Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2701|Reply: 60
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] FalleN花輪同學的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 15-7-2019 02:12:51 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

【一切都來得太快太美好,回想當初做呢個決定…係百份之二百正確 !】

如何認識S&B?

一個平常既晚上回到家中,安頓好就上床休息玩下手機,小弟間唔中都會去睇成人討論區,睇見有個post係講 [性愛派對],於是就打呢四個字瀏覽一下,彈出離第一個就係HK01既專訪,對性充滿好奇心既我當然二話不說進去一探究竟,第一眼望到既係Safe sex party三個大字,心諗可以點樣安全法呢,睇落去…原來個club叫S&B,會長好詳細講左好多規則 (其實只係小部份)、感想和經歷,俾我第一個感覺係安全又有規矩又可靠,聽過有好多人講有sex party既存在,但有部份都係呃人既,於是二話不說即刻上S&B既會網,唔洗多諗,諗多無謂,行動最實際Go…!

初次踏入S&B的世界

開始之前我需要先承認做既錯誤和告誡往後有興趣加入既朋友,註冊之前一定一定一定要先睇註冊需知 (重要既說話要講三次),因為唔單止影響到你註冊批核既時間,而且加重會長既工作量,雙輸既野唔好做,我就係入到壇就即刻申請會員,問題是我不知道原來名字中不能帶有姓氏 (真假也不能,雖然是假的),是改完後再詳細睇壇既每一個貼才發現。
由路人成為壇上見習生後可以睇到更多貼,主要係會規、常見問題、聊天室等等,但我首先看到是新人自我介紹,而且還專燈用鮮橙色字出貼,其實係希望大家更加能注意到。
第一個同我傾計既係…小姚,要特別嗚謝,好開心可以識到你 ,一路以來令我了解左好多要特別留意既野,同時都會好好照顧作為新丁既我,小姚真係好多謝你=) 之後你帶我去聊天室傾計,開始同大家認識下傾下計,盡量嘗試融入大家,好在大家都好接受我,慢慢得閒就上壇傾計放鬆下,喺交表等結果既呢段時間識左好多朋友仔,排名不分先後 (小姚, Nina, Ah矇, Randolph, rufi, daily, pi仔, twinky, 兔兔, belle, 大V…) 太多不能盡錄,聊天之外既重點當然係交表入會。

交表格

作為有規範既會,我相信有要求係一個must,當初萬萬估唔到有咁多規則和步驟要求,尤其下載三份表格係需要9個coins (3 coins/form),其實幾好,鼓勵新會員踴躍參與聊天,要達到要求一啲都唔難,睇你有無心,呢個好重要。
三份表格各有要求,其中一份係考題,20條MC加是非題,基本上所有答案都可以喺會網上搵到 (包括: 會規、常見問題、參加步驟…),只要夠細心就可以答啱,另外有一份要提供自拍照,呢部分我都用左唔少時間,見到男會員既要求唔可以太矮,太肥,最好要高啲有肌肉,所以要繼續努力…但一切都係我作既孽 (名字既問題),我當時下載完表格s就即刻答哂提交,當時都仲係用舊名,去到最後要麻煩James大佬幫我重新改過,由Brett改做FalleN,最後大家都諗到,啲相呀表格s全部要重新提交,所以一句講哂,跟規矩既話所有野就好smooth,否則就好似我既情況,浪費不少時間。

