Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
View: 11115|Reply: 8434
Collapse the left

S&B Morse Park (ChatRoom for everyone)

[Copy link]
Post time 19-10-2019 09:09:40 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
新的聊天室開幕,歡迎各級新舊男女在此溝通聊天,
在留言前,懇請先參考會規,

Rules of Forum/會網上的規則

以免減低出席活動的機會

如發現有違規的言行,請儘速通知會長處理。

謝謝大家。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
From Wikipedia, the free encyclopedia

摩士公園(英文:Morse Park面積約15.8公頃,雄踞黃大仙區南面,1967年10月建成。公園由香港賽馬會捐錢起,使用匯豐銀行主席兼總司理摩士爵士的名字命名。

Morse Park (Chinese: 摩士公園), occupying 15.8 hectares (39 acres), is an urban park located in Wong Tai Sin in Kowloon.
It was completed in 1967.[1] The park was named after Sir Arthur Morse (25 April 1892 – 13  May 1967),
the head of The Hong Kong and Shanghai Banking Corporation during and after World War II.
City streets divide the park into four sections formally called Morse Park No. 1, Morse Park No. 2, and so on.

Post time 3 day(s) ago | Show all posts

但我想同你發生問題
Post time 6 day(s) ago | Show all posts
Nina replied at 30-11-2019 20:34
Hector~
How are you doing?

I'm doing well

I was hoping we would find some time for ourselves the other night but didn't happen :(

Saved a dollar for you ;)
Post time 4-11-2019 14:46:37 | Show all posts
CK replied at 4-11-2019 13:58
我睇係喇,我試過一日飲3,4杯,一啲提神都冇,只係成日要wewe

咁Red Bull 有冇效?
Post time 4-11-2019 11:00:19 | Show all posts
ednkwn replied at 4-11-2019 01:39
wtf,這是什麽超能力,我也想要

你要留意留言, 會影響你入會的.

這三個英文或一些粗獷的言詞, 唔會再出喇.

Add post (4-11-2019 15:48):
*唔好再出喇
Post time 4-11-2019 19:05:39 | Show all posts

你難撞啲
Post time 4-11-2019 17:01:53 | Show all posts
Ah矇 replied at 4-11-2019 16:56
咁, 感覺既野就係由微細既事組織同堆砌得黎嘛

吾好講黎啦... 我係咁唸到D好入肉既 ...

咁咪將好。。。
諗下表面野,又諗下啲入肉野。。

Add post (4-11-2019 17:02):
矇矇豬,你好可愛呀。。。
Post time 1-11-2019 16:23:54 | Show all posts
Virginia replied at 1-11-2019 14:42
點只食得飽,呢度個個都吹水好得,出面點搵

最近果次活動都有傾起呢個話題,
大家分享左好多經歷,好好聽
Post time 1-11-2019 02:08:48 | Show all posts
大家好,我路過騙金幣的
順便睇下有無得R水吹

Rate

Number of participants 1Coins +15 Collapse Reason
小姚 + 15 金幣轉交....

View Rating Log

Post time 31-10-2019 01:00:37 | Show all posts
Nina replied at 31-10-2019 00\"\"
唔淮咁偏心架

EQ 增值haha~ 同埋訓練FF能力!

邊有做到嫁,做少d已經好叻了

夜啦,訓先了

Good night
Post time 29-10-2019 19:27:02 | Show all posts
RennA replied at 29-10-2019 17:07
拿~你地個個都進入休漁期,
咁算點先(繼續留名等睇Driven反應

我唔係休漁期啊,
好餓㗎
Post time 2-11-2019 00:11:11 | Show all posts

你要睇熟會規. 不能在壇上作出邀約的.

-不應在會網上約定或甚至要對方應承,下次見面要怎樣怎樣,例句:[下次見面,我要/可唔可以...同你/妳玩!、[我要同妳/你沖涼、
[見到你/妳時,我要抱抱錫錫] 之類,只要在會內活躍了一段時間都知道這是自取麻煩的做法。
如真想相約,只可以約定做一些沒有身體接觸的活動,例如一起在活動內玩紙牌、玩遊戲、一起睇碟之類。
    - should not promise or request others to promise anything in the forum, such as what will be done in the future,
      examples: [shall we do this or that next time we meet? I want to stay / play with you!]、[I want to take shower with you]、
[I have to hug and kiss you when we meet] …etc.  People have experience in our club who realize on this kind of message will get themselves in trouble.
If you really want to make promise to someone for doing something, you may invite people to join activities without body contact,
  such as playing cards or games, watching movies…etc.

大前提要有緣親眼見到大家先.

Post time 4-11-2019 16:12:38 | Show all posts
小姚 replied at 4-11-2019 15:55
係喎, 久違的網絡用語...

FF 有些人話係final fantasy , 有些人話係Female female .

歡迎光臨 edmund 網路用語教室
-------------------------------------------

「FF」,網路用語,意指 幻想/不切實際的幻想。

FF原為角色扮演電腦遊戲《Final Fantasy》的名稱,中譯《最終幻想》系列的簡寫。由於本遊戲系列版本眾多,描述此遊戲時人們通常會使用《FF1》(第一代)《FF2》(第二代)等簡寫來指涉各遊戲版本。

此網路用語源自高登討論區時有會員以不切實際的幻想情節來回覆帖子,例如在AV成人討論帖內出現:「如果三上悠亞幫我含,我一秒就射啦」、「如果我係片中男優,我實插到麻倉優XXXXXX」等等,其他會員便會以「你唔好FF啦!」以揶揄對方的回覆純屬「最終幻想」。

例句:

1. edmund:「一陣入咗房,我一定要XXX你,然後再YYY你」小姚:「唔好淨係FF,要做得㗎!嚟啦!」

2. 「我日日夜夜都FF可以加入S&B見識下 sex party 係點,當日大佬終於打畀我喇,好興奮啊!」

謝謝收看

Post time 25-10-2019 17:44:08 | Show all posts
Rees replied at 25-10-2019 14:08
我細個過試會不停發同一個夢 次次都好驚 驚醒會想喊
大概係喺扭曲左顏色好渾濁錯亂既隧道入面 有好似結 ...

我個個夢個背景係舊時嘅屋邨嘅樓梯, 極度舊嘅邨, 直頭就係鬼片個款!! 梯間位重係可以望到出面通花個隻...

我都係聽到有聲架, 但就係鐵通拖地聲, 我知道自己俾人追 (殺??) 緊,
所以我不斷咁走, 因為係旋轉式樓梯, 我向上望見唔到有人, 向下望又望唔到盡頭...
咁我又望吓出面, 唔行樓梯不如行長廊走啦... 直直到尾啲燈係咁閃吓閃吓...

算啦, 我行返樓梯... 不斷走, 不斷有: 咚... 咚... 咚... 咚... 咚... 條鐵通係咁拖落樓梯咚咚聲...
初初係行極都行唔完, 但突然又已經落到樓梯底,
前面有道幾十米高, 幾米闊嘅黑色大鐵閘... 重要由門入有蒸氣噴出嚟...
但係啲聲又就快到, 我又開唔到門, 唯有喱埋係樓梯邊啲竹蘿入面...

個個攞住鐵通嘅人亦已經落到嚟, 慢慢咁行到我喱埋嘅位置...
之後就 (嚇??) 醒咗啦... 我諗我由細到大真係咩樓梯都夢見過咁濟...
但只要係夢到樓梯, 咁就一定係惡夢... 實嚇醒...

個陣時係一大班朋友一齊話去, 我心諗: 咁大班人, 點都唔怕啩...
但又係另一個嚇死人嘅經歷...
Post time 7 hour(s) ago | Show all posts
FalleN replied at 5-12-2019 23:58
矇豬錫一個先當晚見到你真人嗰下
我都諗緊係咪發緊夢
咁耐無見但矇矇同我記憶中既你

hehe~ 原來係咁嫁?  

好開心, 當我行左去食飯 (其實果時開心仔, 但又有D怕羞想呢埋) 然後你走黎傾我, 果時傾計傾得好開心, 雖然有D緊張, 但果一刻已經將咁耐無見既距離拉近返曬黎
係丫, 咁耐無見, 我地都無變依然仲係咁熱情, 好快咁就傾返熟, 我覺得將你一直咁保留係我私人 wish list 係好值得嫁

嗯, 我信相下次一定係更好玩更精彩既等緊我地 多D野?! 咁到我做攻嫁啦喎 (奸笑) 偷偷地話你知, 你D反應完全刺激到我繼續對你曳曳 多D再多D///...

吾好再講啦, 比你S果時, 我真係完全身體吾受控咁...興奮同燃燒住... 我未試過可以一直咁用手...而吾想停{:titter:}

你知嘛? 被你錫果一刻, 你打開左我個無視MODE...{:titter:} 完全當周圍既人/事無到呢D事真係好少係矇身上發生

只要係深刻, 無論幾多定少, 都已經印左係腦海度

真係好鐘意係廁所果一場... 我都好吾捨得嫁
如果吾係已經有約左 ,  

喔... 點解連FF中既你都係咁S我

矇B
Post time 4 day(s) ago | Show all posts
AlisoN replied at 2-12-2019 14:18
其實即使冇香水,每個人都會有一種自身嘅味道。
其實對我來講味道係最重要嘅因素之一。。。如果遇到我好 ...

