Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 15847|Reply: 161
Collapse the left

[Ocean Team] 三月之星 - 新人Joelle初次動後感

[Copy link]
Post time 14-3-2014 01:48:54 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
三月之星 ----- Boyson生日快樂,Happy birthday!

參加者:
會長Chris,壯男Nascar,
壯男豬仔,壯男SunnyB,壯男Dino,壯男Boyson
誘人Hitomi,女神Dora,可愛Summer,新人Joelle

前言(溫馨提示,如果想睇Juicy野可直接跳到 --- 矇眼圍奸新人禮 )

Hello大家好,我叫Joelle, 新人自我介紹下先,普通女仔一個,由細到大都係乖女,但對性充滿好奇,覺得性愛係人既天性,一種享受,人唔應該將佢視為禁忌。而我自己就成日都會同朋友討論性經驗,又會想試新野,可惜苦無門路。上個月,一次上網無意間搵到LeedeeRadio,見到一節既內容關於Sex party,雙眼即刻發亮,第一時間禁入去聽,一聽就兩個鐘,深深俾S&B吸引住,於是即刻上網登記,交齊表格,再見埋Chris,面見過程好多姊妹都講過,我亦唔多講,總之就係高潮疊起,回味係窮啦。

前奏篇:

成為暫準參加者後兩個星期,終於夾到時間參加活動,活動當日,係樓下等Chris時真係好緊張,就好似大家想當年考英文會考口試,唔知實況同對手如何,心情忐忑不安。當Chris帶我去到門口時,就已經要被矇眼,之後Chris將我交左俾Nascar,雙手好溫暖呢,個心都定d。沖涼時,Nascar好體貼咁不斷問水溫如何,仲問我邊度痕,又分享左佢食麵少年既故事,好好笑,令我心情輕鬆好多,多謝Nascar沖涼時既溫柔照顧。

矇眼圍奸新人禮:

沖完涼俾Chris檢查後,就同Nascar one on one 係床上溫馨一番,男上女下,Nascar好溫柔,雙手不斷係我身上遊走,錫到咁上下,就換左女上男下,到我幫佢錫下面,我好鐘意幫男仔含,好鐘意望住對方舒服個樣。當我仲好陶醉時二人世界時,突然間聽到一陣腳步聲,門被人啪一聲打開,感覺到一班雄性壯男衝左入黎,兩個人捉住我左右手,一個捉住我雙腳,被人大字型壓係床上,聽到好似有人大叫"我地黎強奸你既",唔排除係我自己幻想,因為實在太太太太太太刺激啦!!!

之後我感覺到好多壯男包圍著我,好多隻手係我身上遊走,有d係度溫柔咁摸我既胸,有d係度撫摸我既下面,又有人係度同我錫錫,個隻無助而刺激既感覺原來係好Highhhhhh。最後仲潮吹左2-3次,當時全身已經好熱好興,真係好想俾人狠狠地插一番,哈哈!

當我仲享受緊潮吹既餘溫時,突然間感覺到有支大大既棒棒插左入去興烚烚既下面。OMGGG 爽死啦!!!好有滿足感,一陣暖流既感覺包圍著全身。之後感覺到左右兩邊都企左兩個壯男,各自找左最強武器出黎,而我都盡力還擊,手口並用,希望滿足大家。經過一輪抽插後,實在太爽,忍唔住放聲大叫,結果即刻俾人按著個嘴,被虐既心情又再度浮現,結果令我更HIGH更爽,我又忍唔住大叫'好正好爽呀'。之後就聽到兩位壯男係我耳邊話'強奸唔可以叫好爽,要叫唔好'。AIYA 救命呀,我個一刻真係前所未有咁HIGHHHHH,無論身理同生理上都有極大既滿足,FANTASYCOMES TRUE!! 經過一輪大戰,幾位壯男既接力合作無間,我完全無一刻喘氣既機會。係不斷既抽插,浪花四淺,無數次既呻吟,我終於投降啦。

在此感謝幾位壯男Nascar, Dino, SunnyB, Boyson(排名不分先後)既熱情款待,滿足我既性幻想。小女無以為報,唯有希望下次有機會可以服侍番大家。另外,十分感謝Chris既悉心安排,在旁指導,滿足我既多P性幻想。最後講句,新人禮真係好好玩呀!

