Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2171|Reply: 52
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] RuFI ~~~~ 揚帆出海

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 22-7-2019 14:47:08 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by RuFI at 22-7-2019 14:47

同好多其他故仔一樣,故事開始永遠都係由年少無知既主角開始………

無知其實係一件好可怕既事………

係一個安定繁榮既社會入面,充滿住好多好多無知既人,佢地都相信住一個古老既傳說,傳說話:海賊係壞人,佢哋中意同唔同既女性做愛做既事,而且好中意玩多人遊戲,佢地唔應該出現,佢地既出現係不被允許並且會受到咀咒,同被世界排斥。一位相貌平平既少年一直認為呢個傳說同觀點係唔岩既,認為海賊既理念同自己好似,唔一定係壞人,一定有一個地方集中左有呢類思想既海賊,佢一直好想去嘗試既搵,但係最後受到世俗既價值觀影響,佢心入面呢團火亦都收埋收埋,甚至乎亦都開始懷疑呢個傳說都只不過係 AV 入面既情節………

直到舊年既11月,少年經過書店見到有本新書,叫做 “為你自己活一次”,雖然書入面既內容不明,但係少年開始因為呢個書名而去思考 “如何為自己活一次”。佢開始係度諗自己中意做d咩,可以做到d咩,偶然定唔知係命運既安排比佢搵到 S&B。S&B呢個平台令接近熄滅既欲火開始重燃,佢開始睇下會規,諗都冇諗就入左會,但係當佢一睇到要寄自己既全身裸照去被審核既時候就令到佢有所卻步。少年認為自己既身形未如理想,同例子中既型男相距甚遠,本來諗住放棄既少年又再諗番起個書名,最後立定決心要成為一個海賊。少年開始努力地做運動減肥,但係因少年本身係一個 “吃貨”,叫佢介口同殺左佢冇乜分別,所以減肥修身既進度發展得很慢。足足花左五個幾月,雖然身型仲未如理想,但少年還是膽粗粗咁嘗試交表。交表然再開始和論壇上其他既海賊們傾計同交流………

相隔一段唔少既時間,有一日,少年既電話蟲突然響起,平時唔會接陌生人電話既少年唔知點解突然屎忽痕接左,對面傳黎一把十分之低沉同成熟既聲音,問:“你係咪Rufi 呀?” 原來係海賊既大佬打黎,少年嚇一嚇,即係行埋一邊問答大佬問既問題。經過一番對答後,少年拎到驗身既門票。驗完身,等待報告果幾日由如已經過左幾年既時間。突然間,有一日既朝早,少年突然發現佢拎到去赤土大陸既資格………

隔左一陣,少年終於要揚帆出海,隻身前往赤土大陸,當日一路上並非一帆風順,海上面既船唔少,前進同停泊十分之困難,令原本已經好緊張既少年更加緊張,少年幾經辛苦終於靠近到岸邊等待大佬下一步既指示。等左一陣,傳說中既大佬終於出現,佢揮揮衣袖示意叫少年過去跟佢行,少年戰戰兢兢咁落船跟大佬去到赤土既邊界。睇過其他故仔既人都應該知道之後會發身咩事,少年雖然亦都知道,但知道還知道,個心依然差d就跳左出黎咁滯,帶好個眼罩,咁就拖住大佬對手仔踏進赤土大陸,入面既歡笑聲滔滔不絕,3秒過後已經不停有人上前同少年打招呼,少年一方面感到氣氛唔錯但另一方面心諗點解全部都係男仔聲既?唔通當日我既 mentor 係………… 直至到兩把溫柔既女仔聲同佢講:“唔洗驚,有女仔嫁,仲有好多女仔未到呀” ,咁佢先至放下心頭大石。然後就聲到大佬開聲,你既 Mentor 係 Nina,少年心里暗喜,但臉上仍然保持住應有既矜持………