完全認同,香氣也是我喜好之一,以下說話可能Alison會覺得我變態,
就係每個女仕係發情嘅時候,除左香水洗頭水護髮素沖涼液嘅香味外,
係頸位置的確會散發一種獨特嘅香味,我唔知自己有無,或者其他男仕有無發覺,
相信果種係荷爾蒙產生(講到呢度,我諗各位都認為我是變態吧),
另外頭髮嘅色澤質感柔軟,的確也是我癖好之一(呢條友真係好變態,入骨了)
斯文因為我講野唔叻無咩幽默,所以咪多一句不如少一句,
係活動大家都會好開心,熱鬧就自然比較多聲音吧,我好享受呢個環境。
想請教,外貌協會即係?講自己係有外貌?定係唔介意別人外貌?
真係好蠢,感謝。我記得初來報道Vanilla 都要問人先知係咩,哈~

Post time 28-10-2019 22:59:42 | Show all posts
Rees replied at 28-10-2019 12:21
睇來你係鍾意睇戲之人你鐘意tarantino / M. Night Shyamalan 嗎?

我冇對香味有研究 但我對自己唔鐘意既 ...

鍾意呀!如果講導演作品,Tarantino嘅Reservoir Dogs,Pulp Fiction, Sin City and Kill Bill. 如果淨故事就會係Natiral Born Killers。Reservoir Dogs正係因為估唔到個結局的係恁;Pulp Fiction夠Cult同埋序事方式幾有趣;當然Sin City能將近100%還原漫畫真係目定口呆;Kill Bill嘅回歸low tech近80年代嘅暴力美學亦都非常有特色。M. Night Shyamalan比較少睇,比較鍾意嘅有The Sixth Sense, Unbreakable, Split and Glass。"The Last AirBlender"我就覺得呢尐題材唔啱佢拍。你好似都睇開戲恁,有冇邊個類型你鍾意呀㗎?

香芬放番工地方?有冇邊個類型嘅味你鍾意?有冇對邊隻香味敏感?你本身有冇用開電離子嘅霧化器?
Post time 6-11-2019 20:29:08 | Show all posts
Rees replied at 6-11-2019 20:08
我又搭咀
如果過程你有唔鍾意或覺得對方有可以改善嘅地方你會唔會坦白提出

先講唔鍾意的地方,例如想攪我個菊,
我會出聲,因為之後返到屋企實會諗頭先都唔鍾意咁樣,做咩自己唔出聲呢?越諗令自己個心越唔舒服,之後出活動見到對方可能就唔想再同佢玩。

假如,對方有機會整痛或整損自己,更加要出聲,因為整損左呀妹或其他地方,之後自己無得玩。
(男方也會更加唔好意思,反而妳講左出聲仲好添。)

改善的地方,做緊時,可能會要求大力D,高D低D,都算提出。

無感覺我未必會好坦白地講,好熟嗰幾個會講,幾分鐘後無感覺我會轉做主動,或者講這姿勢好攰要轉動作等。

入房時間已好緊要,做左愛做既事先,趕住要交房,之後出到廳,大家都忙,除非佢好得閒,不過,都未必講得太詳細。

Add post (6-11-2019 20:34):
補充對方有改善的地方,都係睇人,若知道會再佢玩,必會講。
Post time 31-10-2019 02:50:03 | Show all posts
Purplelady replied at 31-10-2019 01:38
Thx Mac always reply me, you are so nice to me~
嗯…其實我自己都未知自己想點,係敢同唔敢之間中都未 ...

敢唔敢係關於行出依一步?擔心安全?      
不如問自己有幾需要性同想去享受        
S&B係安全又能盡情享受性嘅地方,大家都好nice,就好似一班朋友咁。係依度無需覺得談同享受性係件怪事,因為大家都係好此道者,無需再收埋自己,盡情享受吧!   
加入了你就會完全明白   
你可以睇我哋嘅動後去感受一下      

至於我的上、下集係自拍照,成功入會就可以睇到      
到時你咪知我大約模樣      

已經注册咗,就行埋個步交表啦!加油

Post time 7 day(s) ago | Show all posts
Ah矇 replied at 29-11-2019 14:56
無錯, SNB既會員們都好厚道, 而對我好好評價姐 (謝謝大家愛護) (謝謝點閱)
可能矇矇真是個大咸濕,  ...

午安啊Ah矇~你真係太謙虛啦,相信大家都係享受同你交手先讚你

原來你係體位達人!有冇聽過一招叫helicopter 我覺得好搞笑既體位 (可以google下)
體位真係每個對手都鍾意唔同既,不過我比較重視對手既反應,有d舉動令我好turn on

活動場地既多樣性係其中一個我交表既原因,之前會長訪問講既旅游巴活動好正,好刺激。SM既野我真係唔係好識,精神上既SM即係點?(ex. 我話"你正到有d over左", 跟住對方會好turn on?)

我d戲好屎,role play途中忍唔倒笑會唔會破壞氣氛!

我唔係死魚! 我好生猛架。加埋對手既配合,我會係一條曉飛既魚! btw咩係棄置play

Post time 6-11-2019 22:42:34 | Show all posts
Rinky replied at 6-11-2019 21:23
有4隻兔,開人
係澳洲試過一次。

開人。。。點解呢?。。

你要小心,唔好講得太仔細,講某一國家或外國試過會好些。
假如我是你朋友,你曾經講過給我知,我會初步估係咪識你,跟住再睇你之後寫的野,可能認得出是你。
除非你唔介意做SnB代言人,公開給所有人知。
(放心,這次不給你豬仔)

輪到我答你,用KY。
未入會前有,因為和前度有太多因素,一點都唔濕,而他又好想要,會用KY。
仲有, 未入會前我以為自己是性冷感,在會長有話兒內有篇叫[真有這麼多女士有性冷感?]我寫過感受, 你有心可以去睇睇。
入會後就無發生過,首先,在會內對方係我想入房的對像,有一定程度的興奮,第二,入到房雙方有做愛做的事,好快就會濕。
在會外就唔方便這裡講。

Post time 17-11-2019 22:42:22 | Show all posts
FalleN replied at 16-11-2019 00:30
晚安呀矇矇花輪之前又忙又無咩mood傾 宜家上離捉返住你先

雖然無左你既聊天室

晚安丫,花輪同學

我又何妨吾係好似你咁呢 我個聊天室無左,都係少事姐,最緊要人係度,續左書又上左水

雖然一次見面一別後,到依家都後會未有期,但矇矇依然記住同花輪既一次密會,親切肌膚溫感,2人係廁所內既對峙;知道你仲咁掛住矇矇,比左一份信心我去繼續熱切期待⋯我地既下一次呢

係瘦左丫,不過呢個最瘦既肥妹,點都仲有少少肉,不過呢排兼顧吾到咁多,停左做gym 少左d曲線囉

岩啦,我地一齊拉筋吖啦⋯⋯到時吾好大叫喎 (定係你攪到我大叫呢?)

多謝你!我都好鐘意個頭像,因為你、我決定吾換⋯住 XD

同樣掛掛念你的

Post time 21-10-2019 11:22:53 | Show all posts
AustiN replied at 20-10-2019 22:28
edmund hello, 正想回覆之前的post,發現整個帖已經關了,哈哈
會長之前有回覆告訴我在會網的留言不足, ...

會長其實用心良苦呢~

其實入會申請會注意網上溝通也是為新人著想。
畢竟第一次來到活動,就要與素未謀面的人有親密接觸,對會員和新人來說互相已有初步印象將很有幫助。

因此多點與這裏的會員(尤其是女會員們)打招呼,打開些共同話題初步認識吧!
一路以來與你的溝通,相信這對你來說不會太困難!

確實,在手機與電子書的數碼年代,我仍很喜歡實體書藉及影像。
這也許是一點沒必要的懷舊。但裏面確有一種情懷。現在要買寫真集也不容易了吧?難得你可以買來收藏呢!(收藏也不太方便啊)

Post time 7 day(s) ago | Show all posts
addy replied at 29-11-2019 13:22
你點會冇得食啊,睇d第一次/動後感都話你好正

之前既sp係鍾意sex既,但最盡係試新體位

無錯, SNB既會員們都好厚道, 而對我好好評價姐 (謝謝大家愛護) (謝謝點閱)
可能矇矇真是個大咸濕, 係拍拖果時已經成日不斷咁去試新POSE, 所以呢方面入會之後呢個無乜需要解鎖
相反, 係當我遇到吾既對手, 大家果度既體型同各人既體位配合, 呢個嘗試會經常好有新鮮感

其實我地活動場地吾會定死, 咁樣次次吾同會吾會比到你刺激? 而同SM又有精神上同埋物理, 再深入亦可以細分同埋內容好廣, 牽涉既工具好多/好多變化...

COSPLAY都係開我果範, 真心好多野玩!!

正所謂, 開飯黎講, 吾可以靠曬人... 除非你想做死魚, 我好樂意同你玩棄置PLAY

addy replied at 29-11-2019 16:30
午安啊Ah矇~你真係太謙虛啦,相信大家都係享受同你交手先讚你

原來你係體位達人!有冇聽過一招叫helicop ...

