Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 16097|Reply: 65
Collapse the left

[Ocean Team] Annabelle的第一次 與 第一次活動

[Copy link]
Post time 29-1-2011 21:52:04 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
[第一次同Chris見面之後佢已經提議過我可以將果次既經驗寫出黎,不過我果時覺得好似同活動冇乜關係所以最後都係不了了知。
最近Chris再次提起我既第一次(s),於是就寫出黎同大家share一下同埋當留個記憶同紀念。 ]

其實冇諗過自己真係會上網睇成人交友既討論區,亦都從來冇諗過要參加sex party。
睇睇下討論區都覺得自己無聊之際其實係睇到另一個會既thread先,但睇完感覺唔算良好所以都係不以為意。
之後就睇到S&B個thread喇,睇左D Chris轉貼既動後感同埋佢reply其他人既posts,
覺得呢個人講野有紋有路態度又幾好,嗯感覺良好,再加埋好奇心既影響之下於是就引起左我去S&B forum既興趣。
其實最初連註冊我都考慮左幾日先真係去註,因為睇到話要交相而我自問連個靚字既車邊都掹唔上,
身型亦唔見得有幾fit,心諗如果影完相交埋form最尾都係被reject咁搵黎搞咩!
另外我都會覺得如果join左個forum純粹八下得個睇字其實都幾無謂,
所以都俾少少時間自己睇下係咪真係有心參加活動先註冊。
好啦咁之後過左幾日都仲係念念不忘,不如索性真係註冊入去睇下咩環境啦。

註完冊之後用左D時間去explore下個forum同個會,覺得S&B既宗旨同理念幾適合自己,
俾我既感覺亦算安全,而好多程序上既野都ok詳盡。
不過其實無論個forum provide左幾多information對於我黎講都始終係會有疑慮,
叫你同班三唔識七既人出黎開birthday party你都未必肯啦,何況而家講緊既係sex party喎,
尤其是當你仲係…
咁講啦,作為一個女仔即使唔介意第一次俾個陌生人,都唔會想俾個唔溫柔體貼又冇咩經驗既人囉,
但唔通你去到活動打鑼打鼓咁同人講「拿而家有野益街坊!有邊個溫柔體貼擁有豐富經驗既同學想攞隻豬?」咩,
所以我都有少少不知如何是好既感覺。
不過既然註冊得循例我都採用觀望態度咁留個言,又冇諗過Chris咁快就reply我。
之後add左佢,都諗住係暫時問下問題解下惑先,又冇諗過問完問題解完惑之後
自己咁快就交哂表同相仲要即刻OK。
即使OK左都冇打算真係咁快會有任何實際行動,又冇諗過Chris即刻就約我出黎見面。
由我同佢到交form到見面都唔夠1個禮拜,成件事係無敵地efficient

真係好多既「冇諗過」,但有時有D野就係咁出人意表。
其實本身我既性格都幾矛盾,一方面我D思想都幾自由奔放然後個人又比較大咧咧,
但另一方面我對自己冇咩自信又怕麻煩所以面對好多事都跨唔過心理關口踏唔出第一步。
結果就係好多時候D野響想又唔想之間,一味得個諗字嘥哂D時間最後連機會都冇埋。
不過近呢一年自己都經歷左好多野,realize原來誠實勇敢地面對自己既heart's desire
然後踏出第一步係好重要,其實只係好簡單咁回歸本性隨心所欲
爭取自己想要既野做自己想做既事姐,有時有D野根本就冇分對或者錯,
重點係要了解自己所作所為可能帶黎既後果同願意承擔之後既責任,如果覺得冇問題既咁過到自己就OK。
因為如果你唔行第一步,你可能永遠都唔會知道what life has to offer,而無論最後結果係點,
重要既係你覺得值同你唔會後悔。由於有呢個認知,
所以即使由註冊、交相、講電話到見面之前我都一貫作風地猶豫左一陣,但最後都係一鼓作氣去做。

2010年12月某日放工後我懷住緊張既心情第一次見Chris。
其實真係幾緊張,因為唔希望人地對我有期望,亦都好驚自己會令人失望。
企響約定地點等佢黎既時候真係有D手騰腳震既感覺,我在明佢在暗,都唔知佢乜樣,
淨係知佢話佢自己6呎,所以一有高人行過黎就好alert,
仲有喎都唔知佢會唔會離遠見到我覺得唔對路就掉頭走左架!一邊等一邊亂諗,
都真係等左一陣先有個冇咩表情又冇點認真望我既人approach我。
First impression: 車!都唔係好高姐!然後又唔算後生唔算型唔算靚仔,
都唔明點解D人成日話佢高大有型囉,但唔令人抗拒既,都可以接受啦,
橫掂我都豁左出去咯。(即刻俾人永久禁止出席活動)

