Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
1234Next
Return to list New
View: 2058|Reply: 62
Collapse the left

[Sky Team] 新奇有趣的_第一次

[Copy link]
Post time 24-6-2018 22:43:41 | Show all posts |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
-奇妙之旅

意外地得知S&B的存在,好似發現新世界咁
諗住申請加入會好困難…搏一搏睇下入唔入到啦,
後來會長話原來申請者既性格是怎樣更加影響能否成功參加。
打算申請之前其實諗住睇下點先嫁,點知會長勁快覆我電郵,
問我可唔可以用WhatsApp傾,其實已經填緊參加表格了。
會長問我幾時可以方便面試,我問可唔可以大清早佢話ok
(其實勁緊張,因為無睇到FAQ內既解答,當時唔知面試要做咩)

-面試,驗血,第一次同1day搞

面試時間:06:45a.m
見到會長爆緊張,檢查證件、坐低核對三份文件、完成有關問答環節⋯
完成之後,會長叫我去浴室沖人生中最乾淨既一次涼。
之前對文件時會長問:你知唔知自己敏感區響邊?我話唔知。
會長就響檢驗完之後,表示想了解一下我個身體既敏感度
(會長好gentleman話佢病唔直接錫我嘴啦)其實好期待⋯
最後會長既結論:「妳既優點係成身都好敏感…」
(好失望冇做到最後)
會長話剛巧當晚有攻能組活動,問我夜晚會唔會想出席,我話ok。
到夜晚會長你竟然遲到,一路等會長一路諗不如走啦,諗住走既時間會長電話到!

-會長接左我上到場地,仲緊張!

朦眼入屋!好多人聲!!!好彩大家都好Nice係咁同我講野,
叫我等一下Mentor-Driven會照顧我,幫我沖涼。Driven非常非常溫柔,叫我唔好緊張,不斷同我傾計
沖完涼後,經過會長檢查體溫和身體後,問我[願唔願意蒙住眼同Mentor試一次
怕羞但又貪玩的我當然願意啦(唔係黎做咩)

入到房Mentor見我勁緊張就係咁同我講叫我放鬆d,之後正式開始時,因為聽到出面有聲,做既時候唔敢叫太大聲,
就做完時Mentor問我係咪m到,我驚一驚,冇理由嫁,時辰未到!我諗起可能太耐冇做所以唔適應掛!(
可能比你插出血)Mentor話要話比會長知,
完事後再沖涼(一日沖十幾次涼呀我)

-Mentor帶我出廳,除開眼罩同大家say hi!

坐左一陣,Laputa 問可唔可以同佢入房(當然可以⋯不過比我休息一陣先),
入到房先發覺有其他人玩緊,第一次同人同房好緊張!唔知點好,
Lapata都好溫柔攬住我錫下我,當我放鬆左小小就正式開波,
第一次矇眼睇唔到,開左眼我就眼甘甘望住佢有無戴套, 雖然怕羞都要望!
帶完之後,Laputa問我可以入呀可?(快d黎啦!),
有冇整痛我!唔舒服要出聲(好gentleman!),不過好舒服,唔駛停,你快d仲好。

完事後,攬住傾下計,做完後個人放鬆左,心諗應該到我摸你啦,
慢慢伸魔手去摸佢,摸下佢胸前兩點,摸下佢兄弟,錫下佢個身咁!
摸摸下佢突然拎個套戴上,其實嚇親我(小妹經驗小,成日覺得男一晚一次)
咁就開始第二次啦~

今次同Laputa完左後沖完涼凳都未坐暖又同Dick入左房!
呢個同前兩個有d唔同,性急的你!係咁摸我,怕吱既我差d比你搞死!
我懷疑你其實係打樁機!打完一次又一次,搞到我叫晒救命
做到最後發覺domdom已經用左4個!
腳已軟,唔好再黎!
再黎路都行唔到!

