Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 5659|Reply: 96
Collapse the left

[Ocean Team] <<Mona和會長的第一次見面>>

[Copy link]
Post time 8-1-2020 18:35:07 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
在單身日子裡頭和未曾接觸S&B之前, 我有玩交友App的習慣,結識一下男性,投契善談的話再約出來飲下酒、傾下計!調下情!
外貌協會會長的我好膚淺,看見大大隻、靚靚仔仔,流晒口水。當中少不免當然中了不少伏,伏
…  
網上交友App 遇過很多奇人異士,未到見面一刻都未知結果。太多經典例子,有機會再分享!
交友APP 上我都會放上個人照片,有時還會遇到了熟識的人,真的很尷尬!

寧願俾人知都莫俾人見,三餐唔掂都咪餓到出面!

如果大食也是一種錯,那我情願一錯再錯!

有一日,我和朋友的閒談時他提及坊間有Sex Party 參加,需要經過問卷答題、自拍裸照和面試等等及一些不明文規定才可以參加。
他還提及
S&B是坊間比較大規模的集團,會內很多人仰慕會長等等等等說話‥‥
他還未說完,我已經直接連珠炮咁回覆
「痴線
! 要攪野洗乜Join 姐」
「你講到背後大集團操控,咁似賣淫」
「仰慕
? 係咪邪教教主黎架」

一輪斬釘截鐵回覆,皆因我從沒想過!

直到有一個晚上,天有不測之風雲、人有霎時之身痕!我上網搜尋一下S&B的網站來看看究竟是什麼一回事,何方神聖!
由訪客身分去看看第一篇文章,不看由自可,一看就著了魔,立即登記註冊再看看其他人的第一次文章。
果然有種神秘感,我在想更深入了解像洋蔥一樣一層一層把它
剝開

註冊後的翌日,會長透過Whatsapps 和我聯絡,簡短向會長自我介紹一下!
看完我的自我介紹得到會長回覆是:
「嘩! 我鍾意你呢款型格,睇完你簡介後,喂!呢個掂呀」
大概是因為和我性格有關係的‥‥期後我們一直閒聊著,當有什麼問題不明白的地方都直接向會長詢問!
會長把聲好磁性,聽他說話有如聽鄭子誠一樣
哈哈

Single Dog .. Single Dog… Single all the day
在節日裡 但願有伴侶 現實你身邊是誰
越去面對 越是往下推 

適逢佳節將接近,問我何時與他會面,會長很貼心照顧到我這個單身狗的感受,希望我盡快出現活動!
不過身邊朋友早已為我這個單身狗安排節目排得滿滿的,所以我約了會長新一年
2020年相見,這段時間每日上來S&B 再了解這裡文化、規矩等等!

當你能讀書,好好讀書;當你能工作時,好好工作。不要在年輕的時光裡,想那些安逸的。
不要在最該奮鬥的年紀裡,選擇沉睡去。
而我要趁著單身時,新一年我要蛻變,我要活得更精彩!
最後入會表格本想在新一年才遞交,最後還是趕在年底結束前遞交了!

在接觸S&B後,我的確對它另眼相看!由一開始以先入為主的觀念去斷定它的壞,再一次證實偏見比無知更危險,脫下「成見」眼晴的真正的世界!
透過壇上一言一語的觀察,都顯示出各會員都有禮貌的、虛心的、尊重人的…   經過會長的嚴謹篩選後,都會有信心質素保證吧!

終於… 終於… 終於來到面試那一天,很可惜有點作病,還是帶病赴約!
會長說由地鐵站出來一直向前走,在某商場對出就會看到,我一直向前走,向前走,突然感覺到右手邊有氣場,一回頭就看到個子高高的會長了。
會長反問我為何會認得出,我說不知道!感覺到有鼓氣衝向我…哈哈
我和會長閒談了三星期才約面試,對會長的感覺就是熟悉的陌生人!

邊駕車邊閒聊,說時遲那時快,到達目的地了。 會長煲了粥,真好,作病還是吃清一點,吃過粥後便開始核對考題,再逐一檢視我所提交的問卷及個人資料。

… 你既性喜好咁直接既… 好少人會寫出來 … 你鍾意都唔好咁直接打出黎呀 …

輕輕鬆鬆探討性,成個過程都以輕鬆為主去傾談,問卷考題及個人資料那一部分已順利完成!
會長便著我沖涼,沖人生以來最乾淨既涼…哈哈! 換上他準備的恤衫,再坐上梳化上開始檢查。
會長戴上頭燈,醫療手套,再噴上消毒噴霧,認真地為Mona 妹妹 檢查,過程一點也不算緊張。
但當我認真看著會長時,不期然很想大笑出來,但最後還是強忍著笑…

會長伸手入來檢查時,我已經忍不住發出了呻吟聲.. .. .呀..  . ..呀............. 呀.. . .. . .. ..