哦~ 呢度個個都有一份謙虛同和諧去運作, 我呢D都係基本野姐

咁當然一路來黎好多謝咁多對手照顧得我咁好, 至會玩到今時當日

吾好咁講, 我呢D M女睇對手做野姐嘛 至於你講果D, 我曾經同EX玩過一次,佢跟住A片去做... 個經驗好差, 又好turn off...

role play 我都係被帶果個多, 有時接吾到就 但通常D老手就好掂, 但多數係資深既男會員至有呢份功力

矇住你對眼, 放置係床度, 等你enjoy下自我空間, 咪棄置PLAY囉~

吾係死魚就吾好一味唸住等人帶你, 呢度既男會員個個好正面aggressive嫁,  咁就有運行囉
Post time 25-10-2019 09:25:13 | Show all posts
Gillian replied at 24-10-2019 18:53
係呀講中咗雖然係指定人叫先有嗰個意思
但係其他人叫我都覺得好有親切咁嘅

早晨Gillian,睇哂金宵喇,用左月光寶盒果條橋又用得幾好(果一下我諗起西遊記,唔肯定有無其他劇都用呢條橋)。
到最後Alex回歸,續個人遇返而每一位都有所改變(果一刻諗起我心目中嘅神刻求婚大作戰,唔知Gillian有無睇過,回到過去改寫現在),
到最後,真係「你的名字」對望,而大家心中也有一種莫名其妙嘅親切感。
金宵佢編劇真係有啲功力,參考其他劇,又唔會用得夾硬黎,好順好舒服。
老實講,我好希望佢第2輯會係全新故事,或者有少少關連都唔怕,呢個結局已經好完滿。

Post time 28-10-2019 10:10:36 | Show all posts
Gillian replied at 28-10-2019 00:07
我睇左兩集,我而家先睇好鬼out
好彩唔洗等一個星期先出一集
多田老師好靚仔啊~

唔out,劇集經典就係經典,甘快手睇左兩集?!
唔駛等又唔駛等嘅好,要等果份期待感其實都唔錯架,
就好似出活動,等那一天來臨嘅心情的確係心急又期待。
多田老師確係英帥,可惜沒有主角光環同神力,慘慘無眼睇,
不宜劇透太多,慢慢欣賞。
另外推介,muuuuun,Gill比較鍾意睇邊類型架?根據你喜好再諗諗推介,
因為有時一套劇一套電影可能每個人喜好唔同評語都有同,自己一定會揀黎睇,
時間有限,有試過睇左啲伏劇,就算可能用左半小時,但真係覺得浪費了
掛住Gill,早晨
Post time 28-10-2019 08:19:40 | Show all posts
Rees replied at 25-10-2019 14:01
Hi Frodo 比你個名引起興趣 Where's your precious? Lol

Sorry, 遲咗尐覆
My precious is at S&B actually. You can't find it elsewhere. It's like Fight Club. You are not supposed to talk about it But you could explore your deep down desire here.

舊人?  其實都唔係好算,因為中間有事放咗大假,依家返到嚟有好多人都未見過,所以依家要重新認識大家囉。

我剛剛發覺我地都係對味覺有尐執著㗎喎

其實我中學已經發現我呢個對味覺嘅執著,所以我果時已經開始用香體露同香水,我好鍾意果種香噴噴嘅感覺。另外,愛會成日試香水,試下自己會夾邊隻香水

你呢?what's your precious?
Post time 26-10-2019 20:08:07 | Show all posts
hertz replied at 26-10-2019 19:46
咁依度有好多大隻仔等緊你,你一定唔會失望

而我就距離大隻仲有一大段距離,雖然我係一個gentlemen: ...

hertz : Hi !
我分享些我經驗給你。
我初入會時同大家傾偈,非常興高采烈,睇埋自拍,幾乎瞓唔着,我都有期待(甚至幻想)某類型男士出現,幻想歸幻變,事實歸事實,最後如何,有緣見你分享你聽。
所以大佬時時提我們「不保證任何人有任何接觸」這個point。

Ada未出過活動,唔好給她有這希望,若她出幾次活動都遇不上大隻仔 或者 她要求的大隻仔係阿諾舒華辛力加咁大隻 又或者 沒有大隻仔等她。。。所以唔好俾希望她,明白嗎?

她未出過活動,對話最好中庸...就適合。
Post time 9-11-2019 11:53:29 | Show all posts
Waterman replied at 8-11-2019 19:57
空洞咗, 係因為事隔太耐比其他刺激覆蓋咗記憶?

好多女士心底都係渴望被征服的, 奈何生活上被逼著要裝胸 ...

水哥:不關事隔太耐與太近的問題,即使剛剛離開活動地方,想落筆寫有時腦海會空白一片諗唔到野,已不是第一次,我會找解決方法。

我記得有一次,和一位男會員在廳傾了一兩句後,他就一手公主抱我入房,這件事反而深刻記住,很奇怪,抱入房能寫出嚟跟著想再寫之前或之後發生嘅事就開始空白一片,我發覺自己有這奇怪現象,不過,我會尋找方法去解決。

女士另一心底渴望就是被男士主動地有氣勢地征服,可能男女內心太多因由,或者雙方火花未能擦出...
Ah矇 replied at 29-11-2019 11:10
其實我玩開果D運動好辛苦, 所以要做埋呢2樣去加强個體能
早吖! G Dragon

矇矇,好耐冇見你了。 (._.`) 阿文其實不時都掛住你,希望在活動見到你。

之前在壇上見到你因某啲事心情唔好,甚至唔想與人接觸,唔知而家有好返啲未呢?見你在壇上漸漸回復以前的活躍,見到都有點心安。
但之前同你有一排冇打開話題,心中有點害怕唔敢問候你,怕一句之後又會無言。

早排我攬咗啲新義務上身,忙咗好一段時間,當日終於空閒返少少可以上來同大家傾偈。
唔覺唔覺原來已經入會半年。回想起嚟矇矇你在呢度時間的我入面佔咗一個好重要的位置,確實係好掛念你。

Post time 25-10-2019 21:39:43 | Show all posts
Negan replied at 25-10-2019 09:25
早晨Gillian,睇哂金宵喇,用左月光寶盒果條橋又用得幾好(果一下我諗起西遊記,唔肯定有無其他劇都用呢 ...

你咁快睇晒既?唔係睇左幾集咩?好犀利啊咁快
金宵係當初朋友仔黎我到睇結局,我先有興趣睇返轉頭,不過內容正,同埋我都中意個結局!不過我唔明隻黑貓?究竟係咪都可以穿越?
同埋羅蘭果到巧恐怖喔⋯wakakakaka同意第二緝係全新故事或者少少關連,如果唔係就太累贅⋯⋯
'求婚大作戰'睇左啲介紹,健三走到台前講果番說話,淨睇文字我都眼濕濕,所以好想追呢套劇⋯Haha
多謝介紹,希望下個月有時間追

Negan叔叔    
Post time 4 day(s) ago | Show all posts
Negan replied at 1-12-2019 07:08
的確是,講起香味每個女仔都有特別,是吸引力之一。
當天感謝一次兩次機會抱抱,感謝記得我名(我都無咩 ...

其實即使冇香水,每個人都會有一種自身嘅味道。
其實對我來講味道係最重要嘅因素之一。。。如果遇到我好喜歡嘅味道,我會攬住佢,喺條頸隔離不斷聞
通常條頸隔離都係一個人嘅味道最濃烈嘅地方。。。

其實我唔係一個外貌協會呢,
淡淡我喜歡的香味會比多表吸引很多。。。

嘻嘻活潑有點傻氣,換句話來講就係。。。
我一出現喺場地,個場就會好嘈
好似你咁斯文嘅人,我仲諗緊你哋會唔會覺得我好鬼煩嘻嘻嘻嘻
抱抱唔會唐突的,放心
Post time 25-10-2019 22:19:02 | Show all posts
Gillian replied at 25-10-2019 21:39
你咁快睇晒既?唔係睇左幾集咩?好犀利啊咁快
金宵係當初朋友仔黎我到睇結局,我先有 ...

我係差幾集睇哂,所以咪甘快囉。
我諗隻黑貓係劇中所講嘅狐仙化身,我印象中由頭到尾只有CoCo, Alex, 旭輝,阿蕭,林老師,東東同佢接觸,
羅蘭係莎莎果個故事真係最激,真係估唔到無線出到街。
一向無睇李施華,佢CoCo果個角色好正。
求婚大作戰是十幾年前作品了,果時個個星期出一集,睇完一集等下一集等到好急,
死人健三成日懶型懶瀟灑拖住阿禮,有幾幕睇到滾,
不過有情人終成眷屬係開心,但在於多田老師角度就慘慘,俾條友仔搶婚。

Post time 24-10-2019 11:37:24 | Show all posts
FalleN replied at 24-10-2019 10:45
早晨呀矇矇
本身嗰個聊天室無左 喺度覆先=)
雖然我地只係見過一次咁大把

早晨丫~ 花輪同學

係丫, 因為無必需又無時間再去維持, 所以索性同大佬講吾再攪, 想好頭好尾丫嘛

見幾多次同有幾掛住都無掛鈎既, 矇豬依然期等會見到花輪嫁
好希望下次活動亦係下次相遇既日子呢

每次睇你既留言會令矇矇覺得溫暖同感受到一份支持

矇豬已然操完腳再操背, 最近已經停左做GYM, 反而係拉筋同埋跳舞呢類運動, 做左勁多帶氧野 不過又係果句, 攰得黎攞走好多野, 亦係自己好鐘意既野, 開心事黎既
我都好期待操完既你係點喔!!

