Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
12Next
Return to list New
View: 1403|Reply: 30
Collapse the left

[Sky Team] 水汪汪Zidney

[Copy link]
Post time 13-7-2018 12:23:40 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
第一次參加,我係Zidney
要好多謝會長咁快安排左一個咁爽既第一次
一千零一次既新人禮
其實我唔緊張,真係好想好想體驗下

到指定時間同會長見左面,帶我上去,蒙眼入場,講真,蒙眼只係令我刺激感大增
並冇令我緊張
介紹左我既mentor 「隊長」,途中有好多人同我打招呼,可惜我未能記得哂d名,多謝大家對我依個新仔咁nice
Mentor 首先好好咁幫我除左鞋,仲幫我拎d衫出泥,帶我沖涼。
其實我好唔怕醜地冇驚過有人幫我沖涼,辛苦哂你咁照顧我。跟住驗左身,會長提議叫我玩3p,我冇拒絕,哈哈,可能真係好想試吧!

隊長慢慢拖住我帶左我入房,跟住仲有「雲師兄」(其實我唔知係咪依個雲),同我傾左計,好關心我既想法,過往既經歷。隊長仲為我換左條圍裙,開始
一開始兩個都錫我,好溫柔好舒服,一路隊長成日都會拖住我,令我感覺好安心,而雲師兄就負責就攻,一路一路錫落去,兩位仲用左語言挑逗我,壞壞的我喜歡
無神神雲師兄用手技令我缺堤呀,舒服,救命,堅濕,跟住換隊長又用手技令我濕多幾轉,聽到隊長話要唔要留返d水一陣出,哈哈,真係有d面紅呀
到戲肉喇,進入了,首先係雲師兄轉左好多個體位,feel到你都出哂汗,隊長不斷係身邊聽我d聲,錫我,拖住我,跟住換隊長,又到雲師兄拖住我,辛苦兩位為左令我舒服落左好大苦功呀,開左眼,兩位同我想像既都一樣,一個斯文man,一個柔情體貼,結論兩位對我既評語都好好,多謝哂
隊長帶我去沖完涼出返泥同我講解規矩,跟住就放左我去玩
身邊有位Fido,之前蒙眼既時候,你叫我記住你,我真係記得嫁,蒙眼既時間你好照顧我呢
我同Fido入左房,又摸又錫,跟住用口技令我爽左一次呢,到你進入了,經歷左一段時間,就攬住我係床度,同我傾計傾左我好多野,突然講到要用手技令我舒服,真係舒服,開頭以為已經失水太多,可能會冇水,點解都係濕呀濕呀,連Fido都有小小驚訝,不過真係爽皮的,多謝你分享左咁多野

出左廳坐,得知我既水汪汪事蹟已經廣泛傳播,好開心你地咁欣賞我。
好可惜冇記得哂你地,仲有位同我自我介紹左三次,真係唔好意思呀!
其實好多謝你地既口技同手技,令Zidney變到排水量咁高,希望下次再有機會同你地見面啦!唔知下次排水量會係幾多呢?

Post time 13-7-2018 13:04:20 | Show all posts
歡迎你
我有同你sd hi ~~
Post time 13-7-2018 13:05:40 | Show all posts
Hello Zidney~
有隊長同雲師兄做mentor,真係好幸福~
期待同你見面啊~
Post time 13-7-2018 13:32:14 | Show all posts
Hi Zidney
第一次已經咁投入
好犀利呀
有時候我都會難集中而影響狀態

Post time 13-7-2018 13:36:25 | Show all posts
好高興出席妳第一次既活動,同妳傾計感覺幾nice,希望多d見到妳啦,妳的事蹟大家都期待又讚嘆
Post time 13-7-2018 13:41:01 | Show all posts
歡迎你呀,Zidney!希望有機會見面
Post time 13-7-2018 13:44:55 | Show all posts
Hello Zidney
Welcome to S&B!
有隊長同雲師兄
巧幸福呢~
期待同你見面
Post time 13-7-2018 14:06:56 | Show all posts
歡迎妳Zidney, 期待遇上
Post time 13-7-2018 14:10:11 | Show all posts
好嘢又多個水汪汪的女神,希望快啲見到你

Post time 13-7-2018 14:41:35 | Show all posts
歡迎呀Zidney!
期待跟你見面! :)
Post time 13-7-2018 14:44:43 | Show all posts
你好丫~ Zidney~  當晚有幸坐你隔離一陣, 介紹過自己, 傾過一陣計嫁呢~ 多多指教丫~

歡迎你加入呢~ 似乎好快熟習到環境, 好鄧你開心喔~

有Mustard 同 Lawrence 做你mentor, 呢個3P新人禮實在太美滿啦~  

希望日後有機會再見丫~

矇~
Post time 13-7-2018 14:49:36 | Show all posts
Hi, Zidney, 歡迎加入,好滿足既第一次,希望有機會見面 你快d整個頭像等大家記得你
Post time 13-7-2018 16:57:55 | Show all posts
Welcome to SnB Zidney, 第一次就3P, 呢個一定好難忘..
Post time 13-7-2018 17:54:48 | Show all posts
Hi mentee! 你穿起圍裙真係好正啊!除左胸美之外,人又親和。我地只好努力追過佢啦!水就等我幫你放晒佢
Post time 13-7-2018 20:22:54 | Show all posts
Zidney妳好,我叫Vocal,很歡迎妳
會內又多左位水美人了,希望有機會見面啦……

Add post (13-7-2018 20:28):
講遲左,有兩位男神做妳mentor真係幸福……
Post time 14-7-2018 00:43:54 | Show all posts
水水Zidney
我係JorDi 歡迎你
第一次就有两位男神玩3P 好爽呀
希望有機會見面
Post time 14-7-2018 08:56:29 | Show all posts
Hi Zidney, 我係津津!第一次就3P真幸福啊!多啲出席活動啊!
Post time 14-7-2018 17:56:12 | Show all posts
我淨係見到你一下側面咋...都無機會打招呼
我係Rain,恭喜你有滿足的第一次,歡迎你加入
Post time 14-7-2018 19:09:44 | Show all posts
你好,恭喜咁開心既第一次
其實嗰晚我都係度,不過未有機會同你打招呼
有機會再見要同你傾下計先
Post time 15-7-2018 17:14:46 | Show all posts
Hi Zidney 妳好呀,我係同team 嘅朋友仔,鹿叔叔。
第一次活好精彩呀,支持妳!希望有機會見面
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 15:30 GMT+8 , Processed in 0.085259 second(s), 19 queries .