Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 5606|Reply: 72
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

到底有幾想參加?

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 10-7-2013 18:37:21 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
一個人到底有幾想,有幾多熱誠,完全可以通過會網上的表現和不表現看出來,這也是我考慮的因素,當然,一股腦的過份熱誠也會嚇怕人,這些年來,見過不少信誓旦旦,熱情澎湃的人,三兩下就唔見左影,
我比較喜歡細水長流。

哈哈,聽下舊歌先.....
https://www.youtube.com/watch?v=4u2wAVgCgF8    這不是原唱版本,王宛之的也很不錯。
咁就23年前了......
Recommend
Post time 22-5-2016 09:52:32 | Show the author posts only
哈哈,S&B由2007年建立至今會長閱人無數,真係乜野都可以比會長睇穿,無錯,我就係一個滿腔熱誠人,有些人會因時間流逝而放棄,但有些人卻因時間過去而變得鞏固。但其實咁樣做都只係想同會員多D交流,認識大家多D將來第一次參與活動既時候冇咁尷尬,由之前既文章所知有唔小新人既第一次都係呆坐一晚,我並唔想成為一個咁樣既新人,所以我積極為自己建立形象,多同大家溝通讓彼此既關系變得鞏固,希望可以係大家心中記得有奶茶呢個人既存在,在第一次參與活時即使沒有性事發生亦可以在聊天大廳廷續話題。我好希望可以做到大家見到我既會認得「原來你就係奶茶」。

由註冊會網開始,每日關注會網上的新帖及新回覆已成為習慣,當冇新帖既時間我就會去翻舊文章黎睇,真係獲益良多,好多有用既資訊其實都藏係舊文章內,係裡面搵多好多關於S&B收人準則既野同埋新人需知,呢D文章對了解S&B既風氣有莫大幫助,其他例子唔講,剩係在這帖內亦已見到有幾位留言時是新人,但看頭像已有HP的師兄成功例子。如果有其他新朋友同我一樣想加入的話,我係呢度推薦大家除左睇會規同參加步驟外,應多睇下Chris有話兒、床上床下及大祠堂。陳百強都唱過「你在選擇人;人亦能選擇你」,當了解左S&B需要咩人再反思自己係咪真係做得到,免得將來被罰跪祠堂才後悔。

係交表既時候真係對自己冇咩信心。不斷反問自己,這副德性,會批嗎?後來填好哂表格打好左EMAIL準備禁SEND之際又猶豫左半日,係猶豫果半日時間裡我亦有係會網上同其他會員傾計,言談間透露了一些沒信心的話,當時幸得幾位會員鼓勵以及後來在床上床下睇到會長給新人的一句說話「希望在了解過後,便快快起步,給予自己一個機會, 心動不如行動,這是您獲得人生一個非一般體驗的機會。不要給自己籍口,浪費時間,快快完成血檢,報名活動,您會更進一大步內視自己,也給予一個動力去改善自己。」,考慮過後就按下傳送按鈕,批唔批不是自己說了算,與其係度諗批唔批,不如比個機會自己試試。即使最後結果唔批亦總算試過,不要令自己後悔。

講講下不知不覺打左成板字,而家係呢度同會員吹下水都幾開心。努力修身中,祈待係日後既活動可以見到大家。

PS: 唔知呢篇回覆有幾多人睇到,希望有幸入會後可以組織番零散既文章組成一篇感想,各位新人,共勉之 。

Recommend
Post time 15-6-2016 20:52:06 | Show the author posts only
MilkTea replied at 22-5-2016 09:55
哈哈,S&B由2007年建立至今會長閱人無數,真係乜野都可以比會長睇穿,無錯,我就係一個滿腔熱誠人,有些人 ...

真係唔知你呢篇有幾多人睇到,其中一個一定係我!