好攰, 好想訓返多D;
但內心期待滿滿der

Login/Register to enlarge

矇豬

Add post (24-10-2019 11:37):
超級超級掛住你!!
Post time 4-11-2019 15:47:29 | Show all posts
AustiN replied at 31-10-2019 23:02
不好意思,又遲了很多回覆你...
我獲批了,感覺緊張又期待呢

AustiN!恭喜你!也多謝你特意告訴你獲批!近來我都沒空上壇,也遲了很多回覆你。

看見你成功獲批,實在非常替你高興!
自從在新人自我介紹區見到你的自我介紹以來已有種親切感,很希望你可以成功入會。

知道你平常都繁忙,快點安排驗身出席第一次活動吧!新人需在獲批兩個月內出席第一次活動,否則需要重新申請的呢。

老實說,你是第一個在壇上用書面語與我溝通的人呢。也許是這點讓我很期待在活動入面遇上你,了解一下真實的你又是怎樣的一個面貌。

Post time Yesterday 23:58 | Show all posts
Ah矇 replied at 1-12-2019 12:27
早丫! 花輪

好開心我地終於都再相遇   

矇豬錫一個先當晚見到你真人嗰下
我都諗緊係咪發緊夢
咁耐無見但矇矇同我記憶中既你
都係咁鐘意笑 咁好傾同咁好攬
好開心你都一直等緊花輪 真係唔容易呀~
Um...咁下次我地要再做多啲野先得

矇b搞到我好興奮呀~諗返你被我S嗰個樣
(救命呀搞到我瞓唔到教 個腦係咁諗住添
幻想下我地下次既畫面=)
真係忍唔住啦~
就算其他人行過望住
都照攬住矇豬喺門口錫錫

雖然只係呢兩次
但都係咁深刻咁回味
同埋點解會咁有默契既我地haha~
幾想唔放矇矇走 喺廁所再瘋狂S你

睡意全消既花輪

Add post (6-12-2019 00:02):
要公平啲。。你攪完我就到我攪啦~
Post time 1 hour(s) ago | Show all posts
jessicaaa replied at 6-12-2019 16:35
近排鍾意追返啲懷舊野
HunterXHunter都好鍾意睇架
遇唔到都唔緊要啦 呢野啲都係隨緣就好 好似 ...

會長大概幾耐會回覆,我都唔係太清楚呢,男同女申請入會的流程有點不一樣。

不過從其他女會員的〈第一次〉入面睇過,有時好似可以好快!你留意下啦~

對啊,遇上呢度,遇上誰,一切都係緣份。有時甚至會出現與某啲人親密玩樂完,轉頭先知已可能係最後一次見面。
唯有好好珍惜碰到過的緣份,不猶䂊,不後悔啦。

我都好鍾意睇舊嘢...好多時會無端重開一啲已完的舊作嚟睇。

黑子的籃球 都在無幾耐之前先重睇過一次
Post time 24-10-2019 13:17:55 | Show all posts
AustiN replied at 23-10-2019 18:45
我之前已經再交了考卷和相片,我想之後會長應該會回覆我吧?最近有什麼好劇集推介?是外國的嗎?
很多女 ...

AustiN 你好呀!
我近日都忙, 會一直忙到月尾.
你交了卷和相, 安心等批.
若2-3星期內未收到會長回覆, 可再email問問, 有可能會長太忙未覆.
現階段你多同我哋傾偈, 多睇大家文章和留言.
有沒有睇會長的youtube 直播, 請大家訂閱S&B頻道<--有時間click 入去睇睇

我近日睇走出世界, 向世界出發, 嫁去世界另一邊等等特輯...
鍾意睇世界各地的文化和事件.
長篇劇你覆我時, 我再分享給你.

我都肥咗, 就快變380磅喇...要做多D運動減肥....

Post time 22-10-2019 19:54:02 | Show all posts
Gillian replied at 22-10-2019 13:19
快睇左「你的名字」劇情,好似幾感動!記憶無左但感覺無變,好正!仲有咩介紹啊~~~類似劇集,之前TVB  ...

金宵的確係唔錯!我差少少先睇哂,好鍾意李施華CoCo呢個角色,尤其係說話用詞語氣都好演活了,其他演員都好好,故事都好好,係佢比較突出。
林子善由十二傳說果個大師角色至到金宵我都幾注意,感覺幾好嘅演員,係一個奇怪靈異嘅氣氛中得到舒緩同笑點。
日本電影:「八年後的新娘」,都係講失憶,沒有天馬行空比較貼地,揀黎睇嘅原因係演員(佐藤健),好鍾意呢個演員
Post time 31-10-2019 13:27:25 | Show all posts
Yammie replied at 31-10-2019 13:05
我既幻想係多P,辨公室,車上,戲院..........你呢? 可唔可以分享啲未入S& B之前好想試,入咗S&B之後試嘅 ...

講起黑人:我都鍾意睇,有個Blacked同Blackraw系列的歐美黑人對白人女性的,我有睇開,好多都講女主角偷食黑人。

幻想而有係會實行的:

A.人妻、輕熟女的系列,好多時我會係同女士相處時營造呢d氣氛,跟住會較為turn on的,有d女士非常好,可以大家好夾咁享受整個流程

B.著衣,某d衣著係特別turn on的,我都有問下女士喜歡男士什麼的衣著咁,係會有時都實現到

其實仲有好多可分享
Post time 5 day(s) ago | Show all posts
Ah矇 replied at 17-11-2019 22:42
晚安丫,花輪同學

我又何妨吾係好似你咁呢  我個聊天室無左,都係少事姐,最緊要人係度 ...

晚安呀矇豬
證明長買長有係啱既 期待左咁耐係有回報既
終於俾花輪見返矇矇
仲記得我地見到嗰一刻
大家都呆左幾秒 (花輪係興奮到唔知講咩好haha
當晚兩個人喺房外玩到房內再玩到廁所 大家都好有默契呢~
希望矇矇都玩得開心
um...同之前一樣都係咁好攬 唔想放手 花輪好鐘意DER
下次要教我拉筋 咁大叫嗰個應該係我haha~
同場加映 (。。傾計俾矇矇知道在花輪既死穴 不得了!

抱起攬實矇豬的
花輪
Ah矇 replied at 29-11-2019 11:47
其實我同你情況差吾多, 不過我完全無得食... 所以要搵出路, 於是乎就入左會

不過, 有趣一問, SP吾係鐘意 ...

你點會冇得食啊,睇d第一次/動後感都話你好正

之前既sp係鍾意sex既,但最盡係試新體位

咩都會試係因為咩都未試過,如果真係要揀: 刺激既地方做,SM,角色扮演不過好認同安心享受個point。會長話齌,S&B既活動重安全過係屋企做!

發掘自己哩部分,要靠前輩們啦 (如果入到會的話),我係鍾意試新野既。睇嚟你對口交好有興趣(女仔肯口交+1000000分,試過有d女朋友唔鍾意)

Post time 16-11-2019 00:30:08 | Show all posts
Ah矇 replied at 24-10-2019 11:37
早晨丫~ 花輪同學

係丫, 因為無必需又無時間再去維持, 所以索性同大佬講吾再攪, 想好頭好尾丫 ...

晚安呀矇矇花輪之前又忙又無咩mood傾 宜家上離捉返住你先

雖然無左你既聊天室
但見到你都會喺壇上面出現
好開心DER起碼知道你仲喺度~

相遇真係唔易...
係架 見過幾多次同幾掛無關係
花輪都一樣咁期待呢一日呢

做咁多帶氧咪會瘦哂囉? 要留返啲肉俾我搣下bo
見到矇B無鬆懈到 我都一樣努力
近排試試玩YOGA 一個全新既體驗!!
(um...啲筋有啲硬 矇矇幫我拉一拉先...硬哂...

動力滿滿der 一齊加油!!

非常掛住矇豬既花輪

Add post (16-11-2019 00:55):
我鐘意你用呢個頭像=)
addy replied at 28-11-2019 18:18
傾深入D既問題梗係可以啦,畢竟會壇既大家都係有共同興趣! 由於我身邊既朋友,以前既女朋友及sp都比較保 ...

其實我同你情況差吾多, 不過我完全無得食... 所以要搵出路, 於是乎就入左會

不過, 有趣一問, SP吾係鐘意sex, 但又會保守...

咩都會試... 好濶喎~ 不過我最開心最欣賞同埋最值得驕傲果樣就係可以同好多吾同既同好一齊玩, even 你出去搵SP又好, ONS又好, 吾會比到你咁安心去享受呢樣野

我係入左會去發掘到自已, 最好開心係口交練習, 顏射同埋射係身度~
其次呢, 係試左拘束同埋滴蠟 , 發現自己好M既一面
Post time Yesterday 14:37 | Show all posts
AlisoN replied at 5-12-2019 13:32
講到呢樣野又奇怪,
拍緊拖嗰陣完全冇乜節日感覺,
反而係單身,一過時過節就會好有節日氣氛好開心  :54b ...

你咁講,我又好似明!

壞人啊~~得到手就唔重視

講笑
其實我以前都有個不好的想法,就係成日覺得兩個人如果已建立咗某種聯䌓互相理解,就唔需要特登做啲嘢慶祝之類。

但再大個啲,先開始知道有時特登去一齊做某啲嘢係可以令自己同身邊人都過得更開心的情趣。
以前的我好唔鍾意節日,但而家會衷心覺得節日同大家一齊開心玩係好快樂!

小兔大人。

Post time 28-10-2019 22:22:46 | Show all posts
Negan replied at 28-10-2019 10:10
唔out,劇集經典就係經典,甘快手睇左兩集?!
唔駛等又唔駛等嘅好,要等果份期待感其實都唔錯架,
就好 ...