「妳有無試過潮吹呀?

「無呀!無試過」

「無? 無試過? 你死啦! 會上班仔聽到就爭住幫妳」  (OMG.. ..心諗... 死火.. .係咪講錯野 )

與此同時會長聽完我一句無試過,就馬上發動攻勢.. .
我都有追POST 留意到各人話會長條脷勁,但真係唔知原來真係咁很勁…OMG!!!

呼.. ..... (急速的氣喘聲)

呀…………… (典來典去嘗試阻止)

………呀…  好舒服呀. .. . .. 呀.. …. (越叫越大聲)

ah…  (唧唧聲)…小Mona 已經濕到不得了…當Mona越叫… 會長越落力….. 我真的救命了..停不了.
全身的神經線非常崩緊,感覺被成千上萬的針輕輕刺著,又有點似觸電的.. .. .

呀呀呀. ..  . .  . 我個鼻塞左呀!個鼻塞左抖唔到氣
(打到呢度又好想再笑自己多次,頂…終極破壞氣氛者!)

會長聽後慢慢放緩再繼而停下他那似發動了摩打的脷… 會長拿了薄荷膏給我搽鼻之後…

摩打又再一次啟動了. .. ..

驚天動地. . ..又再呼叫.. . 呀.. 喘氣. 呀…… 喘氣... .. 高潮都停不了

會長擁我入懷中,我已經不停講 …真係好舒服 好舒服 好正喔…

不夠數分鐘後. .. . .. 摩打脷又啟動. . ..
救命… 呀.. 真係好舒服…

「你再Lam 我會忍唔住夾爆你個頭」
「我再咁嗌法聽日一定會失聲」

會長依然無理會我再繼續.. .. 攻陷小Mona

. .. . . …

. . . . .…. ... . . .. .. . .. .

從來都無試過原來可以咁舒服,好矛盾好想唔好停但又好想停
張墊都濕了整個人都放軟了….無力了急速的喘氣聲慢慢放緩….再攬攬錫錫會長.. . .

攤抖了一會兒,去沖身了,浴室內點了蠟燭台很有氣氛,都頗浪漫,之後會[size=14.6667px]長為我沖身,更為我擦背及全身
會長從後攬著我….沖下攬下又再錫下呢個涼都沖得頗耐,之後Mona 更轉身吻向會長,
同時隻手向大大大會長進發
… Woo..  果然真係好大勁想用我個流動尺,即係我把口度下有幾長…..
摸完一輪啦會長一句晚唔比埋你!就咁多先! 果然好吊癮呀 .. 留待下一次

樂極忘形,時間已經很夜,家住很遠要趕回家了!抹身後便要穿衣了,會長說: 「嘩!今 日一副戰鬥格咁呀!」

好啦好啦
... 他送我下樓搭車時,剛好有車到,會長一個飛身跳過欄幫我截停架車,好型呀! 動作清脆利落

我忍唔住
: 「你跳得過.. 我著住裙同高踭點跟你跳呀」哈哈哈旁邊路人傳來笑聲.. . . .

就係咁.... 完左我和會長的第一次見面了....

最後翌日都病倒了,聲都失了….  

呢一刻,我對我的新人禮好有期待!It is kind of fun to do the impossible!

在我好期待我的第一次同時,亦好想好好記錄一下第一次的會面….  

多謝大家睇到呢度
Post time 8-1-2020 19:07:18 | Show all posts
嘩! 估唔到 未出第一次活動已經有第一次睇!我印像中只睇過(一位已變咗 vacation的會員)Lexi 咁樣分開寫過(其實應該仲有的)。

再嘩!Mona你的動後 好!好!睇!!!!!!
點解可以寫得咁生動有趣㗎!

「天有不測之風雲、人有霎時之間身痕」
「Single Dog .. Single Dog… Single all the day」
「我個鼻塞左呀!個鼻塞左抖唔到氣」
「流動尺,即係我把口」

喂救命啊,笑死我喇

恭喜你踏出咗走向大集團的第一步!相信你會感到呢個係正確決定嚟㗎!
不過你話你對你的新人禮好有期待唔知到時你個Mentor(而家冇人知將會係邊個的)會唔會覺得好大壓力呢嘻嘻~~

預祝你有一個難忘又滿足嘅第一次!期待與你在活動入面認識啊~~

Post time 8-1-2020 19:11:55 | Show all posts
交友App的擔心, 我懂ar!

