Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2253|Reply: 52
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] John的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 10-5-2023 02:31:10 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
某一日,睇到youtube上關於會既片段,又諗起幾年前係ViuTV睇過既節目,
決定註冊去了解呢一個會,由慢慢睇會規,第一次、動後,嘗試覆下人,傾計,
到逐漸了解呢個會同羨慕,更加令我想加入呢個世界,
但另一方面,又好認到係壇到見到既: [呢個係一個男女求偶既世界,你究竟有咩本事,令到對方想要你?]

一直問自己憑咩?
有咩出眾地方?
內心一直處於好想加入,但又怕失敗既矛盾。
好彩,最後把心一橫決定交表,就算衰左,起碼叫試過。

又某一日,聽電話: 「John,我係James, 唔方便就話打錯。」
聽到John果一刻其實係呆左,Hand機,竟然收到電話。

跟住同James傾,了解過往同埋對答題。
唉,我衰,自以為是,答題時憑記憶答,
無認認真真咁對住壇上內容咁答(姐係照抄呀,抄都唔識抄,Fail左就真係抵死),
好彩最後都過到關。
我呢個前車之鑑可供各位實習生參考。

驗血等結果,一直好期待終於可以參加了,但又一直嚇自己如果撞到朋友點算,
好似要不斷搵理由推翻當初決定。
最後又係把心一橫唔諗了。

到達地點後見到大佬,諗起電話上果把磁性既聲音,真係大佬Feel。
佢話我當日既Mentor係Rapunzel,我即刻又再次緊張起來,同時又暗暗地開心
之前係壇上睇左唔少Rapunzel既動後,傾左幾句,特別係最近果個一年回想,已經好想認識。
要即刻講一句: 多謝大佬細心既安排。

開始蒙眼既旅程了,一行到入去,介紹自己後就聽到Rapunzel既聲音,
笑得好可愛好甜,同想像中一樣,一位活潑青春既女士,拖著手慢慢帶我安頓好,
準備沖涼,沿途聲音導航,介紹環境,時不時發出銀鈴般既笑聲,
令我心動之餘,慢慢無咁緊張了,轉而變得期待、興奮。
除衫沖涼先,小John已經急不及待打個招呼,Um..幾生性

接著就係我既第一次蒙眼被侍浴,有點不知所措,當Rapunzel企埋黎時,
手臂感受著她的體溫,肌膚緊貼,呢一該心入面好想即刻抱緊,貪婪地撫摸,
而事實上我好似被石化般,只敢好似抽水咁,輕輕蜻蜓點水咁挨向佢。
之後詢問Rapunzel可否摸佢既身體,得到確定後雙手慢慢環繞著她,
由下而上,一邊摸索一邊想像著她的身形,但又慢慢放輕手,生怕整親佢,
Rapunzel好細心咁幫我沖身,仔細咁抹每一部分。
呢一刻諗起Rapunzel係第一次做Mentor,又莫名地緊張。

沖完之後,拎毛巾時,Rapunzel:「呢度掛住好多條毛巾。」 我衝口而出:「哦,點解既」
[唉,毛巾唔掛係浴室,唔通放係廚房曬咩,死蠢....] 當然,呢個只係我內心鬧自己既對白,
因為緊張而講左低能說話。
Rapunzel反而耐心咁解釋方便玩完之後即刻沖涼。
果一刻蒙著眼見唔到,面對呢個低能問題,唔知妳有無反白眼反到後腦呢。

跟住驗身,我最期待既出現了.... James: [你想唔想同Mentor蒙眼玩一次?]

我當然秒答[想]

入房坐左係到,好期待但又好緊張,成個人繃緊住。
[嗯哼..]聽到呢把甜美既笑聲,就知著Rapunzel過黎了,開始我第一次蒙眼咁玩。

終於可以如願以償,貪婪地撫摸著Rapunzel…

抱著她,輕輕地掃著全身,輕吻,發掘著她敏感的地方,
一切是多麼美好,慶幸著當初加入的決定,感謝大佬願意比機會,
但係... [小John真係唔生性,呢個時候黎罷工,頭先唔係好興奮架咩...]

