Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 3866|Reply: 76
Collapse the left

[Sky Team] 阿火的第一次

[Copy link]
Post time 14-8-2018 18:05:52 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
首先感謝大佬批准小弟加入SnB大家庭,另外希望大家體諒小弟墨水唔多,經已盡力去寫!

最初接觸SnB有好多疑問,但之後睇返大家係會網嘅留言分享及返聽大佬嘅電台訪問之後,

覺得SnB好適合自己,終於找到自己一直所想既,
所以一開始已經交齊啲form希望可以儘快成為參加者,之後係壇上討論區留下不少腳毛,
其間努力段練身體,一直練,一直等,等了約半年~
(當時曾經想過放棄,不過基於對性嘅追求,即係鹹濕,所以一直堅持)
終於大佬電話黎啦(好嚴肅嘅聲音),當日心情好興奮,收到電話第二日已經去左驗身~
一睇到自己成為參加者,即刻去壇到睇下有咩活動,
諗都唔諗已經登記報名參加活動啦~

終於到左活動當日,當日完全無心機返工,

去緊目的地途中,一見到啲型男索女就係度諗會唔會係自己友呢,
到左樓下已經好緊張啦~ 終於到左場地啦,一開始朦眼果一刻心跳真係突然加快左好多...
聽到有好多人係度傾計,朦住眼真係好多幻想,係度諗緊呢一個環境係點...每一個人既面貌係點...

會長安排左GinA 同我行新人禮,佢好細心,幫小弟放好哂D野,
帶小弟去沖涼,期間仲 好驚小弟撞親~多謝哂GinA ~
跟著我哋就入房進一步了解 (GinA心口真係好豐滿, 殺死人)

之後終於除低眼罩...可以見到大家... 由於小弟比較慢熱,

有少少真係不知點好,不過大家都好親切好友善,主動同小弟傾計 ~
尤其感謝鹿叔叔分享

係大廳既時候,梳化坐係小弟身邊嘅Christina突然被大佬James捉住表演口技...

場面搞笑但小弟又覺得好爽...感覺Christina欲仙欲死...
呢一刻小弟感覺到大佬背後正在鼓勵緊小弟,所以一見有房,
即刻鼓起勇氣邀請豆腐入房,豆腐諗左幾秒之後答應左 (小弟幾驚係相反)
(如會網上形容相同,豆腐皮膚真係好滑,身形完全係小弟杯茶)

歡樂嘅時間真係過得特別快,小弟帶住依依不捨嘅心情離開,

回程嘅時候重不停地回味場地裡面一幕幕既夢幻又真真實實嘅情景,
可惜小弟表現真係未如理想,下次會做得好啲

當晚出席活動嘅人有 (希望無記漏):

大佬James, GinA (Mentor), Tofu, Rain, Rees, Gillian(成晚只見到兩眼嘅女神),
大V(確實好fit, 小弟幾乎鼻出血), Christina, CoCo, 皮皮,
鹿叔叔, SunnyB, Herus(Sorry可能串錯), 豬仔, Willand, Daryl(男神), Dick~

由於時間真係過得好快,未有機會同大家獨個傾計了解,

期待 下次再見~!

Post time 14-8-2018 19:10:08 | Show all posts
歡迎你啊~阿火
我係Alice
恭喜你有咁開心嘅第一次~
Post time 14-8-2018 19:13:08 | Show all posts
嘩。你個新人禮真係好快樂,有咁好既人帶領你進行新人禮,你今年不用再沖涼了吧
Post time 14-8-2018 20:14:02 | Show all posts
Hi 火火,好彩有黎探班認識下你,歡迎你啊
Post time 14-8-2018 20:19:35 | Show all posts
你好呀,我係Zidney

恭喜你參加左第一次活動呀
希望有機會會見到你啦
Post time 14-8-2018 20:25:40 | Show all posts
恭喜成功入會,祝你艷福無邊
Post time 14-8-2018 20:52:32 | Show all posts
Hello 火火
好開心能夠見證你既新人禮
嚟多幾次就習慣架喇
希望好快再見你
Gillgill
Post time 14-8-2018 20:52:43 | Show all posts
阿火恭喜你完成第一次,我係Vocal,多d出活動就有進步,
玩得開心就好,加油
Post time 14-8-2018 20:56:14 | Show all posts
恭喜火火,歡迎,有Gina咁惹火既mentor好幸福,再加豆腐
Post time 14-8-2018 22:43:54 | Show all posts
歡迎你正識加入我地呢,有Gina做你mentor 好幸運又幸福呢

第一次係容易緊張,真係好正常嫁,出多2次就會習慣嫁啦,所以吾洗介懷表現各樣

希望下次有機會見面丫

Post time 14-8-2018 23:56:24 | Show all posts
歡迎你加入吖,我係Eli
希望將來有機會見面啦
Post time 15-8-2018 02:06:22 | Show all posts
歡迎你加入,多d出席活動,繼續努力
Post time 15-8-2018 04:11:33 | Show all posts
終於等到你既第一次
Post time 15-8-2018 10:15:21 | Show all posts
終於見到你了,以為你俾我嚇親添!

你忙完就抽多啲時間出活動啦,如果唔係好多女士會失望㗎

Post time 15-8-2018 11:35:57 | Show all posts
Welcome to S&B 阿火, 我係Hammer, 以後大把機會..
Post time 15-8-2018 12:20:08 | Show all posts
welcome ! congrats to the first event!
Post time 15-8-2018 12:24:04 | Show all posts
Welcome to the club
Post time 15-8-2018 15:03:15 | Show all posts
阿火
歡迎你 我係Jordi
第一次好完美丫 期待活動中見
Post time 15-8-2018 15:28:54 | Show all posts
火兄恭喜曬呀, 你的堅持沒白費的
Post time 15-8-2018 16:29:18 | Show all posts
歡迎你
你當晚既活動真係有好多女神呀
幸福啊!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

28-3-2024 17:41 GMT+8 , Processed in 0.088813 second(s), 23 queries .