Swing and Bang Club 【 S & B 】 - Safe Sex Club .....[我們都是友善、不甘於生活平凡,敢於面對自己所需的人]

Forgot password?
 Register
Search
123Next
Return to list New
View: 1964|Reply: 54
Print Prev. thread Next thread
Collapse the left

[Earth Team] 「津津」回味第一次暨基本組紀念日

[Copy link]
Jump to specified page
Theme
Post time 19-6-2018 00:02:15 | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode

Reister NOW!! 馬上註冊,了解更多活動內容,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉S&B。

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
我的第一次活動,竟然是在基本組的紀念日進行,
而且還要行新人禮,實在有點奇怪但也有點驚喜。

活動當天整個下午,都有著囉囉的感覺,
直到晚上,終於到達目的地,心情還是忐忑不安,
以我這個都試過很多新奇刺激性活動嘅人來講,點解有着這樣的感覺,
我對自己也有點驚訝,但什麼都總有第一次,
於是嘗試懷著興奮心情,開門衝進去。

到了門口,已經聽到說笑聲音,感覺裡面有成村人,應該氣氛不錯吧!
會長已經眼罩待候,進去以後,會長便將我交給我的Mentor 手中---Rio,
逐步深入神秘之地,感覺有點像Fifty Shades of Grey咁!
途中有些人跟我打招呼,我一路說我好緊張,佢哋就一路安慰我慢慢便習慣;

跟著Mentor便帶我去浴室一起洗澡,和其他新人一樣,我也是不習慣被沖涼的,
但我的Mentor很有耐性的幫我逐寸洗淨,雖然他有點雞手鴨腳
依然細心的照顧我每寸肌膚;洗完之後就到檢查部份,
根據其他在場人士說是一位很美麗的小姐叫Rimmi幫我做的,不禁令人有點暇想!
檢查過関後就是會長briefing ,因為我當天的主題是紀念日,份外感人,
聽會長說一番話,好不容易走到現在,大家都好好惜!

之後大家都真係好珍惜每分每秒,立即入房...

我的第一次是跟我的Mentor做,他很小心翼翼帶我進房間,
帶著眼罩,多少真的有點緊張,但也是冇眼睇的一種方法去面對害怕的事,
Mentor好溫柔,我們用為何原因入會來打開話題,
慢慢開始我表達了我的原因,也開始令我放鬆起來,
跟大家都有秘密的人說出自己的秘密原來是很開心的!
後來我們也談到各自的性喜好,Mentor說他很變態哩⋯⋯吓!
佢咁講,我又懞住對眼,問他是什麼,又故作神秘唔講,只是笑,
真的有點驚嚇 ,佢會做啲咩呢?
慢慢地我們越來越近,越哄越埋,就開始接吻起來,
Mentor先用手使我興奮一段,
(突然會長開門入嚟,我仲以為佢想睇住我哋攪添..哈哈哈哈),
原來係入來睇下我倆順唔順利咋。
佢出返去之後,Mentor就再用重要部位使我充實起來,手捉得我越緊,衝擊得越用力;
之後我們轉了狗仔式,只知他用力衝刺,我也叫得忘了形,連他射了我也不知:-)

就這樣,我們的第一次禮成了。

我堅持不脫去眼罩,原因是....我還是很緊張...
出到大廳脫去眼罩終於見到大部分會員了,Mentor 向我逐一介紹,
我也逐一擁抱或握手,乘機感受下大家嘅溫暖

Mentor詳細地向我解釋會規,及wish list等事宜,
當他問我有否有其他會員想試下一齊玩,我頓時不懂回答!
大家都未望真,眼神又未交流,可能我還是需要時間去適應吧!
我都講過,我一驚又濕哂㗎喇!
於是我整晚都在觀察,嘗試同其他人傾下計、笑下,看懂模式下次便懂得去玩。

再次多謝各位絲打巴打,包括:

有雙柔軟又滑的手嘅Gill 媽
性感嘅Nina及Virginia
輕聲細語嘅Driven,我們在forum也傾過計
還有儍豬豬的Adele,
一個星期九次gym嘅亞Day,
扎實型嘅Mentor Rio 陪我傾関於飲食同運動知識;
Arthur你啲爛gag和問題真係令我重新估計過自己啊!
青春少艾嘅Belle及Cara,
探班的小豆,你哋玩果個遊戲我都唔識玩不過見你哋玩得好開心;
師兄一係成晚唔見你,見到你頭髮都樹起就知你玩得有幾咁開心啦!
還有Real下次講多啲穴位過你知啦!
另外重有成晚都冇乜見的Alexander, Shadow, SunnyB, Nascar
祝你哋性福無邊!
重有挑逗型的亞Miu同亞Rain
超超遲來探班的Cecilia.....
希望我冇漏又冇記錯啦,P.S 多謝Rain提醒我下次要帶戰衣!