係啊睇左兩集一陣再睇
好想快啲快啲睇
的確期待果份感覺係幾正既
每次活動自己入門口,同埋人地入嚟果刻,我個心跳得特別快!
多田老師笑果陣好sweet,健三啲表情有時我睇到想打佢
我會慢慢欣賞
如果西片我中意睇鬼片,核突果啲!例如'SAW’ 係其中之一
或者某演員果啲戲一定追
日韓中意愛情片多啲,不過x疑,鬼⋯果啲都中意!
所以都無特定

Negan叔叔
Post time 5 day(s) ago | Show all posts
FalleN replied at 1-12-2019 00:38
晚安呀矇豬
證明長買長有係啱既 期待左咁耐係有回報既
終於俾花輪見返矇矇

早丫! 花輪

好開心我地終於都再相遇   
見真人傾計開心好多
見到你果一刻我都呆左一呆,係咪真嫁¿!  回神之後就目標好清晰咁做野

下次吾洗留手,盡情 S 我啦⋯⋯ 真係好enjoy 果種感覺

好鐘意你係門口等果時,被你特擊地kiss

再一次重遇,再倒帶做一次依然咁正!
好鐘意係廁所果一幕(心心)(㖿⋯⋯)

冀望好快再重遇的

如果吾係矇矇時間有限,都好想攬住你耐d

Add post (1-12-2019 12:28):
下次要吾止拉筋攪到你大叫(偷笑)=P
Post time 6-11-2019 09:51:50 | Show all posts
OscaR replied at 6-11-2019 07:34
早晨,小姚!哩兩晚再三睇再多次會網同自己留言!發現有地方需要改善!
哩度真係好似一個小社會!從文字 ...

OscaR 早晨!
你名已改. 已交表嗎?  有沒有收到會長通知要改善什麼地方?
見到你signature寫邊度跌底邊起返身, 好態度, 這句任何地方都適用.
你有心入會, 就要了解這裡文化, 我初入會時也有犯錯, 所以, 你唔嫌我經常煩你就好.
我用了一段時間睇大家文章/聊天室的對話, 睇新人介紹, 睇發問區, 睇舊人點樣回覆, 慢慢就了解到這裡的文化.
相信你找到方向.
加油!

Post time 27-10-2019 21:37:49 | Show all posts
Ah矇 replied at 27-10-2019 11:55
鬼滅正喎,我果曉都一口氣睇左好多集,故事,畫面,畫功(做曬日曬同夜晚場景)

係好值得睇

聽聞佢所有產品都炒貴哂,仲有搶購熱潮。
嘩~毒矇真係超正,簡單直接分析推介。
最近身邊嘅人有兩套熱烈推介嘅劇,鬼滅之刃同埋金宵大廈,
金宵就睇哂,初初真係因爲演員而無睇,最終親朋好友路人客人都猛話好睇,
我就睇下佢係唔係真係甘好睇。
鬼滅都係個個都話神劇呀,新聞又話限定店開店唔夠兩個鐘搶購一空呀,
所以就開始睇下佢是否甘神
Post time 2 hour(s) ago | Show all posts
jessicaaa replied at 6-12-2019 14:52
比你發現左我都係宅女添
太好啦 希望可以遇到佢地一齊傾動漫野啦
...

宅宅話題我都啱傾㗎 你近來有冇追緊咩動漫?

可惜近來佢哋幾位都好似有啲忙,我都好一段時間冇遇上佢哋了

見到你話已經交表,咁你留意會長下幾時聯絡你啦,希望快啲可以在活動同你相!
(好乖呀呢位同學,睇咗幾十次會規,又有睇其他人的第一次同動後感!)

如果睇完〈第一次〉同〈動後感〉有感受的話可以留言畀大家啊,唔駛怕回帶㗎。大家都會好開心的!
Post time 27-10-2019 00:18:35 | Show all posts
hertz replied at 26-10-2019 19:44
仲記得早排同你喺廳度研究音樂,如果唔係我驚太阻住其他師兄,我一定同你坐落去傾吓計

Plan B  ...

我都記得丫   真係好開心 好chill 一齊係度聽歌,你介紹d 好有型既音樂比我

或者可能仲有下一次呢

Plan B ma ... (loading) 我起同你一齊既時光 (回想中)

謝謝你既照顧呢

柔軟度黎講,我仲有2 身體既部分做得吾好/未做得好,要慢慢去解鎖

呢隻album盡對稱得上係經典啦,係我心入面

再望一望,原來呢隻咁就出左十幾年了
Post time 25-10-2019 12:55:24 | Show all posts
Negan replied at 25-10-2019 09:10
嘩~甘多經驗,好想聽呀
細個就探鬼屋,真係好大膽。
入住請敲門佢唔會好似以前怪談甘攪甘多花 ...

個陣時真係小學雞唔識死, 而家人大咗聽多咗, 就唔再敢玩呢D膽生毛毛嘅遊戲啦...
所以入住請敲門男仔個 PART 真係好成功, 人就係咁奇怪明明好鬼驚架啦, 但就係越驚越想玩, 越驚越想睇...
除咗鬼鬼經歷, 咁你有無試過發夢發到好似追劇咁呀??
又或者係不斷重覆發同一類型嘅夢?? 阿豆有試過...勁得人驚...
有好多好多嘢想同你分享呀!!見面會唔會講唔哂架...??
午呀~ NEGAN...
Post time 22-10-2019 18:45:56 | Show all posts
Gillian replied at 22-10-2019 18:23
你試過喇喎!應該好正係咪?曚住眼唔知會好啲?定見到好啲?
或者開頭矇住眼好快開返?
比啲意見啊

我ff係想好似你講咁        先矇眼同一個女仔入房,向住左邊錫時         
不經不覺間多咗個女仔右邊錫埋嚟        
唔知係邊個,但感受到體香,好刺激     
之後三個互相挑逗,到中段打開眼……亂戰到最後
Post time 25-10-2019 21:03:21 | Show all posts
hertz replied at 25-10-2019 18:54
真係㗎嘛,就咁叫瘦矇好似齋得滯,叫瘦瘦矇 or 瘦矇矇好似有啲怪怪,要度一度

睇嚟你需要啲up  ...

稱呼既野,隨心就好  隨你順口啦

要丫! 90's good but 00 頭 都好多正野
Britney's list 同PCD 好多選擇
List list list, give me the beat
Britney> Me against the music, outrageous, I'm a salve for you, baby one more time都吾錯, womenizer, gimme more
Pcd> bottom, don't cha

RnB 下次再組下list 先

Happy holiday!

Miss u ! Miss that hug!
Post time 24-10-2019 17:07:06 | Show all posts
Negan replied at 24-10-2019 14:23
一次係自己屋企附近,另一次係外遊驚歷。
去鬼屋甘堅!我真係未試過。之前viu tv有套探靈節目「入住請敲 ...

咪就係灣仔南固臺囉... 個陣時唔識死幾個 fd 一齊經隔離間小學入去...
但其實隔離間小學都係好猛架...
我個同學仔有個親身經歷... 嚇到成班人唔知講乜好...

重有一次係阿豆親身經歷, 同成班朋友以前去宿營發生嘅事...
阿豆勁想同你再分享多 d 呀~
入住請敲門我有追哂架!!最好睇都係 mcm 個 part~
佢真係好鬼大膽囉...
好開心原來 negan 你都鍾意呢d架~
Post time Yesterday 11:30 | Show all posts
Virginia replied at 4-12-2019 20:13
咁有無興趣睇落去先?
作者創意真係爆哂分,越後越有創意,同埋中意玩驚喜,呢個漫畫真係好特別
(後期畫 ...

都有呀!我幾鍾意佢個圓圓的畫風同埋柔美(與細胞很反差)的表情,後面唔知係點嘅呢。
同埋用細胞描寫心態果種幽默同創意。明明海嘯或者開晒花都都拉住支表情杆睇到我笑咗出嚟

有次同個韓國朋友講起,原來呢套嘢好高人氣!

不過近來又pick up 咗啲新嘢做,好忙好忙。可以咩都唔理睇漫畫的時間又少咗了

Post time 7-11-2019 11:27:37 | Show all posts
Rees replied at 6-11-2019 20:08
我又搭咀
如果過程你有唔鍾意或覺得對方有可以改善嘅地方你會唔會坦白提出

唔鍾意嘅話一定會坦白,可能當刻/當晚就忍唔住講,
有時表情同反應其實都呃唔到對方的,
覺得對方有可以改善嘅地方就要睇情況,
如果有新嘢想玩/想對方做,
可能會試下諗D方法引導佢~
但如果係風格或感覺之類的,有時即使坦白咗都好難改變,
所以有D人會好啱玩,有D冇咁啱,應該就係咁解?
(始終我覺得對方都感受到的)
認真咗,太得好長添
Post time 24-10-2019 10:45:43 | Show all posts
Ah矇 replied at 24-10-2019 09:44
加油!! 加油~!!!
就到, 就到~~~

早晨呀矇矇
本身嗰個聊天室無左 喺度覆先=)
雖然我地只係見過一次咁大把
又有時差 (可以一次都撞唔到haha
但見矇豬你係我既一大動力
相信總有一日。。會重遇既
聽到你咁講我好開心 俾到正能量你 努力加油呀~

見矇b咁勤力 我都有好俾心機做gym 操fit啲架 有無努力練腳仔先?
(攬住矇豬一齊跳舞)
俾花輪期待下
我印象中既你一直都係活潑開朗 keep it up
起碼知道原來矇矇都期待緊 動力滿滿喔~

一直等待的花輪
Ah矇 replied at 29-11-2019 16:51
哦~ 呢度個個都有一份謙虛同和諧去運作, 我呢D都係基本野姐

咁當然一路來黎好多謝咁多對手照 ...

