Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
View: 2403|Reply: 116
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Ocean Team] Eliza 超趕嘅第一次(現實灰姑娘)

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 14-8-2018 22:06:12 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
大家好吖,我係Eliza , 唔知大家有冇係壇度見過我身影呢?咁成件事就要由初初入會開始講啦~
-入會
   咁我係網上見到關於SNB 嘅野啦,作為一名春心蕩漾嘅花樣少女,梗係超好奇咁就註冊咗個ac, 初初個名係叫Sium ,因爲本身自己M底,所以就改咗Sium 呢個名。後來會長話唔好聽,叫我換過個,咁就轉咗叫Eliza 啦。過咗無幾耐,係會到R咗幾句水吹,就递咗form 啦。過咗幾日,會長就叫我面試,對下資料咁。我無諗過成件事會咁快。期間都有睇會規同其他人嘅第一次,搞到我好想快D入會,快D可以參加活動。
-面試
     終於!迎來咗面試嘅機會!我見到其他人嘅第一次都會“發生D野”,所以我就好緊張,前一晚執靚個樣。但係面試個日只係傾咗十幾分鐘。。就叫我可以走了。等等!走。。?後來番到去就同會長投訴,其實我有少少無理取鬧。。咁都算順順利利面完試啦~

-驗血

咁呢個就唔多講啦,成件事都好順利啦~

-第一次

我原本都無諗過咁快參加活動,但係係某個風平浪靜嘅晚上,會長突然send messages比我,叫我參加活動,咁我睇一睇時間表,ok wor,去!

係活動前一晚,我就好淆底,畢竟係第一次參加活動。之后係好不安嘅心情底下,我黎到埸地附近,等會長,等啊等。。。終於見到會長啦,上去之后,就帶咗眼罩啦。由於mentor 仲未到,我就坐咗係梳化到等,期間阿喬就同咗我打招呼(希望無打錯你嘅名),你好nice 吖,我那一顆緊張到極點的心,因為你嘅招呼而放鬆咗唔少。多謝你吖

係等Mentor 嘅期間,會長同我講咗句“你嘅mentor 係樂仔”。我個腦仔就係度諗呢個名,究竟有冇係會網到傾過呢。。Load 咗好耐,我仲未諗到,我個mentor 就到咗啦!我帶住眼罩,聽mentor 同我打招呼, 把聲好好聽啊。。作為一個聲控黎講,完全係福利之后樂仔就帶我去沖涼,佢好細心咁提醒我,小心

階級。咁之后就開始沖涼啦~

咁我呢粒小薯仔就有D尷尬同怕羞。。。樂仔問我,係自己除?定佢幫我除?咁我就有少少老尴咁自己除咗,之后樂仔就同我講佢係第一次做mentor , 咁我話“我又第一次,你又第一次,大家都冇蝕底啦”。就係咁,我就開始多野講啦~之后去咗比會長驗身,順順利利咁同mentor 入咗房。

樂仔一開始就閂咗燈,成個氣氛出晒黎,之后就逐粒逐粒鈕解,但係件衫太多扣啦,於是我直接成件除咗,赤裸咁訓咗係樂仔隔離,佢隻手就一直攬住我。然后就傾咗幾句計,樂仔就開始錫我,帶住眼罩嘅我,開始有少少反應,之后就慢慢由嘴錫落去胸,之后再到下面,真係好舒服,小Eliza 就開始流水,而我亦忍唔住咁呻吟。。果陣出面都有人,我喊到咁,唔知佢地聽唔聽到呢。。。之后又停咗,傾一陣計,然后就幫樂仔含啦。我mentor 有D緊張,於是就落足力,又含又舔又啜,搞到樂仔都喊咗出聲。 樂仔就趁機帶套,係小Eliza 度蹭咗幾下就一下插咗入去,插咗一陣之後,就稍作休息,又幫小樂仔做下口部運動~而我呢個灰姑娘因為趕住走就完咗今次嘅新人禮啦。

當晚出活動嘅都有幾多人,我個腦仔一時記唔到咁多人名,所以就唔講有邊D人啦,歡迎係此post 相認~多謝你地對我咁nice 真係好warm 啊,最后要再次多謝mentor 樂仔比咗咁難忘嘅新人禮比我,thank you!