見你寫心路歷程寫得咁滋味,我都忍唔住寫下先。。。。

回想起認識S & B應該是上月三十號左右,是很遇然地看到Chris 和一眾S & B 巴絲打在hk01的訪問,睇到我個心㷫合合,於是search S & B website,仲非常之咁順手咁注冊埋,然後在兩星期內,我經歷了面試、填form、半個新人禮、body check。

係。。。。以上嘅環節是跟足我所經歷的次序,是跟一般新人的程序不像樣,這是我去半個新人禮時,身邊的人告訴我的。在當中嘅過程我當然有懷疑啦,但往往是腦袋在質疑,手指卻毫不猶疑,一步一步咁將我帶入來S & B。

或者我是一個追求與眾不同的人,所以連加入一個群體,都要打破常規正如大家會擔心新人會呆坐成晚,Chris已經在我半個新人禮告誡我:「你唔好成隻開籠雀咁,男仔唔會想同你入房架。」
(其實我真係擔心正式嘅新人禮後我會啞咗,嗰日大家都好關照小妹,過咗嗰日,冇大家的關顧,我真係會唔知點架)

現在正在等驗身報告,如無意外好快就可以去sex party玩啦~~~
Recommend
Post time 10-12-2016 18:12:51 | Show the author posts only
到底有幾想參加?
第一次在「全身濕之娃」聽到會長介紹 S & B,就被佢介紹吸引,有不同人的第一次分享,新人禮,又有事有檢討,分享會規和對會員嚴格嘅挑選!(這是真的嗎)
我馬上在網上搜尋關於S & B嘅資料啊!搵到唔同嘅節目訪問會長!有「五個一夜情」「我係講女」「唔潮唔吹」「LeeDeeRadio」「D100聽我色」最後是「成人講場」!真係好正啊!追劇集都無咁投入,,唔知點解真係好想聽到更加多會長嘅訪問同分享!
係細個嗰陣時係腦海裏面成日浮現一啲嘅畫面,細個嗰陣時都唔知點解更加唔會同人地分享!但係聽完節目之後自己心裏面就暗笑,又覺得好興奮!原來的畫面唔係幻想架!係可以實現的!(有機會跟大家分享)
自己知道的世界太細了,好希望可以加入S & B大家庭!參加同感受一下這些真實!
上個星期交左表,到表格之前都檢查再檢查過,到交表後發現自己的相影得不太好,又有有野打錯了!
Recommend
Post time 20-6-2016 17:41:31 | Show the author posts only
大家好,小弟都係等待審批的一份子。睇到呢個post,令我回想起數星期前從Facebook見到HK01一篇會長既訪問,令我認識到S&B這個組織,看過訪問後便很想加入,因為呢個組織就正是我心目中的烏托邦,一個夢想既國度,從前只能出現於夢想入面,從來無諗過現實生活中可以有一個組織,會長完全無私不為金錢,有著嚴謹既制度,令所有參加者在安全的環境下放心地交流,得到他們生活中所未能得到的滿足,可以面對自己既需要,在sex party中交換溫柔。

從睇HK01訪問,再聽/睇YouTube其他會長接受過的訪問,到爬文,再到填表文予會長,這數星期S&B不斷在腦海盤旋著。希望會長可以看出我們多想加入的渴望。無論最後是否能成功加入這個大家庭,我都希望這個會越來越興盛,可以讓這個看似開明但實際是封閉的社會生活既人,有一個渠道去釋放自己。

最後,這句不是擦鞋,我深深被會長的毅力的熱誠打動,真的很佩服你和其他工作人員,多謝你們既努力和付出,你們要奸巴爹呀!

Recommend
Post time 5-10-2016 20:51:33 | Show the author posts only
Chris replied at 25-8-2016 04:30
辛辛苦苦的爬文,留言,影相,交表,等批,表示有多熱切期待加入,批了之後就不了了之…
批核的要求,為 ...

有得入嚟呢度分享下,真係好啦!