據聞約出黎見面係食下飯傾下計同好初步咁睇下我適唔適合參加活動,
咁食完好緊張既一餐飯飯之後就開始傾下計先啦。
最初真係冇任何body contact咁傾下計講下點解會想參加之類,心理評估完就開始生評估。
所謂既評估都係果D掛我諗…其實初步評估完結左之後我地本來已經可以講byebye,
但唔知點解事情突然就響Chris問我想唔想試下由評估演變為實戰。
原來佢之同我講話「可以響活動搵個適合人選俾我」果個適合人選就係佢自己
(我亦唔排除係佢抵得諗自己硬食好過迫其他人食),於是我好幾樣既第一次就…
其實感覺係滿足既,雖然physically係痛到^&*$@^%*@%#$^&
(我仲好記得Chris果時話咁痛係佢size問題,下次同其他人就唔會咁痛,我仲心諗嘩咩呢條友咁自大既!
蝦我咩都唔知你講我就信呀!但原來…)。

滿足係因為覺得好似舒左一口氣放低左D野咁,以後唔需要再俾呢樣野綁住自己,大概就係解放既感覺啦我諗。

以上就係第一次同Chris見面既動前感喇~咁之後過左冇幾耐既一日,
佢就邀請我去活動,不過係俾我婉拒左既。因為其實果日我都幾攰,
而且最重要既係我覺得心理上未準備好,但後來佢再一次遊說我去,
話當觀摩下感受下氣氛。
咁我諗諗都係既,都行到呢一步冇理由仲要驚呢樣驚果樣,就當睇下實際係點都好,所以最後都應承左去。

搵左一輪路之後我終於到達目的地。雖然已經踏出左第一步,
但始終第一次參加活動難免好緊張,緊張到個口乾到冇哂口水。去到果時原來仲未開始,
好彩D燈開到好暗,如果唔係我會更self-conscious更緊張。
入到去見到D人好relax咁坐響度傾計,互相介紹完之後我都係緊張到唔知坐好定企好,
呢個時候咁岩有人沖完涼出黎,咁我就趁機借沖涼遁,Chris問我要唔要浴卒我仲即答「唔駛喇!!」
然後逃離現場

沖完涼出到黎好似已經有人開始左,然後我都唔係好記得我又係點開始,
淨係記得果位男士對我好溫柔,之後我地攬下錫下傾下計沖下涼,
總之果位男士一齊during the whole time感覺都係好開心好自然唔造作,我覺得自己好似寶貝一樣,
真係好高興認識到佢。後來同幾位男士一齊傾下計(其實係我聽佢地傾計),
因為我覺得凍既原故,幾位男士好體貼咁一個俾我坐大脾再攬住我,一個坐我左邊,
一個就訓響我大脾,成件事好溫馨(笑)。果晚仲有同其他男士互動過,
佢地都好nice對我好好(應該要多謝Chris響我出現前已經同大家brief過)。
不過我覺得自己果晚既表現真係好強差人意呢,始終都係因為好緊張,自己又攰,
又唔習慣側邊有人所以唔係好集中到。後來我都有同Chris講返我覺得唔好意思,
見到其他女仔咁主動,相反自己就好被動,覺得自己既表現令人失望,
但係Chris好好人咁安慰我,叫我唔需要覺得唔好意思亦唔駛同人比較。

其實都係既,每個人都係unique的每個人都有自己既特別之處,
雖然我暫時仲未搵到自己既特別之處亦都仲好green
不過我都希望透過每次活動慢慢咁improve自己同埋更加了解自己既喜好。

其實諗返轉頭全部野都好似係冥冥之中自有安排咁,好多野都係環環相扣,
所以我會想相信Chris講既「一切都是最好的安排」,
and you just got to live life to the fullest when it offers you the chance,
cuz you never know whether or not you'll have another chance again.

:kiss::hug::kiss::hug:,
Annabelle

Rate

Number of participants 1Power +10 Coins +20 Collapse Reason
Chris + 10 + 20 精品動前感文章 另加 HP 值 5

View Rating Log

Post time 7-6-2016 00:41:44 | Show all posts
唔好意思,我果然是一舊懷舊生物,係唔知道原來Forum的「快速回覆」係快速到按個Enter就覆咗

好葡萄哦,第一次同會長見面,又同佢食飯、仲同佢做埋

會長真係好錫好錫你呢

講開又講,我第一次見到會長O個時,同你嘅睇法如出一徹。我見完會長嗰晚返到屋企睇返「唔潮唔吹」嘅節目,個心就不停喺度諗。。。。究竟節目入面嗰個Chris,係咪真係我今晚見到嗰個嚟架?