First
Post time 14-8-2018 22:28:05 | Show the author posts only
歡迎你正式加入丫  Eliza

係呢度可以好好咁享受性愛既樂丫,吾洗再羅羅孿了,希望好快會見面呢

Add post (14-8-2018 22:31):
第一丫,哈哈,真係有緣呢(^з^)-☆
3Floor
 Author| Post time 14-8-2018 22:32:43 | Show the author posts only
Ah矇 replied at 14-8-2018 22:31
歡迎你正式加入丫  Eliza

係呢度可以好好咁享受性愛既樂丫,吾洗再羅羅孿了,希望好快會見面呢

曚曚~多謝你吖
我完全感受到果種樂趣吖,好開心
我地真係好有緣吖,一定會見到面嘅
4Floor
Post time 14-8-2018 22:39:39 | Show the author posts only
Eliza 妳真係好快,入會,面試,驗身,去活動,可以快成咁!
比個叻妳。如果見面的話,好想睇妳點M法
5Floor
Post time 14-8-2018 22:40:11 | Show the author posts only

期待見面
6Floor
Post time 14-8-2018 22:41:14 | Show the author posts only
歡迎你啊,Eliza~
終於等到你嘅第一次啦~
期待同你再見
7Floor
Post time 14-8-2018 22:44:13 | Show the author posts only
公喜曬,好精彩嘅第一次,估唔到咁快出post,
8Floor
Post time 14-8-2018 22:49:49 | Show the author posts only
你好得意呀,同會長投訴,哈哈!其實我interview 都無野發生架,無咩特別所以無寫咋

Anyway,歡迎加入!
9Floor
 Author| Post time 14-8-2018 23:00:07 | Show the author posts only
華安 replied at 14-8-2018 22:40
恭喜又多個靚女加入, 我都要努力

唔敢當,只係好普通嘅一個肥妹仔
你都要加油啊
希望有機會見到你啦~
10Floor
 Author| Post time 14-8-2018 23:02:52 | Show the author posts only
鹿叔叔 replied at 14-8-2018 22:42
Eliza 妳真係好快,入會,面試,驗身,去活動,可以快成咁!
比個叻妳。如果見面的話,好想睇妳點M法:55318 ...

係吖,我都估唔到咁快
由我註冊到完咗第一次都係半個月之內
希望有機會是面,到時再同你share 丫
11Floor
 Author| Post time 14-8-2018 23:03:34 | Show the author posts only

好吖~
12Floor
 Author| Post time 14-8-2018 23:04:18 | Show the author posts only
Alice replied at 14-8-2018 22:44
歡迎你啊,Eliza~
終於等到你嘅第一次啦~
期待同你再見

多謝你吖~Alice
希望可以同你見到面啦
13Floor
Post time 14-8-2018 23:04:20 | Show the author posts only
Welcome!! 希望你多d 參加活動,玩得開開心心~
14Floor
 Author| Post time 14-8-2018 23:05:14 | Show the author posts only
Tongthai replied at 14-8-2018 22:47
公喜曬,好精彩嘅第一次,估唔到咁快出post,

Thank you~我都係一完活動就即刻寫,驚自己唔記得。。
15Floor
 Author| Post time 14-8-2018 23:07:10 | Show the author posts only
Virginia replied at 14-8-2018 22:52
你好得意呀,同會長投訴,哈哈!其實我interview 都無野發生架,無咩特別所以無寫咋

Anyway,歡迎加入! ...

咁我見人地第一次都有野發生
我又冇,咪有少少不憤
同會長投訴,我諗佢冇鬧我已經算好好
16Floor
 Author| Post time 14-8-2018 23:08:00 | Show the author posts only
Hendo replied at 14-8-2018 23:07
Welcome!! 希望你多d 參加活動,玩得開開心心~

Thx ~希望我有機會見識下刀仔啦~hhh
17Floor
Post time 14-8-2018 23:29:25 | Show the author posts only
妳好呀~ 春心蕩漾(M系)嘅花樣少女
18Floor
 Author| Post time 14-8-2018 23:35:30 | Show the author posts only
Jose replied at 14-8-2018 23:32
妳好呀~ 春心蕩漾(M系)嘅花樣少女

你好吖~jose
Nice to meet you
係吖,我咁形容自己係咪有D過份
19Floor
Post time 14-8-2018 23:46:16 | Show the author posts only
Eliza replied at 14-8-2018 23:08
Thank you~我都係一完活動就即刻寫,驚自己唔記得。。

難忘嘅點都記得,多謝分享
20Floor
 Author| Post time 14-8-2018 23:48:42 | Show the author posts only
Tongthai replied at 14-8-2018 23:49
難忘嘅點都記得,多謝分享

You're welcome自己無乜記性嘛
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

19-4-2024 20:23 GMT+8 , Processed in 0.096368 second(s), 18 queries .