我見好多先師姐都係透過訪問而認識呢度嘅,我自己都係。充滿好奇嘅我就去搜尋下 S&B啦, 登記完之後發覺呢個除咗係一個攪sex party嘅會之外 ,都仲有好多有關身心上各樣嘅分享,或者唔同嘅學識既分享。

就好似一個大家庭咁,會互相學習,認真對待 每一樣嘢,就好似會長揀人嘅要求一樣 ,一絲不苟。講真,我當然想可以快啲加入呢個大家庭啦,但係更加明白會長揀人加入呢個大家庭,真係需要慎重考慮,正如佢所講,唔想再浪費時間 。要重質不重量,所以有時想句留言都爬返哂文先留,留d百搭句,不如慳返啖口水啦。

好高興認識大家 ,依家開始喺呢個網上面有同各位師兄師姐交流,互相回覆大家嘅留言。希望係不久的將來,就可以同大家齊出席活動啦

阿詹
Recommend
Post time 13-10-2016 23:32:38 | Show the author posts only
作為一個新人嘅我應該係壇上post多點留言,我自己本身從來沒有係任何討論區或論壇post過留言。s&b呢度係我第一次登記嘅網壇同出post 。

出post我唔想係單單因為表達自己既熱誠想成為一份子或攞points希望成功審批。令我出post嘅另外原因係我越睇越鍾意個會,一個講性既網壇,而當中各位朋友都係以友善尊重有趣嘅態度去講。

呢個世界咸網多的是,但係多數都係講賤野,睇完最多得啖笑。
係呢一度各種既post,我睇到有人性,有尊重,有真實既生活體驗,有開心嘅分享,有歡樂,有反省學習既元素。
雖然我打字慢又不大多說話,希望我都可以改變一下,多啲留言。

係一個非牟利嘅情況之下各位工作人員可 堅持個會將近10 年,好難得。朋友們在壇出post, 動後感或chi chat, 我念會給搞手們感激同支持罷。
Recommend
Post time 21-1-2019 12:46:24 | Show the author posts only
Sun replied at 30-10-2017 22:08
對我來說,SNB系一個能讓性與人性並存嘅地方,而這個也是我所追求的東西。系不少嘅討論區上,男女都不是放 ...

好認同師兄你既睇法。感覺這個地方是聚集了一群追求性享受並且彼此互相尊重大家的地方。
這個星期不停細讀會上的各種規矩,好理解到呢啲規矩制定都係令到大家係彼此尊重既前題下去享受各式各樣的交流。
以致唔會出現到好師兄咁講"男性單方面看低女性,當女性為發洩性慾嘅工具,要不是就是女性當男人為提款機,為性添上嘔心的目的。" 呢一種低劣既人性。
而作為剛登記會員的我,當然係非常非常非常咁希望可以參加活動。但係交表之前 我一定要先準備好自己 變成更乎合會內條件的一個。

你好,我係new join 既 Forum Intern。多多指教。
Recommend
Post time 5-5-2016 05:02:12 | Show the author posts only
好同意會長所講一個人到底有幾想,有幾多熱誠,完全可以通過會網上的表現看出來。

我亦由最初熱情澎湃,想即刻參與活動而交表及驗血,亦想了解更多活動而不斷爬文, 及同其他會員R水吹之後,就只有等。期間多咗了解會內活動及與其他會員文字互動後, 我漸漸發現自己已開始無之前咁熱情澎湃,這並不是我失去了參加活動的決心,只係等待既時間給予我冷靜下來想一想, 諗清楚自己參加嘅目的唔係一時衝動而係日後有心會積極參予。我估計會長大人有目的咁做,無論我仲要等幾耐,我都會繼續等落去,因為我想加入既決心更加堅定!
希望最後能夠加入S&B 既大家庭。
Recommend
Post time 30-10-2017 22:08:20 | Show the author posts only
對我來說,SNB系一個能讓性與人性並存嘅地方,而這個也是我所追求的東西。系不少嘅討論區上,男女都不是放在同一位置上,要不是就男性單方面看低女性,當女性為發洩性慾嘅工具,要不是就是女性當男人為提款機,為性添上嘔心的目的。
身為新人,SNB是我所盼望能進入的性地。雖然要付出大量的時間和心血,才能贏得會長的認可,但是我認為這是必須的,為了保護這地方,有必要清楚的了解每個人是否有心加入。
我真係好想快點可以同唔同嘅女性互動,好讓自己開闊眼界。我想臨死的一刻都可以無憾,回想一生都有帶過細佬見過世面,同唔少靚女打過茄輪...
Recommend
Post time 9-3-2016 13:17:58 | Show the author posts only
Ar sam replied at 10-12-2014 23:14
如果女仔太熱誠應該仲驚

