Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 2239|Reply: 16
Collapse the left

16﹒10 之熊(第一次)出沒

[Copy link]
Post time 19-10-2009 17:10:07 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
其實熊叔叔當日都有係活動中出沒。
下!!唔多覺!
咁算啦,我都係返百畝林了。
(bear 係另一位兄弟,唔好搞錯)

講返當日上去會場時,發生了一段小插曲。
話說會長大人在電話中,叫我直上X樓,我當然是戇居居的照上,但是在大門口給門僮攔截著,他問我要找那一家,我只道要上 X 樓,幾多號便不知了。
那門僮看我一臉戇直的樣子,便說是應該是找阿 chris 的了,更告知了我門牌號碼。
在搭車立的時候,有個靚仔企係我前面,也是去 X 樓的,我想會不會是會中兄弟呢?(後來知到他就是 TOM 了)
車立到後,便跟著那位兄弟行行行,果然到了那號碼的門前。
緊張時刻來臨了,大門開處,會長大喝一聲,急令我後退廿尺之後,然後大門砰然關上。
原來我未經正常的撿疫情序,便徑自來到會場門口,是犯了會方大忌的。
後來會長出來,便和我核對身份,搜身通櫃後,便順利入場了。

會場的環境和活動,其他會員都說過了,我就不必再細表了。

新人就是戇戇地,原全不懂得怎去break the ice ,不過最後在會長安排下,和另一位新人,同時去對付左位靚女。
過程如下:

……
………
哇,點解間房多左咁多人,一字排開企晒係場邊做觀眾…

……
………
d人又突然間走晒!

……
………
講開又講,會長當日帶了盒貴嶼仔出品的潮洲月餅來會場,給大家嘗嘗。
貴嶼仔是一間傳統的潮式榚點專門店。不要看小這一間老餅家,它在香港的創意產業,有一定的地位,詳看
Only-U-name.com

對!我是在顧左右而言他,我是在轉換話題,我是在拖延時間…
總之就是「潮洲月餅」了。
Post time 19-10-2009 17:12:35 | Show all posts
支持熊叔叔~ :loveliness:
Post time 19-10-2009 23:05:08 | Show all posts
支持熊篤篤~~~;P ;P
 Author| Post time 20-10-2009 08:54:22 | Show all posts
多謝支持
感動中:'(
 Author| Post time 20-10-2009 16:13:57 | Show all posts
 Author| Post time 20-10-2009 16:15:08 | Show all posts
多謝阿水哥和小紅帽支持:victory:
 Author| Post time 20-10-2009 16:29:28 | Show all posts
原帖由 波子 於 20-10-2009 12:27 發表
支持支持~~我成日覺得個個月餅好難食~~~;P ;P

波子妹妹,覺得難食者,食落可能會好好味,
黎得 S &B 呢個大家庭,
又白又滑的雪米慈要試,傳統老餅也不要錯過;P

(雖然我都係掂都無掂過個月餅:P )
 Author| Post time 20-10-2009 16:31:05 | Show all posts
原帖由 GTR34 於 20-10-2009 12:09 發表

支持支持:)
上黎之前打個電話比校長嘛:loveliness:

我有呀!
就是會長叫我直上 X 樓:L
Post time 19-7-2011 11:15:33 | Show all posts
原帖由 熊叔叔 於 19-10-2009 17:10 發表
其實熊叔叔當日都有係活動中出沒。
下!!唔多覺!
咁算啦,我都係返百畝林了。
(bear 係另一位兄弟,唔好搞錯)

講返當日上去會場時,發生了一段小插曲。
話說會長大人在電話中,叫我直上X樓,我當然是戇居居的照上,但是在大門口給門僮 ...

啱啱見到有位遊人睇緊呢篇動後感~
原來係小熊熊既第一次~ ;P
做咩無寫我地既相遇既~ :P
我仲收咗你既特大熊抱呢~ 啦啦球都扁埋~ ;P ;P ;P
 Author| Post time 19-7-2011 11:33:59 | Show all posts
原帖由 小葵 於 19-7-2011 11:15 發表
啱啱見到有位遊人睇緊呢篇動後感~
原來係小熊熊既第一次~ ;P
做咩無寫我地既相遇既~ :P
我仲收咗你既特大熊抱呢~ 啦啦球都扁埋~ ;P ;P ;P

哇哇哇,陳年往事,潮洲月餅,不提也罷。
其實我到而家,仲未好識控制力度。:$
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

17-4-2024 04:36 GMT+8 , Processed in 0.078061 second(s), 19 queries .