想同自己講一句 "少年你太年輕了", 有大把野學,各位前輩真係要多多指教

我都唔鍾意跟A片做,不過播住A片做就試過
role play 方面不完美,可接受,要改善。即刻去報藝員訓練班先

nooo棄置play!雙方都應該要enjoy個過程,而唔係得我一個enjoy。大家服侍下大家,再加埋深情既眼神交流,對我來講先係sex!

Post time 26-10-2019 20:20:43 | Show all posts
Ada replied at 26-10-2019 19:40
要狂食大隻仔
食到夠為止

Ada , 我都好鍾意大隻仔的。
知道妳睇咗自拍見到大隻仔,給妳一個溫馨提示,「動後信三分;自拍靠盞燈」。

記住,我哋唔知邊個會出活動,我哋唔知有幾多大隻仔出活動,最緊要係大家都有權選擇入唔入房玩的。

唔好俾自己過高期望。

會規有一句:「活動只集合對Sex有興趣的男女,並不保證任何人有任何接觸。」

妳有心入會,想在這裡得到妳滿足的話,建議妳有時間多睇會規。

小姚
ToFu replied at 18-11-2019 21:39
你好 Edmund,遲覆唔緊要,明白生活可能有難處 我都係咁,希望是夜會瞓得好啲
同你既相處係既溫暖又舒服 ...

嘩,早前連續去完火星再上月球,好多要處理的工作,原來不覺不覺差不多成半個冇在壇同活動出現過,對上一次活動已係遇上你果一次。
回想起來當晚原相在大廳同房間加埋相處咗相當長的時間,確係溫暖又舒服。
近來我確需要一點治癒的時間,回想起當晚的時光,真係好。
豆腐,你最近幾好嗎?

Post time 9-11-2019 23:15:53 | Show all posts
Waterman replied at 9-11-2019 22:46
從來都係情緒影響慾望, 女士尤其係。小姚姑娘無所謂啦, 長玩長有, 何須志在區區一次活動玩得多或少?
...

腦海聲到你叫我小姚姑娘, 很親切.

夜闌人靜手持一杯紅酒時聽著天氣不似預期 但要走 總要飛, 自然想起入會差不多一年, 有新人加入, 有舊人轉休假, 開始明白[不似預期], 但經歷過後, 更明白長玩長有意義, 畢竟我是人, 偏好某一位兩位對手在所難免, 當日沒有玩, 真的不知何時可以再玩, 漸漸學習到每次入房, 都是給自己的一份禮物.

Post time 26-10-2019 19:44:12 | Show all posts
Ah矇 replied at 26-10-2019 19:09
緊係記得啦,因為我都好鐘意音樂,難得有個人同我傾呢一類而深入到既話題 其 ...

仲記得早排同你喺廳度研究音樂,如果唔係我驚太阻住其他師兄,我一定同你坐落去傾吓計

Plan B 可以有好多嘅,最緊要你舒服開心就得啦 此終 your wish is my command

已你而家嘅力度同柔軟度我覺得你有好多動作都做到

多謝你呀,有少少擔心覺得呢個頭像比較cool 得滯,呢隻真係modern classic,可以係幾十年之後都係blues嘅經典
Post time 25-10-2019 09:10:42 | Show all posts
小豆 replied at 24-10-2019 17:07
咪就係灣仔南固臺囉... 個陣時唔識死幾個 fd 一齊經隔離間小學入去...
但其實隔離間小學都係好猛架...
我 ...

嘩~甘多經驗,好想聽呀
細個就探鬼屋,真係好大膽。
入住請敲門佢唔會好似以前怪談甘攪甘多花神野,
佢引導觀眾自己產生心寒恐懼,
男主持超大膽,好多時都單拖拍,
雖然無話做啲咩招魂,佢嘅成功係把真實帶俾觀眾,
等觀眾自己驚。
最深刻佢去酒店哼歌敲牆果幕,真係懷疑佢無左害怕嘅種感覺
早晨小豆~
Post time 23-10-2019 14:03:59 | Show all posts
Gillian replied at 23-10-2019 12:53
男仕飽既定義係點呢?tell me more pls

男士都有好多種類,以我自己來講:-二人在大廳暗角調情,對話,讓我製造浪漫感覺
-淨係邀請成功果下個feel都好正

-有幸跟心儀女士相處
-係相處中,係完滿既
-係係我Lead住下完成個過程
-以我來講重點:能令女士滿足

我既感覺:
-好滿足
-連續幾日回味當晚的畫面,對話
-會啟發更多新既玩意,Idea
-想記錄低,即是動後
-DIY時會幻想返當晚畫面,想重演一次
Post time 9-11-2019 21:17:49 | Show all posts
Waterman replied at 9-11-2019 15:04
另一個方法係 let it be.... 既然空白了, 也犯不著太著力地去塗添。無必要的壓力

在會內進行強勢征服/被 ...

你講得對, 充份溝好緊要, 而且玩過三次或以上, 大家有一定程度密契件事會順暢好多.

女士也容易受著環境或情緒影響, 好似最近的活動為例, 當日的人腳本身係令我好開心, 也預期可以多過一轉, 點知沖涼時才發現要轉橙帶, 第一轉入房也發生了一些小意外, 之後心情下跌引至無心情再入房, 就留在大廳跟大家嘻嘻哈哈.

Add post (9-11-2019 21:35):
充份溝通好緊要
Post time 20-10-2019 22:28:41 | Show all posts

edmund hello, 正想回覆之前的post,發現整個帖已經關了,哈哈
會長之前有回覆告訴我在會網的留言不足,我還要繼續努力...

之前談及閱讀的話題,最近我有一個新嗜好,就是收藏寫真集
以前一直想不通究竟甚麼人會願意花錢買寫真集,明明網上免費的已經太多,有碼無碼的任君選擇。
但買了一半之後發現,原來有實物在手的感覺竟然是那麼不同。
高清的圖片連乳頭上的毛孔也看得清楚!
Post time 3 day(s) ago | Show all posts
Jacobs replied at 3-12-2019 11:55
Ah矇小姐 真是太謙了,我怕你係飽得滯姐 lol

3次only  都係人少的局

hey~ 基本野姐, 吾係既

幾多次吾同要, 最緊要你知道呢度係咪岩你先, 咁頭幾次都係當試驗下囉,

我係初階段入會, 可以既話都盡量會早少少到場地, 比自己放鬆, 適應同習慣下先 (我係一個好慢熱既人)
等個心情可以投入到呢件事, 再入房會比較容易投入既

咁又吾好成日唸住食白果, 不如唸下點幫自己舖路, 搵下對手好過啦, 時間吾等人嫁嘛

Post time Yesterday 23:15 | Show all posts
AlisoN replied at 5-12-2019 13:30
25系最高紀錄啦,但係閑閑哋如果我有心都可以瞓到十六七個鐘
唔係㗎我知道會謝㗎。。。已經謝 ...

閑閑地16 17個鐘?!利害
我遇見Alison幾次,都聽到話眼瞓,但係都仲玩到,佩服!
我一直以為只有男人先會因為唔玩先訓唔著,
原來女仔都有玩大過訓呢個情況,有趣,我真的見識少
有肉同肥原來有甘大分別?!真係唔係好了解
係唔係有肉即係可接受的脂肪比例?而肥即係大可接受的脂肪比例?

Post time Half hour(s) ago | Show all posts
addy replied at 6-12-2019 17:23
依家興笑眼!等左咁多年我終於入流

係哩,你咩原因有興趣入會呀?

同埋雖然外表一定係人與人之間既第一印象,但唔一定代表果個人既全部既
你地既友善同主動照顧新人既態度,已經係我心目中加左好多分架啦

我一直都好憧憬拍戲(其實係成人戲嘻嘻)入面既親密場面,所以想係有生之年咩都試下
但又怕比人知,一直都唔敢同人講,有一日終於忍唔住上網搵類似既圈子,咁岩就比我搵到呢度啦
Post time 10-11-2019 12:44:16 | Show all posts
LouiE replied at 10-11-2019 12:29
救命啊小姚,我被拒絕了
身材不理想,看來跟達聞西的情況一模一樣。。。

我可陪你傾偈, 但, 我點救你條命...每人的命不一樣, 各自有各自的路去行...

拒絕...我也曾被別人拒絕, 重要無諗過他會拒絕我的, 這是人生的經歷, 超越後就成功.

要睇你有幾想加入SnB, 拒絶了就找出要改善地方, 另一角度睇, 難得有人指出, 難得有動力去進步, 也是一份幸運和機會.

你有時間仍可以上壇跟大家傾偈的, 這裡個個都好nice 的.

加油!

Post time 8-11-2019 15:02:41 | Show all posts
小姚 replied at 7-11-2019 21:04
Daryl :
幫你口交時
1)舌尖刺激你龜頭;

果然‘’家陣零距離接觸你‘我覺得蛋蛋的刺激對我來講唔咪果種肉體舒服,
係一位女士願意服侍我的蛋蛋,有一種自豪感,心靈滿足感,征服感,,

而刺激龜頭同女士用手套弄整條J會令我舒服一點,O型咀我諗緊女士可唔可以控制到啜緊d個龜頭,因為緊緻係我興奮的一個來源

所以第一項我諗改良後會好正,配合手,我地有幸見面坐低傾下研究下

Post time 30-10-2019 00:45:26 | Show all posts
Gillian replied at 28-10-2019 22:22
係啊睇左兩集一陣再睇
好想快啲快啲睇
的確期待果份感覺係幾正既

Gill睇到甘上下一定會打健三幾獲都似,佢演男仔果種要懶型又要唔捨得又要追又要扮瀟洒又要笠水都幾到位,
想打獲佢呢一點,佢都成功了,現實就係甘,衝破唔到自己心理關口就往往做埋一啲違背自己嘅事。
好彩健三得到妖精點醒,如果唔係已經輸了。
Munnnnn,第22年的告白:我是殺人犯,有見過嗎?呢套都好正
Post time 27-10-2019 01:07:22 | Show all posts
RennA replied at 27-10-2019 00\"\"
加油啊啜~咁你好似都幾容易做唔到嘢喎,明明已經遮到落小腿        咁夜唔訓,好似等緊D咩咁喎: ...