其實女仔太熱誠,反而我覺得佢係想表達更多自我感受俾你知
亦都清楚知道自己要乜,咁仲好仲直接無需浪費多餘時間摸索,就可以擊中更多climax point
大家都開心
至於chris講有幾有熱誠,真心講我真係咸濕仔一名,但對sex我坦白承認比起坊間嘅人我真係好執著
亦希望有一個展現與釋放嘅機會,熱誠呢樣野響我有心有力之年一定會保持不滅
只要貴會一日尚存,我都唔會放棄參加機會
我知Chris響過往一定遇過唔少我呢種人唔會陌生,亦未必會多加留意
But my motto is never give up,堅持到底就是勝利
I love sex!!!!!!!!
Recommend
Post time 25-8-2016 08:52:34 | Show the author posts only
曾經我都問過自己點解會 入會?
由我入會到真正參加活動已經相隔數個月,當中包括私人問題。就係因為聽完 "D100聽我解色" ,才真正有決心去填form到準備驗身。
發覺最大問題係自己,諗過好多個夜晚,亦察覺到自己性呢方面,只係一直唔敢去面對,直至想通了很多事情,包括 "性與愛" 係應該分開來說的。
正正需要面對我的性需要時,S&B能夠給我安全又舒適既機會同情況下得到性,亦不會跟任何人付上關係。
曾經既我或好多人都搞不清楚自己的性需求,或許身邊伴侶能夠給矛,而能不能夠滿足自己呢? (這問題亦是在反問自己)
Recommend
Post time 23-3-2019 14:34:44 | Show the author posts only
細水長流 先至會長久 好認同呢個講法  開左AC兩三日 屬於慢慢探索緊既階段 會去睇各位既第一次同動後感 又會去聊天室爬下文睇下其他師兄師姐既留言 了解S&B更多 希望係度可以建立到形象出黎 不論係壇上 或者將來有機會去活動 同大家傾計既時候 都會知道原來係VVD你

開得AC最終目標當然想參加活動 我知道心急係冇用既 只能透過時間證明自己有幾想去參加 等待同忍耐相信係比新人既一個考驗 通過到考驗先可以打開到去另一個世界既門 亦都叫我地更加珍惜 知道能夠加入唔係必然既 希望能夠保持心態 繼續努力落去
Recommend
Post time 15-6-2016 21:40:14 | Show the author posts only
HipHip replied at 15-6-2016 20:55

HipHip你好,首先恭喜晒你獲批入會先,係咁快既過程可以完成哂入會程序想必你應都好高分喇,套句會長既話,sex party唔係人生必經既階段,能夠加入係一個好難得嘅經驗,希望你之後係呢度嘅活動可以好好咁enjoy啦,希望我都可以好似你咁,快啲完成晒整個入會嘅程序啦。
原來我都係早你少少註冊,希望到時候有緣見到你

Recommend
Post time 8-8-2019 11:59:34 | Show the author posts only
到底有幾想參加

呢個問題其實我都問左自己幾年..
於是又反覆斷續留意左S&B的呢幾年,看電視節目 ,朋友親述(朋友還不知道我有意加入)
發現這裡可能就是補完我現實不足的地方,再看了一段時間這裡的留言,發現這裡的大家都是理性和認真交流,安全/健康的