Nina
Nina 好細心咁指示住少年要拎d咩出嚟,d野放邊。然後就拖住佢去沖涼。本來應該冇幾遠既路程,但感覺好似好崎嶇,但係好在有 Nina 一直好貼心咁指揮住,一路提住呢度濕呀小心d,呢度有一級呀,入左去隻手唔好亂咁摸 (雖然隻手已經捉住左個花灑頭),令少年未至於方寸大亂。
Nina 問:“你緊唔緊張呀?”
少年 : “好緊張呀”
Nina : “你個樣唔似既?”
少年 :“E...咁我扮得又幾好wor。”
緊張主要係因為對眼盲左,好驚一個批踭打中可愛既 Nina, 傾下傾下計咁就沖完涼,然後入房探熱驗身。大佬過左黎問:“你想唔想矇住眼同你 Mentor 做丫?曚住對眼冇乜幾可嫁”, “梗係想啦” …… 其實呢個 Moment 有冇人試過 say no 呢? 不妨在下方留言。“拍”,燈已熄,雖然對少年既視覺冇乜太大影響,因為佢由踏入赤土開始都早已經盲左,但係呢一下聲音話比佢聽,一輪溫柔既進攻準備開始。Nina 好溫柔咁輕吻住少年,由輕吻到熱吻,由上到下緩緩的,好溫暖,溫暖到就嚟要溶既感覺。攬住 Nina 好舒服,盲左既少年不敢輕舉妄動喐得十分不自在,怕唔覺意整親 Nina,最後脫下眼罩,終於見到 Nina 可愛既面容。再次攪住 Nina 熱吻,深入了解後。攪住 Nina 係床上傾多左陣計,然後收拾番間房出黎。第一次十分緊張,可能笑料百出,謝謝體諒。下次等親戚探訪完後, 期待再讓你品嚐一下真正既服務。

少年同佢既 Mentor 親密完後,再次回到大廳向其他海賊師兄介紹一下自己,當日人很多,雖然眼罩已除,但一路患有面盲症末期既少年,佢好努力咁企圖或意圖嘗試記住曬所以有人既名,好明顯記唔曬啦。由於大廳發生緊激烈既攻防戰,Nina 同我去左廁所門口做 Briefing,Briefing 完可以游番出公海同大家傾下計,睇下陣電視,玩左陣 Boardgame, 時間不知不覺又唔早了。突然間見到 大V 沖完涼出黎,食緊豆腐定唔知豆腐花補充緊能量,便膽粗粗咁走去邀請 大V 。點知 大V 一開口就問:“你係邊個呀?”,少個回答:“妳好,我係 Rufi 呀” ,個刻少年諗住應該可以番去做 “已完”,點知傾多兩下,大V 竟然接受左邀請。少年心想 OH YESSSSSSSSS “已完”唔洗做住喇………  

大V
大V一開始比少年既感覺好Cool好似好難親近咁,諗諗下,又岩既,人地話曬都係美少女戰士要儆惡懲姦,無理由成日笑笑口對住你班海賊既。入到房 大V 又問:“你係第一次呀?係咪好緊張?”,“係呀,我好緊張呀”  少年心諗,唔通緊張呢兩隻字已經鑿左係我額頭?少年攬住美少女戰士傾計,傾到上至運動下至煮野食,十分愉快。傾下傾下不由自主地親左落去,少年十分之明白,人類既舌頭主要係有三大用途,一係食野,二係講野,三係瀨野,唔係,係為女士服務先岩。舌尖慢慢係 大V 身上遊走,隨著呼吸聲同氣喘聲既起伏,少年知道攻擊位置無誤。經過一輪攻防之後,少年終於棄械投降。第一次十分緊張,可能笑料百出,謝謝體諒。感覺同 大V 霸左間房唔短既時間,最後檢查一下收拾床然後一齊去沖涼。一路沖涼一路繼續雞啄唔斷咁傾計。能夠為美少女戰士服務係一種榮幸,希望下次再有機會。

當晚好多人,個個都好 Nice ,感覺好神奇好唔真實,一班平時係網上面傾計既人突然活生生咁係你面前,經過今次再番番壇上面傾計,一定別有感覺。有好多會員未有太多時間認識大家,期待下一次大家既交流。以下排名不分先後。如有錯漏,請多多包涵。