激戰後續篇:

一輪圍奸激戰後,HP值跌到負,多得壽星仔Boyson買麥當勞俾大家補充能量,食完後就俾豬仔帶左入房,Sorry呀Hitomi同Boyson,阻住你地sweet sweet,最高峰時有六個人係同一張床時,真係非常熱鬧呢。但之後好快又得番我同豬仔,好鐘意同豬仔Kiss同擁抱,溫柔得黎又好熱情。男上女下一輪溫馨後,突然俾佢單手凌空反轉玩狗仔式,哇!力的表演,真係Turn on左我呢,其實熱情得黎加少少Wild同粗魯係我 favourite呢。經過一輪熱烈既激戰後,我終於又再投降。

同豬仔抱抱sweet talk一番之後,又開始下一回合,我地不斷去爭住錫大家,因為我真係好好好鍾意望住人地舒服,High個樣呢,最尾豬仔爭贏左。佢真係錫得我好舒呢,水花四淺。當我享受著之際,突然間見到Nascar入左房,被發現後,Nascar又加入戰團。係一輪上下攻擊後,豬仔就退出戰團。得番我同Nascar,頭先係沖涼時,得到佢既溫柔服侍,今次到我好好服侍番佢啦。Nascar真係好溫柔又可愛呢,鍾意你將我Pat pat當鼓咁拍打,又係我肚上吹氣,真係笑死我。

無耐SunnyB就加入左我地,之後又再演變成3P。Nascar就同我面對面,我忙著錫緊小Nascar,SunnyB就係我後面,用狗仔式啪啪聲咁招呼我。OMG! AV既情境竟然發生左係我身上,真係好Highhhhhhh呀。可惜經過之前幾次既大戰後,
HP值跌到谷底....一輪激戰後,已經完全無力反抗,好快我就搖白旗投降,結果未能服侍兩位壯男,Sorry呀,下次要再Encore過

最後當我軟到腳震震咁行去廳,諗住換衫走時,Chris見到我話要走,就好熱情咁話要送我到門口,但原來佢指既門係房門,之後就入左房又同Chris大戰一番,原本HP值已經跌到新底點,但Chris又燃起左我既慾望。Chris係床上個種溫柔體貼既呵護,真係溶到入心窩。而Chris既口技真係非筆墨能形容,我從未試過而種溫和而細膩既刺激原來可以達到咁頂點既高潮,經過一輪熱烈既前戲,我已經濕透了。而當Chris係後面狗仔式入去既時候,真係好舒服,
感覺到佢已經完全填滿了我既空間但當越黎越入既時候,我頂唔順啦!當頂到最深處時,腦海一片空白,我真係感覺到一刻想暈既感覺,高潮黎啦!一次兩次三次既高潮,令我完全喘唔氣,身體不停咁震,成個人無晒力咁攤係張度,我又再次投降。而個晚就係而一個完美結局下終結。

後話:

真係萬分感謝Chris俾我參加大家既聚會,亦好多謝幾位壯男俾左我一個愉快刺激既晚上,好開心同大家係廳吹水。我真人其實比較怕羞同慢熱,個晚未能立刻同大家打成一片,如果有咩違留同寫錯,各位多多包涵啦。

完啦,多謝晒,篇文章咁長,你都睇晒,真係愛爆你地呀!
篇野我好努力係IPad前後打左6個鐘,打到停唔到,越打越精神,越寫越Highhhh,仲好想要tim......OMGGGGGG

Post time 14-3-2014 02:05:54 | Show all posts
first one to support our pretty, sexy new member!
it's fun reading your report
guess you are the only one who played from the very beginning to the very end lol
not many girls accept this kind of fun, i mean like group sex, raping style, AV style (with some violence)
and personally i like spanking a lot
looking forward to the next encounter

補充內容 (14-3-2014 02:11):
btw .......6 hours ??? r u serious ??
Post time 14-3-2014 02:14:00 | Show all posts
好激烈的動後感!thank you Joelle
Btw, 我叫Longhours
希望有機會和你玩玩~
Post time 14-3-2014 02:15:24 | Show all posts
大戰三佰個回合,筋疲力盡,都可以記得咁清楚咁詳細,Joello妹一定好回味
 Author| Post time 14-3-2014 02:34:30 | Show all posts
SunnyB 發表於 14-3-2014 02:08
first one to support our pretty, sexy new member!
it's fun reading your report
guess you are the on ...