看罷此帖(雖然留言都是數年前)很警嘆會長和一眾元老的意志和付出 廿幾年,不是一個短時間,也非常加大了我對S&B的信心

(先繼續留意動向)

多謝S&B各大大的無私奉獻

S&B 繼續努力

Recommend
Post time 8-12-2016 19:40:14 | Show the author posts only
MilkTea replied at 22-5-2016 09:55
哈哈,S&B由2007年建立至今會長閱人無數,真係乜野都可以比會長睇穿,無錯,我就係一個滿腔熱誠人,有些人 ...

嘩,都幾長喎!意思係你寫D內容都幾長喎,願意寫咁多嘢都係誠意黎嘅一種,努力過一定有收穫嘅,祝你早日願望達成。我也是個新人,都係周圍睇睇响大家身上學吓嘢吸取前人的經驗,先享受吓跟大家聊天嘅過程,都唔急于馬上交表格,等到我準備好嘅時候我一定會加入成為當中的一員。
Recommend
Post time 3-11-2023 19:47:01 | Show the author posts only
到底有幾想入呢條問題,當我未註冊時都有問自己,首先係會一時衝動,等待期間要睇文章回覆留言,有足夠分數後再做其他事情,相信這些程序已經令一部份人放棄了,究竟自己會唔會?我只相信自己一係不幹,一開始了就幹到底,直到完成所有程序後被拒絕入會吧;也許因為工作關係不會常常上到嚟,只係都會盡量抽時間睇多點文章和留言,讓大家認識我多一點。
Recommend
Post time 6-7-2019 14:54:39 | Show the author posts only
個人認為:熱誠從來冇得呃,一個人有冇心其實完全可以睇得出。

好多人都係咁,會先諗下自己有冇益處,為左得到一啲野而付出一啲野,得到後就會消失

熱誠應該係與生俱來,我相信會長搞呢個會都係憑住一番熱誠先搞到今時當日

熱誠係我既理解中其實係唔會熄,會熄既唔係熱誠,雖然可能有時會攰,但係只要有野刺激到,佢一定會著返

會長加油!S&B加油!
Recommend
Post time 24-7-2015 10:51:38 | Show the author posts only
要辦一人個咁成功既會,真係唔容易呢!亦知會長你有幾辛苦。雖然收到rejected letter,但諗返都係件好事。一開始接知道有S&B,真係頭腦發熱立即申請,腦入面都係各樣幻想,都無乜諗過真係入左會會係點。依家同d會員吹下水都幾開心。努力收身中,人都健康d。我仍然希望入會,我諗用行動証明總好過得把口講,等收身成功一定再次申請。
Recommend
Post time 12-3-2016 22:14:25 | Show the author posts only
會長我真係唔知可以再講咩你先會比我加入
留言我不是每天留,因為我只睇文章,完全冇參加過活動
我又點會知道到底係咩回事呢?
正如一個人從來冇游過水,你講佢知游水係點
不如帶佢游一次水

你講比我知雪糕有幾好食,點解唔比一次機會我食雪糕呢?

