Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 4199|Reply: 19
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

瑤瑤第一次見會長之動前感

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 10-9-2013 00:18:38 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
大家好!!!!
我叫瑤瑤呀~~

今次同各位分享第一次見會長,真係令我印象難忘!
見會長果日,其實我比預定時間早左成個鐘到…但會長都好快咁黎左接我,第一眼見到會長……um….有點不修篇幅,剛睡醒的感覺…..不過真係有咁上下高度同把聲好好聽。

到入房settleD野就開始問番問卷上o既問題,其實覺得有D尷尬,搞到有少少口齒不清,同唔敢望住會長><希望唔好覺得我無禮貌啦….

之後會長叫我去左洗白白…..一出到去,就已經熄哂燈,會長好專業,佢用手指插入黎個時,其實有d興奮,想佢繼續落去,但當我知係檢查一部份,就叫自己唔好想多,覺得要尊重返對方,唔好咁興奮叫出黎!!!但原來會長以為我唔識叫==其實我忍得好辛苦架T.T

之後我訓左係床上面,會長就係上面攬住我,感覺好舒服,但又有少少怕醜仲問我驚唔驚,果然溫柔體貼!跟住佢就錫我,仲慢慢用佢條俐係我嘴唇同外面游走,對手亦係我身上游走,更加開始錫我其他敏感位,成個人飄飄然咁….
一直去到下面,當佢用條俐幫我果時,就已經叫起來,雖然我有少少抗拒人用舌頭幫我,但會長o既技巧真係令到我欲擺不能,根本不是一個可以講的程度,只係知好正,不停咁嗌。等到肯放過我個時,已經成個人軟哂…..仲要比會長問自己高潮左幾多次….
><
其實係多到唔記得….

之後會長仲未肯放過我,佢插入果一剎那,感覺好與別不同,完全超乎我想像,個刻已經係咁嗌,勁大聲,完全忍唔到,我斷斷續續咁講會長係衰人,蝦我><但當佢話,整到你咁high都叫衰呀?我又駁唔到…….
><
我想轉攻為守,但當我係上面o既時候,每一下都令到我欲仙欲死,無哂力,根本就攻唔到,我知自己已經逃走唔到架啦…….
轉左幾個唔同o既體位,仲係咁抓住張床,希望無抓爛啦....比強而有力的臂彎抱住真係好正………完事後,我已經無哂力咁趴左係度。

會長陪我休息,同傾偈,訓係會長手臂真係好舒服呀。當我反身被會長從後抱o既時候,佢又開始向我進攻,今次除左錫我外,仲上下其手,我又開始興奮,下面D水已經流緊出黎,之後會長更加坐左係度直接用手幫我,結果只係聽到水聲同叫床聲,仲要比會長笑我好多水T.T

之後會長又準備第二次的進攻,雖然頭先的體力仲未回復,但已經渴望著會長再次進入,被抽送完一輪,感覺好想去洗手間,想逃走到廁所,但會長同我講有野墊住patpat唔使驚會整濕,雖然係咁講,但我未試過,結果今次順利逃走左,對唔住呀!

之後我又訓左係張床度,不過會長好忙,要係咁覆人地電話……但返到屋企後都仲令我回味無窮……

今次的見面令我更加認識S&B,同埋會長的認真,多謝呀!!

P.S.
多謝會長請我食野^^同令我知道自己另一個敏感位呀!
First
Post time 10-9-2013 00:26:46 | Show the author posts only
第一個讚下先! 多謝瑤瑤動前感 ,期侍你的動後感!
3Floor
Post time 10-9-2013 06:19:24 | Show the author posts only
睇完之後,令到我對s&b同埋會長都更加吸引同好奇:icon36
4Floor
Post time 10-9-2013 11:21:32 | Show the author posts only
非常正嘅開始啊...支持支持!:icon36
5Floor
Post time 10-9-2013 11:23:00 | Show the author posts only

係前一晚活動完,跟手第二朝就見呢位少女了。都無訓。
6Floor
Post time 10-9-2013 11:35:38 | Show the author posts only
其實真係要澄清一下,面試係只需了解參加者的心理和生理情況已經足夠,其餘都屬非必要項目,大家唔好諗多左。
7Floor
Post time 11-9-2013 03:27:27 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 10-9-2013 11:38 發表
其實真係要澄清一下,面試係只需了解參加者的心理和生理情況已經足夠,其餘都屬非必要項目,大家唔好諗多左。

瑤瑤講嘅內容乜唔係就係你指嘅「了解參加者的心理和生理情況」咩?唔見有「非必要項目」呀……(速閃)

嘻嘻,支持瑤瑤~期待在活動見面 :)
8Floor
 Author| Post time 12-9-2013 19:15:07 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 10-9-2013 11:38 發表

嗯!我非常明白面試係只需了解參加者的心理和生理情況.....而其餘的項目均屬於私人時間,並非面試所需! XD
9Floor
Post time 6-3-2014 01:16:27 | Show the author posts only
好正呀!好想親身試驗下!thx for sharing~
10Floor
Post time 6-3-2014 07:19:06 | Show the author posts only
哇,瑤瑤你寫得好真呀,好像親眼所見,每一段場面都浮現出來了,有機會一定要觀戰一次,希望你不會介意啦。
11Floor
Post time 19-8-2014 21:15:46 | Show the author posts only
你個面試好成功bor
12Floor
Post time 5-9-2014 23:58:22 | Show the author posts only
Hello there, I am new to this group and have been reading various posts to learn more how it works.  Very looking fwd to meeting Chris.
Thank you for sharing 瑤瑤
13Floor
Post time 7-9-2014 02:21:58 | Show the author posts only
點解可以咁精彩,好似親歷其景咁,只係睇文章我已經頂唔順。
14Floor
Post time 16-9-2014 22:14:59 | Show the author posts only
瑤瑤,多謝妳用心寫出呢篇分享!
15Floor
Post time 31-10-2014 17:30:58 | Show the author posts only
歡迎你加入
16Floor
Post time 1-11-2014 18:51:59 | Show the author posts only
睇完琪琪既動前感,成個人心情超興奮,如果到我見會長都可以咁就好喇…
17Floor
Post time 1-11-2014 19:01:31 | Show the author posts only
對唔住,瑤瑤打錯字
不過睇完真係覺得有好多細心位
希望可以快啲成為大家一份子
18Floor
Post time 3-11-2014 21:54:35 | Show the author posts only
會長很牤,每個都要教育。是要每天做才健立到禁強還是有方法。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 14:36 GMT+8 , Processed in 0.092536 second(s), 18 queries .