大佬降臨

喺一個日落黃昏既時候,天都開始黑,突然手機響起,就好似再度日出咁,我知道呢個時候到啦,我慢慢拎起手機接聽。
「喂…?」我將手機貼在耳邊。
「FalleN!」回應既係一把磁性既聲音。
大佬降臨啦! 其實前一日大佬email話過我知打過離,但無人聽,嗰時我幾驚咁就無左機會,宜家收到電話係少緊張但多感激 !
「我打過俾你好多次啦喎,早午晚都有分別打過…」
呢一刻真係解釋都無用,「對唔住呀! 我真係收唔到你既電話。」,嗰下真係好想死…
「我問過其他會員,有人對你既評價幾正面…」大佬繼續講我知。
「咦…係咩?」其實心入面有小激動,好想知係邊個哈哈。
James同我核對所有資料,問左啲問題以及交帶我將要處理的後續事項,有一小段可以分享一下。
「話時話你個頭像…係一塊面包? 點解呢?」大佬充滿疑惑。
我解釋事關當時仲係叫Brett,跟bread面包的音很接近,容易記住。
「我建議你改,始終你宜家已經叫FalleN…我記得transformer有一隻機體都係呢個名,可以用佢做頭像喎」好多謝大佬幫我上網搵搵=)
「好既,我再考慮一下,多謝James!」
對話完結之後,即刻預約體檢,幾日後就完成了,邊跟大家在壇上聊天邊等待結果。

開啟深一層的探索
皇天不負有心人,血檢完結不久就由壇上見習生升為初級參加者,未升級之前經常會睇大家的動後,幻想一下,希望能夠看看大家的自拍照,但我好記得當時剛剛升級後,不是到自拍區,雖然非常吸引,而是活動區。我立刻報名參加了一個最近的活動,坐言起行啦,等左咁耐就係呢一刻,最重要係好似幾多人喔,可以見多啲朋友仔,二離我獲批既呢一日就係早鳥最後一天,咁更加唔洗諗啦
由報名到參加活動只有幾日,呢幾日都翻睇會規、參加注意事項、新人禮…希望可以裝備好自己,到時做錯野就唔好啦。

花輪同學回到在學時 - 第一次活動

活動當日,我帶齊所有新人需要預備的物品,出門之前再三確認沒有遺漏。Btw有一段小插曲,順便幫新人科普一下,第一次出活動是需要帶備12個安全套,但我當時好似只有11個,咁樣如何是好呢,於是我去某地方拎免費安全套,集齊12個,那個套的質素當然沒有杜xx那些好,但用那些來指插都係唔錯既選擇,重點係免費無限拎。
講返正題,去到活動地點附近,早到了15分鐘,去了逛逛涼冷氣,因為出面實左熱到一個點,係普通行都會流汗嗰隻。等左一陣終於收到大佬既指示,去到活動地點既樓下,「上到x/F再打俾我。」,上到去就等大佬過來。我四周張望,望向遠處有一個高大既男士行過來…
「身份證。」James望住我。
俾大佬檢查完之後,「你食左野未?」大佬繼續問。
「食左啦。」實不相瞞,啱啱食到飽飽的,大x活的健身餐,正。
大佬遞左眼罩過離,一齊行到門口,「戴起佢,你當晚既mentor係nina。」
OMG !! 我嗰下既內心係超興奮,睇左好多動後,聽過好多人話有nina做mentor好幸福,下面再詳細講,但先講一句,nina真係好正der。
戴好之後眼前漆黑一片,行入去後開始聽到好多人既聲音,「你好呀,我係nina。」,之後佢就用小手捉住我帶我入去,小姚、randolph、jeremy…矇住眼同佢地握手,大家都好熱情。「先喺度坐低先」,拎哂啲需要既野出離之後,nina將我雙手放左她的肩膀上,慢慢去浴室沖身,由於全程都是矇眼,每一步都是怕怕的,但nina帶我既成個過程都好溫柔覺得好安心,期間都解釋左好多要注意既地方。沖完就係驗身環節,我先坐在沙發上,等待大佬幫nina驗身後再幫我驗查。
「你想唔想同你mentor玩一次?」James班主任突然喺我耳邊講。
「緊係好啦。」呢一刻我都忍唔住,直接講左出離。
「呢度有間空房,你地用啦!」大佬提我地。
Nina拉住我,慢慢行左入去,真正既第一次即將開始……