落到小腿但貼哂身呢,但pat pat線條      仲有件T個圖案又挑機,個碼又細咗,想點         
係咪企係度唔識用影印機,要我企正你後面慢慢教你      

你知我坐咗係邊架,飲啖水先
Post time 31-10-2019 03:19:54 | Show all posts
Purplelady replied at 31-10-2019 03:07
Well~
前日同會長講其實我都諗左過10年啦,哈哈哈~
我係一個無安全感的人,我明白好難去主動過呢個界線 ...

人生有幾多個十年丫         填表、交表係煩架!但我哋就係想要不怕煩,真係需要性的人,如不……要方便的有好多其他地方,這亦是我哋安全、有質素之處     

我加入咗大約年半了,眼界大開,我後悔入遲咗十年
Post time 9-11-2019 15:04:30 | Show all posts
小姚 replied at 9-11-2019 11:53
水哥:不關事隔太耐與太近的問題,即使剛剛離開活動地方,想落筆寫有時腦海會空白一片諗唔到野,已不是第 ...

另一個方法係 let it be.... 既然空白了, 也犯不著太著力地去塗添。無必要的壓力

在會內進行強勢征服/被征服會有些少困難。程度上的拿捏稍有不準確, 很容易出事。每個對手底線不同, 只要不慎過了那條線, 那罪名可大呢! 所以沒有充分的溝通及摸上三數次的底線, 很難做得恰到好處。
Post time 7-11-2019 11:23:13 | Show all posts
小姚 replied at 6-11-2019 19:16
好想搵條布寫[加油]綁在額頭上。
妳的自拍無在其他地出出現了。。。

怕醜就唔會的,反而係考慮對方感受吧 (對方可能都會怕醜架嘛),首先我只會同想有下次交流嘅對象做賽後檢討,否則都冇乜心機亦冇乜意義,
其次,可以改進的地方我會傾向當刻、沖涼時或者同一晚講,咁樣容易D溝通同埋理解對方感受
至於喜歡的、有幻想空間的,喺壇上講都可以,仲可以一齊討論添
Post time 6-11-2019 13:56:50 | Show all posts
Rees replied at 6-11-2019 13:42
有綠色架

講起呢套野 如果你鐘意呢類 應該都會鐘意 Re:Monster 同 致不滅的你

兩套都未睇過 剛剛 search咗〈致不滅的你〉個畫風正喎!雖然冇咁細緻,但令我諗起〈風之谷〉

btw 你有冇睇〈哥布林殺手〉?

前排好多轉生系動漫,已經睇到有點膩
咩〈盾之勇者成名錄〉〈平凡職業成就世界最強〉...

綠色史萊姆冇印象添

雖然史萊姆已經從最初的西方傳說魔物發展到可以係任何顏色形態
Post time 21-10-2019 17:01:21 | Show all posts
Ada replied at 21-10-2019 16:51
其實公眾場合我都會講,但D普通人會覺得我甘樣有問題,勁無奈

i understand what you mean. i think it's very normal to have sexual fantasies too. it's just that we cannot readily reveal our thoughts to many others. i'm not kinky on the outside but my brain could be otherwise in the fantasy world. coming here meaning i just want to be honest to my feelings and don't want to keep it as a solo pleasure.
Post time 27-10-2019 11:31:27 | Show all posts
Ah矇 replied at 27-10-2019 00:18
我都記得丫   真係好開心 好chill 一齊係度聽歌,你介紹d 好有型既音樂比我

或者可能 ...

早晨~~ 矇~

望就咁望啦,keep my fingers cross

下次你條隊好長,咁我就冇咁好彩啦

同你可以一齊分享咁珍貴嘅時間, 睇住你開開心心我就覺得好滿足

其實冇見你一排,會比較易睇到你嘅成果,希望下次唔會等咁耐啦⋯

Anyway , 我都係出去攞返支嘢出嚟, 開住隻碟了兩下先...

Hertz

Post time 22-10-2019 21:43:00 | Show all posts
Negan replied at 22-10-2019 19:54
金宵的確係唔錯!我差少少先睇哂,好鍾意李施華CoCo呢個角色,尤其係說話用詞語氣都好演活了,其他演員都 ...

睇嚟你都好中意煲劇
我未開始睇十二傳說⋯有啲驚⋯hahaaha
不過會睇既
金宵正啊~~~
快啲睇埋佢la. 到時話我知你覺得果結局點!我地再share
李施華做Coco 呢個角色好襯佢,可能佢有古典味!演繹有驚喜!
等我之後再追你recommend 果啲先wakakakaka
Negan
Post time 22-10-2019 23:29:49 | Show all posts
Gillian replied at 22-10-2019 21:43
睇嚟你都好中意煲劇
我未開始睇十二傳說⋯有啲驚⋯hahaaha
不過會睇既

金宵係驚過十二傳說,初初我都無打算睇金宵,因為演員(我真係好表面,哈哈~),之後每個親戚朋友同事街外人都話好睇,就睇下頭兩集試試。的確係唔錯喎。睇十二傳說都因為真係幾貼香港奇異事件。兩套比較,十二係比較多一些由細到大都聽聞過嘅奇事,而金宵就比較更有連貫性
Post time 9-11-2019 23:35:07 | Show all posts
Waterman replied at 9-11-2019 22:50
好啦, 應承到時老老實實咁比兔仔或豬仔妳。

你講到好似有追開我的動後, 我笑左出聲.

其實每篇動後我都好用心去寫, 給自己一份紀念, 給對手一個回味.
我寫的動後, 好多篇我都鍾意, 寫出有血有汗的, 畢竟人有私心,
我最最最鍾意就是同雲師兄溜冰篇 *小姚*三月星*雙人花式溜冰篇

第二就是同Arthur阿花的友誼賽篇 *小姚*Ocean二月之星之友誼賽
第三就是這篇 *小姚*OL服裝夜

Post time 4-11-2019 23:33:00 | Show all posts
Waterman replied at 4-11-2019 23:23
世界太大, 事情太多.....一個人永遠都唔能夠掌握全部。求知慾都係慾念之一, 一係妳控制佢; 一係佢控制妳 ...

在科技的影響下, 求知慾就會無形中增強, 或者細時無這個機會去學習去接觸, 唔瞓都想睇多一點點, 可能係為自己作出一些補償吧!
不能掌握全部, 但能找出一個半個去練到精進, 對自己來說都係一門藝術.
黑白, 陰陽, 慾控制我, 我控制慾, 我答案是: 為何不能共存呢?...做人更有樂趣.

Post time 9-11-2019 11:40:40 | Show all posts
AustiN replied at 31-10-2019 22\"\"
我獲批了~緊張得好似心臟要跳出來了我對會規還需要多多溫習...
啊~想儘快body check然後出席活動,但一 ...

不需顧慮太多啊!這麼困難的入會關卡你都闖過了,還怕出席活動嗎

會長批你入會,即是他認為你已具備出席活動的資格,我想不只限於外貎身型的。
有心的話,身型各樣以後可以慢慢改善,也是件永遠沒有終點的事。

可以的話就先到活動與大家認識吧!
Post time 31-10-2019 03:07:30 | Show all posts
Mac replied at 31-10-2019 02:50
敢唔敢係關於行出依一步?擔心安全?      
不如問自己有幾需要性同想去享受        
S&B係安全又能盡情 ...

Well~
前日同會長講其實我都諗左過10年啦,哈哈哈~
我係一個無安全感的人,我明白好難去主動過呢個界線,睇下先啦,睇定先啦…應該都依然呢個態度~
仲要話填表交表咁煩既野……
你來左幾耐呀?
Post time 25-10-2019 18:54:04 | Show all posts
Ah矇 replied at 25-10-2019 15:41
你咁稱呼我, 簡直叫人心裡暗爽
個形容,好有畫面

真係㗎嘛,就咁叫瘦矇好似齋得滯,叫瘦瘦矇 or 瘦矇矇好似有啲怪怪,要度一度

睇嚟你需要啲up beat d rock music, 睇嚟喺呢度好難撞到個鍾意依類型嘅音樂嘅女同學

如果首goovery R&B啱聽真係會跟住一齊yuk,我比較鍾意90's R&B , 多D Melody

一係就快假期, 二尼無端端又好多嘢做成日俾人圍,

Wanna hug u right now
Post time 5-11-2019 17:36:07 | Show all posts
edmund replied at 5-11-2019 17:27
呢個我真係輸咗.....(雖然我係知道要交表時要求改名的,但要搵返在邊度睇過都花咗啲時間)

註冊需知、 ...

我都係睇發問區嗰200幾頁, 在舊會員的對答當中而知.
我問過大佬, 好似有點複雜喎, 大佬答~~就是想考驗新人第一步夠不夠細心.

以下是自問自答環節~~
小姚問: 當初你填資料時, 有沒有覺得繁複?
edmund答 : 有的, 覺得超級繁複 但好想成功入會呀, 就金精火眼睇清楚每粒字囉.

