Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 3366|Reply: 55
Collapse the left

[Ocean Team] Stella 的第一次

[Copy link]
Post time 7-10-2018 10:41:35 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
三年前已經認識到S&B,因為未下好決心同relationship 既問題,一直都未夠膽參與。
好耐冇上黎會網,當我重新註冊既時候,會長好快就聯絡左我。
會長令我終於的起心肝見面,好快就約左體檢,因為早上返學,返屋企沖涼準備好已經好晏,仲遲到添。
約左驗身後接我,會長話等左我三年零個半鐘。
見面成個過程都好緊張,去到目的地填form做問卷,跟住沖涼到最後都不知所措。

不過COCO之前講得好好,會長係有魔力去援和個氣氛既,令人好容易信任同安心,
沖完涼走去搵會長,會長一直都好忙,
八妹既我冇野做周圍睇,等左一陣就驗身
超尷尬,除左做婦科檢查比醫生望之外(而且係女醫生,好似都冇人咁認真望過
手指放入去既時候真係有d...,不過我忍住左,直到檢查完。
之後會長攬住我傾計等我慢慢適應,其實我覺得攬住傾計真係好warm。
第一次比人口交,感覺怪怪的,因為平時解決既方法,令自己敏感度低左(好啦我會戒嫁啦),不過其實都好舒服嫁。
之後即刻同我講第二日有活動 當日先去驗第二日就出活動得唔得嫁?
會長沖完涼之後唔識形容,個人好混亂,不過真係好入啊。
之後會長話剩低既聽日先,係策略? 好啦成功左啦,引到原本好猶豫既我應承出現。

第一次活動當日
去到場地附近打比大佬,miss左call,即刻唔敢再打,等左一陣再call。
大佬好快落到黎接我,
蒙眼真係好緊張,一d光都見唔到,但聽到好多人係附近,
我既mentor係DC,DC都係第一次做mentor。
DC唔識除同著女仔衫,好得意。

沖完涼,返左上床。
蒙眼好特別既係,永遠無法知會發生咩事,
同完全未見過既人有親密接觸真係未試過
一片混亂其實咩都唔記得,DC好細心
雖然出左d意外,不過當時我自己都唔發覺,雖然cool down之後有d唔舒服,
但我都好感激DC做我mentor,唔洗內疚 ,好少事。
其實我都擔心你,雖然應該冇問題,但始終報告未出,未係最放心下次有機會,如果你願意,可以再試下。

太多人啦,人名我記唔曬,唔想漏所以直接唔打啦,大家都好nice。
好多謝其他既人既邀請,因為狀態唔好加上都有d未習慣所以冇應承。
對其他人唔認識,大佬我會比較安心,同相信唔會整痛我所以...
我捉左大佬入房
我下次應該會嘗試同其他人熟悉下,
最後雖然好眼訓,第一次參加都想等齊人一齊走。
又差d係巴士訓過龍 早一日見面已經訓過站一次。

希望有機會見到大家

Post time 7-10-2018 11:21:24 | Show all posts
Stella, 出唔到,可能有d emoji出錯架,通知會長幫忙解決
 Author| Post time 7-10-2018 11:34:12 | Show all posts
KittY replied at 7-10-2018 11:24
Stella, 出唔到,可能有d emoji出錯架,通知會長幫忙解決

thankyou 解決左啦
Post time 7-10-2018 11:40:55 | Show all posts
stella replied at 7-10-2018 11:37
thankyou 解決左啦

好,歡迎你,希望有機會見面
Post time 7-10-2018 11:43:28 | Show all posts
我當晚同你錯過左
Post time 7-10-2018 12:01:18 | Show all posts
歡迎你呢!Stella

活動當日我地有見面傾計呢,好鐘意你可愛又帶d害羞既笑容 加上你既one piece 裙仔,好襯你可愛之餘仲有點點既仙氣呢
(吾好意思,我對靚既野表達時有d直接

三年零個半鐘,會長真的好有耐性呢~   而佢既神奇魔法令人身心舒暢  唸返interview 既情景係好好好好好 難忘 ,對白可能只有一句,但令人窩心。

下次見面再傾丫~

Post time 7-10-2018 12:46:44 | Show all posts
歡迎你Stella, 大家都好nice, 相信你好快會融入大家
Post time 7-10-2018 12:49:38 | Show all posts
歡迎你呀Stella!  希望你會玩得開心!
Post time 7-10-2018 12:53:55 | Show all posts
Hello Stella ~
I’m Gillian
歡迎你既加入
希望快啲同你見面
Post time 7-10-2018 14:06:24 | Show all posts
嘩三年
三年前應該都仲未睇到我第一次
仲未知會長有魔力緩和氣氛
果晚係妳身邊陪妳傾計同玩既係史力奇同埋Andy,haha
下次再見
記得人係可以飲熔岩架!
Post time 7-10-2018 14:26:01 | Show all posts
哇!三年!

恭喜妳終於決心加入,希望妳能夠感受到呢個決定無錯,玩得開心
Post time 7-10-2018 15:19:23 | Show all posts
Hi Stella , 當晚我都係度
見到你入黎,覺得你好得意
身材又好,可惜我又係灰姑娘
未見到你脱眼罩個樣
希望有緣可以再見啦~
Eliza
Post time 7-10-2018 19:06:51 | Show all posts
designow replied at 7-10-2018 18:13
大家好,我是新人啊,請問有冇邊個版面比較多資訊睇下的啊~?
多多指教

首先,請由此網站的(1)開始看起,至少看到(3)參加活動須知…
才好開始發言。
單是閣下自報職業加上登入名的選用,加上不先細心看就四處留言和發問,已經令人對他留下印象了。
Post time 7-10-2018 20:08:22 | Show all posts
Welcome Stella!!! 之前見到你在會網上出現,已經對你的名字有點印象,希望你放下心情,慢慢投入這個大家庭。
Post time 7-10-2018 20:42:42 | Show all posts
歡迎妳Stella,首先俾妳頭像的相吸引了
妳話當晚多人,我就知我miss左唔少野了
希望快有機會見面吧,
 Author| Post time 7-10-2018 22:06:44 | Show all posts
KItty:   總有機會既

Ah矇: 多謝啊.仙氣點及得上Rimmi呢 到場既女仔個個都好正有唔同方面吸引人既地方

Coco,Virginia 當日見到你地好開心啊

Eliza ,下次再見你就可以見到我冇戴眼罩, 多謝讚賞 但 會長笑我係肥妹仔我會再努力d修身

Pollux, Rees, Gillian ,Mustard, Daryl 希望大家有機會見面啦~
Post time 7-10-2018 22:40:38 | Show all posts
Hello Stella,我是隱居中的Vocal,
恭喜妳願意踏出第一步,最緊要玩得開心,
大家都咁nice好快會習慣,希望有緣相見!
Post time 7-10-2018 22:42:16 | Show all posts
歡迎你加入,希望你慢慢習慣活動氣氛
多作嘗試、交流,有緣活動見^^
Post time 7-10-2018 22:46:39 | Show all posts
歡迎你 Stella!

多作嘗試,就更清楚自己了!
見面再詳談
Post time 8-10-2018 09:24:25 | Show all posts
歡迎stella!
我係當晚兩個好似名既男仔其中一個占面啊
希望下次同下下次都見到你
enjoy your stay!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 19:51 GMT+8 , Processed in 0.093852 second(s), 19 queries .