Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 2233|Reply: 52
Collapse the left

[Sky Team] Arms平常心既期待,難忘既第一次

[Copy link]
Post time 17-7-2019 22:14:22 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
重新出發既會員登記
多年前發現香港都有Sex Party玩。唯當時唔能夠參加,有得睇冇得食之下就冇再在意。到最近覺得有機會再搵,抽起條筋去D網站睇下有冇得玩,結果再一次失望,仲要錢又比埋。
原本都死哂心喇...但係又帶住種唔忿氣去上網尋找一D關鍵詞,看著看著...發現左S&B。再細看會長創會既歷程,宗旨。同自己想要既野極之接近。
呢度要多謝會長,隔住個Mon都感受到一份誠意~亦因為會長帶比我勇氣再試一次。好!唔唸!即登記!只因一份莫名奇妙既信任。

火速交表,火速活動
雖則未算對自己冇信心,但亦未唸過一切都快得過份...由登記到出活動,係一個星期內發生哂。到寫第一次時,都未完全相信,神奇!

期待已久的眼罩
睇你地玩眼罩就多喇!你地玩完,到我玩!嘻嘻!Mentor係小姚,同大家打招呼之後,係一個唔知係點既環境之下沖涼,接受驗查。感覺係新奇既
小姚Mentor好細心,友善,令人唔會有擔心或者不安,反而更有期待同安全感。感激會長悉心安排同成全的確自己心裡面最想將自己係S&B既第一次交比小姚。
多謝你小姚!初黎報到,感謝你悉心照顧同埋帶領!!!
矇上眼罩的第一次
唔知大家係幾時先至除開眼罩呢?我自己就好享受呢個過程,所以好耐先至除。原來只靠聽同埋摸去感受對方,會有另一個番感受。
雙手初次摸到小姚既身體,嬌小,柔軟。最初都未有想做既意慾,可能當日工作太疲累喇…但係小姚既溫柔同時又帶主動既攻勢之下,自己就開始手多多,
加上帶左眼罩乜都睇唔到,自然四圍咁摸…由親吻小姚既小咀,慢慢就親到小小姚之上,而小ArmS亦被完全吞沒了….被矇限的69…奇妙!!!
記得小姚提及她的第一次時,好享受被摸頭,愛撫。而自己亦喜爰慢慢愛撫對方去調情,所以一切都好合拍。又或者小姚身經百戰,可以自然配合對手吧。
無論如何,希望你係享受既。如日後有任何令你更舒服既方法,請指教。而我亦會向會友多多學習。直到差不多完成發射任務之前,先至除底眼罩。初次見面小姚,第一次臉對臉已經串在一起了…嘻嘻。
似家庭聚會多過SEXPARTY
一出房,真係有以上所講既感覺。第一次出活動,自己又有D怕羞,一開始都唔知講咩好,都係同大家介紹一下自己,玩下小遊戲。到處都係型男美女,有活力!
縱使同其他會友冇咩身體接觸都好,感覺都好舒服,大家都真係好友善。有幸識到大家!!!緣份黎既!!!更有幸既,係首次近距離觀戰,潮吹三連發!好震撼!!!
同埋呢個空間,比到我另一個感受,呢度係一個放鬆既避風港。無論係現實世界幾唔如意都好,黎到S&B大家都可以有另一個身份,完全去放低自己既過去,
結識一班同路既朋友。縱使係現實世界,有緣相見而不相認。但心裡面會笑,因為知道有人同自己一樣,有人支持自己。
鳴謝與後記
首先要鳴謝阿DEE,因為冇阿DEE,冇會長,冇會長冇呢個會…(有睇YOUTUBE架)
開心識到新既朋友,雖然有D朋友未熟。請體諒本人既慢熱,期望他日可以比我發掘你,或者你發掘一下我。
再次多謝小姚!你為我帶黎不一樣既第一次,好安心既第一次,不能令你滿足,但至少希望你舒服。
入左S&B呢段短時間,可以令我改善幾個壞習慣。入黎係值得既!!!
最後係會長,睇訪問既時候,會長好多野講。但終於見真身既時候又冇乜野講…
令到我對你非常好奇,好想同你傾計。對你真係好有興趣…一個不怒而威,有深度既會長。
多謝你比我加入,亦希望有緣見到舊人,同埋其他新面孔!!!

**登記左既你們,希望你都地快D交表,s&b唔會令你失望。

Post time 18-7-2019 01:16:52 | Show all posts
Welcome Arms!! 睇來你好喜歡這裡!見面再傾!congrats!!!
Post time 18-7-2019 01:20:55 | Show all posts
由登記到出活動都係一個星期的時間,真係好快喎
Post time 18-7-2019 02:50:39 | Show all posts
歡迎Arms
希望你搵到自己喜歡既野
Post time 18-7-2019 02:55:17 | Show all posts
你真係特快批核
你未蒙眼既時候見到你 好擔心會破壞個驚喜感
好彩你唔認得