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nina班長

入到房,Nina慢慢帶我坐喺床邊,坐在我的大腿上,慢慢咁吻著她的小咀,體溫開始慢慢上升,用我的臂彎攬著Nina的小腰,慢慢輕撫著她那嬌小但玲瓏浮凸的身軀。看不到的刺激是只有新人禮的這一次,我當然好好享受,在黑夜中撫摸著她翹翹的屁屁,舌頭就向著前方的兩點進發,打圈感受小乳頭的硬度,再將整個乳頭放進口中吸吮,伴隨著mentor的嬌喘聲,我也很快進入狀態。
褲子慢慢被脫下,她將小花輪放在小咀邊,用熟練的舌頭和小咀喚醒沉睡的士兵,面對Nina的猛烈歡迎,很快就起立立正了。這時候我也沒有懶惰,將手指放到小nina附近,集中火力在她的敏感帶。
轉眼間,nina以極快的速度幫小花輪披上裝甲,準備攻堅。進入之後,一股暖流迅速直達全身,與mentor融為一體,一切都好美好…
「你想唔想除眼罩?」
「想呀!」
脫下之後一片矇矓, nina慢慢變得清晰可見,看到後令我更加興奮,一齊繼續探索未知的區域  。幾輪不同姿態的攻防戰後,我將她擁入懷內,感受彼此激烈過後的餘溫,聊聊天。大佬開門入離,「完啦? 出離briefing先。」,nina教我要好好善後房間,我們就一齊出去了。

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Briefing & 自由活動

活動當日除了我一個男新人之外,還有一個女新人RennA矇著眼坐在沙發上,我離開房門後看到很多會員,終於見到大家既真身,好感動! 大佬簡單介紹一下我地兩個後就放生自由活動,當日既主題係回到在學時,大家都有啲陳年相貼在牆上,非常有趣,話題也很多。
Nina帶我去沖身 (太可惜嗰時無dom…)後,就去沙發慢慢講解一下所有要注意的事項,就完成新人禮,好感謝妳帶俾我咁好既第一次體驗,一試難忘,希望nina也感到滿足吧。隔左一段時間,mentor問我想同邊個玩,我話想同Toki玩,nina就帶我坐過去隔離…
「洗唔洗幫你問?」
我諗左一秒,「Nina唔緊要…um…我好希望自己問佢。」
我坐喺Toki旁邊等待機會,之前見佢唔係好出聲,既然係咁姐係迫我主動出擊啦 。大家傾緊計,「有空房? 有無人用?」大佬突然問我地,唔理啦,我以0.99秒既速度捱過去問Toki想唔想同我,就係咁我地就入左房…

Toki同學

嗰日入房前第一眼見到Toki,一早就諗住想同佢玩,太令人雀躍啦 。入到房後,攬著她在床上狂吻,她的豐唇和舌頭太好吻,大家都很快進入狀態。我太喜歡她穿恤衫,配合她的高身型,對我來說太turn on啦 ,我慢慢的除下她的上衣扣,留下上衣,我脫下上衣,雙手不斷游走在她身上的每一處,我用舌頭和嘴唇好好回應一下Toki的問候。
「可以吻下面嗎?」
「嗯!」
轉眼間已經轉換到69,小花輪就在她的小咀內,而小toki就在咀前,我申出舌頭到周圍打轉……嗯……呀……um……伴隨住Toki誘人的呻吟和打震,小toki濕到不行,小花輪也準備好,我幫它套上緊身甲,直接入到戲肉。接下來的是一場持久戰,先是男上女下,小花輪輕輕的在小toki附近掃著,在進了一點點的時候…
「你要我進來嗎?」
「嗯!」
我輕輕的來回門口。
「真的要我進來嗎?」
「…嗯…呀…快啲啦!」
再進一點點。
「要唔要? 求我啦。」
「係呀…嗯…入…入離啦…喔…」
「好啦,既然你咁想。」
唔洗一秒,小花輪直入小toki的深處,toki跟我吻在一起,感覺太不真實了。一輪過後,轉到女上男下,再到狗仔式,最後直接從後攬著趴在床上的toki上從後抽插,每一下都是多麼的美妙,對她的嬌喘聲根本無任何抵抗力OMG。最後我將疲憊的她抱入胸口,親她那含羞的面頰和咀唇,喺耳邊輕聲說話,我是多麼的幸福。整理好房間後,toki帶著我去浴室沖身,多謝妳帶俾我咁好既時光,希望你都覺得滿足開心。
與toki玩完之後,去跟大家聊了一會就去沙發坐下飲杯暖水,旁邊是Jeremy跟toki同學,我坐在隔離睇電視,小姚子同學突然有一個身影走過來坐在我身旁,是矇矇同學呀。早在與nina問我想同邊個玩,願望紙上除左toki,就係想同矇矇玩。太好了,天助我也。
傾左一陣間計…
「我地不如入房玩?」我靠近矇矇耳邊講。
「好呀不過我要去廁所先。」隔離既同學仔教我用menu問她,一開始我以為是伏,出來後我用menu邀請左矇矇入房。