Post time 28-11-2019 18:18:19 | Show all posts
Ah矇 replied at 28-11-2019 16:55
係丫, 我係一個毒宅
不過One piece 最近懶左追, 無你追得咁貼

傾深入D既問題梗係可以啦,畢竟會壇既大家都係有共同興趣! 由於我身邊既朋友,以前既女朋友及sp都比較保守,所以性方面既興趣好難講出口...直至我幾個月前睇左個會長既訪問,解答左我對sex party既誤解,所以幾日前決定交表(但主要係比佢分享既旅游巴經驗吸引左 )如果入到會,我咩都會試! 你呢?
Post time 14-11-2019 14:48:48 | Show all posts
Waterman replied at 13-11-2019 20:40
唔係吖, 小姚姑娘 d 動後都好有自己風格, 同睇得出好比心機寫。

呢排運動得無咁勤, 但現正續暫 pick up  ...

水哥,多謝你!

近日很多因素,多了時間留在家,反而,什麼都不想做,只想瞓 瞓 同埋 瞓。

跑步機都就快封塵,都係要跑1-2步出吓汗。

路過見你和多多對話,我也有一段時間很喜歡聽林志炫的歌,頭先去聽佢唱Making Love Out Of Nothing At All .
Post time 14-11-2019 15:01:32 | Show all posts
AustiN replied at 11-11-2019 22:31
hi edmund, 驗身已經在進行中,相信很快就會有結果~
現在網上比較少人使用書面語留言,這樣反而會令人留 ...

我也很喜歡書面語,能讓人留下印象確是件好事啊!

很高興聽見你已驗身,我還怕你獲批以後未出活動已消失了呢,過往也有過這種例子。

期待在活動內遇上你啊,未知你對第一次活動有過想像或期望嗎?有否希望過哪位女會員成為你的mentor?
Post time 6-11-2019 20:50:44 | Show all posts
小姚 replied at 6-11-2019 20:38
哈哈哈!係喎,忘記你儲緊兔仔。。。

好喇,我問你,雙方錫左一輪,但你JJ仍然是軟,你會點做?轉傾偈 ...

首先,我未試過錫左一輪肉捧仍然軟,錫頭一輪已經精力充沛,錫多輪實會勁力四射。

如果學你話仍然軟,我覺得應該要更投入錫多幾下,而且要多一些身體摩擦,刺激性欲望潛力。轉話題只會讓對方掃興。不過問對方可否親吻弟弟當然得啦XD

Add post (6-11-2019 20:51):
多少隻免仔:D
Post time 2-11-2019 12:59:02 | Show all posts
Rinky replied at 2-11-2019 12:47
By the way,我好喜歡解答別人,解答到我會好滿足
小姚姐姐可以隨便一問
...

給你多一個tips ,只叫大家的會名就得,因為你未見過我,我未見過你,你加多「姐姐」「大大」「師兄」等稱呼,明白你想有禮貌,但真係唔洗,你加左會有反效果,例如我細過你,例如我唔種人叫我姐姐等。。。
其他人有別的稱呼因為大家見過面。

所以,你只叫會名就得。

Post time Yesterday 13:30 | Show all posts
Negan replied at 4-12-2019 23:38
超勁呀25@@
訓覺對於我黎講足夠就得,我會保持每天7小時睡眠時間,
Alison仲後生可能唔知,人過左某個階 ...

25系最高紀錄啦,但係閑閑哋如果我有心都可以瞓到十六七個鐘
唔係㗎我知道會謝㗎。。。已經謝㗎啦
我都想每日訓夠㗎。。。
但係工作真係好忙呢,所以近來活動多少出咗好多
嘻嘻嘻嘻有肉同肥真係一線之間,
有肉得黎吾肥真係唔係個個得
Ah矇 replied at 3-12-2019 12:02
hey~ 基本野姐, 吾係既

幾多次吾同要, 最緊要你知道呢度係咪岩你先, 咁頭幾次都係當試驗下囉, ...

你講得好岩啊  好多野要摸索下先知 我頭二次太緊張了 希望不要辜負了大家(浪費了寶貴時間)
希望以後可以逈度“如魚得水“

如果時間許可我都會早d到(食野)
節奏黎講 我就一時慢一時快啦 (好睇心情)

我逈廳多意思係,有時我都enjoy同大家傾計 了解多d

Post time 3-11-2019 11:08:43 | Show all posts
oscarllllllllll replied at 3-11-2019 09:22
頭先睇到編文章講關於女性既敏感部位,每位女性既部位都唔同,記得之前同前女朋友做床上運動時,我輕輕向佢 ...

早晨!
你睇嘅係咪會內的文章,若係,留言喺嗰度吧!

你有沒有留意...你每日這樣留言,無乜人回覆你。
。。。沒有按reply,等同空氣說話。。。

建議你睇大家嘅對話,見到有啱嘅話題按reply跟出說話的會員(一對一)傾偈。
Post time 23-10-2019 01:37:04 | Show all posts
Virginia replied at 22-10-2019 20:18
笑左,因為真係講得好岩呀

好想再聽阿矇叫呀

算啦,咪鬼理果堆自戀精

我錄比你做鈴聲囉?(講笑) 當晚有幸可以嗓門大開,獲得高潮一大個嗌到拆天(很高興受到竉幸)wow wow!
耐到我自己都吾識計有幾耐了!但最開心吾係個高潮有幾高,而係真正扮演一個受寵愛既角色去入房

未來既工作我會再努力d (雖然吾關事 ,但心情好會推動好多野)
Post time 27-10-2019 01:14:02 | Show all posts
Mac replied at 27-10-2019 01:07
落到小腿但貼哂身呢,但pat pat線條      仲有件T個圖案又挑機,個碼又細咗,想點          ...

你真係好鍾意貼身衫~件衫係Free Size架喎
我識用啊,但係成日唔夠高拎櫃上面嘅野~
你呢句⋯係我入會以嚟壇上見過最挑釁我嘅說話⋯⋯
咁你都知我會好似上次同你講既咁樣⋯襯你閉目養神時慢慢地⋯

Post time 23-10-2019 02:41:23 | Show all posts
Ada replied at 23-10-2019 02:37
香港好多人的床上表現都沒有最差只有更差。
好多都是插,射,完。
完左啦。 ...

Ada, 你記住要禁回覆啊,
如果唔係好大機會其他人會見唔到然後冇覆你~

曾經有一個舊人回歸返嚟探班,
因為其實我係會外面完全無係過性經驗呢,
佢語重心長咁同我講咗句,
「喺度有得食好食啦,出面啲嘢冇咁好食㗎」
哈哈哈。。。極度為我將來擔心
聽到你咁講仲恐怖
Post time 21-10-2019 23:59:48 | Show all posts

E……係喎!     
你入會前已經驗咗?                
咁你已經睇得自拍啦!      
男女都影得好靚架!        
快d睇多d動後及上來傾多d,識多d人      
咁出活動就無咁怕
Post time 19-10-2019 09:28:20 | Show all posts
Oh...我未回留言,未睇晒

謝謝Zoe~~
Post time 19-10-2019 09:48:42 | Show all posts
Nina replied at 19-10-2019 09:28

謝謝Zoe~~

我都係,新地方留個名同大家say hi先,唔該哂Zoe ~早晨啊Nina

Post time 19-10-2019 10:01:11 | Show all posts
RennA replied at 19-10-2019 09:48
我都係,新地方留個名同大家say hi先,唔該哂Zoe ~早晨啊Nina

早晨!RennA      

Post time 19-10-2019 10:01:27 | Show all posts
我都未回阿, btw 留名再跟進
Post time 19-10-2019 10:01:57 | Show all posts
Nina replied at 19-10-2019 09:28

謝謝Zoe~~

早晨!Ni ni
Post time 19-10-2019 10:06:44 | Show all posts

早晨!就係最後未睇你留言
Post time 19-10-2019 10:08:00 | Show all posts
Morse 公園在下都留過兔毛的
(不知依家變成點)

New chat room support
Post time 19-10-2019 10:10:06 | Show all posts
放低一蚊先
Post time 19-10-2019 10:10:20 | Show all posts
咁多位早晨
Post time 19-10-2019 10:14:24 | Show all posts
入嚟新嘅chatroom 參觀下先。。。

Post time 19-10-2019 10:20:05 | Show all posts
早晨咁多位
Post time 19-10-2019 10:26:32 | Show all posts
Oh? 新的chat forum?
Post time 19-10-2019 10:27:10 | Show all posts

謝謝Zoe~~

已經將舊聊天室放番出黎,過兩日就搬走。
Post time 19-10-2019 10:28:20 | Show all posts
RennA replied at 19-10-2019 10:06

合體自拍要會長幫手影先得           

如果係gif圖無限loop就變成AV片段
Post time 19-10-2019 10:31:35 | Show all posts
早晨呀各位
Post time 19-10-2019 10:34:57 | Show all posts
召喚hertz
Post time 19-10-2019 10:39:59 | Show all posts
RennA replied at 19-10-2019 10:06

早晨RennA

Post time 19-10-2019 10:41:21 | Show all posts
Jacobs replied at 19-10-2019 10:08
Morse 公園在下都留過兔毛的
(不知依家變成點)

早晨! Jacobs
天氣好好,最好去效外吸新鮮空氣。。。

Post time 19-10-2019 10:43:05 | Show all posts

Kong kong kong

當日天氣好,唔去洗衫放羊,去搵陽光先生玩遊戲。。。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Swing and Bang Club

6-12-2019 18:22 GMT+8 , Processed in 0.204501 second(s), 26 queries .