Add post (18-7-2019 02:56):
仲有一個同你有緣既地方  下次見面話你知~
Post time 18-7-2019 04:13:28 | Show all posts
人向前看, 過去的失望及損失的金錢, 就會讓你更珍惜能加入SnB, 你時間許可就多D出活動, 將來你會獲得更多, 難得同你想要的事極接近.
由你在壇上出現 交表 直到第一次, 快到在一星期內發生晒, 我作為你mentor 都好出奇地開心.
你話唔知在點的環境下沖涼, 我話你係咪在屋企練習過矇眼沖涼, 你識得幫我搽梘液, 好熟手技工咁...嘻嘻...但我鍾意.
我都多謝你比機會我照顧你, 同埋我都鍾意你對我手多多,
你話想令我更舒服, 我唔需要特別技巧 ,  只要我倆同步舒服 , 同步享受就是至高景界, 這是做愛的精華.
同樣地我都好期待你除眼罩的樣子, 你充滿陽光的笑容, 我也記憶在心中.
你講得好啱, 出活動可以放下日常生活的事情, 認識一班熟悉的陌生人.
傻瓜! 你已令我好舒服及滿足, 出席活動係零壓力的.
我已一切隨心, 能在這裡儘情做自己其中一個面向, 同時能滿足肉體上的快感, 請問那裡可以找到?
大家能相遇也是緣份, 我也要多謝你.

Post time 18-7-2019 04:13:50 | Show all posts
恭喜蛋黃哥,知道你同我差吾多時間登記,終於等到你ge光速動後,祝你日後享受更多而且希望我地有機會見到一面la
Post time 18-7-2019 05:50:31 | Show all posts
恭喜Arms! 一星期就搞掂哂入到會出埋活動真快手!
Post time 18-7-2019 08:10:40 | Show all posts
我仲記得蛋黃哥你係超快批到既 恭喜你呀
希望你喺度會搵到樂趣啦~
 Author| Post time 18-7-2019 08:18:09 | Show all posts
Mustard replied at 18-7-2019 01:16
Welcome Arms!! 睇來你好喜歡這裡!見面再傾!congrats!!!

多謝Mustard!壇上見過你,有緣見!
 Author| Post time 18-7-2019 08:20:40 | Show all posts
Jaydenx replied at 18-7-2019 01:20
由登記到出活動都係一個星期的時間,真係好快喎

係呀Jaydenx,比想像中快得多,祝你都早日獲批
Post time 18-7-2019 08:34:43 | Show all posts
恭喜你丫! Arms ! 有小姚做你mentor ,佢好熱心又照顧新人,可以有個咁好既mentor 好幸福呢

希望有緣見面啦!

Author| Post time 18-7-2019 08:36:40 | Show all posts
阿喬 replied at 18-7-2019 02:50
歡迎Arms
希望你搵到自己喜歡既野

你好阿喬,多謝支持!期待日後有機會見面
 Author| Post time 18-7-2019 08:38:38 | Show all posts
stella replied at 18-7-2019 02:55
你真係特快批核
你未蒙眼既時候見到你 好擔心會破壞個驚喜感
好彩你唔認得

多謝Stella,其實有冇眼罩都一樣驚喜!
仲有樣有緣既野??好!有緣問番你!
 Author| Post time 18-7-2019 08:43:11 | Show all posts
小姚 replied at 18-7-2019 04:13
人向前看, 過去的失望及損失的金錢, 就會讓你更珍惜能加入SnB, 你時間許可就多D出活動, 將來你會獲得更多,  ...

感激有緣識到你小姚,你的確係個溫柔細心有耐性既女仔。可以的話會盡量多參與,仲欠你一招半式,有緣再向你指教
你覺得舒服就好喇!可以令對方開心,我會更開心!
 Author| Post time 18-7-2019 08:45:13 | Show all posts
DamaS replied at 18-7-2019 04:13
恭喜蛋黃哥,知道你同我差吾多時間登記,終於等到你ge光速動後,祝你日後享受更多而且希望我地有機會見到一 ...

多謝DamaS,加油!比信心自己!多同會友交流,都希望有機會認識你!
 Author| Post time 18-7-2019 08:46:18 | Show all posts
偉文 replied at 18-7-2019 05:50
恭喜Arms! 一星期就搞掂哂入到會出埋活動真快手!

嘻嘻偉文....我心急丫嘛...
 Author| Post time 18-7-2019 08:48:09 | Show all posts
FalleN replied at 18-7-2019 08:10
我仲記得蛋黃哥你係超快批到既 恭喜你呀
希望你喺度會搵到樂趣啦~ ...

多謝Fallen,絕對搵到想要既野,呢度比到我安心,好舒服。
Post time 18-7-2019 08:50:02 | Show all posts
Arms 恭喜晒

哈哈,特快批核

Enjoy in S&B
 Author| Post time 18-7-2019 08:50:10 | Show all posts
Ah矇 replied at 18-7-2019 08:34
恭喜你丫! Arms ! 有小姚做你mentor ,佢好熱心又照顧新人,可以有個咁好既mentor 好幸福呢

希望有緣見面 ...

係呀...Ah矇...真係比我恨到,開心到震!!!
我相信其他Mentor一樣咁好咁細心!有緣見!多謝!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 17:00 GMT+8 , Processed in 0.095291 second(s), 19 queries .