又再次諗起Rapunzel都係第一次做Mentor,唔想令佢失望,但越係迫自己,就越緊張。

我既內心戲就好似咁~
[醒呀,醒呀]

Rapunzel問我除唔除眼罩,一打開眼,第一眼望住佢坐係我身上,背對住我,
沿著小蠻腰慢慢向上望,妳既回眸一笑好靚呀,我忍唔住係到傻笑。
呢一刻幻想著無限個情境、姿勢,但...小John唔爭氣。

抱著她,又忍唔住講出口: 妳好靚呀,之後訓係到抱住傾計,
多謝妳比提示呀,幫我打定底去順利考試過關。

原諒我一舊(軟)木既表現,亦感謝妳一直咁細心照顧。

出房見到大家,逐一打招呼,之後Rapunzel解釋會規、用房守則等等。
大家都好友善,一齊傾計,同想像中既sex party 有小小唔同,
好似普通聚會聊天, 只係房入面不時傳出陣陣呻吟,先提醒著這是非一般的聚會。
第二次入房係同Winsome,壇上傾左幾句,聽聞係一位好型既女士,果然如此,
而傾計時已經有留意,若隱若現既外衫,微微透露著鮮色既內衣

同大家傾左一陣,放鬆左唔少,今次入房無咁緊張。
先傾計了解一下喜好,慢慢探索下。

呢個時候大佬開門,以為有咩突發事

大佬:(xxxxxx)
多謝大佬比貼士

繼續發掘著Winsome既敏感點,嗯,姐係全身。
一聲又一聲既呻吟,勾人既眼神,半掩著嘴既手,一直撩動著我。

Winsome伏係我身下幫小John,
呢個視角,係呀,應該男士都鐘意呢個視角,嫵媚既眼神,
輕輕吸吮著小John,向後望去,微微弓起的腰,連接著翹起的臀部。
呢一刻我恨不得可以分身,正面享受著之餘再去後面...

之後小John準備就緒,先係慢慢插入,逐漸加快咁衝擊,嘗試轉變著不同的姿勢,
加上Winsome肉緊既叫聲,原來我都好鍾意玩得rough啲。

跟住訓係到傾下計,感謝Winsome呢一次相處既機會。

之後出番廳食朱古力火鍋(多謝大佬同咁多位幫手準備),同各位一齊傾下。

火-多謝你主動搵我傾計。

Mustard-感謝傳授,有機會我會試下。

Daryl- 壇上文字斯文,真人好charm,好型,多謝你分享心得同喜好。

Radian-大家都係近期新人,傾左好耐,一齊努力呀。

Camila-傳說中既睡公主,哈哈,好眼訓唔洗講出口,
大家都已經知道,希望下次有機會係妳未訓之前同到妳傾計。

Stephanie- 好開心可以同妳傾計,分享下唔同經歷。

Nina-偷偷地講:妳好靚呀,希望有機會搵妳傾計

再再次多謝大佬,安排得好好,揀Mentor,第二次既入房,要留意哂咁多位Intern係壇上既表現,辛苦了。

另外參加左第一次後好想多謝各位男女會友,好願意咁接納新人。

作為男士新人,想參加入會自然要主動了解唔同會友同傾計,表現自己,
而女會友亦好願意咁比左唔少機會我地係壇上傾計表現。

男會友就更唔話得,已經上左岸,可以每個月參加聚會,享受,無必要提點新人同鼓勵,
但大家都見到壇上有唔少post特登教新人要如何,點點點。

搵夠啦,想益人,呢個我一聽就覺得只係財演騙局,但呢到真係存在。 只要肯問,一定無私咁解答。

有幸加入到個會,係個好重要&正確既決定。

First
Post time 10-5-2023 07:55:04 | Show the author posts only
Hello John, 恭喜晒,希望有機會見面同你吹吓水
3Floor
Post time 10-5-2023 08:06:44 | Show the author posts only
Welcome to S&B, Rapunzel 係個好對手.
做埋你Mentor 好幸福阿

S&B 係一個神奇既地方
希望日後你繼續係會 Earn more than sex la.
4Floor
Post time 10-5-2023 08:45:43 | Show the author posts only
歡迎你John
係活動,會入面會慢慢成就解鎖,學到好多野,不淨止sex,只要肯學,細心,好多方面都可以慢慢提升,加油呀
5Floor
Post time 10-5-2023 08:57:09 | Show the author posts only
Hello John, 恭喜你享受努力得來嘅成果,在壇上嘅努力去到活動見到各人都有份親切

這第一次雖然有小小緊張(都係人之常情),但都好快融入大家

期待更精彩嘅分享
6Floor
Post time 10-5-2023 09:41:58 | Show the author posts only
當晚最可惜係我掛住玩...Miss 左你個新人Briefing..
多謝你邀請我入房,比返個機會讓我了解你多d

不論係會內定會外,最緊要願意嘗試,試過就知自己鐘意咩同唔鐘意咩,
開心發掘到你rough 的一面
i like it!!
7Floor
Post time 10-5-2023 11:20:05 | Show the author posts only
支持!從你既文字中完全感受到個句「醒呀,醒呀」背後既緊張同無力。熟能生巧,期待你下一篇動後!
8Floor
 Author| Post time 10-5-2023 11:54:46 | Show the author posts only
cypher replied at 10-5-2023 07:55
Hello John, 恭喜晒,希望有機會見面同你吹吓水

