Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2087|Reply: 72
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] BasS 的第一次

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 22-3-2019 10:09:17 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
哈,終於都輪到我寫第一次了,回顧返過去幾個月以嚟,由下定決心要入會,到第一次出席活動,心情真係高底起伏,有起有跌,
不過依家諗返,又確實每一步都係有其必要,係呢度真係要多謝同配服大佬嘅精心安排。
幾個月前開戶口,之後好心急咁想申請入會,中途試過用唔同方法希望可以加快批核
(所有方法都在壇上有暗示,只要破解到密碼,而本身條件又達到要求,
就一定會成功的!,呢度唔太明示啦,明示對新人無好處係真的),
最終2個月就初步批咗啦, YEAH~ 諗返當時每日見到有唔識嘅電話打來,都真係好緊張的~

成功批核咗,好快我就驗身,報名出席活動,希望一鼓作氣嘛,
到真係出席活動,我無乜好緊張嘅心情,盡量放鬆個人,咁先可以享受到歡樂時光嘛,哈~

到達會場前出現咗小插曲,當大佬帶我到活動場地門外,帶上眼罩,
一步一步行入去,真係好似慢慢進入咗另一個世界,聽到大家好輕鬆咁傾緊計,
大家都好有興趣睇吓個新人係點,每個人都走埋嚟向我介紹自己,感覺真係好輕鬆無壓力。
之後我嘅mentor小姚就出現啦,哈,好開心我mentor係小姚,好親切呢~
之後小姚帶我坐低,幫我除衫,帶我去沖涼又幫我著衫,個感覺好得意,哈,小姚都好似好緊張咁~
沖完衫,換過衫,就等大佬返嚟同我驗身,其間有Dick, Mac, 豆腐,阿喬,逐個係來同我傾計(矇住眼,唔知仲有冇其他人啦,如有遺漏,請見諒!)
跟住大佬幫我驗身,然後問我想唔想同小姚玩,我當然想啊~
跟住小姚又係好細心咁帶我入房,過程係好輕鬆嘅情況下進行,我超好享受呢,感覺好夢幻丫,多謝小姚做我mentor,辛苦你了

之後小姚又帶我沖涼啦,今次我地互相洗白白,出返嚟就開始briefing,完結之後大家就各自活動啦,
小姚又帶我周圍去,講解每一個細節,最重要嘅願望紙同埋最緊要嘅重點,哈,小姚有好多心得分享。

出嚟之後小姚好快就同Daryl入咗房啦,不過我都係時候要走了,第一次表現唔太好,但我非常開心呢,氣氛真係好輕鬆,同我想像中更輕鬆融洽呢~

係度要向有份出席,同我傾過計嘅各位: 小姚,豆腐,Alison,喬,Nina,Cara,Dick, Daryl, Lawrence, Mac, SunnyB, Fever講聲多謝!
感謝你們每一位給我一個開心又輕鬆愉快的新人禮晚上,時間雖短,但我好快會回來! 之後大家一定有緣再見的~

最後,最重要的,要再謝謝大佬和各位對我的包容呢~

First
Post time 22-3-2019 10:15:01 | Show the author posts only
我第一個支持
3Floor
Post time 22-3-2019 10:15:27 | Show the author posts only
第一支持,細心品嚐中。。。

Add post (22-3-2019 10:17):
原來是第二。。。
4Floor
Post time 22-3-2019 10:21:08 | Show the author posts only
歡迎你BasS~
唔駛太在意第一次嘅表現, 未習慣環境啫~
會越來越好的,放心~
5Floor
Post time 22-3-2019 10:36:17 | Show the author posts only
早晨!加菲mentee,

你太正喇,咁快就出,小姚仍在組織緊。。。
。。。多謝你!你的第一次俾咗我的第一次。。。
。。。真係好唔捨得除你套西裝,想你穿住入房。。。
。。。係呀。。。我係緊張,唔知有沒有撞到你,反而你的言談讓我放鬆。。。
。。。你好快會回來這句我聽到就開心。。。

6Floor
Post time 22-3-2019 10:46:36 | Show the author posts only
歡迎Bass加入,恭喜你有小姚做mentor!
7Floor
Post time 22-3-2019 10:50:31 | Show the author posts only
Welcome aborad

Hope you enjoy your first time
8Floor
Post time 22-3-2019 11:17:05 | Show the author posts only
恭喜BASS !! 終於見証到你既第一次

有小姚做你Mentor真係好幸福呢!!

正如你所講, 大家好容易相處, 相信有機會見果時你應該會習慣嫁啦
9Floor
Post time 22-3-2019 11:39:48 | Show the author posts only
我第一次都好緊張架!
解決方法得一個……出多d活動
再次歡迎你
10Floor
Post time 22-3-2019 11:44:53 | Show the author posts only
再次歡迎你及完成新人禮
讓我們諗識你及你既修身故事
繼續加油啊!

Add post (22-3-2019 11:45):
*認識
11Floor
Post time 22-3-2019 11:48:02 | Show the author posts only
當晚我有在場,見你矇眼行入來呀
歡迎你,希望你係度玩得開心。
12Floor
Post time 22-3-2019 12:49:57 | Show the author posts only
welcome bass! hope u had fun
13Floor
Post time 22-3-2019 13:55:24 | Show the author posts only
Note: The author has been banned or deleted.
14Floor
Post time 22-3-2019 13:56:40 | Show the author posts only
好利害,第一次就記到咁多名!
唔洗介意表現,慢慢會習慣了

恭喜你有第一次!
15Floor
Post time 22-3-2019 14:15:49 | Show the author posts only
Virginia replied at 22-3-2019 13:56

路過。。。

我講解願望紙時,估計嗰時他在記大家的名,佢對眼又大又有神。。。
。。。少少個人分享,佢好主動帶氣氛(佢似mentor多D+蒙住眼),嗰吓真正。。。

16Floor
Post time 22-3-2019 14:52:04 | Show the author posts only
Welcome Bass! 開心就好了,表現嘅野慢慢來發揮
17Floor
Post time 22-3-2019 15:11:23 | Show the author posts only
BASS~ 恭喜你出活動啦~
小豆都支持你第一個動後先...
18Floor
Post time 22-3-2019 16:25:12 | Show the author posts only
恭喜Bass成功入會
19Floor
Post time 22-3-2019 16:30:04 | Show the author posts only
歡迎你,全部人名你都記得晒好犀利喎!

Login/Register to enlarge

你有小姚做mentor真係有福,佢好忙架。你仲奪去佢既第一次
20Floor
Post time 22-3-2019 16:32:28 | Show the author posts only
Virginia replied at 22-3-2019 13:56

佢表現好淡定,大方得體。
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

25-4-2024 20:30 GMT+8 , Processed in 0.150877 second(s), 18 queries .