Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 1476|Reply: 12
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

遲來的動後感......

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 10-9-2013 15:01:29 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
完左活動之後已經想寫動後感,但係一直好忙....

直到chris聯絡我....想了解我係米覺得活動唔OK,我先"的"起心肝寫

我想講:好高興可以參加活動,了解好多自己唔知既另一面

要多謝LALA幫我行新人禮,同埋照顧我入會既第一次.

你真係好nice,我既第一次真係烏煙瘴氣.....我完全無諗過係會"唔得"既.....真係..:icon28 :icon28

好彩你不斷鼓勵我...先叫做勉強"完成"得到...希望下次表現好D喇.....

之後出左客廳,見到都係新人既小碗.打個招呼,諗住休息一陣.突然~~

阿晴問我,係米想試下3P.因為我之前講過我從未試過,想試下呢個項目,佢幫我arrange一下...

其實我果陣重響度灰緊....我心諗:我可能又唔得嫁喎..:L

跟住我一五一十同阿晴講我既諗法之類喇..

佢好細心咁同我解釋:其實多人玩唔一定係要進入,完事先叫做得好

我可以助攻喇,配合其他人完成喇,都可以既~

可能用丹田發音係特別有說服力(阿晴同james都係呢隻,真係想聽下佢哋兩個唱歌,重要係合唱;P) 我諗一諗,壓力即刻少左好多!一於試下!

入到房,見到小碗朦住眼enjoy緊~james同hitman進攻中,我即鬆晒~~

事關我心諗:多D人重好,助攻無壓力:P搓流攤都仲得(講笑)

詢問過後就加入.我攻右,hitman攻左,james中埸主攻.我亦慢慢進入狀態...

過左一陣,james退出左Forza想加入但係可能我唔識配合再多一個,結果無成事....sorry,Forza...

過多一陣hitman都退出埋,得番我同小碗..one on one..

詳情我唔多描述喇,盡左力,希望合格喇~~我感覺就好好,多謝你小碗!!!!!

亦多謝蕃茄既溫馨提示,雖然有幾野有d嚇親,但安全最緊要

唔覺唔覺都差唔多一點,同james傾多幾句就走喇....

小碗,固力果,藍毛毛,
LALA,Brenda,Miki,Forza,Rainbow,Victoria,Anthony,Hitman,
James,蕃茄,阿晴~
唔知有無漏,多數有....我記性好差....漏左提一下我,下次見到你當面再say hi補數~~
好高興認識你哋,下次再一齊吹水飲酒講無聊野~~~

P.S.新人禮真係好刺激,我諗我真係一生難忘.無誇張!好彩決定左join你哋S&B,不過而家應該叫我哋喇!!

First
Post time 10-9-2013 16:58:37 | Show the author posts only
對!enjoy過程最重要啊...支持 !
3Floor
Post time 11-9-2013 00:45:02 | Show the author posts only
原帖由 Maxwai 於 10-9-2013 03:04 PM 發表
完左活動之後已經想寫動後感,但係一直好忙....

直到chris聯絡我....想了解我係米覺得活動唔OK,我先"的"起心肝寫

我想講:好高興可以參加活動,了解好多自己唔知既另一面

要多謝LALA幫我行新人禮,同埋照顧我入會既 ...

hihi Maxwai  

睇到你嘅動後感,好親切呢

可惜我睇唔到你地果個震撼嘅場面啦,聽到佢地話都幾激,好...吸...引...呀 !!   

今次未有時間認識你,希望有機會可以啦。

講真,對我黎講,都係好難忘,直到而家都仲好記得呢
4Floor
Post time 11-9-2013 03:39:51 | Show the author posts only
哈哈,見你咁開心我都覺得好高興 :loveliness: 我當時仲好擔心我會唔會太慌張令到你地都好緊張:P

其實我都仲有點懷念你的:kiss: 呢 :$

希望下次再碰見時會更relax,大家都玩得更開心!!
:victory:
5Floor
 Author| Post time 11-9-2013 12:30:20 | Show the author posts only
thanks everyone!!
好希望再見到你地:victory: :victory: :victory:
6Floor
Post time 23-9-2013 21:47:01 | Show the author posts only
原帖由 Maxwai 於 10-9-2013 03:04 PM 發表
新人禮真係好刺激,我諗我真係一生難忘.無誇張!

係咪架max~唔好tum
奈喎~

你覺得難忘就好啦~
7Floor
Post time 24-9-2013 10:21:40 | Show the author posts only
支持 Maxwai , 希望之後的活動可以見面。
8Floor
Post time 16-2-2018 20:48:04 | Show the author posts only
多謝分享
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

26-4-2024 17:13 GMT+8 , Processed in 0.065733 second(s), 18 queries .