-2014 12:24
咁快又掛住我?!

你個電爐要差電喇?

差爆佢,再待用....
Post time 3-7-2014 14:57:52 | Show all posts
Hi Alva, 你好!歡迎你!重有好多驚喜等緊你
原來Dino至係神之手!勁!
Post time 3-7-2014 19:12:24 | Show all posts
Alva replied at 3-7-2014 12:22
Of course! 你已經俾我熔左!

係...我係M&M...熔左響你....
Post time 4-7-2014 09:02:21 | Show all posts
好有動感既動後丫....

雖然見你唔到, 但都感受到...
Post time 4-7-2014 10:50:40 | Show all posts
嘩嘩嘩.......從來都無人要挑戰我架.......哈哈

歡迎你加入呀, 希望你每一次都可以更上一層樓^^
Post time 4-7-2014 12:07:16 | Show all posts
S&B 真係好似出奇蛋咁,好多驚喜
WELCOME
 Author| Post time 4-7-2014 12:30:00 | Show all posts
Toby replied at 3-7-2014 15:00
Hi Alva, 你好!歡迎你!重有好多驚喜等緊你
原來Dino至係神之手!勁! ...

你唔係唔知 Dino 有幾勁嘛?
 Author| Post time 4-7-2014 12:30:46 | Show all posts
Tony replied at 3-7-2014 19:15
係...我係M&M...熔左響你....

口??手??定係咩呢?!
 Author| Post time 4-7-2014 12:31:58 | Show all posts
車碌 replied at 4-7-2014 02:36
好詳細好好睇既第一次,恭喜你可以一次過滿足咁多個願望吖! ...

願望?? 唔算係願望啦…我都冇稔過可以咁開心…

驚喜就真!
 Author| Post time 4-7-2014 12:33:00 | Show all posts
siubook replied at 4-7-2014 09:05
好有動感既動後丫....

雖然見你唔到, 但都感受到...

heeeheeee..... 呢度真係唔到唔知咁有料到!
 Author| Post time 4-7-2014 12:33:47 | Show all posts
Deep replied at 4-7-2014 10:23
好有效率喎!!!!!咁快就出席活動
期待緊妳有更多有趣同美好既經歷同我地分享下 ...

淨係分享呀??? 同享下啦。!
 Author| Post time 4-7-2014 12:34:43 | Show all posts
Auntie replied at 4-7-2014 10:53
嘩嘩嘩.......從來都無人要挑戰我架.......哈哈

歡迎你加入呀, 希望你每一次都可以更上一層樓^^ ...

小女子唔敢…望大姨媽寬恕…
 Author| Post time 4-7-2014 12:35:42 | Show all posts
calbee replied at 4-7-2014 12:10
S&B 真係好似出奇蛋咁,好多驚喜
WELCOME

Calbee....... 驚喜應該陸續送上
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 01:06 GMT+8 , Processed in 0.085893 second(s), 19 queries .