Thank you SunnyB for being the first one? That's so sweet of you :)
That was one of the craziest night in my life, I had so much fun, it's like going to a Wonderland!

I like being spanked when doing the doggie style too, and it would be perfect to have a mirror in the front, so I could see the whole sexy scene. Lol

I am not kidding, it took me around 6 hrs to finished the typing, I am very slow when typing chinese, especially when I am using iPad.

And you are still u, you are such a night owl! Don't you have to work tmr?

Author| Post time 14-3-2014 02:35:53 | Show all posts
kimi 發表於 14-3-2014 02:09
Hot! Hot!! Very tempting !!!

It was!! :) hope to see u soon in our events :)
 Author| Post time 14-3-2014 02:41:24 | Show all posts
Longhours 發表於 14-3-2014 02:17
好激烈的動後感!thank you Joelle
Btw, 我叫Longhours
希望有機會和你玩玩~ ...

你好呀longhours, 因為實況真係咁激烈呢~
 Author| Post time 14-3-2014 02:44:26 | Show all posts
calbee 發表於 14-3-2014 02:18
大戰三佰個回合,筋疲力盡,都可以記得咁清楚咁詳細,Joello妹一定好回味 ...

過程太刺激啦,好難唔記得,哈哈!BTW,我好鐘意食卡樂B薯片呢~
 Author| Post time 14-3-2014 02:56:51 | Show all posts
Dora 發表於 14-3-2014 02:47
支持大美人
我有偷偷地睇人強姦你嫁
睇到我都想參一手

多謝支持!如果女神Dora加入一定更引人入性呢 ,諗起都想流鼻血
其實我係房都聽到你,Summer同Dino既一戰,個時都真係聽到我想入非非呢!
Post time 14-3-2014 03:06:29 | Show all posts
Joelle 發表於 14-3-2014 02:37
Thank you SunnyB for being the first one? That's so sweet of you :)
That was one of the craziest n ...

yes , gotta work but i need to enjoy life as well :P

Post time 14-3-2014 03:09:51 | Show all posts
Dora 發表於 14-3-2014 02:47
支持大美人
我有偷偷地睇人強姦你嫁
睇到我都想參一手

Dora , you should join us! it must be fun to see a girl "raping" a girl
Post time 14-3-2014 09:35:36 | Show all posts
welcome to S&B, 見到你當晚玩得好開心, 一D都唔緊張, 勁!
盡情enjoy the party la
Post time 14-3-2014 09:52:37 | Show all posts
寫左6小時嘅第一次感想,跟你當晚玩樂嘅時光相約呢!完全感受到"你手寫你心‘’,很棒的分享啊!Thanks Joelle!

這個新人禮,很多畫面仍在惱海中漂浮,超難忘呢! 相信大家都係,淨係睇疑兇全部喺48小時內出動L感自首就知到案情有正!

對你的感覺係....一位外在內在都很得人歡心的女生……Welcome to S&B!

補充內容 (14-3-2014 10:03):
警方更正:原來係24小時內已全部自首,勁呀!
Post time 14-3-2014 09:56:32 | Show all posts
Hello! Joelle....歡迎你加入我地....希望有機會見面...
Post time 14-3-2014 10:00:29 | Show all posts
睇到興合合,飲杯水先,出緊汗添呀。支持左先,唔得啦我去冲個凍水涼先
Post time 14-3-2014 10:09:26 | Show all posts
嘩.!妳第一篇動後感就咁好,妳一定會成為S&B嘅中堅女將!
Post time 14-3-2014 10:53:26 | Show all posts
Joelle 發表於 14-3-2014 02:44
你好呀longhours, 因為實況真係咁激烈呢~

Hi Joelle, I can felt the heat and fun through your writingand it really helps me to speed up my 交表process.
Thank you Joelle !
Looking forward to meet u

Login/Register to enlarge

Post time 14-3-2014 11:11:43 | Show all posts
歡迎你呀, 有緣相見~

P.S. 你既動後感, 令我好有瑕想..
Post time 14-3-2014 12:22:20 | Show all posts
打左六個鐘既動後感,絶對要支持!!
睇你既動後感睇到全身發熱呀,下次繼續努力,再次上演AV不同的情節!!
SnB歡迎你
Post time 14-3-2014 12:33:44 | Show all posts
很有趣味的動後感。。相信當晚更精彩。支持一下
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

17-4-2024 01:53 GMT+8 , Processed in 0.101343 second(s), 19 queries .