我唔係發脾氣,只係一心想入 S &B
等了好多日都冇回音
有點心聲想講

不喜勿插
Thanks
Recommend
Post time 27-10-2016 18:21:46 | Show the author posts only
Hi會長!又係我呢個煩人呀!之前就係因為我太想入會 所以不斷咁問幾時批...最終就係因為我過分嘅熱誠同心急而令到自己入唔到會,我明白到要令人知道自己嘅熱誠並唔係靠口講有幾咁大決心,而係要用時間同行為去令人感受到自己嘅熱誠!所以我依家每日唔多唔少都會上論壇爬下文搵機會r下水吹以表我入會嘅決心!期待會有你打俾我嘅一日
Recommend
Post time 7-10-2016 21:48:19 | Show the author posts only
各位好,我也新人SAM,剛好數日前才成功登入網站論壇。我對會長的嚴謹和其他工作人員的感度十分欣賞,絕對不是玩玩下。在這裡需要很大的耐性和細心,在不同的文章和大家的分享中了解會方規則,和大家建立關係。希望我可以成功加入,一方面與大家一起享樂時也可以結識一班好朋友,向各位多多學習。
Recommend
Post time 12-5-2016 22:11:57 | Show the author posts only
Hi Webber, I fully understand your feeling.  Its a good time for you to visit the forum to get yourself ready.  Be more patient and try to make more friend here, the time should come.  I am also waiting for the moment, lets see if we can meet one day!  Good luck!
Recommend
Post time 10-12-2016 18:26:21 | Show the author posts only
PS:
好怕申請唔被獲批!
Recommend
Post time 10-12-2016 18:35:20 | Show the author posts only
我一望電話睇吓有冇陌生嘅電話同埋電郵可能係會長嘅回覆
真係好希望可以快啲參加活動同大家分享同感受一下這些真實!好期待自己嘅新人禮的來臨!
現在會平常心,乖乖咁等待會長嘅答覆!會長加油支持你
Recommend
Post time 8-12-2016 20:33:00 | Show the author posts only
美斯 replied at 13-10-2016 23:35
作為一個新人嘅我應該係壇上post多點留言,我自己本身從來沒有係任何討論區或論壇post過留言。s&b呢度係我 ...

講得好好, 非常認同,有善,有尊重又唔粗皮的分享性話題,就係咁...至吸引咁多人慕名而來。
Recommend
 Author| Post time 25-8-2016 04:27:59 | Show the author posts only
Scofield replied at 20-6-2016 13:14
大家共勉之
我都等緊會長既審批!!!

辛辛苦苦的爬文,留言,影相,交表,等批,表示有多熱切期待加入,批了之後就不了了之…
批核的要求,為什麼越來越高?
就是想減少浪費過多時間在不了解自己的人身上。
Recommend
Post time 3-6-2016 18:35:10 | Show the author posts only
同女朋友既床事冇新突破。
呢個平台係一種比人唔洗一腳搭兩船,又安全地可以提升自己既地方。
可能工作較忙,我雖然不申請參加活動,但都預計自己每兩個月都最少會出席一之活動。
希望可以系活動上見到大家,交流交流。
Recommend
Post time 30-9-2014 16:12:26 | Show the author posts only
熱誠會冷卻我明白, 但如果真正明白自己所需, 明白參加的會是什麼性質的話,而會長堅持會的方針明確不變.有質素參加者及長期支持的會員也一定會延續發展這個會的. 會長不要為這樣熱誠一下子便冷卻的見習生煩惱. 我們支持你.
Recommend
Post time 27-5-2017 00:14:13 | Show the author posts only
呢條thread幾好=@ 好多師兄姐嘅感想,參加嘅原因,心態,都好值得去思考一下。。明白大家做決定都係心思熟慮,清楚自己先去參與,從咁多位參加者嘅分享留言都睇到認真態度同果種忠於會內原則嘅精神。
Recommend
Post time 7-9-2014 16:50:41 | Show the author posts only
想參加相信好多人都會想,唔係都唔會出現係到啦。問題係有幾多人會真正付出努力就難講,而就算努力左都唔一定得到回報,所以我只係抱住盡力去做好既心態希望可以守得雲開見月明。
Recommend
Post time 10-12-2016 18:36:25 | Show the author posts only
Elfk replied at 10-12-2016 18:38
我一望電話睇吓有冇陌生嘅電話同埋電郵可能係會長嘅回覆
真係好希望可以快啲參加活動同大家分享同感受一下 ...

(打咗一又一篇都發不完整!我的天啊!)

Recommend
Post time 4-8-2017 23:01:12 | Show the author posts only

Milk,我的想法心情跟你以前一樣.......