最後多謝會長咁都俾我參加S&B感謝你們包容及鼓勵,
感謝帶著嘢食來的人我會努力㗎喇!
希望未join嘅會員繼續努力快啲入會,
正如我的金句: [行過路過、唔好錯過!]

你們的紀念日,也是我的第一次紀念日。

First
Post time 19-6-2018 01:04:32 | Show the author posts only
多d出席活動就習慣,我也熟習中,加油^^
3Floor
Post time 19-6-2018 01:10:21 | Show the author posts only
恭喜津津,妳有似無提過邊個係妳Mentor?
連寫動後都咁緊張?
妳好快會適應,祝妳能找到想要的東西,
有緣會相見

Add post (19-6-2018 01:14):
原來我係第一個……

Add post (19-6-2018 01:15):
搞錯左,係第二個
4Floor
 Author| Post time 19-6-2018 01:44:15 | Show the author posts only
Mac replied at 19-6-2018 01:07
多d出席活動就習慣,我也熟習中,加油^^

希望有緣見面
5Floor
 Author| Post time 19-6-2018 01:47:57 | Show the author posts only
vocal replied at 19-6-2018 01:13
恭喜津津,妳有似無提過邊個係妳Mentor?
連寫動後都咁緊張?
妳好快會適應,祝妳能找到想要的東 ...

Mentor係邊個?保持神秘感等大家幻想下
我希望下次好啲,有緣見啊!你係鄭子誠嘅Vocal嘛!
6Floor
Post time 19-6-2018 01:49:45 | Show the author posts only

同一組,總有機會的
7Floor
 Author| Post time 19-6-2018 02:02:36 | Show the author posts only
Mac replied at 19-6-2018 01:52
同一組,總有機會的

等待中
8Floor
Post time 19-6-2018 02:08:05 | Show the author posts only

咁就要:行過路過,唔好錯過

依句正
9Floor
Post time 19-6-2018 09:59:47 | Show the author posts only
可以為你做嘅都係抹抹汗,拖下你隻手
下次你就唔會再緊張,希望你玩得開心
10Floor
Post time 19-6-2018 10:52:38 | Show the author posts only
津津 replied at 19-6-2018 01:50
...

咁都記得,其實係扮聲
11Floor
Post time 19-6-2018 12:08:50 | Show the author posts only
恭喜你呀!
你的金句很好!
希望有機會見面,現在努力中
12Floor
Post time 19-6-2018 12:54:09 | Show the author posts only
Hi 律律,再次歡迎妳嘅加入

好好享受會嘅快樂「性」氣氛

有緣再會
13Floor
Post time 19-6-2018 13:01:19 | Show the author posts only
Hi津津, 我係Rees呀
好好奇你mentor係邊個, 吊人癮
希望o係活動可以見到你
14Floor
 Author| Post time 19-6-2018 13:27:37 | Show the author posts only
Rain replied at 19-6-2018 10:02
可以為你做嘅都係抹抹汗,拖下你隻手
下次你就唔會再緊張,希望你玩得開心 ...

多謝你阿Rain, 下次見你要攬攬啊!
15Floor
 Author| Post time 19-6-2018 14:05:57 | Show the author posts only
vocal replied at 19-6-2018 10:55
咁都記得,其實係扮聲

音樂情人嘛!梗係記得!
16Floor
Post time 19-6-2018 15:41:44 | Show the author posts only
津津 replied at 19-6-2018 14:08
音樂情人嘛!梗係記得!

妳都好留意深夜電台節目喎,重要係這類節目,
真係咁寂寞咩?
17Floor
Post time 19-6-2018 16:29:13 | Show the author posts only
津津 replied at 19-6-2018 01:50
...

終於忍唔住,要在D秘密地方睇津津嘅動.支持妳.
你個mentor 好神秘,不過妳話雞手鴨腳的話.
我大約估到係那一位.
18Floor
Post time 19-6-2018 17:51:23 | Show the author posts only
津津~ 歡迎你加入丫~~

通常新人禮都係比一個機會去探索同開發SNB呢一個新國度; 我都係因為大佬同埋MENTOR幫忙底下, 再慢慢鼓起勇氣去熟習呢度呢~

希望你好快會慣同埋enjoy 呢度既氣氛啦~

19Floor
Post time 19-6-2018 20:59:08 | Show the author posts only
溫柔真的好重要,令女方有這種感想,太厲害了﹗
20Floor
 Author| Post time 19-6-2018 23:37:14 | Show the author posts only
Sims replied at 19-6-2018 12:11
恭喜你呀!
你的金句很好!
希望有機會見面,現在努力中

加油啊阿Sims
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

手機版|Archiver|Swing and Bang Club

20-4-2024 03:04 GMT+8 , Processed in 0.106828 second(s), 24 queries .