好呀,我都期待可以同你吹下水~
9Floor
 Author| Post time 10-5-2023 11:57:13 | Show the author posts only
ToP replied at 10-5-2023 08:06
Welcome to S&B, Rapunzel 係個好對手.
做埋你Mentor 好幸福阿

無錯呀,我都覺得好幸福

的確好神奇呀,好期待可以發掘到更多~~
10Floor
 Author| Post time 10-5-2023 11:58:46 | Show the author posts only
Daryl replied at 10-5-2023 08:45
歡迎你John
係活動,會入面會慢慢成就解鎖,學到好多野,不淨止sex,只要肯學,細心,好多方面都可 ...

收到,會虛心咁向咁多位學習,亦都要多謝你地既無私。

11Floor
 Author| Post time 10-5-2023 12:00:11 | Show the author posts only
sunman replied at 10-5-2023 08:57
Hello John, 恭喜你享受努力得來嘅成果,在壇上嘅努力去到活動見到各人都有份親切

這第一次雖然有小小緊張 ...

真係好緊張架,多得各位都咁親切,先令我稍為放鬆到。
你都加油~
12Floor
 Author| Post time 10-5-2023 12:20:27 | Show the author posts only
Winsome replied at 10-5-2023 09:41
當晚最可惜係我掛住玩...Miss 左你個新人Briefing..
多謝你邀請我入房,比返個機會讓我了解你多d

有得入房玩,點會可惜呢
係呀,不斷嘗試新事物,呢個都係我既初衷。

你鍾意就好了
13Floor
 Author| Post time 10-5-2023 12:22:03 | Show the author posts only
Geff replied at 10-5-2023 11:20
支持!從你既文字中完全感受到個句「醒呀,醒呀」背後既緊張同無力。熟能生巧,期待你下一篇動後!{:biggri ...

係呀...果下真係有啲嬲自己架!

你都要努力~
14Floor
Post time 10-5-2023 13:40:33 | Show the author posts only
Congratulations John! Don't worry about Little John, most of the guys had the same problem at our first event.

Keep up the good work. Hopefully we'll meet soon
15Floor
Post time 10-5-2023 15:58:57 | Show the author posts only
哎呀點解你會倒返轉幫我緊張埋一份嘅呢個係你嘅第一次啊嘛,重點係你度呢
你mentor我freestyle上陣,無咩心理準備,無plan,更加無預設期望,簡直沒心沒肺
點會在乎第一次mentoring完唔完美呢?
更何況緊張係人之常情,表現如何都係其次,最重要都係感受一下氣氛,
向人展現有禮、談吐得體嘅一面。
倒返轉頭要請你唔好介意我新手,唔係一個好幫到手排解mentee緊張情緒、進入狀態嘅mentor呢
而且仲放養左mentee成晚... 好彩見你成功邀請女士第二次入房,
而且仲玩得咁盡興咁放,wow前途無可限量我就老懷安慰
(係度感謝埋Winsome)
再次歡迎你加入S&B,師父領進門,修行在個人,加油!
p.s. 你文筆幾好~不愧爲Solar嘅徒弟嘅徒弟

16Floor
Post time 10-5-2023 17:27:47 | Show the author posts only
Rapunzel係一個好mentor黎 加油 係會到努力
17Floor
Post time 10-5-2023 18:23:07 | Show the author posts only
歡迎你呀John~~

當晚有個好開始呢!叻~

我懷疑你認錯記錯名、靚⋯唔會係形容我 (真係有人記錯名、讚錯我的~)
18Floor
Post time 10-5-2023 20:33:31 | Show the author posts only
S&B又多一個俊男壯漢,可喜可賀
19Floor
 Author| Post time 10-5-2023 21:24:32 | Show the author posts only
Dallas replied at 10-5-2023 13:40
Congratulations John! Don't worry about Little John, most of the guys had the same problem at our fi ...

Thanks Dallas~haha, I know, just relax and enjoy, hope can chat with you soon.

20Floor
 Author| Post time 10-5-2023 21:42:53 | Show the author posts only
Rapunzel replied at 10-5-2023 15:58
哎呀點解你會倒返轉幫我緊張埋一份嘅呢個係你嘅第一次啊嘛,重點係你度呢你mentor我freesty ...

多謝你呀,係我比左太多壓力自己,哈哈

文筆其實麻麻,我刪刪改改左幾次,刪左唔少太冗長既描述~
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

2-5-2024 20:55 GMT+8 , Processed in 0.103354 second(s), 22 queries .