Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1941|Reply: 29
Collapse the left

[Sky Team] ▲ ▲ ▲ G E N S A N 的 第 一 次 ▲ ▲ ▲

[Copy link]
Post time 16-10-2019 19:04:45 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
仲有時間淨, 不如去做gym先啦, 操fit啲, 輸人都唔好輸陣吖嘛
點解做gym冇乜力? 係我太緊張定係我身體自我保留體力系統已經啟動呢?
咦?電話響
係咪大佬msg我呢? 唔係喎........
又電話響 ,呢次一定係, 又唔係喎.......
重複幾十次呢個動作,喂 !! 平時電話唔響㗎喎, 乜解突然間響得咁密, 咁樣搞到我越來越緊張啫。 最後我忍唔住聯絡大佬
大佬叫我食咗飯先過去
我喺附近搵咗間舖頭食嘢,咦? 隔離食緊嘢嗰個人會唔會係同我一樣要去結界呢?(幻想)

最後決定咗叫一碗車仔麵, 因為食飯會太飽, 陣間費事成個肚腩仔現出嚟, 但係我應該點啲咩餸呢? 食得太重味, 會有口氣, 不如食啲肉啦, 補充多啲體力先吖嘛
最係我都係食咗七成, 始終太緊張胃口都係麻麻地, 又或者嗰間車仔麵好難食。
嘆埋杯凍檸茶就行。

完杯檸茶之後我已經離開咗結界
同一杯檸茶分別係入結界前同埋入結界後
出返嚟之後好似放低了一噸重壓力, 壓力並不表示結界內唔融洽, 或者唔歡樂, 入面係好開心, 大家好nice,   壓力來自 "Fear of unknown",
我可以用一個小朋友啱啱夠高度可以玩過山車作比喻 , 小朋友去排隊渴望玩過山車, 未嘗試過覺得很刺激,當真係輪到自己嘅時候, 真正嘅過山車喺你面前, 你反而覺得恐懼。 我相信我要啲時間去習慣呢個過山車嘅速度, 以及駕馭呢個速度, 直至享受呢個速度。

結交內的勇士排名不分先後

小姚 -感激我哋嘅親善大使小挑做我 mentor,壇內壇外, 體外體內,都好識take care人
Boyson - 有甜美的笑容,  但係唔好諗住幫我開光
Mac - 完美嘅身軀,  戰鬥力強, 用心教導
Nina - 好性感嘅白T-shirt, 若隱若現, 真係想即刻窺探佢嘅絕對領域
Bee - 智商160以上, 身材及智慧 一樣凸出
Tofu - 樣貌親民, 條腿簡直列入世界健美小姐
Edmund - 親善大使, 應該係我壇上面對話最多嘅第二個, 你喺度確實令我有份親切感
Daryl - 我感受到你對性的熱衷, 我又何嘗唔係想成為一個熱血嘅性追夢者呢
Fallen - 冇乜同你交流, 一係你就好忙, 一係就失蹤咗, 靚仔係唔同啲慨
Ana- 當日大家都係新人,  大家都咁緊張, 下次先再邀你啦, 更何況你都忙透了
大佬- 係咁見佢玩ipad, 以為佢喺壇上打掃, 原來打緊機, 辛苦了
仲有冇講漏? 講漏咗唔好意思, 太緊張了
想同各位準備入結界嘅人士講嘅就係
記住買多啲嘢食入結界, 因為人體係處於 一個緊張嘅情緒底下, 係會高速燃燒熱能, 如果加埋強烈嘅運動情況更甚。
動後感再見~

GENSAN - 對於唔係好清楚我個名點樣發音, 可以叫 "蔣生" 或者"掌聲" 都OK

Rate

Number of participants 1Coins +15 Collapse Reason
小姚 + 15 我一邊睇一邊笑...

View Rating Log

Post time 16-10-2019 19:40:16 | Show all posts
我睇你文章, 點解聽到你把聲, 尤其你話電話響幾十次嗰到, 笑使我...
保留體力系統啟動...笑使我喇, 咁喇, 再出活動就咪鬼去做gym 喇, 留番D力去做愛喇...