-大滿足回家

最後坐係廳聽下大家傾計,休息下,最後走既時候每人一個擁抱!
由於我只係驗左身,報告仲未出,當日只能夠作有限制的性接觸,
但回到家中,已經非常攰,沖完最後一個涼就訓死左!
連報平安都唔記得左,對不起會長。
到依家,我都仲囉囉攣緊呀我!
(一路打呢篇文章,面紅~)

Post time 24-6-2018 23:09:22 | Show all posts
有幸見到你呀,要記得多d來呀,我係摸你手指的twinstar
Post time 24-6-2018 23:10:13 | Show all posts
歡迎呀BeE~~~
嘩~ 你呢晚好飽飽呢

有Driven做你Mentor,呢個頭開得好靚呀~
預祝你係到高潮連連先~~~~
Post time 24-6-2018 23:36:23 | Show all posts
早上六點幾面試?好厲害,
Post time 24-6-2018 23:42:17 | Show all posts
hello bee!
我係當晚探班既占面啊!
來遲左都唔知到原來前半段咁精彩!
下次再見啦

Add post (24-6-2018 23:47):
聽聞妳係極速批核出活動既、真係有心做事半功倍!
Post time 24-6-2018 23:46:41 | Show all posts
Simpson replied at 24-6-2018 23:36

這個崗位不易為,要在女參加者退縮前快速讓其出席活動。

你又怎樣呢?沒有見你再跟進交表,打算放棄參加,只想做壇上見習就好滿足嗎?
Post time 24-6-2018 23:51:46 | Show all posts
歡迎,Bee, 有Driven做mentor好幸福,多d出活動
Post time 24-6-2018 23:55:23 | Show all posts
歡迎你啊!好開心同你傾過幾句,不過你應該唔記得吧?
好開心的第一次呢!3位都係好正的男士呢!要繼續黎啊!
Post time 24-6-2018 23:58:31 | Show all posts
歡迎阿蜜蜂 我係阿rick

希望快d可以係活動見到你啦
Post time 25-6-2018 00:20:53 | Show all posts
Bee, 我係Mac, 歡迎你加入,又一靚女新人

原來你咁精彩,難怪聽到你話腳軟

當晚見你咁斯文,但動後又幾生鬼

期待有機會見面,下次有機會傾下計
Post time 25-6-2018 01:44:17 | Show all posts
Hi Bee 我係Jordi
welcome
當晩你太忙太精彩喇 未有時間同你傾下計
希望有機會再遇上

Post time 25-6-2018 01:46:36 | Show all posts
歡迎Bee我叫Hendo 多多指教
記住多d岀活動同上壇吹下水喇
Post time 25-6-2018 02:04:03 | Show all posts
Hello Bee~
恭喜你有一個咁滿足嘅第一次~
希望有機會同你見面,感覺你會好好傾~
Post time 25-6-2018 02:12:53 | Show all posts
大佬叫我就住你
所以淨係用左4個,平時我用開一盒架

你真係全身都係弱點,好好玩

Post time 25-6-2018 02:14:48 | Show all posts
Hi Ah Bee, 我係果晚你好凍時同你say hi 嘅津津呀!歡迎你加入,咁快批核又有咁精彩的第一次,正到暈呀!希望下次可以再見,你應該都係啲傾計腳嚟呀!

Add post (25-6-2018 02:22):
重有呀,6:45面試,我以為係夜晚添!係我就一定參加唔到,你真係勁!
Post time 25-6-2018 02:54:02 | Show all posts
歡迎妳呀Bee,我係Vocal,妳入左黎坐低好緊張時同妳打招呼果個呀,會內又多左個靚女喇,原來妳當晚咁精彩,唔怪得除左完了新人禮在浴室門口撞過妳之後,再無見過妳身影啦,我還以為妳早走左,希望有機會再見面時好好偈傾啦!
Post time 25-6-2018 03:35:19 | Show all posts
Bee
A warm welcome to you
你既文筆流露左你既可愛
期待見面
Gill
 Author| Post time 25-6-2018 09:00:12 | Show all posts
Nina replied at 24-6-2018 23:13
歡迎呀BeE~~~
嘩~ 你呢晚好飽飽呢

從來未有過咁滿足,攰d姐
 Author| Post time 25-6-2018 09:04:43 | Show all posts
Simpson replied at 24-6-2018 23:39

驚縮沙所以要速戰速決!
 Author| Post time 25-6-2018 09:09:19 | Show all posts
Mac replied at 25-6-2018 00:23
Bee, 我係Mac, 歡迎你加入,又一靚女新人

原來你咁精彩,難怪聽到你話腳軟

個人一放鬆,真本性就出黎

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

29-3-2024 05:09 GMT+8 , Processed in 0.123340 second(s), 19 queries .