大佬 - 謝謝你既安排,願意將少年收編
Nina - 有妳做 Mentor 係一件幸福既事。下次再為妳服務。
大V - 同妳傾計好開心,謝謝妳請少年食豆腐之如,仲介紹佢食隻韓國既豆腐。希望大家下次可以有更深既交流。
小姚 - 妳整既麵包好好味呀。
Ailson - 下次比妳見識一下咩叫做站係冚棉胎既頂層啦。
Edmund - 愛卡之人。下次 Boardgame 再黎過。
Fallen - 二隻字靚仔呀。
Daily - 謝謝你帶黎既大吟釀呀,好好飲
雲師兄 - 都係個句,你d畫好靚呀。
SunnyB - 一個字型呀。
VannE, Stella, Twinky, Dick, Renna, Real, 嬌 希望下次大家可以交流下。

“如果命運能選擇”,相信少年會依然選擇呢條路。踏入赤土大陸並唔係終點,只不過係新世界既開始。
原來無知並唔係最可怕,最可怕其實係知道左一樣野之後而唔去作出正確既選擇。

First
Post time 22-7-2019 14:55:44 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
3Floor
Post time 22-7-2019 15:41:42 | Show the author posts only
Rufi 幸會!

你一入嚟,成個廳都係男士,諗起都覺得好笑,幾驚嚇親你。

恭喜你有個美滿的第一次呀,仲要能夠同大V入房!(唔係咁易㗎)
睇嚟你都係鍾意玩game之人,不過出得活動梗係唔好掛住玩game,入房玩為上啦!

新世界航道仲有好多唔同的新體驗等緊你呀!
4Floor
Post time 22-7-2019 16:10:53 | Show the author posts only
歡迎你喔路飛!!
見你當日都好快融入到大家,一齊玩卡GAME!
希望有機會再見你啦~
5Floor
 Author| Post time 22-7-2019 17:23:34 | Show the author posts only
AlisoN replied at 22-7-2019 14:55
Hello Rufi~
咁陰公,你上到去嘅時候淨係聽到男聲嗎?
唔好意思講到冚棉胎同快手鬼鬼兩個遊戲,

路飛係要成為海賊王既男人,
兔兔,等着吧,先用冚棉胎黎順服妳。

6Floor
 Author| Post time 22-7-2019 17:26:37 | Show the author posts only
edmund replied at 22-7-2019 15:41
Rufi 幸會!

你一入嚟,成個廳都係男士,諗起都覺得好笑,幾驚嚇親你。

冇嚇親丫,嚇死之麻。
講笑,大家都好 Nice。
我對食同boardgame 係冇抗體嫁,
一玩就停唔到。
7Floor
 Author| Post time 22-7-2019 17:27:39 | Show the author posts only
RennA replied at 22-7-2019 16:10
歡迎你喔路飛!!
見你當日都好快融入到大家,一齊玩卡GAME!
希望有機會再見你啦~ ...

謝謝呀, Renna,希望下次和同妳有深入d既交流啦。
8Floor
Post time 22-7-2019 17:44:31 | Show the author posts only
RuFI replied at 22-7-2019 17:27
謝謝呀, Renna,希望下次和同妳有深入d既交流啦。

我正是你到場果陣,「不停上前同少年打招呼」既其中一人
係咁問你記唔記得我係邊個 ahaha
希望冇嚇親你!
9Floor
Post time 22-7-2019 17:50:48 | Show the author posts only
「平時唔會接陌生人電話既少年唔知點解突然屎忽痕接左」
我好明白呢種感受
好有一切都是冥冥中註定我感覺
希望你當晚玩得開心~ 再一次歡迎你

Add post (22-7-2019 17:51):
的* 感覺
10Floor
 Author| Post time 22-7-2019 18:18:36 | Show the author posts only
Twinky replied at 22-7-2019 17:50
「平時唔會接陌生人電話既少年唔知點解突然屎忽痕接左」
我好明白呢種感受
好有一切都是冥冥中註 ...

You know that feel ay ~~~
玩得好開心呀,希望下次可以一玩啦。
11Floor
 Author| Post time 22-7-2019 18:43:30 | Show the author posts only
RennA replied at 22-7-2019 17:44
我正是你到場果陣,「不停上前同少年打招呼」既其中一人
係咁問你記唔記得我係邊個 ahaha
希望 ...