到現在,我都心裡心裡依然有個迷.....
Post time 11-6-2015 23:37:41 | Show all posts
Thank you for sharing Annabelle! You truly know what you want and go get it and get the experiences you needed! So Brave! I admire your courage! Inspire me to try this myself because yes, ONE LIFE TO LIVE - plus this is a very safe and friendly community! They are VERY SELECTIVE and this is the No 1 reason for me to join! Hope to meet you soon!
Post time 7-11-2022 08:56:11 | Show all posts
a very unique experience, a new page to understand ourself, this is the interesing part apart from sexual experience.
Post time 26-6-2022 16:02:02 | Show all posts
我係新人 多多指教 我都係無乜特別搵 但係因緣見到 先入到黎XDD
期待有機會可以真人見面!
Post time 4-10-2022 16:54:26 | Show all posts
Thank you for sharing your experience! It's helpful to listen and understand your thinking.
Post time 19-12-2023 16:41:53 | Show all posts
Chris會長一條龍服務,應該沒有拒絕的理由了,哈哈!法官大人,我冇嘢補充!
Post time 7-6-2016 00:32:03 | Show all posts
新人在這裡表示嚴重的妒忌和葡萄。
Post time 28-10-2022 19:09:29 From the mobile phone | Show all posts
好有heart嘅瑋次分享 thank you
Post time 22-5-2022 22:34:01 | Show all posts
哇你寫到好吸引 新人好期待
Post time 5-7-2015 00:48:27 | Show all posts
很好的分享
Post time 29-1-2011 23:13:09 | Show all posts
Love & support !!! :kiss: :kiss: :kiss:
Post time 30-1-2011 17:16:18 | Show all posts
支持...:hug: :hug:   還有多謝 annabelle 嘅分享....:hug: :hug:

人生確係很有趣...有D認為無可能發生嘅事某日會發生;
經常發生嘅事以為必然但某日可以會轉眼即逝....

just enjoy and treasure every single moment be here!:loveliness: :loveliness:
Post time 30-1-2011 18:24:33 | Show all posts
對於你第一之活動的感覺, 非常有同感。謝謝分享。
Leo This user has been deleted
Post time 30-1-2011 18:34:41 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Post time 30-1-2011 21:58:32 | Show all posts
點樣講呢....喺我哋日常的生活,我哋要返工返學,要搵食,有很多理想夢想,但日常嘅生活已將我們的菱角磨蝕得一乾二淨;對住老細對住客,我地只有做"應聲蟲",冇哂自己character, 返到屋企,就算你對住自己嘅伴侶,有很多時有很多嘢你係唔敢啟齒訴說,(比方來説大家會唔會對住自己伴侶話試GS......whatever.) 生活有點抖唔到氣,但我臼
覺得呢度,跟其他人一樣,都係想有一個被認同地方抖抖氣。 好多人覺得我喺party好玩得,好多嘢講,但之後......又要戴返個面具。
但呢度,只要你唔係verbally去hurt人,其本上u can say whatever u want. 我好鍾意S&B嘅另一個原因,就係可以hug hug,好warm架。 我雖然喺呢度已經頗耐,但仍然覺得呢度好新鮮,(Chris成日攪好多gimmicks架。)所以,喺呢度可以話大家相處得很開心,放心。點都好,好好enjoy啦!
Post time 31-1-2011 10:31:52 | Show all posts
一段很特別也很有趣的經歷和分享。
Annabelle 敢愛敢做,願你人生繼續精彩。
:hug: :hug: :kiss: :kiss: :hug: :hug:
Post time 31-1-2011 16:03:25 | Show all posts
唔係講笑,睇完你篇野,我得四個字形容:"目定口呆"...

哈...你話阿會長大人唔後生都算喇,講佢唔型又唔靚仔都可以原諒,最爆嘅係你夠膽死話佢唔高大添喎...冇喇...冇架喇...呢舖你傑喇...冇人可救倒你喇呢劑...你下次黎活動之前可以買定......哈
Post time 31-1-2011 16:44:05 | Show all posts
原帖由 Shooter 於 31-1-2011 16:03 發表

哈...你話阿會長大人唔後生都算喇,講佢唔型又唔靚仔都可以原諒,最爆嘅係你夠膽死話佢唔高大添喎...冇喇...冇架喇...呢舖你傑喇...冇人可救倒你喇呢劑...你下次黎活動之 ...

