Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 15857|Reply: 89
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] 大石感想和感謝

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 26-7-2009 20:02:20 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
作為新人,我抱住期待既心情,但難掩緊張…我諗呢d說話呢度既朋友睇到悶~
但真係咁既,同小吉吉一樣,我其實一路等校長電話,但又唔想打去disturb佢,一有電話嚮我即刻箭步飛埋去接;
由2點開始等,都飛身左幾次但食炸糊既,到真係聽完校長電話,我叫左一聲" Yes!"出來,勁白痴的說…hahaha

自己過來時好心急,行到成身汗,好彩都預定多一件T恤,在樓下Toilet抹下汗、換件衫、噴番小小deodorant,費時成身臭汗味又有汗跡咁肉酸啦
~ 點知入到去就即刻去沖涼架啦…又白痴左!hahaha…

入門口之前就認識左BoBo,同佢一齊發左樓下個肥佬既「勞蘇」一下,覺得佢係一個nice guy!!!我見佢入到去咁受歡迎就已知道我無睇錯!
其實入門口後,在門口眾人俾我既第一個印象都好親切既,especially Mocha,好親切既笑容和對話,仲要見到一班廚房中努力既朋友,覺得好似去緊一班舊同學既gathering~

有個位我自己係度沖涼時傻笑左一下既,就係話除左大便可以關門,其餘時間都要開;
我心諗,如果我沖沖下涼有人入來開大,然後佢關門,咁咪…hahahaha
沖完涼,自己一著條under就發覺,條褲仔好細條喎,我呢d「龍躉」來架嘛,個後亭有點涼風入來,有點怪怪咁,hahaha

我真心想多謝下一班工作人員,眼見要prepare咁多野,真係好鬼唔容易既~ 所以無以為報,會盡力投入去enjoy;
因我自己都係有攪event經驗既人,深信見到參與者既投入,往往就係工作人員既最大回報。

有人話我入來比較靜,因為我慣了觀察一下大家,免得唔小心得罪左人啦~
其實我同出邊識一班新朋友一樣,我都係咁既,唔係扮cool呀,只係想了解多d姐,so far大部份人都幾nice;

想講下d美食,真係多到呢…我真係真心替您們班大廚辛苦既,下次整少d啦,太操勞了!
仲有下次要請班大廚各自出來,俾我們抱抱一下,錫番啖多謝您地啦,hahaha~

自由時間既開頭,正去到電視播港男既尾聲,我都忍唔住坐低左睇,sorry校長,下次唔會去蛇皇架啦~
我覺得自己好攪笑既,因自己四周望女仔時,見到人地望到自己又唔敢繼續注視,幾十歲人有番d初戀既感覺,很得意!
其實呢,真係有d唔知點同女仔開口講第1句野表態既,唔係唔識開口撩女仔,但因個廳真係有太多人係身邊,我發現我只要向是旦一位女仕發出第1個單音,身邊就會有d兄弟朋友即刻聽住架啦,勁攪笑…
所以我開頭想同細T傾計時,第一句係問:「不如我地入去傾下計囉?」諗番都超級common,再回想校長說GTR兄拎住domdom入toilet問有無女仕想用既呢下壯舉,真係覺得好樣衰~
但細T好nice叫我坐過去同佢傾計,但我都係口震震個隻,講d話題勁平凡低b個款囉:
其實想埋去講:「Hi! Tiffany,您好靚女呀」但覺得好餓狼feel喎,band左~
好似都係問下細T第幾次來架,來過好多次架啦!?點知俾隔離位師兄笑我:「您叫人地女仔點答呀!?人地都有矜持架~」又係既…又衰左…
所以校長您咪笑我啦,邊樹有咁受歡迎呀,係就唔會咁樣衰啦!?無野叻,膽粗粗夠膽主動同女仔傾下計囉~

其實我點邀請細T入房架啦,正係知個時個心跳應該有每分鐘200下囉…我應承過細T唔講咁多內容啦,好好囉,好都點呀!?等於買左六合彩中左頭獎咁囉,點知之後發現自己係買複式既,中埋2、3、4、5獎既彩池囉…hahahahaha
Not only 細T小茵茵、Mocha、小雨都很nice,佢地既nice唔知個人,連在sex既態度和技巧都很好,會全心全意去幫雙方enjoy,因我憑直覺去覺得佢地會同我一樣咁enjoy個種較有privacy既sex,所以d人問我點解要帶住條帶,因我暫時仍未接受到group sex,don't know why,可能有日會變既,who knows?