當日為表我承意,我有即刻串妳個名出黎嫁。
不過除咗眼罩之後,唔知邊個先係妳。
12Floor
Post time 22-7-2019 19:39:26 | Show the author posts only
Rufi歡迎你呀,我係Eli,希望將來有機會見到你啦~文青版嘅路飛
13Floor
 Author| Post time 22-7-2019 19:51:28 | Show the author posts only
ELi replied at 22-7-2019 19:39
Rufi歡迎你呀,我係Eli,希望將來有機會見到你啦~文青版嘅路飛

妳好丫 ELi 好高興認識妳丫,希望有機會一齊玩啦,多d上黎聊天室傾下計啦。

14Floor
Post time 22-7-2019 20:36:30 | Show the author posts only
內容好貼你張圖呢﹗
15Floor
Post time 22-7-2019 21:31:04 | Show the author posts only
終於見到你本人啦RuFI
第一次就同到Nina同大V入房 好叻仔
希望有機會見到再傾多啲=)
16Floor
Post time 22-7-2019 22:19:12 | Show the author posts only
路飛, 我係海賊女小姚....
你的序和結尾寫得好好. 讚! 仲要一隻公仔都無, 不愧係麻甩海賊王的第一次特別有型.
決定有緣見你就一齊出海吧!
講起無知,可以同你傾三日三夜,  啤酒唔該...加多碟花生 朱古力 雪糕 燒多春魚...仲有榴槤...
為何無知係可怕呢? 點解唔可以係可喜的事呢?有無知就有動力, 有無知就有追求, 有無知就有進步.
偶然定唔知係命運既安排比佢搵到 S&B, 凡事有安排的, 就等你內心慾火就快熄事, 就會幫你再燃燒起來.
“吃貨”, 電話蟲突然響起,  好驚一個批踭打中可愛既 Nina, 踏入赤土開始都早已經盲左 ....哈哈....笑使左...笑標晒眼水喇...
這句真係笑到勁拍個mon[下次等親戚探訪完後,期待再讓你品嚐一下真正既服務]你講到好似等你親戚走左, nina就可以品嚐你, 哈哈笑使.
咩係"已完"???
哎呀! 少年篇第一次笑使我喇, 替你開心有Nina 做你mentor , 你好叻仔, 睇住你邀約大V, 聽到你答佢的問題, 勁攪笑.

17Floor
Post time 22-7-2019 22:27:39 | Show the author posts only
Looks like you had a lot of fun!
18Floor
Post time 22-7-2019 22:38:02 | Show the author posts only
每次新人禮完結後(重申:新人禮在驗身後+Mentor Briefing便已經完結),也會先問女生的一方(無論Mentor或Mentee)想不想試一試蒙著眼和一位從未見過的異性(一位或多位)作深入的了解。
有試過Mentor因為對方態度不佳(例如沒禮貌)、或自身身體不適,當然亦有可能因為外形不合而表示不想再進一步…這情況,Mentee可以除眼罩。
而男Mentee有試過不想載著眼罩去探索對方,放棄這可能一生中不再會有的體驗…這情況,Mentee可以脫去眼罩。
暫時未有男Mentee表示不想和Mentor完成這歷程。
19Floor
Post time 22-7-2019 22:39:52 | Show the author posts only
錯過咗你邀請大V呢幕添  相當有勇氣,大膽啊!

再一次歡迎你~
亦都多謝你比機會我做你mentor
有緣再見了~~

Add post (22-7-2019 22:42):
第一次寫得好好,文筆流暢,非常有趣呢!
20Floor
 Author| Post time 22-7-2019 22:42:46 | Show the author posts only
Chris replied at 22-7-2019 22:38
每次新人禮完結後(重申:新人禮在驗身後+Mentor Briefing便已經完結)都會先問女生的一方(無論Mentor或Me ...

會長你好,感謝你花時間解釋。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 19:59 GMT+8 , Processed in 0.092623 second(s), 18 queries .