Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1923|Reply: 49
Collapse the left

[Ocean Team] Yvonne的第一次

[Copy link]
Post time 21-9-2019 14:43:09 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
有好多人喺聊天室叫我快啲打第一次,好啦我依家打啦...

其實我由喺網上register再驗埋身 (5月)到真係參與活動(9月),都真係隔咗好耐,最後終於比某人推動到我去參加我嘅第一次 其實都真係要多謝佢成為我嘅推動力~
仲要多謝會長Chris不厭其煩咁成日督促我呢個咁懶惰嘅小朋友先至會有第一次嘅經驗同大家分享

活動當晚其實都冇咩特別緊張,因為我預計都係同我喺網上睇大家嘅第一次同埋動後感差不多,果然,由我矇住眼入門口嗰一刻開始,都好符合前人嘅分享。會長將我交托俾我嘅Mentor - 占面
由佢開始介紹個晚嘅所有狀況,包括由一開始沖涼嘅時候佢已經好細心咁解釋好多嘢同埋最緊要都係同我傾吓計,等我冇咁怕羞,特別注意佢把聲真係好好聽㗎 !

之後就係驗身,同埋出去同大家一齊聽Briefing,要知道我都仲係矇住眼,但係每個人都好親切咁樣介紹自己,同埋問下我點解會參加S&B。

最後就係要開始我係S&B活動嘅第一次接觸 - 就係同我嘅Mentor占面,哈哈細節就留返比我自己啦,但係真係要大讚佢嘅細心,令我嘅首次一啲都唔怕!

之後多謝Edmund嘅邀請,S&B所有男士都真係非常溫柔體貼,完全照顧到女士嘅需要!
臨走之前竟然得到吉嘅全套按摩同埋貼身服務哈哈,佢仲話終於比佢搵到一個可以亂吹既成員~

當晚大家都好熱情咁樣招呼我呢個(貌似一個明星)嘅新人,同埋俾咗好多「特別服務」我,希望有機會再喺活動見到大家啦 !

Rate

Number of participants 3Coins +15 Collapse Reason
Nina + 5 贊助你報活動,我比盡都只得咁多了.
Ah矇 + 5 Like 贊一個!
boyson + 5 Like 贊一個!

View Rating Log

Post time 21-9-2019 15:43:22 | Show all posts
再次歡迎你、我第一個Mantee!
見你當晚玩得開心、我都安心喇!
你同Edmund玩緊、我喺隔離床都不時留意下你地㗎

今後多d出活動、期待同你不蒙眼再玩過!
Post time 21-9-2019 17:33:04 | Show all posts
恭喜哂Yvonne!希望你鍾意哩道啦。希望有緣見面啦將來
Post time 21-9-2019 17:33:28 | Show all posts
歡迎妳Yvonne, 第一眼見妳,一位好靚既少女感覺,好溫文有禮,恭喜妳完成第一次,第一次亦有三位男士用心的照顧,nice to meet u
Post time 21-9-2019 18:39:14 | Show all posts
Yvonne 歡迎妳!
幸福的妳有百變占面做妳mentor 。
當日未能同妳傾偈,有緣活動上再傾。

Post time 21-9-2019 18:59:50 | Show all posts
Yvonne歡迎你加入      
有留意你驗身後一直未出活動,當見到你出自拍一刻相當驚喜
你有時間就出多d活動,無論時間多少,大家都會好好照顧你   
希望喜歡依度,之後可以享受更多不同樂趣   
有緣見  
Mac
Post time 21-9-2019 19:23:53 | Show all posts
占面 replied at 21-9-2019 15:43
你同Edmund玩緊、我喺隔離床都不時留意下你 ...

做咩咁留意人哋,唔專心自己玩
Post time 21-9-2019 19:28:01 | Show all posts
Welcome and glad that you enjoyed the night...占面 is a very 利是(nice) and 有才華的man!

See you in some future events
Post time 21-9-2019 19:51:22 | Show all posts
歡迎你喔Yvonne!
第一次就有三位男士照顧,
食飽飽就好啦!
Post time 21-9-2019 20:22:20 | Show all posts
第一次活動都無特別緊張,果然厲害! 換上我一定緊張到暈!
Post time 22-9-2019 03:26:04 | Show all posts
welcome yvonne, hope to see u soon !
Post time 22-9-2019 10:41:43 | Show all posts
Welcome on board Yvonne
第一次對於每個新人來說,尤其重要
您個頭開得咁靚,將來定必多姿多采

Post time 22-9-2019 13:07:29 | Show all posts
歡迎你加入
出多啲活動慢慢探索多啲新奇事物定必大開眼界!
Post time 22-9-2019 13:40:52 | Show all posts
Welcome Yvonne!
好美好的第一次
有占面做mentor好幸福呀

希望有緣見
Post time 22-9-2019 13:56:54 | Show all posts
恭喜加歡迎,占面好溫柔架,希望你中意呢度好好享受
 Author| Post time 22-9-2019 17:20:40 | Show all posts
占面 replied at 21-9-2019 15:43
你同Edmund玩緊、我喺隔離床都不時留意下你 ...

哈哈多謝你比我美好的第一次S&B經驗
 Author| Post time 22-9-2019 17:21:37 | Show all posts
雲信 replied at 21-9-2019 17\"\"
恭喜哂Yvonne!希望你鍾意哩道啦。希望有緣見面啦將來

XieXie ! 有緣見面
 Author| Post time 22-9-2019 17:22:36 | Show all posts
Daryl replied at 21-9-2019 17\"\"
歡迎妳Yvonne, 第一眼見妳,一位好靚既少女感覺,好溫文有禮,恭喜妳完成第一次,第一次亦有三位男士用心的 ...

哈哈你咁讚我怕羞Nice meeting you too !
 Author| Post time 22-9-2019 17:23:28 | Show all posts
小姚 replied at 21-9-2019 18:39
Yvonne 歡迎妳!
幸福的妳有百變占面做妳mentor 。
當日未能同妳傾偈,有緣活動上再傾。

Nice meeting you too小姚
 Author| Post time 22-9-2019 17:24:15 | Show all posts
Mac replied at 21-9-2019 18\"\"
Yvonne歡迎你加入      
有留意你驗身後一直未出活動,當見到你出自拍一刻相當驚喜
你有時 ...

哈哈有機會再認識你
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 19:14 GMT+8 , Processed in 0.097565 second(s), 22 queries .