我都好開心有你這位mentee, 你有沒有留意我攬住你唔捨得放手呢?...
仲有, 你可以教我講英文, 助我作國際性交流.
你玩過第一次過山車後已不再是小朋友喇...再去結界玩過山車, 你會完全知道點去享受.

我唔明我點體外體內都好識take care你, 有緣活動見, 你做一次我睇.

最後, 恭喜你加入我哋大家庭, 你要多多出活動教我英文和做愛做既事架.

Post time 16-10-2019 20:20:03 | Show all posts
welcome gensan!
點解走左甜嘅?
同阿Bee對你做左d咩你覺得佢IQ 160?
呢個睇法真係好新穎!
Post time 16-10-2019 20:30:59 | Show all posts
肌肉男永遠有優勢,祝師兄有好收獲﹗哈哈
Post time 16-10-2019 21:46:54 | Show all posts
支持支持
Post time 16-10-2019 22:15:40 | Show all posts
歡迎你Gensan
當晚希望無被我熱情嚇親啦
Post time 16-10-2019 23:29:06 | Show all posts
Wa....你出左文喇,我仲寫緊大綱ja 壓力呀
 Author| Post time 16-10-2019 23:48:22 | Show all posts
小姚 replied at 16-10-2019 19:40
我睇你文章, 點解聽到你把聲, 尤其你話電話響幾十次嗰到, 笑使我...
保留體力系統啟動...笑使我喇, 咁喇,  ...

其實呢啲文章我當 日食緊嘢已經開始寫, 好寫實㗎
你唔捨得放手就好啦, 幾驚你放手呀
結界見

Post time 16-10-2019 23:50:37 | Show all posts
gensan replied at 16-10-2019 23:48
其實呢啲文章我當 日食緊嘢已經開始寫, 好寫實㗎
你唔捨得放手就好啦, 幾驚你放手呀 :d16c468 ...

係結界我唔捨得放手....到時你唔好一腳伸我出街.....

Author| Post time 16-10-2019 23:52:27 | Show all posts
Belle replied at 16-10-2019 20:20
welcome gensan!
點解走左甜嘅?
同阿Bee對你做左d咩你覺得佢IQ 160?

係啊,走左甜,甜故 留番動後感先寫, 你知唔知諗一篇文章要嘥好多腦汁㗎同死好多細胞㗎, 我個智商又冇阿BEE咁高, haha

Author| Post time 16-10-2019 23:54:12 | Show all posts
Simpson replied at 16-10-2019 20:30
肌肉男永遠有優勢,祝師兄有好收獲﹗哈哈

多謝你嘅祝福    好收穫 都未必一定係肌肉男嘅專利

Author| Post time 16-10-2019 23:55:01 | Show all posts

幾時到你呀

Author| Post time 16-10-2019 23:56:10 | Show all posts
Daryl replied at 16-10-2019 22:15
歡迎你Gensan
當晚希望無被我熱情嚇親啦

無嚇親, 仲欣賞你夠活力添

Author| Post time 16-10-2019 23:58:28 | Show all posts
Ana replied at 16-10-2019 23:29
Wa....你出左文喇,我仲寫緊大綱ja 壓力呀

寫大綱? 睇尼有編排喎, 期待期待, 捨得精彩啲呀

Post time 17-10-2019 00:20:16 | Show all posts
Hello Gensan

歡迎加入 :)

Gillgill
 Author| Post time 17-10-2019 00:37:58 | Show all posts
Gillian replied at 17-10-2019 00:20
Hello Gensan

歡迎加入 :)

thanks gilgil 有緣見嗎?
Post time 17-10-2019 01:03:08 | Show all posts
gensan replied at 17-10-2019 00:37
thanks gilgil 有緣見嗎?

會啦
Post time 17-10-2019 11:31:06 | Show all posts
我都好好奇發生咗咩事令你話 BeE IQ160

當晚見你全場談笑風生,一啲都唔覺得你有緊張恐懼喎!
多出幾次活動,相信你好快可以玩得自在
Post time 17-10-2019 11:38:35 | Show all posts
歡迎你gensan~~

個絕對領域入面⋯你可能會發現 阿婆底褲
 Author| Post time 18-10-2019 00:59:28 | Show all posts

一於咁話啦

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 18:41 GMT+8 , Processed in 0.115437 second(s), 22 queries .