"天有不測之風雲、人有霎時間之身痕" << hahaha ok喎~

做多D, 身體就會強壯D ga la :P
(可參考Sims的post, '21 reasons why you should have sex and the advantages to our health')

歡迎您
HP50 (哦!不錯哦)  
期待和您見面~ (*hug)
Post time 8-1-2020 19:24:58 | Show all posts
Ana replied at 8-1-2020 19:11

"天有不測之風雲、人有霎時間之身痕"

話說我都好有興趣聽下大家講下有關交友app奇人異士的故事
諗下有冇辦法化為活動主題建議下大佬搞先得
 Author| Post time 8-1-2020 19:53:06 | Show all posts
edmund replied at 8-1-2020 19:07
嘩! 估唔到  未出第一次活動已經有第一次睇!我印像中只睇過(一位已變咗 vacation的會員)Lexi  ...

我本黎都想等一次過先出post...但相隔得越耐,記憶就會又少左d..我既故事唔夠生動有趣...只係直接記錄成件事既過程
 Author| Post time 8-1-2020 20:17:10 | Show all posts

交友App 實在好多野擔心 ⋯我都好期待與你見面
Post time 8-1-2020 20:31:26 | Show all posts
嘩 沒想到你這麼快出post
而且寫得很好,令我想像到當天情況
Post time 8-1-2020 20:49:31 | Show all posts
我第一次見會長佢都係比我食粥

歡迎加入呀MONA!! seem like u have had lots of fun already!
It’s a good start
Post time 8-1-2020 21:15:40 | Show all posts
淨係最初的「爽直快」已經中左我鐘意既性格,加埋妳既「like」、自介,處事的心態,都係非常討喜,唔單止我,相信會內男女都會喜歡妳。
Post time 8-1-2020 21:40:33 | Show all posts
Mona 恭喜妳見了會長,
妳篇第一次好好笑...

連珠炮...[世上係咪真係有SEX PARTY???係咪咁安全???係咪要咁多要求架???]<---我初時都有咁諗過.
天有不測之風雲、人有霎時之身痕!笑使我...
我叫小姚, 多多指教,
妳有時間多睇大家的文章, 至緊要睇埋自拍區.

Post time 8-1-2020 21:45:17 | Show all posts
look forward seeing u, from what u have written , im sure u will be very popular in the club
Post time 8-1-2020 22:06:35 | Show all posts
歡迎Mona!寫得好有趣,希望好快可以見到你嘅第一次活動,有緣活動見!
Post time 8-1-2020 22:43:41 | Show all posts
天有不測之風雲、人有霎時之身痕。
勁多金句,才華洋溢,欽佩欽佩,
好期待遇上Mona,出活動我是少說話的一群,
我相信Mona能幫我改善,Mona說話好有趣,感謝
多多指教
Post time 8-1-2020 23:00:54 | Show all posts
歡迎你啊MonA

好生動嘅面試呢! 好想知邊位有幸做你Mentor~
期待你嘅新人禮篇,希望有緣同你見面啦
Post time 8-1-2020 23:34:13 | Show all posts
Wow 第一次面試已經寫到咁傳神
期待MonA嘅第一次動後感

天有不測之風雲、人有霎時之身痕
好句好句
Post time 9-1-2020 06:32:49 | Show all posts

Hi Ana

謝謝你看我的Post.

玩過交友App去認識朋友,我也有明白.  
 Author| Post time 9-1-2020 08:43:03 | Show all posts
Sims replied at 8-1-2020 20:31
嘩 沒想到你這麼快出post
而且寫得很好,令我想像到當天情況

趁有時間想好好記錄一下
每一個過程 都是個體驗
 Author| Post time 9-1-2020 08:44:42 | Show all posts
Rees replied at 8-1-2020 20:49
我第一次見會長佢都係比我食粥

歡迎加入呀MONA!! seem like u have had lots of fun already!

嘻嘻...係呀...2020年一個好開始
 Author| Post time 9-1-2020 08:49:00 | Show all posts
James replied at 8-1-2020 21:15
淨係最初的「爽直快」已經中左我鐘意既性格,加埋妳既「like」、自介,處事的心態,都係非常討喜,唔單止我 ...

無樣無身材 就只有性格 外冷內熱的 接觸後才懂

Author| Post time 9-1-2020 08:52:20 | Show all posts
小姚 replied at 8-1-2020 21:40
Mona 恭喜妳見了會長,
妳篇第一次好好笑...
連珠炮...[世上係咪真係有SEX PARTY???係咪咁安全???係咪要咁 ...

Hello 小姚
說起連珠炮都好好笑... 真係一輪嘴係咁駁....
有呀 我有睇到好多會員既文章 個個故事都有特別之處
重點自拍照都好吸引 個個都身材好正
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 18:43 GMT+8 , Processed in 0.103604 second(s), 23 queries .