sex除左做,傾我都好enjoy既,好似同bobo傾計,分享在s&b中enjoy既地方,我都覺得好正,可以好直接好正氣地share/discuss,真是好好既體驗,thx for you buddy!
仲有好多靚女靚仔, 我其實都好想同您們傾下計和來個hug既,希望下次再見到您地啦!
First
 Author| Post time 26-7-2009 20:28:01 | Show the author posts only

成日都鐘意笑,所以好多hahaha囉~
我都好期待架~ See u next time!:handshake
3Floor
 Author| Post time 26-7-2009 21:23:27 | Show the author posts only
原帖由 Mocha 於 26-7-2009 21:16 發表
估唔到我都比到你咁深刻架印象呢:$ :$
其實你比我架印象都好深刻,
特別係同你係床到攬住果陣:$ :$
同埋你果陣所講架野呢:$ :$
仲有你真係man得黎又好gentle:loveliness: :loveliness:
可惜我尋晚唔方便,真係辛苦左你呢:(
but ...

其實呢d係眼緣來既,無話係要特別靚或特叫點點點…
真係覺得我尋晚既有luck既,因四位女仕都係好nice的,我深信仲有好多好人等我去發掘呢~

好呀,一於咁話啦!hahaha~
4Floor
 Author| Post time 26-7-2009 21:25:08 | Show the author posts only
原帖由 Sunny 於 26-7-2009 20:09 發表
加油~~
支持你呀~~

Thx Sunny兄,唔知係咪我無記性,尋晚我好似無見到您既,梗係因為被一大班靚囡圍住定啦!hahaha~
5Floor
Post time 26-7-2009 22:33:18 | Show the author posts only
原帖由 大石 於 26-7-2009 21:25 發表

Thx Sunny兄,唔知係咪我無記性,尋晚我好似無見到您既,梗係因為被一大班靚囡圍住定啦!hahaha~
佢尋晚淨係隻手入過黎乍,佢送完個蛋糕過黎就走左喇~~連我都見唔到佢呀~~:Q
所以你唔係你無記性,仲好清醒添,你真係無見過sunnyBB架~~:loveliness:
6Floor
Post time 26-7-2009 23:08:33 | Show the author posts only
原帖由 大石 於 26-7-2009 20:02 發表
作為新人,我抱住期待既心情,但難掩緊張…我諗呢d說話呢度既朋友睇到悶~
但真係咁既,同小吉吉一樣,我其實一路等校長電話,但又唔想打去disturb佢,一有電話嚮我即刻箭步飛埋去接;
由2點開始等,都飛身左幾次但食炸糊既,到真係聽完 ...
支持大石~~:victory: :victory:
我都feel到你好震~~其實我都好震架~~:loveliness:
所以想同你傾多陣先入房傾LOR~~跟住見你咁震我唯有扮鎮定~~haha~~;P :P
我尋晚都好似中左獎咁呀~~不過未攞獎金~~~~:lol :lol ;P
7Floor
Post time 26-7-2009 23:11:09 | Show the author posts only
原帖由 亞水 於 26-7-2009 22:49 發表

同我一樣WO~~
緊係要支持下啦;P:victory:
亞水你講緊兩年前嘅事呀..........??:lol :lol ;P
8Floor
Post time 26-7-2009 23:15:04 | Show the author posts only
原帖由 亞水 於 26-7-2009 23:12 發表

..........我E+都好害羞咖:$
你好假呀~~~:lol :lol ;P
9Floor
Post time 26-7-2009 23:17:00 | Show the author posts only
原帖由 亞水 於 26-7-2009 23:12 發表

你緊係興奮都震啦;P
好似你興奮先會震架啵~~~:o :o ;P
10Floor
Post time 26-7-2009 23:44:17 | Show the author posts only
支持大石~~:kiss:
第一次真係好叻叻呀~~:hug:
11Floor
 Author| Post time 26-7-2009 23:46:16 | Show the author posts only
原帖由 Tiffany_S 於 26-7-2009 23:08 發表
支持大石~~:victory: :victory:
我都feel到你好震~~其實我都好震架~~:loveliness:
所以想同你傾多陣先入房傾LOR~~跟住見你咁震我唯有扮鎮定~~haha~~;P :P
我尋晚都好似中左獎咁呀~~不過未攞獎金~~~~:lol :lol ;P ...