Recommend
Post time 11-12-2016 19:01:29 | Show the author posts only
kfcheung replied at 11-12-2016 16:57
下載表格要用分數 =_=

點解係=_=?有問題?我覺得好合理喎

可能你唔明背後原因
或者你應該睇多陣會網
或者參考下如何增加成為參加者的機會\"\"

Recommend
Post time 28-4-2016 00:54:03 | Show the author posts only
自問一直很想參與這些活動,難得搵到依個好地方,會員好玩,又夠安全。我一定會用我熱誠打動你嫁會長,希望我唔會過份熱誠左啦!因為的真係好想參加阿!!
Recommend
Post time 26-8-2016 22:44:08 | Show the author posts only
HipHip replied at 15-6-2016 20:55

什麼是半個新人禮?
Recommend
Post time 16-6-2016 02:21:01 | Show the author posts only
scofield1992 replied at 16-6-2016 00:41
HipHip 恭喜你咁快就入到會呀
我都努力等緊會長審批
希望好快可以見到大家啦!!

男孩子是要等一陣子的~
餓一餓,精神爽利
Sunny This user has been deleted
Recommend
Post time 31-3-2015 01:18:33 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
Recommend
Post time 11-12-2016 13:47:00 | Show the author posts only
Fido replied at 8-12-2016 20:36
講得好好, 非常認同,有善,有尊重又唔粗皮的分享性話題,就係咁...至吸引咁多人慕名而來。
...

Yeah  
Recommend
Post time 4-3-2015 12:46:00 | Show the author posts only
我想講好多人都覺得S&B 的入會過程繁複, 但這正正是保持呢個會的質素最好方法, 如果你是充滿熱誠, 呢D 條件絕對可以一一達成, 小弟正努力中.

Recommend
Post time 1-10-2014 12:55:18 | Show the author posts only
會長,
時間可証明一切,讓時間引証大家可細水長流吧

PS 小提議,會長可安排一些分享會給新入會嘅會員,大家都好想面對面聽會長嘅心聲。
Recommend
Post time 12-3-2016 23:11:57 | Show the author posts only
Claudia replied at 12-3-2016 22:31
嘩,你張相巧正喎

你識啲野呀,佢係外國一個欖球隊隊員兼fitness model,我都係以佢為目標唻操我body
Recommend
Post time 12-3-2016 23:45:09 | Show the author posts only
Fevermaker replied at 12-3-2016 23:14
你識啲野呀,佢係外國一個欖球隊隊員兼fitness model,我都係以佢為目標唻操我body
...

Hahaa.. nice pic
Recommend
 Author| Post time 6-5-2017 12:36:45 | Show the author posts only
之前的版本已被刪,更新這個

https://www.youtube.com/watch?v=4u2wAVgCgF8    這不是原唱版本,王宛之的也很不錯。
Recommend
Post time 10-9-2016 09:09:59 | Show the author posts only
Maintaining a high standard for participant is really necessary, so I am willing to wait patiently for the approval
Recommend
Post time 9-3-2016 15:09:28 | Show the author posts only
Ar sam replied at 9-3-2016 13:23
對sex熱誠既你,歡迎申請入會

緊係會啦,我已經交左表,等候會長大人法落
Recommend
Post time 9-3-2016 13:29:05 | Show the author posts only
Ar sam replied at 9-3-2016 13:23
對sex熱誠既你,歡迎申請入會

緊係會啦,我已經交左表,等候會長大人法落
Recommend
Post time 1-9-2019 20:31:07 | Show the author posts only
我到底有幾想參加
我直頭想做會長助手
呢個工作一個人做絕對吃力, 我不但只想參加仲想有貢獻, 畀到價值
Jacko This user has been deleted
Recommend
Post time 9-1-2018 11:24:04 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
Recommend
Post time 10-12-2016 16:02:12 | Show the author posts only
Ar sam replied at 10-12-2014 23:14
如果女仔太熱誠應該仲驚

我都試過驚的感受!作為男生的我真係會驚!
51Floor
 Author| Post time 10-7-2013 21:48:44 | Show the author posts only
52Floor
Post time 10-7-2013 23:26:28 | Show the author posts only
你唔會講緊我掛。。
你唔踢我走 我係唔會走架
53Floor
 Author| Post time 11-7-2013 00:06:48 | Show the author posts only
原帖由 Sumi 於 10-7-2013 23:12 發表
都吾知你講真定講假。。。。但係。。。我係講緊我入會前既情況喎,你無啦啦插乜野丫?