Ah矇同學

入到房關了門,一擰轉頭就見到矇矇大字形攤左喺床度,我見佢咁可惡,自己一個霸住張床,當然即刻上去用雙手輕撫著她的小身軀,由背掃上去頸,近近的凝望著她的雙眼,再用咀唇輕輕親上矇矇的紅面頰 。有一個小插曲,矇矇的上衣簡直是世界最偉大的發明之一,之後我都通過個袋仔同你say hello啦哈哈,整多兩個袋仔就更perfect啦。笑聲不斷……慢慢就由笑聲轉為呻吟,矇矇的叫聲也太好聽啦。一不做二不休…
「我可唔可以品嚐小矇矇?」
「嗯可以呀…」
即刻轉換做69,同時刺激小花輪和小矇矇。其實我發現矇矇應該都幾攰,可能因為前面已經激戰連場,於是我問問…
「係咪想休息啦?」
「嗯嗯有啲攰…」
「咦咁啱既,其實我都想休息哈哈!」
矇矇躺到我身上,四目交投,又玩了一陣,說笑了一會就差不多夠鐘了。整理好床舖後就一起去沖身,矇矇實在太可愛了,我一手抱起她,放到洗手盤上狂吻,同時感受彼此的體溫 ,雖然沒有後續發展,但日子流流長,總有機會,希望矇矇也覺得玩的開心啦

這就是Fallen真正的第一次,多謝大家接受我。

James大佬 – 多謝你俾機會我加入S&B,要搞活動一啲都唔簡單,出席多啲就係對你努力最大的支持,謝謝你。
小姚 – 第一個喺S&B識既朋友仔,見證住我一路走過來,跟你有太多話題可以傾,很多機會呀。
Randolph – 終於見到你啦,下次要帶一個新鮮既檸檬!
RennA – 同一日既新人呀!! 我地真係好有緣,總算都見到一面 (無眼罩之下)。
Twinky – 好好彩見到本人一面!
Jeremy – 高質男會員,大隻型男!
Coco – 有你既地方就有笑聲。
兔兔 – 以為我係V字頭=)
Dick – 見到你走出離去廁所哈哈。
大V – 內衣好性感!
Edmund – 之後可以傾耐啲
Mustard – 原來隊長就是你
Stella,喬,calbee,sandman好像沒機會跟你們交流,希望將來有機會認識大家!

Add post (15-7-2019 03:30):
*小姚子同學既前方
First
Post time 15-7-2019 02:42:02 | Show the author posts only
你真係好鐘意69喎hahaha~~   
哎呀....好後悔拒絕咗你添...

好鬼叻仔呀!!! 入咗3次房~~~
你同toki 嗰段...好turn on呀 ~~~
我都好多謝你呢....比機會我做你Mentor!
3Floor
Post time 15-7-2019 08:15:48 | Show the author posts only
花輪同學:早晨!
一起身就見到你出了第一次, 緊係第一時間睇, 一口氣睇晒, 但都會睇多次, 原因有兩個, 一眼睛都未開晒可能有睇漏, 二就係精彩的文章一邊睇一邊覆.
你的文筆好好, 我一邊睇一邊笑, 係開心的內心歡笑, 睇住你寫由註册到離開場地的心路歷程, 好似一位好朋友睇住你畢業攞左三個PHD咁.
我都好開心有緣份同你傾偈, 而你也一直覆我這麼大段的留言, 好窩心的.
大佬降臨嗰段笑左出嚟...嘻嘻!
睇得出你好想入會, 變做橙寶寶後, 知道仍是早鳥就第一時間報名出活動, 抵讚.
咦! 以為你會寫出自拍的小插曲添, 唔緊要, 出多D活動讓大家能見你真人好過.
好想知邊處有得攞免費套套???
好幸福你有Nina做mentor , 同埋你好叻仔, 第一次活動就入三次房, 笑容 外型吸引 能單手抱起我的你前途無可限量.
放心, 我認真同你講時真係認真, 唔會係伏, menu都係睇隊長的動後學的.
我一開心就寫寫寫, 已删減一些字都係留番聊天室再傾,
再講一次好戥你開心, 離開場地有沒有邊行邊嘴角向上笑出來呢?
小姚=)