我 知                                      板 !                      仲要 4 塊 半 o添.    我等有人講你呢番說話等o左成朝喇......終於由你講o左.....:lol :lol :lol :lol :lol
 Author| Post time 31-1-2011 23:35:33 | Show all posts
原帖由 Shooter 於 31-1-2011 16:03 發表

哈...你話阿會長大人唔後生都算喇,講佢唔型又唔靚仔都可以原諒,最爆嘅係你夠膽死話佢唔高大添喎...冇喇...冇架喇...呢舖你傑喇...冇人可救倒你喇呢劑...你下次黎活動之 ...

原帖由 bogyman 於 31-1-2011 16:44 發表

我 知                                      板 !                      仲要 4 塊 半 o添.    我等有人講你呢番說話等o左成朝喇......終於由你講o左.....

Login/Register to enlarge

...

超!(星爺樣←會長知係邊個衰樣) 你以為你兩個一唱一和我就會驚呀?本小姐我嚇大既!

仲有你兩個唔好講到會長咁小氣至得格,佢不知笑得幾開心咁黎同我講話你兩個回覆好搞笑,仲解釋埋俾我知點解要4塊半板添!(然後可能轉個頭就去準備定D板) ;P

P.S.  Shooter請問你目定口呆既原因係咪純粹因為見到我咁誠實地講出我對會長既impression呢?
Post time 1-2-2011 10:34:10 | Show all posts
喂!Shooter,唔好掛住射呀!我哋"黃"咗啦,要著草啦。唉~~~講乜鬼"目定口呆"吖,攪到我衰多口又玩埋一份,家吓校長同belle belle搵人買起我地(條J)呀,你look就話輕便葵帶啫,我嗰look老鍊咁大,成look蘿蔔咁去著草,死得嘞今次......睇嚟呢4塊半都係留比我地倆個囉......嗚:funk:
:funk: :lol :lol
Post time 1-2-2011 12:03:36 | Show all posts
原帖由 Annabelle 於 31-1-2011 23:35 發表

超!(星爺樣←會長知係邊個衰樣) 你以為你兩個一唱一和我就會驚呀?本小姐我嚇大既!

仲有你兩個唔好講到會長咁小氣至得格,佢不知笑得幾開心咁黎同我講話你兩個回覆好搞笑,仲解釋埋俾我知點解要4塊半板添!(然後可能轉個 ...

唔知點解我睇緊你篇野時個腦浮起左一段片,有冇睇過"大丈夫"?阿譚俊彥俾曾志偉佢地逼佢將"第一次"獻俾阿肥媽瑪利亞,佢揸住把刀行住自己條頸對佢地講:"你們不要逼我呀"...........

即係咁,我目定口呆係因為我覺得你真係爆,一個女仔,你咁夠姜將自己嘅"第一次"交俾一個初相識,唔知佢係乜頭乜路,好人壞人,兼且你唔覺得佢唔係特別高大靚仔有型又有點兒"自大"嘅人喎,我諗,唔好活女仔,就算係男仔,要將第一次無條件咁俾左個陌生人,哇,嗰份勇氣呢,我真係以為拍戲先有啲咁嘅野架炸。

p.s. .阿會長大人 = 肥媽瑪利亞......哈哈,....都幾似喎;P ;P
Post time 1-2-2011 12:20:37 | Show all posts
原帖由 bogyman 於 1-2-2011 10:34 發表
喂!Shooter,唔好掛住射呀!我哋"黃"咗啦,要著草啦。唉~~~講乜鬼"目定口呆"吖,攪到我衰多口又玩埋一份,家吓校長同belle belle搵人買起我地(條J)呀,你look就話輕便葵帶啫,我嗰look老鍊咁大,成look蘿蔔咁去著草,死得嘞今次......睇嚟呢4 ...

咁要幫條J立番份遺囑先,內容如下:
"如我條J咁不幸被楂乾楂淨,我想選擇將佢長埋於黃土下,千其唔好火葬,因為.....火燒好痛架"
Post time 1-2-2011 12:28:11 | Show all posts
原帖由 Shooter 於 1-2-2011 12:03 發表 唔知點解我睇緊你篇野時個腦浮起左一段片,有冇睇過"大丈夫"?阿譚俊彥俾曾志偉佢地逼佢將"第一次"獻俾阿肥媽瑪利亞,佢揸住把刀行住自己條頸對佢地講:"你們不要逼我呀"...........即係咁,我目定口呆係因為我覺得你真係爆,一個 ...