hahaha....有拖無欠啦!但我覺得入左營個刻,真係好好feel既,有d似入左另一個空間咁,so romantic~
(誰諗出呢個營既idea呢!?真係一絕!)
就係個刻都好似中左獎了!
12Floor
 Author| Post time 26-7-2009 23:49:06 | Show the author posts only
原帖由 little_lamb 於 26-7-2009 22:52 發表
你同我講野嗰陣唔覺你口震震嘅~:lol
其實你對我nice,我咪對你更nice囉~ 就係咁簡單之嘛~
你黎玩得開心嘅~ 希望第日都多d見到你啦~:$

好呀!我都期待下次再見架~
我諗我個時warm up左d啦,同埋個時o個廳小人左好多啦,所以咪無咁驚囉!
13Floor
 Author| Post time 26-7-2009 23:50:03 | Show the author posts only
原帖由 YY 於 26-7-2009 23:44 發表
支持大石~~:kiss:
第一次真係好叻叻呀~~:hug:

Thx YY 既支持呀!
始終多得咁多人錫住姐~
14Floor
 Author| Post time 26-7-2009 23:51:13 | Show the author posts only
原帖由 燒賣 於 26-7-2009 22:47 發表
燒賣又黎支持一下大石...

差d漏左燒賣您個post 呀,多謝支持!
15Floor
Post time 26-7-2009 23:54:36 | Show the author posts only
原帖由 大石 於 26-7-2009 23 發表

hahaha....有拖無欠啦!但我覺得入左營個刻,真係好好feel既,有d似入左另一個空間咁,so romantic~
(誰諗出呢個營既idea呢!?真係一絕!)
就係個刻都好似中左獎了! ...
遲D你就會發覺個營唔係咁簡單.......haha~~~;P ;P
你仲會發覺營出面係世外桃園添~~~:lol :lol
16Floor
 Author| Post time 27-7-2009 00:02:02 | Show the author posts only
原帖由 Tiffany_S 於 26-7-2009 23:54 發表
遲D你就會發覺個營唔係咁簡單.......haha~~~;P ;P
你仲會發覺營出面係世外桃園添~~~:lol :lol

咁要搵妳帶路啦!;P
17Floor
Post time 27-7-2009 00:21:50 | Show the author posts only
原帖由 大石 於 27-7-2009 00:02 發表

咁要搵妳帶路啦!;P
你當我係燈~~~:funk: :funk: :funk: :funk: :funk:
18Floor
Post time 27-7-2009 10:48:04 | Show the author posts only
最鐘意睇呢類形既動後感...好有娛樂性..好好笑~:lol ~
19Floor
Post time 27-7-2009 12:04:08 | Show the author posts only
原帖由 大石 於 26-7-2009 20:02 發表
由2點開始等,都飛身左幾次但食炸糊既,到真係聽完 ...

Support, ロ尼度係一個好特別的地方, 只要肯 try 踏出一步, you'll get over what u expected for......:victory: :victory:
20Floor
 Author| Post time 27-7-2009 15:31:43 | Show the author posts only
阿水兄,我點會漏了多謝您和同您say hi ar...因尋晚要忽然閃人。
其實好多謝您既美食呢,下次要問您教下路啦~

Rebeccababy又點會唔應呀,baby喎!?美腿喎!?仲話要出埋小背心短褲…搵d野止止鼻血先~

Thx 波子,其實都有好多錯字既,睇到我到擰晒頭,您地睇得明真係好醒架啦~

Thx 小雨,您都好辛勞呢,又要控制一班最鐘意企起門口噪既朋友們,又要整野食,忙到呢~ 見到您和Ava真係忙到要在廚房嘆番支「事後煙」,真係想埋去俾個hug您地既,但驚嚇親您地姐, hahaha

Bogyman 大師兄,都好想有機會同您傾下計,應該都會係一個好好傾既朋友來的!下次摸下酒杯底、吹下水,Cheers~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 11:57 GMT+8 , Processed in 0.095151 second(s), 18 queries .