4Floor
 Author| Post time 15-7-2019 09:33:59 | Show the author posts only
Nina replied at 15-7-2019 02:42
你真係好鐘意69喎hahaha~~   
哎呀....好後悔拒絕咗你添...

哈哈係架 呢個姿勢大家都會好享受
唔緊要啦 始終嗰時都係我入離第一次嘛
下次大把機會!
我嗰時都無諗咁多
淨係希望嗰晚可以同你地3個玩
其實我好想多謝你地接受我呢個新仔
我都怕被拒絕架...
哈哈我寫嗰陣諗諗返起都有啲小激動=)
太幸福啦我

Add post (15-7-2019 09:34):
早晨呀nina=)
5Floor
 Author| Post time 15-7-2019 10:02:02 | Show the author posts only
小姚 replied at 15-7-2019 08:15
花輪同學:早晨!
一起身就見到你出了第一次, 緊係第一時間睇, 一口氣睇晒, 但都會睇多次, 原因有兩個, 一眼 ...

早晨呀小姚子同學!
多謝你一直都咁支持我 一大朝早起身就即刻睇
啲文筆仲有待進步 已盡力哈哈=)
我既路程 小姚應該係最清楚既一個!
我都係架 想傾就傾多啲 打打下就好多=)
嗰部分真係緊張架...
居然係同一日 個天都安排左想我去 (可能係大佬哈哈)
oh no...我係完全無左件事...唉呀...
普通既衛生署轄下既診所都有得拎架
可以專用呢啲做fingering都係一流 反而唔會浪費其他高質套=)
我覺得有中獎既感覺哈哈 其實都要mentor同埋其他同學接受我先成事
係好彩佢地都願意
過獎啦 見其他男會員都好正 我要繼續努力=)
有架 真係好難忘 唔知大家既第一次係咪都係咁呢哈哈?
Fallen=)
6Floor
Post time 15-7-2019 10:38:01 | Show the author posts only
花倫同學,恭喜你有得戴眼罩!
我當初都係冇點諗就入左黎HAHAHA
睇到你一定好享受啦~第一次黎活動入房三次咁勁
7Floor
 Author| Post time 15-7-2019 10:51:15 | Show the author posts only
RennA replied at 15-7-2019 10:38
花倫同學,恭喜你有得戴眼罩!
我當初都係冇點諗就入左黎HAHAHA
睇到你一定好享受啦~第一次黎活動入房三次 ...

最衰無機會見你交流下 難得大家都係新人
嗰時真係好有決心要入 其他野都無諗=)
宜家講好似馬後炮 但其實嗰日我係有預感Renna你會出現
係呀好滿足 都要佢地俾我先可以 好溫暖=)
你呢?食得飽唔飽先?

8Floor
Post time 15-7-2019 10:56:20 | Show the author posts only
第一次就同三位入房。恭喜你!
9Floor
 Author| Post time 15-7-2019 11:33:24 | Show the author posts only
占面 replied at 15-7-2019 10:56
第一次就同三位入房。恭喜你!

多謝占面 係咁啱女士們樂意同我 好幸運
期待有機會可以見面=)

10Floor
Post time 15-7-2019 11:42:18 | Show the author posts only
FalleN replied at 15-7-2019 10:51
最衰無機會見你交流下 難得大家都係新人
嗰時真係好有決心要入 其他野都無諗=)
宜家講好似馬後炮 但其實 ...