我講妳難得既係為左參加活動諗儘計仔呢樣野難得。
至於入會前既情況最近出現左一個少女,面試完第二日日頭話唔黎勒,夜晚就決定第二朝去驗血,應該都好快出現了。

插插插,係知妳鐘意,幫妳醒醒神嗎。
54Floor
 Author| Post time 11-7-2013 00:08:18 | Show the author posts only
原帖由 巧兒 於 10-7-2013 23:29 發表
你唔會講緊我掛。。
你唔踢我走 我係唔會走架

邊度關妳事,咪無情情伸個頭出黎喇,我講既係話自己好想參加但行動又唔見配合到既人者。
55Floor
Post time 11-7-2013 00:12:23 | Show the author posts only
第一次聽哩隻歌~~~~~~~~:victory:
56Floor
 Author| Post time 11-7-2013 01:50:39 | Show the author posts only
原帖由
Auntie
於 11-7-2013 00:15 發表

第一次聽哩隻歌~~~~~~~~:victory:

實係喇,妳都未有耐出世
57Floor
Post time 11-7-2013 05:36:15 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 11-7-2013 12:11 AM 發表

邊度關妳事,咪無情情伸個頭出黎喇,我講既係話自己好想參加但行動又唔見配合到既人者。

會唔會因為怕醜同唔知點樣  開始配合o既 關係?
58Floor
 Author| Post time 11-7-2013 06:52:12 | Show the author posts only
原帖由 Vicky 於 11-7-2013 05:39 發表

會唔會因為怕醜同唔知點樣  開始配合o既 關係?

唔太明妳講什麼,係咪有字唔見左?
59Floor
Post time 11-7-2013 10:54:23 | Show the author posts only
來玩D 極端GE 活動難免會忐忑。。。。

去搵出來聽下~~~神曲。。忐忑。。細路版

http://www.youtube.com/watch?v=xfmkesbfMN0
60Floor
Post time 11-7-2013 23:31:42 | Show the author posts only
原帖由 Chris 於 10-7-2013 18:40 發表
一個人到底有幾想,有幾多熱誠,完全可以通過會網上的表現和不表現看出來,這也是我考慮的因素,當然,一股腦的過份熱誠也會嚇怕人,這些年來,見過不少信暫旦旦,熱情澎湃的人,三兩下就唔見左影,
我比較喜歡細水長流。

哈哈,聽下舊歌 ...

可能搵左想要既野完成左心願, 一係玩過唔係想要果D就唔黎, 個人意見:lol 參加左一個不平凡既活動係多野考慮~~
61Floor
Post time 15-7-2013 04:48:58 | Show the author posts only
其實會不會唔係想唔想,係未搞清楚自己參加嘅目的?好多人都搞唔清楚自己做緊咩,就算係「要墮落」,都係目的吖。
62Floor
Post time 30-9-2014 16:34:17 | Show the author posts only
就讓那細水慢慢流,流到了我們的心中⋯
63Floor
Post time 2-10-2014 00:09:22 | Show the author posts only
感覺好似身在其中…(抱歉中…)
64Floor
Post time 8-10-2014 00:12:18 | Show the author posts only
其實會長組織活動甘多年,真系好值得尊敬
65Floor
Post time 12-10-2014 17:41:00 | Show the author posts only
哈哈 想參加就一定啦
不過熱誠唔知點表達姐lol
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

27-4-2024 22:50 GMT+8 , Processed in 0.179052 second(s), 21 queries .