大佬,走喇,殺到嚟喇,再唔走JJ不保嘞!:lol :lol

Shooter,其實我地又何嘗唔係一樣。我地send自己一d好privacy嘅嘢比校長,其實都要一份勇氣先做到。而且 I say而且,S&B並唔係一d可以廣為人接受嘅團體,但正正因為有我地呢班人需要,校長才創立呢個S&B。正如我成日諗"點解男人可以好鹹濕但woman就唔可以?點解sex一定要1 on 1而唔可以GS, 點解有啲會只係標榜性,而ignore love,passion, concern, or even friendship? 暫時喺香港我未搵到,除咗呢度(可能第二度都有但我地唔知。)

喂!Shooter,我發覺同你好似玩緊"楝督笑雙打"咁,正呀!!:lol :lol :lol
Post time 1-2-2011 12:29:42 | Show all posts
原帖由 Shooter 於 1-2-2011 12:20 發表 咁要幫條J立番份遺囑先,內容如下:"如我條J咁不幸被楂乾楂淨,我想選擇將佢長埋於黃土下,千其唔好火葬,因為.....火燒好痛架"

不如擠喺"寶貝房"處吖!:lol :lol :lol
Post time 1-2-2011 12:30:05 | Show all posts
各位師兄師姐,我Bogyman先向大家拜個早年,我祝大家新嘅一年"底褲","抵富"。:lol :lol :victory: :victory:
 Author| Post time 1-2-2011 19:07:06 | Show all posts
原帖由 熊叔叔 於 31-1-2011 10:31 發表
一段很特別也很有趣的經歷和分享。
Annabelle 敢愛敢做,願你人生繼續精彩。
:hug: :hug: :kiss: :kiss: :hug: :hug:

我也覺得自己的經歷很特別呢!
不過敢愛敢恨敢做的人生是否真的那麼精彩,那完全就是啞子吃黃蓮呢!
不過就像我上面所說的,即使結果不是你預期的也沒關係,重要的是你自己覺得值得和不會後悔。
願大家的人生也繼續精彩~
 Author| Post time 1-2-2011 19:43:40 | Show all posts
原帖由 Shooter 於 1-2-2011 12:03 發表

唔知點解我睇緊你篇野時個腦浮起左一段片,有冇睇過"大丈夫"?阿譚俊彥俾曾志偉佢地逼佢將"第一次"獻俾阿肥媽瑪利亞,佢揸住把刀行住自己條頸對佢地講:"你們不要逼我呀"...........

即係咁,我目定口呆係因為我覺得你真係爆,一個 ...

即係咁,殘酷既事實係如果我仲十八廿二咁就可能仲會有D保留,但響時下年青人既眼中我都應該被categorized as人XX黃架喇,再過多幾年可能就唔係"將第一次交俾初相識既人"架喇,可能係"將第一次交俾完全唔識既人仲要俾返錢佢轉頭"。:funk:

講笑姐。:lol 講真果句就正如你話齋,就算係男仔都可能對將第一次無條件咁俾個陌生人會有所保留啦,何況係女仔。我諗就算唔係全部但大部份女仔都會想將第一次俾鍾意既人或者男朋友,但又有邊個可以guarantee每個人都會有等到果個人既一日呢?咁當然我咁大個人我亦都已經有自己既考慮先會作出呢個決定啦,不過其實我都覺得自己好爆好型架!(←天生既,同將第一次俾邊個無關:victory:)

P.S. "兼且你唔覺得佢唔係特別高大靚仔有型又有點兒"自大"嘅人喎" ←我係唔expect好似Shooter兄咁優秀既寫手會有語病出現架!講多次,我係"唔覺得佢特別高大靚仔有型但覺得佢自大"囉!
原帖由 Shooter 於 1-2-2011 12:20 發表

咁要幫條J立番份遺囑先,內容如下:
"如我條J咁不幸被楂乾楂淨,我想選擇將佢長埋於黃土下,千其唔好火葬,因為.....火燒好痛架"

咁冰火痛唔痛架?:$
Post time 1-2-2011 20:11:24 | Show all posts
Hi Annabelle
I know why the chairperson urged you a lot to write your story about these two "first time"
which is to encourage some girls like me who are worrying and hesitating...

:P
Leo This user has been deleted
Post time 1-2-2011 23:26:50 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

17-4-2024 01:23 GMT+8 , Processed in 0.129501 second(s), 27 queries .