Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 5645|Reply: 72
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

到底有幾想參加?

[Copy link]
Theme
Post time 10-12-2016 16:02:12 | Show all posts
Ar sam replied at 10-12-2014 23:14
如果女仔太熱誠應該仲驚

我都試過驚的感受!作為男生的我真係會驚!
First
Post time 10-12-2016 18:12:51 | Show all posts
到底有幾想參加?
第一次在「全身濕之娃」聽到會長介紹 S & B,就被佢介紹吸引,有不同人的第一次分享,新人禮,又有事有檢討,分享會規和對會員嚴格嘅挑選!(這是真的嗎)
我馬上在網上搜尋關於S & B嘅資料啊!搵到唔同嘅節目訪問會長!有「五個一夜情」「我係講女」「唔潮唔吹」「LeeDeeRadio」「D100聽我色」最後是「成人講場」!真係好正啊!追劇集都無咁投入,,唔知點解真係好想聽到更加多會長嘅訪問同分享!
係細個嗰陣時係腦海裏面成日浮現一啲嘅畫面,細個嗰陣時都唔知點解更加唔會同人地分享!但係聽完節目之後自己心裏面就暗笑,又覺得好興奮!原來的畫面唔係幻想架!係可以實現的!(有機會跟大家分享)
自己知道的世界太細了,好希望可以加入S & B大家庭!參加同感受一下這些真實!
上個星期交左表,到表格之前都檢查再檢查過,到交表後發現自己的相影得不太好,又有有野打錯了!
3Floor
Post time 10-12-2016 18:26:21 | Show all posts
PS:
好怕申請唔被獲批!
4Floor
Post time 10-12-2016 18:35:20 | Show all posts
我一望電話睇吓有冇陌生嘅電話同埋電郵可能係會長嘅回覆
真係好希望可以快啲參加活動同大家分享同感受一下這些真實!好期待自己嘅新人禮的來臨!
現在會平常心,乖乖咁等待會長嘅答覆!會長加油支持你
5Floor
Post time 10-12-2016 18:36:25 | Show all posts
Elfk replied at 10-12-2016 18:38
我一望電話睇吓有冇陌生嘅電話同埋電郵可能係會長嘅回覆
真係好希望可以快啲參加活動同大家分享同感受一下 ...

(打咗一又一篇都發不完整!我的天啊!)

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

10-5-2024 18:13 GMT+8 , Processed in 0.060431 second(s), 18 queries .