我地當日前好似傾既偈唔多,唔知你心目中既我同現實係咪相近呢!
不過你既預感睇黎好準喎~
如果你夠活躍,我地又真係有緣,一定有機會再見既!
我字典入面好少出現飽呢個字架
睇對手架咋  比人撩一撩我又可以好快重新撻著
老實講啦,可以再飽D有緣你幫下手 嘻

11Floor
Post time 15-7-2019 11:45:40 | Show the author posts only
當晚我玩得很高興呢
多謝你邀請啊花輪同學
12Floor
Post time 15-7-2019 12:55:54 | Show the author posts only
Fallen 見你咁積極係一個好既開始啊
自己邀請唔係nina幫你係加好多分嫁
前途無可限量
13Floor
 Author| Post time 15-7-2019 13:59:05 | Show the author posts only
RennA replied at 15-7-2019 11:42
我地當日前好似傾既偈唔多,唔知你心目中既我同現實係咪相近呢!
不過你既預感睇黎好準喎~
如果你夠活躍 ...

之前喺壇度我對你既印象幾好呀~
睇得出應該幾好傾=)
um...咁要同你玩下先知喎實有機會既!
原來你戰鬥力係咁強既 不得了=)
好期待添。。。

14Floor
 Author| Post time 15-7-2019 14:03:00 | Show the author posts only
Toki replied at 15-7-2019 11:45
當晚我玩得很高興呢
多謝你邀請啊花輪同學

我都係 同你玩既時光係無價既=)
其實嗰時接近邀請你都好緊張。。

Add post (15-7-2019 14:04):
希望之後有機會再同你玩=)
15Floor
Post time 15-7-2019 14:05:31 | Show the author posts only
第一次出活動就入3次房,好有前途嘅新人,歡迎加入!
16Floor
 Author| Post time 15-7-2019 14:14:57 | Show the author posts only
stella replied at 15-7-2019 12:55
Fallen 見你咁積極係一個好既開始啊
自己邀請唔係nina幫你係加好多分嫁
前途無可限量 ...

多謝你呀Stella其實我都只係膽粗粗試下 nina真係好好
btw得同唔得我都控制唔到哈哈=)

嗰日無機會同你傾計 將來會有機會既!

17Floor
Post time 15-7-2019 14:19:59 | Show the author posts only
花輪同學, 多謝你係第一次既時間裡面, 照顧埋我呢個無乜力氣既人丫~

(深呼吸一口)

死啦, 一路回你個POST, 一路回唸返當既既畫面... 我... 我.... 我

希望好快有機會見面講啦

18Floor
 Author| Post time 15-7-2019 14:33:00 | Show the author posts only
Virginia replied at 15-7-2019 14:05
第一次出活動就入3次房,好有前途嘅新人,歡迎加入!

多謝你呀大V嗰日淨係傾左兩句就去左玩
期待下次再見到你 到時再傾多啲=)

19Floor
Post time 15-7-2019 14:39:58 | Show the author posts only
FalleN replied at 15-7-2019 13\"\"
之前喺壇度我對你既印象幾好呀~
睇得出應該幾好傾=)
um...咁要同你玩下先知喎實有機會既!

咁你應該睇得出我既中文都係極有限…hehe=v=

戰鬥力既話都一時時架…
遇到dom男 我可能好快就被征服

20Floor
 Author| Post time 15-7-2019 15:04:04 | Show the author posts only
Ah矇 replied at 15-7-2019 14:19
花輪同學, 多謝你係第一次既時間裡面, 照顧埋我呢個無乜力氣既人丫~

(深呼吸一口)  

我都好開心矇矇同學俾機會我。。一齊鑽研生物學同你玩前戲已經好正啦~

呢度呢度。。我幫矇矇你人工呼吸先
多謝你俾左一個咁美好既ending我

又好錫又好攬=)
我地好快會再見到既 期待下先!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 23:24 GMT+8 , Processed in 0.152208 second(s), 18 queries .